Ania_i_Kropka Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Natalia jest jakieś zainteresowanie Karusiem na tym drugim forum? Quote
kate89 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Na tamtym forum jst zainteresowanie niestety tylko forumowiczów,niestety domku ani widu ani słychu. Hopamy Quote
nati_92 Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 No niestety zainteresowanie tylko i wylacznie forumowiczow i to gloweni gadanina na temat labkow i labkopodobnych Quote
Ania_i_Kropka Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Mam nadzieję, że już niedługo Karuś znajdzie swojego człowieka. W końcu do trzech razy sztuka. Quote
kate89 Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Hopamy na pierwsza, i do ciebie uśmiechnie sie szczęście Quote
gieraffa Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Karuś to taki kochany pies:loveu: . Wiele nie wymaga, pełna miska, spacerki i kochający Pan, czy to tak wiele? Quote
Ania_i_Kropka Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 przecież nie może być tak że taki psiak siedzi w schronisku...nie mogę uwierzyć w to że nie ma żadnego człowieka który potrzebuje takiego przyjaciela...przecież każdy człowiek powinien mieć swojego psa...psa - przewodnika...i nie mam tu na myśli tylko ludzi niewidomych...uważam że pies otwiera nam oczy na wiele spraw...ja osobiście inaczej postrzegam świat dzięki psom...wieżę że wiele się uczymy od tych wspaniałych zwierząt...i wiem że życie bez psa u boku jest BEE..."człowiek człowiekowi wilkiem" - tak jest bardzo często ale pies jest zawsze NAJLEPSZYM PRZYJACIELEM...człowieku potrzebujesz Karusia tak jak i on ciebie potrzebuje!!! Quote
kate89 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 ja wierze ze i jemu sie kiedyś uda,napewno,tylko kiedy... Hopamy Karusia na pierwszą Quote
nati_92 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 karo hop!!! A dzis moze spacerowka:evil_lol: Quote
DarkAngels Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Ja tego nie rozumiem. Czemu taki psiak jak Karuś wrócił do schroniska? On jest taki spokojny i grzeczny. Wczoraj jak byłem z nim na bardzo długim godzinnym spacerku to wobec innego samca (Shannon) zachowywał się bardzo grzecznie, a wrecz przeciwnie chcial sie z nim bawic :) Quote
Ania_i_Kropka Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 Karuś już taki jest kocha wszystkich i wszystko. Do każdego chce sie przytulić z każdym pobawić. Tylko nikt z odwiedzających schronisko tego nie widzi. Ludzie są ślepi. Quote
Ania_i_Kropka Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 Dzisiaj Karuś był na ponad 2 godzinnym spacerze. Kasia i Magda postanowiły pójść z nim nową trasą i biedaczki zgubiły się w lesie. Dopiero po godzinie błądzenia udało im się znaleźć drogę powrotną. Gdy wróciły Karuś był tak zmęczony, że sam poszedł do sojego boksu, wypił miskę wody i poszedł spać. Quote
kate89 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Karus hopa na pierwszą...a domku ani widu ani słychu... Quote
Ania_i_Kropka Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 Karuś kocha wszystkich i wszystko:loveu: Czy ktoś pokocha jego? Quote
DarkAngels Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Kto pokocha tak cudownego psiaka. On cieszy sie do wszystkich. Kocha każdą jedną osobe. On pragdnie kochac i byc kochanym :loveu: Quote
DarkAngels Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Witamy nową Ciocie. Masz rację do góry i szukaj domku :) W poniedziałek zabiorę Cie na spacerek i może jakas sesja foto będzie :) Quote
Ania_i_Kropka Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Karuś był w sobotniej gazecie. Mam nadzieję, że Go ktoś zauważy. Quote
Recommended Posts