Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Przedstawiam Wam Lunę, która została dzisiaj odebrana rodzinie która delikatnie mówiąc ma problem z alkoholem.
Luna mieszkała w szopie, nie miała dostępu do wody, ani do jedzenia. Bidna nawet nie posiadała swojej obróżki.
Jest młodą sunią, myślę że nie ma 3 lat. Pójdę z nią do weterynarza to się dowiem.
Bo na książeczkę z aktualnymi szczepieniami nie mam co liczyć, chociaż podobno byli właściciele Luny mają przesłać pocztą.
:razz:

Luna nie jest nauczona czystości w domu, okrutnie ciągnie na smyczy, więc spacer z nią nie jest przyjemnością ale pracuję nad tym.
Jest bardzo chudziutka,na zdjęciach tego nie widać, ale można jej liczyć żebra ...jestem pewna, że była bita.
Boi się i ucieka jak tylko podniosę rękę.
Teraz sobie leży obok moich nóżek i śpi.

STAN ZDROWIA:dobry, bardzo wychudzona
RODOWÓD, TATUAŻ: brak
CHIP: brak
STERYLIZACJA: brak
ZACHOWANIE W DOMU I PODCZAS TRANSPORTU: sunia lubi jeździć w samochodzie, nie sprawiała kłopotów, nie nauczona czystości
POSŁUSZEŃSTWO: nie wiadomo
STOSUNEK DO INNYCH ZWIERZĄT: -na inne psy obojętny, na koty nie sprawdzona
STOSUNEK DO DZIECI: łagodny, z sunią można robić wszystko
MIEJSCE POBYTU PSA: - DT w Goleniowie
DANE KONTAKTOWE DO OSOBY, KTÓRA ZAJMUJE SIĘ PSEM:

Joanna Kamińska tel. 792 609 094
mail [email protected]

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.384416694934123.78977.100000973877492&type=1

Dla Lunki będę szukała domku !!!!

Edited by Joanna K.
pies znalazł DS
Posted

Lupi napisał(a):
Joanno! Śliczna sunia!
Rozumiem że chwilowo zostaje u Ciebie??

Tak zostaje u mnie :)
Lunka grzeczna jest. Większość czasu śpi i pryka. Mój Rafi cały czas ją zachęca do zabawy.
Mam stereo w domu, 2 ziające labradory :D

Posted

jolam napisał(a):
Śliczna jest, trzymam kciuki za znalezienie DS.

Dziękuję !

Luna to młoda sunia z dużym bagażem doświadczeń. Podobno urodziła się w Niemczech.
Została przywieziona do Polski i trafiła do ludzi którzy ją po pewnym czasie oddali...
Byli właściciele Luny nie rozpieszczali jej.
Luna mieszkała w szopie.
Obecnie Lunka przebywa u mnie i uczy się chodzenia na smyczy.Jest pełna energii, więc jeszcze do końca nie umie się skupić na danej czynności, ale nie ma się co dziwić, skoro niedawno odzyskała wolność.
Szukam rodziny z prawdziwego zdarzenia, która z pasją i miłością będzie razem z Luną odkrywać przyjaźń między człowiekiem, a psiakiem.

Posted (edited)

Luna to spokojna psina, cały czas gdy siedzę z laptopem to ona śpi sobie pod ławą.
Gdy została sama w domu to nawet nie szczekała.
:multi:
Grzeczna dziewczynka :loveu:

Edited by Joanna K.
Posted

Niestety nie, Luna goni koty, a w domku są 2 :( Luna jest u Justyny która ją odebrała od byłych właścicieli.
Jutro ma przyjść jakaś kobitka ją zapoznać, trzymam kciuki :)

Posted

Własnie dzwoniłam do Justyny....

Lunka w tamtym tygodniu poszła na próbę do nowego domku i .....
wszyscy są zadowoleni. :loveu:

W ten weekend odbędzie się wizyta poadopcyjna, a 23.05 Lunka ma umówioną sterylkę. ;)
Trzymam kciuki.