ice_t Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='Fusica']A moja ukochana gadzina, wczoraj rozwijała się intelektualnie... Przeczytał w drobny mak 25 stron ksiażki...:mad: Całe szczęście, że doczytałam do 40 strony, to uratowało gadzinę przed tragiczną śmiercią :2gunfire: I straszny z niego złodziejaszek.... Jak człowiek ma ochotę na odpoczynek w wannie, to gadzina wpada i wykrada z kosza na bieliznę: skarpety, galoty, staniczki :oops: i rozwleka po całym domu z szaloną radością. Wogóle gadzina lubi psocić ale to są takie niewinne szczeniakowe psoty... A to coś porwie, a to ukradnie, a to utnie szpetnie w nos... Poważniejszych zniszczeń nie odnotowano (no może ta kablówka). A przeciez mógłby zeżreć np: nowe łózko ... Upssss, mam nadzieję, że w złą godzinę tego nie napisałam...:roll: Aha... Gadzina uwielbia jeździć samochodem i robi wtedy karygodne rzeczy..., wywala paszczę za okno i cieszy się jak głupek... No kocham go strasznie, tego "siusiaka niemytego"...[/quote] oj Rycho napytasz sobie w końcu biedy:cool3: :cool3: . mój Leon nie był intelektualista będąc szczeniakiem ale za to lubił buciki - zjadł mi 4 pary. A poza tym Lunka hop do góry Quote
Dina2 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Rychu jest doskonałym przykładem powiedzenia "Cicha woda brzegi rwie":eviltong: Quote
Fusica Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 No już nie taka cicha... Chłopczyk otworzył się totalnie na wszystkie psy i ludzi boi się znacznie mniej... Tjaaaaaa... rozpieściłam gadzinę :evil_lol: Wczoraj lało i dłuższy spacerek był niewykonalny (Ryszard nie jest jeszcze do końca przekonany, czy się nie rozpuści od wody...). Zastanawiałam się jak upuścić z niego pare, jaką rozrywkę gadzinie zapewnić, co by nas nie zamęczył (po 8 godzinach samotnoci bywa upierdliwy jak plaster na owłosionym tyłku) i żebym mogła w spokoju zrobić pranko... No to zakupiłam w sklepie dla sierściuchów takiego naturalnego meeeeega gnata, wielkości mojego Rycha (wędzony z kawałkami mięska, śmierdzący że mniam mniam) i normalnie psa nie było przez 5 godzin...:crazyeye: a gnata prawie nie ubyło :evil_lol: Normalnie jakiś zapas zrobię... A może gnat działa też na TZtów ???? O jak ja marzę o 3 godzinach tylko dla siebie... Ja... wanna z pianką..., drineczek z palemką..., książeczka... Jesssssu... Quote
Monia70 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Fusica']O jak ja marzę o 3 godzinach tylko dla siebie... Ja... wanna z pianką..., drineczek z palemką..., książeczka... Jesssssu...[/quote] A nie ma gnatów dla TZ :crazyeye: :eggface: :wink: :niewiem: Ech, jakby były to byłby dla nas luksus.....;) Quote
ice_t Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Monia70']A nie ma gnatów dla TZ :crazyeye: :eggface: :wink: :niewiem: Ech, jakby były to byłby dla nas luksus.....;)[/quote] Najwiekszy na ziemi:evil_lol: :evil_lol: . A wracając do tematu jak się miewają śliczne Psinki? Quote
Dina2 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Malutka rośnie jak na drożdzach, kojec powoli staje sie zbyt mały dla obu suczek, no i nie widac domku na horyzoncie:shake: Quote
yewcia1 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [SIZE=4][COLOR=#ff0000]Kontakt: [/COLOR][/SIZE][EMAIL="[email protected]"][SIZE=4][email protected][/SIZE][/EMAIL][SIZE=4][COLOR=#ff0000], 661-34-34-64[/COLOR][/SIZE] [IMG]http://www.idz.zgora.pl/img/artykuly/p1030513_husky_tn.jpg[/IMG] Quote
Fusica Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Słuchajcie... Jeśli wstawicie jakieś nowe zdjatka suniek (najlepiej oddzielnie), to powystawiam nowe ogłoszonka w necie. Quote
andre Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Fusica, niestety dysponujemy poki co tylko [url=http://www.idz.zgora.pl/main.php?l=pl&p=m&id=159]tymi[/url] zdjeciami, bo pogoda pokrzyzowala nam plany sesji na spacerze. male reklamujemy juz wszedzie, a tu nic... poza telefonami, ze adoptuja tylko jedna, panem ze szprotawy znanym Moni70 i handlarze psami z Gorzowa.... AM Quote
Monia70 Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 [quote name='andre']... poza telefonami, ze adoptuja tylko jedna, panem ze szprotawy znanym Moni70 i handlarze psami z Gorzowa.... AM[/quote] Znowu on??????????????????????:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Zamorduję go kiedyś:mad: :mad: :mad: :mad: Dobrze,że już go znamy i żadnego z "naszych psów" nie dostani> Quote
Fusica Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Będzie problem ze znalezieniem jednego domku dla dziewczyn... Kurcze, naprawdę nie da się ich rozdzielić ???? A Rycho przytaszczył dziś rano do łóżka.... no co ???? SZCZOTKE KIBLOWĄ :mad: :mad: :mad: Quote
Wilejkaros Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Rychu to taki mały czyścioszek... Może chciał Wam zęby umyć? Hehehehe Quote
Dina2 Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 W lokalnej Wyborczej była artykuł o dziewczynach, ale póki co cisza:-( Quote
Fusica Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Strasznie mi przykro, że dziewczynki ciągle nie maja domków...:shake: A może by tak w psich gazetkach ogłosić albo w TV ???? Quote
andre Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 [quote name='Dina2']W lokalnej Wyborczej była artykuł o dziewczynach, ale póki co cisza:-([/QUOTE] bylo pare telefonow, nawet dwa z dobrymi warunkami, ale poki co mieli przedyskutowac z innymi czlonkami rodziny, obejrzec suczki i dac znac. a artykul macie tu: [url]http://miasta.gazeta.pl/zielonagora/1,35161,4153053.html?nltxx=1077891&nltdt=2007-05-23-02-06[/url] AM Quote
andre Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 jak to w sobotniej? wydawalo mi sie, ze to bylo w srode w GW? a moze dwa razy? jesli tak, to mozesz zachowac prosze kopie dla nas? AM Quote
emir Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 powtarzam swój post nr 329!! [B][SIZE=3] od marca mogły mieć swoje dobre stałe domy -obie suki wciąż są bezdomne[/SIZE][/B] !! tylko dlaczego one muszą płacić za bezmyślność i głupotę ?! EMIR Quote
Dina2 Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Emir, dobrze, że Ty jesteś niezwykle mądra i masz wszystko poukładane w głowie, a My jesteśmy bandą idiotów. Jeżeli masz zamiar pisać posty na takim poziomie, to proszę daruj sobie, bo ja się nie będę zniżać do takiego poziomu. Quote
Recommended Posts