DarkAngels Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Mam nadzieje, że Karuś będzie wymiziany o demnie :) :multi: Hopaj na pierwszą stronkę :) Quote
Ania_i_Kropka Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 Melduje, że Karuś został wymiziany od czubka nosa do końca ogona. Przekazałam mu, że to od wujka Przemka. Quote
DarkAngels Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Ania_i_Kropka napisał(a):Melduje, że Karuś został wymiziany od czubka nosa do końca ogona. Przekazałam mu, że to od wujka Przemka. Bardzo dziękuję za wymizianie :) HOpamy na pierwszą stronkę po domek :) Quote
Ania_i_Kropka Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Dzisiaj Karuś został zaczipowany Quote
olenka_f Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 co tam słychać, strasznie tu cicho:shake: Quote
Ania_i_Kropka Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Karuś nadal w schronisku. kilka osób o niego pytało, ale dla wszystkich był za stary:angryy:. On tak kocha ludzi, dlaczego on ciągle go krzywdzą??? Quote
olenka_f Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Ania_i_Kropka napisał(a):Karuś nadal w schronisku. kilka osób o niego pytało, ale dla wszystkich był za stary:angryy:. On tak kocha ludzi, dlaczego on ciągle go krzywdzą??? znajdzie się ten jeden jedyny człowiek który będzie go kochał całym sercem Quote
Jagoda1 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Wspaniały Karusiu, na allegro masz duzo wyświetleń... Quote
Jagoda1 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Masz kolejne allegro: http://www.allegro.pl/item244119500 Quote
Ania_i_Kropka Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Oby tym razem ktoś go wypatrzył Quote
patch75 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 o ile sie nie myle, to karus poszedl przy mnie do nowego domu wczoraj lub w srode (nie pamietam kiedy dokladnie), widzialam jego nowa wlascicielke, ktora wygladala na baardzo zadowolona ze swojego nowego pupila Quote
Jagoda1 Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Tak, Karuś ma dom, ogromnie cieszę się, bądź nareszcie szczęśliwy Psiaczku!:multi:. Ty umiesz kochać!:loveu: Quote
Ania_i_Kropka Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 Karuś zamieszkał niedaleko mnie.:multi::multi::multi: Mam nadzieję, że będziemy się widywać na spacerkach. Quote
nati_92 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Jak to dobrze, że nie brakuje takich szczęsliwych zakończeń jak ta Karusiu, oby dobrze ci było w nowym domku Quote
bols Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Od niedawna jestem posiadaczem pieska.Znalazłem go przywiązanego do płotu.Zabrałem go do domu z przekonaniem że jest to kundelek.Zresztą to nie ma znaczenia bo wziąłbym go bez względu na rasę.Całkiem przypadkiem znalazłem zdjęcia Karusia i ze zdziwieniem muszę stwierdzić że mój piesek wygląda tak samo chociaż ma dopiero 8 m-cy.Sprawdzałem w internecie i nie znalazłem takiej rasy jak labrador szorstkowłosy i właśnie stąd moje pytanie : czy według waszych informacji test to oficjalna rasa czy może taka nazwa obiegowa.I jeszcze jedno : czy mogę liczyć na pomoc w postaci podania informacji o tej rasie / linki do stron ,wydawnictwa itp / .Pozdrawiam Quote
Ania_i_Kropka Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Nie istnieje taka rasa jak labrador szorstkowłosy. Karuś to typowy mieszaniec, który ma w sobie coś z labradora. Z twoim pieskiem na pewno jest tak samo. Quote
Recommended Posts