Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania_i_Kropka napisał(a):
Melduje, że Karuś został wymiziany od czubka nosa do końca ogona. Przekazałam mu, że to od wujka Przemka.

Bardzo dziękuję za wymizianie :) HOpamy na pierwszą stronkę po domek :)

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Ania_i_Kropka napisał(a):
Karuś nadal w schronisku. kilka osób o niego pytało, ale dla wszystkich był za stary:angryy:. On tak kocha ludzi, dlaczego on ciągle go krzywdzą???

znajdzie się ten jeden jedyny człowiek który będzie go kochał całym sercem

• 3 weeks later...
Posted

o ile sie nie myle, to karus poszedl przy mnie do nowego domu wczoraj lub w srode (nie pamietam kiedy dokladnie), widzialam jego nowa wlascicielke, ktora wygladala na baardzo zadowolona ze swojego nowego pupila

• 7 months later...
Posted

Od niedawna jestem posiadaczem pieska.Znalazłem go przywiązanego do płotu.Zabrałem go do domu z przekonaniem że jest to kundelek.Zresztą to nie ma znaczenia bo wziąłbym go bez względu na rasę.Całkiem przypadkiem znalazłem zdjęcia Karusia i ze zdziwieniem muszę stwierdzić że mój piesek wygląda tak samo chociaż ma dopiero 8 m-cy.Sprawdzałem w internecie i nie znalazłem takiej rasy jak labrador szorstkowłosy i właśnie stąd moje pytanie : czy według waszych informacji test to oficjalna rasa czy może taka nazwa obiegowa.I jeszcze jedno : czy mogę liczyć na pomoc w postaci podania informacji o tej rasie / linki do stron ,wydawnictwa itp / .Pozdrawiam