Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no i się wreszcie doczekałam do soboty... Sunia już bezpieczna w hoteliku :)
teraz długa droga przed nią żeby dotrzeć do normalności. Dobrze, że są ludzie którzy się nią zaopiekują :)

Posted

Nie można sobie wyobrazić lepszego miejsca na ziemi niż Danusiowy raj-do przywrócenia suczki do normalności. Lżej na sercu, kiedy się wie, że sunia tak bardzo już bezpieczna:multi:
Dziękujemy bardzo bardzo Danusi za przyjęcie dziewczynki:loveu:

I za transport tak szybciutki do raju ogromne podziękowania dla vena &vivi -normalnie rodzinny wypad do Szczecinka:evil_lol:

Posted

Wieści po wizycie weterynarza nie są za dobre na tą chwilkę :(
Wet powiedział,że Viki jest w tragicznym stanie na szczęście nie gorączkuje, śpi cały czas... a nam pozostaje czekać aż dziewczynka choć troszkę sił nabierze

Posted

Rany czy to sie nie skończy, nie wiem po co ktos bierze czy kupuje psa a potem doprowadza go do takiego stanu, juz 2 dogi, Leoś, onek teraz ona tak skrajnie wychudzone i to w krótkim czasie, i ponoc kilka haszczaków odebranych w Skierniewicach najsilniejszy ważył 12 kilo reszta 9-10, a przecież jak się nie daje rady jest tyle organizacji można prosić o pomoc w znalezieniu domu, są schroniska.............oj...........

Posted

...bo są: ludzie i...taborety... :( wet nie chciał dzis pobierac krwi Viki, stwierdził, że nie będzie jej męczyć, wyniki na pewno fatalne, trzeba dac jej kilka dni...
Są tez dobre wieści- Viki ma sponsorkę, która zafundowała jej bardzo drogie puszki dla chorych psów i specjalistyczna karmę, wszystko dojedzie w środę, Danusia zrobi fotki i wstawi ...są tez ludzie na tej planecie.
Pani sponsorcę z góry dziekuję, bardzo mnie to wzruszyło :)

Posted

[quote name='Inez de Villaro']...bo są: ludzie i...taborety... :( wet nie chciał dzis pobierac krwi Viki, stwierdził, że nie będzie jej męczyć, wyniki na pewno fatalne, trzeba dac jej kilka dni...
Są tez dobre wieści- Viki ma sponsorkę, która zafundowała jej bardzo drogie puszki dla chorych psów i specjalistyczna karmę, wszystko dojedzie w środę, Danusia zrobi fotki i wstawi ...są tez ludzie na tej planecie.
Pani sponsorcę z góry dziekuję, bardzo mnie to wzruszyło
:)

Agnieszka, to na prawdę dobre wieści :) Ja również dołączam się do podziękowań!
Przy świetnej opiece Pani Danusi sunia przekona się, że człowiek może być przyjacielem a nie tylko oprawcą!!!

Posted

[quote name='Benia-b']W tym Szczecinku to wysyp dobrych ludzi jest:multi: Bardzo, bardzo dziękujemy!!!

A to "posłanko" takie ogromniaste jest, czy ona taka w nim maleńka?

posłanie wydaje się duuże ale dla Viki i tak za małe ;)

tak ŚPIĄCA Viki prawie przyprawiła o zawał Panią Danusię .... śpij Słodziaku i nabieraj sił!