Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Masieńka znalazła nowy domek w Skarżysku - Kamiennej !!!!:multi::multi::multi:

Tytuł zmieniam, bo już prawie 3 miesiące Maśka czeka na nowy domek ...
W międzyczasie urosła, spoważniała została wysterylizowana i wciąż czeka ....

Maśka w jakiś dziwnych okolicznościach została znaleziona/zabrana/ kupiona (poza nami)! Nie wnikam zresztą, bo czasami się po prostu nie dojdzie!
W każdym razie takie informacje o niej się zgadzają z 3 źródeł :
- była trzymana w piwnicy
- była pod opieką narkomanów, którzy czasami mieli z niej worek treningowy
- była bita i katowana!

Została wyleczona z zapalenia pęcherza. Dzisiaj została zaszczepiona i dołączyła do szczeniaków od „dziadka” z wątku :
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2912691

Nie mieliśmy innego wyboru!
Masieńka jest przemiła, wiecznie wystraszona w kontaktach z ludźmi, ale potrafi ufać, a to jest najważniejsze!
Po dołączeniu do pozostałych szczeniaków najpierw była wystrachana, później próbowała dominować, bo była największa, a później szybko zaakceptowała nowych towarzyszy niedoli i wzajemnie!

Kontakt w sprawie Maśki: 06660440525 lub mail : [email protected]

• Replies 401
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

klusek04 napisał(a):
Skojarzenie mam jedno tylko.

I słuszne Pewnie trochę alergiczne ;) Daję sobie głowę uciąć za to, że słuszne, nie że alergiczne :evil_lol:
klusek04 napisał(a):
Czy to ta sunia o której myślę?

Nie wiem, którą wersję znasz, ale pewnie się pokrywa z przynajmniej jedną, którą znamy my albo nasz ulubiony PsiPanDoktor :cool3:
To co było wspólne dla każdej z nich lub najbardziej prawdopodobne wyciągnęłam w pierwszym poście! A prawdy chyba nie poznamy nigdy!
A sunieczka napewno ta!

Posted

Ale o Masieńce nie napisałam tutaj ! Nadrabiam :
Góruje nad pozostałymi szczeniakami! Zachowuje się trochę jak gwiazda opery mydlanej :razz: "Co to za goofniarstfo trochę młodsze ode mnie, kręci mi się pod nogami :-o Ja chcem być tam, gdzie dorosłe ludzie !!! Nie zamykaj mnie w tym kojcu. Zjem te kratki! Zjem je! Mówię Ci zjem je! Bo psecież jestem juz prawie dorosła!!!!!! I duuuuzzzza! Nie jestem duuuuzzza?!:crazyeye: Co ty o mnie wies! Jestem duuuuzzzzzaaaaaa i juuuuuzzzzz i powinnam siedzieć z dorosłymi psami i ludźmi, a nie z tym goofniarstfem. No zabiezesz mnie stąd w końcu??"

Posted

kasia19 napisał(a):
Maja ona je ustawia pewnie:diabloti: Może trochę porządzi i jej przejdzie...Bo o to chodzi tak??

O to, o to ! Ja wiem jak jest Ale młoda opiekunka jest przerażona i trochę się jej nie dziwię ... Widziałam ze trzy razy podejście Maśki do goofniarstfa :crazyeye: Jest mało delikatna - druga sprawa, że szczeniory są rozhisteryzowane

Posted

No to rzeczywiście dla niedoświadczonych osób to wygląda inaczej!:shake:
Ale co zrobić ??!!!! Gdzie ją damy??!!:placz: :placz: Majka powiem Ci szczerze , że to wszystko nas zaczyna PRZERASTAĆ:angryy: :angryy: :angryy:

Posted

Kamkam napisał(a):
jest ciężko, aż nie wiadomo co napisać, a myśl, że chciałoby się pomóc a nie ma się jak, jest nie do zniesienia..

Kamkam Zawsze cosik się daje jeszcze zrobić !

Maśka rozrabia! Trzeba ją koniecznie zabrać od pozostałych szczeniaków!
Tak je sterroryzowała, ze do misek boją się podchodzić !

Posted

kasia19 napisał(a):
Kurde Maja a gdzie ją przeniesiemy??????!!!!!!!!!!!!!:angryy: :angryy:

Qrde Kasia Jakbym wiedziała, to już dawno bym to zrobiła! :placz: :placz: :placz: