Hakita Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Dzień dobry kochany Pieseczku!!! :loveu: Hop na górę!!! :multi: Quote
Hakita Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Do góry Nerusiu, do góry Książę!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
asiak Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Witaj Nerusiu! No i Cioteczki też witajcie...... Hoooopaj na samą górę po domeczek:multi: :multi: :multi: Quote
Hakita Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='Hala']dzieki Hakito... Pamietasz o psisku :) Dobranoc wszystkim forumowiczom i wszystkim kochanym psiakom.[/quote] Nie ma za co dziekować... Jak tu zapomnieć o takim Psim Cudzie??? :razz: To taki Książe...:loveu: Oby tylko znalazł się dla niego ukochany domeczek...:multi: Do góry Nerusiu!!! Do góry!!! :multi: :multi: :multi: Quote
asiak Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 hooopsamy, hooopsamy bo nie widać na pierwszej stronce:multi: :multi: :multi: Quote
Hakita Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Nerusiu kochany...gdzież ten Twój ukochany domeczek??? :cool1: Na samą górę Książe!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Hakita Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Dobranoc cudowny Książe....:loveu: :loveu: :loveu: Quote
ellfica Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Hoopsaj Nerusiu kochany... Czy naprawdę tylko ciotki Cię widzą?? Nikt inny nie zauważa Nerusia?? Jak można przejść obojętnie wobec takiego przystojniaka?? No jak?? No ale już jutro sobota, Hala zabierze Cię na spacerek... kochany Neruś będzie miał jutro wspaniały dzień :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Hakita Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Witaj Nerusiu przecudowny!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Hakita Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 ...prosimy o słoneczko dla naszego Księcia...:loveu: ;) Śpij słodko...:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Hala Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 No to mi Nero dziś "wyciął numer". Kiedy przyjechałam do schroniska...jak zawsze wolontariuszka posżła łapać psa. I jakoś tak dziwnie długo jej nie było. Wreszcie wróciła zasapana i powiedziała, że za żadne skarby nie może go chwycić. Cóż robić...? Poprosiłam o innego psa i posżłam z nima spacer... Po powrocie ze spaceru zajrzałam przez siatkę i kogo ujrzałam? Nera..lezącego sobie spokojnie w towatzrystwie innych psów. [IMG]http://upload.miau.pl/2/21486.jpg[/IMG] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=50026[/URL] zapraszam do wątku o schronisku w Obornikach. Duuuużo fotek pięknych mordek :loveu: Quote
Hala Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Dzień dobry dla wszystkich zaglądających do Nero. Pamietajcie, psiak czeka na dobrych ludzi. ;) Quote
Hakita Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Witaj Książę!!! :loveu: Hopsaj na samą górę!!! :multi: No gdzie ten Twój ukochany domeczek??? :cool1: Quote
Hala Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 dzięki wielkie za pamięć! :evil_lol: To kiedy jedziemy do Obornik? Quote
Hala Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Tylko musisz zabrać smycz i najlepiej obrożę. Boi z tego co widzę, to u nich marnie w te sprawy. Wtedy będziemy mogły zabrać od razu dwa psy na spacer. Może mój Nero da się złapać? A może Iwonka tez pojedzie? :eviltong: To by była prawie sfora... :multi: Quote
Hakita Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='Hala']Tylko musisz zabrać smycz i najlepiej obrożę. Boi z tego co widzę, to u nich marnie w te sprawy. Wtedy będziemy mogły zabrać od razu dwa psy na spacer. Może mój Nero da się złapać? A może Iwonka tez pojedzie? :eviltong: To by była prawie sfora... :multi:[/quote] No, byłoby wspaniale!!! :multi: Będziemy myśleć...:razz: A tymczasem, śpij Książę i wyśnij wreszcie swoje szczęście...:loveu: Quote
ellfica Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Dzień dobry Nerusiu !! Do góry kochany!! Może dziś zauważy Cię ktoś, kto szuka takiego wspaniałego i łagodnego psiaka?? :razz: Co do soboty, to jeśli znajdę czas, to chętnie się z Wami kobietki kochane wybiorę. No ale nie zapeszam, do soboty może się jeszcze wiele wydarzyć... :roll: Quote
Hakita Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Witaj cudowny Książę!!! :loveu: :loveu: :loveu: Domku jedyny, cudowny, gdzie jesteś...??? :razz: Quote
Hala Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 No to sobie Neruś siedzi w schronisku... Pewnie się psiak przyzwyczaił. A co ma zrobić, jak tu taki odzew społeczeństwa.... :mad: Quote
Hala Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Komu psa...komu?? :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Hakita Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Nerusiu - Książę cudowny, do góry!!! :multi: No gdzież ten domek???????????:razz: Spójrzcie jaki On piękny!!!!!!!! :loveu: Śpij spokojnie Kochany...:loveu: Quote
Hakita Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Witaj Książę...:loveu: Hop, na górę, hop!!! :multi: Quote
Hala Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Ojoj..w ten sposób to my domku nie znajdziemy :shake: Quote
Hakita Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Hala']Ojoj..w ten sposób to my domku nie znajdziemy :shake:[/quote] Halu, no przydałyby się jakieś nowe foteczki i troszkę więcej informacji...:roll: Ale nadzei nie tracimy i słodkiego Nerusia mocno tulimy...:loveu: Quote
Recommended Posts