Marta_Ares Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 (edited) Szczeniaczki odebrane na interwencji TOZ. Prześliczne, małe kuleczki. Są odrobaczone i odpchlone, mają książeczki zdrowia. Bawią się, garną do człowieka, Gucio odważniejszy, Maja lekko boi się nowych hałasów (śmieciarka). Bawią się ze sobą. Nie podgryzają paluszków tylko liżą namiętnie. Szczenięta odebrane z okropnych warunków, matka wraz z rocznym przychówkiem była zamykana w budzie lub wychodku.Gdyby chcieć ją porównać do jakiejś rasy to kojarzy mi się trochę z borderem. Ojciec wygląda na malamuta( bez papierów oczywiście). Pieski nie wykazują objawów aby doznały jakichś urazów psychicznych. Są w wieku ok 5-6 tygodni. Szczeniaki obecnie przebywają w DT w Katowicach [TABLE="class: cms_table, width: 0"] [TR] [TD="align: left"]telefon:[/TD] [TD="align: left"]697-472-609 po godz. 17-tej[/TD] [/TR] [TR] [TD="align: left"]e-mail:[/TD] [TD="align: left"][email protected][/TD] [/TR] [/TABLE] Edited May 10, 2012 by Marta_Ares Quote
Anecioreczek Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 podrzucam wątek, napewno szybko znjadą domy tylko odpowiedzialne! takie piękne :loveu: Quote
Guest Ryniu123 Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Prawda że śliczne, nie mogę się na nie napatrzeć. Ich zabawy są wspaniałe. Tak bardzo chcą człowieka 24 godz na dobę. [video=youtube_share;uqRr7sVX1ak]http://youtu.be/uqRr7sVX1ak[/video] Quote
Inez de Villaro Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Mój bardzo dobry znajomy wczoraj właśnie mówił mi że chce adoptować hasiora za kilka tygodni. Jeżeli psiaki sa do adopcji, to mogę spróbować namówic go na szybsza adopcję??? Quote
Marta_Ares Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 psiaki są oczywiście do adopcji, jednak ze względu na to, że w typie rasy, w odpowiednim wieku muszą przejść kastrację/ sterylkę Quote
Inez de Villaro Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Marta_Ares napisał(a):psiaki są oczywiście do adopcji, jednak ze względu na to, że w typie rasy, w odpowiednim wieku muszą przejść kastrację/ sterylkę Oj kochana, nie musisz dodawać tego..adopcjami zajmuję sie juz od lat.Nie wydaję psów bez kastracji...nawet rasowych. Quote
Marta_Ares Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 Inez de Villaro napisał(a):Oj kochana, nie musisz dodawać tego..adopcjami zajmuję sie juz od lat.Nie wydaję psów bez kastracji...nawet rasowych. czyli znajomy również sprawdzony?:diabloti: trzymam kciuki, żeby udalo się go namówić na wcześniejszą adopcję :loveu: Quote
Guest Ryniu123 Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Szczeniaczki już pewnie w nowym DT w Katowicach pod opieką Stowarzyszenia SOS Husky. Dziękuję bardzo za współpracę. Jak jechałem do Łodzi to w drodze zachowywały się jak ideały, cały czas spały :) Quote
Marta_Ares Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 super, że szczeniaki są pod skrzydłami stowarzyszenia :loveu: oby szybko znalazły nowe domki. trzeba było mówić, że potrzebny transport do łodzi, my wczoraj na wystawę jechaliśmy;) Quote
Guest Ryniu123 Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Marta_Ares, był problem z trasą Łódź - Częstochowa i stąd wyjazd był niepewny i praktycznie odbył się w ostatniej chwili wieczorem. Maluchy teraz będą pod damską ręką :) i to pod czterema :) Quote
Inez de Villaro Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Nr w sprawie adopcji aktualny w 1 poście? Quote
Guest Ryniu123 Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 (edited) Maluszki czują się dobrze w nowym DT: [url=http://imageshack.us/photo/my-images/534/img4826k.jpg/][img]http://img534.imageshack.us/img534/1355/img4826k.jpg[/img][/url] Edited May 10, 2012 by Ryniu123 Quote
Guest Ryniu123 Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Można prosic o zmianę kontaktu w pierwszym poście? [TABLE="width: 0"] [TR] [TD="class: dogName, colspan: 2, align: left"]MAJA i GUCIO[/TD] [/TR] [TR] [TD="align: left"]wiek:[/TD] [TD="align: left"]6-7 tygodni[/TD] [/TR] [TR] [TD="align: left"]województwo:[/TD] [TD="align: left"]śląskie[/TD] [/TR] [TR] [TD="align: left"]telefon:[/TD] [TD="align: left"]697-472-609 po godz. 17-tej[/TD] [/TR] [TR] [TD="align: left"]e-mail:[/TD] [TD="align: left"][email protected][/TD] [/TR] [/TABLE] [URL]http://soshusky.pl/formularz/maja-i-gucio/[/URL] Quote
Inez de Villaro Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 [quote name='Ryniu123']Można prosic o zmianę kontaktu w pierwszym poście? [TABLE="width: 0"] [TR] [TD="class: dogName, colspan: 2, align: left"]MAJA i GUCIO[/TD] [/TR] [TR] [TD="align: left"]wiek:[/TD] [TD="align: left"]6-7 tygodni[/TD] [/TR] [TR] [TD="align: left"]województwo:[/TD] [TD="align: left"]śląskie[/TD] [/TR] [TR] [TD="align: left"]telefon:[/TD] [TD="align: left"]697-472-609 po godz. 17-tej[/TD] [/TR] [TR] [TD="align: left"]e-mail:[/TD] [TD="align: left"][email protected][/TD] [/TR] [/TABLE] [URL]http://soshusky.pl/formularz/maja-i-gucio/[/URL][/QUOTE] Ups , a ja dzwonie cały wieczór pod ten poprzednio podany nr tel. który juz został usunięty z postu Rynia123 Quote
Recommended Posts