Majaa Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Masieńka znalazła nowy domek w Skarżysku - Kamiennej !!!!:multi::multi::multi: Tytuł zmieniam, bo już prawie 3 miesiące Maśka czeka na nowy domek ... W międzyczasie urosła, spoważniała została wysterylizowana i wciąż czeka .... Maśka w jakiś dziwnych okolicznościach została znaleziona/zabrana/ kupiona (poza nami)! Nie wnikam zresztą, bo czasami się po prostu nie dojdzie! W każdym razie takie informacje o niej się zgadzają z 3 źródeł : - była trzymana w piwnicy - była pod opieką narkomanów, którzy czasami mieli z niej worek treningowy - była bita i katowana! Została wyleczona z zapalenia pęcherza. Dzisiaj została zaszczepiona i dołączyła do szczeniaków od „dziadka” z wątku : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2912691 Nie mieliśmy innego wyboru! Masieńka jest przemiła, wiecznie wystraszona w kontaktach z ludźmi, ale potrafi ufać, a to jest najważniejsze! Po dołączeniu do pozostałych szczeniaków najpierw była wystrachana, później próbowała dominować, bo była największa, a później szybko zaakceptowała nowych towarzyszy niedoli i wzajemnie! Kontakt w sprawie Maśki: 06660440525 lub mail : [email protected] Quote
KasiaM Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 One na tych zdjęciach takie piękne!!!!!!!!! :loveu: :loveu: Quote
Majaa Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 klusek04 napisał(a):no to hop na pierwszą MAŚKA. Klusek04 Czyżbyś się domyślała skąd takie imię sunieczki :razz: Quote
klusek04 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Skojarzenie mam jedno tylko. Czy to ta sunia o której myślę? Quote
Majaa Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 klusek04 napisał(a):Skojarzenie mam jedno tylko. I słuszne Pewnie trochę alergiczne ;) Daję sobie głowę uciąć za to, że słuszne, nie że alergiczne :evil_lol: klusek04 napisał(a):Czy to ta sunia o której myślę? Nie wiem, którą wersję znasz, ale pewnie się pokrywa z przynajmniej jedną, którą znamy my albo nasz ulubiony PsiPanDoktor :cool3: To co było wspólne dla każdej z nich lub najbardziej prawdopodobne wyciągnęłam w pierwszym poście! A prawdy chyba nie poznamy nigdy! A sunieczka napewno ta! Quote
Majaa Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Ale o Masieńce nie napisałam tutaj ! Nadrabiam : Góruje nad pozostałymi szczeniakami! Zachowuje się trochę jak gwiazda opery mydlanej :razz: "Co to za goofniarstfo trochę młodsze ode mnie, kręci mi się pod nogami :-o Ja chcem być tam, gdzie dorosłe ludzie !!! Nie zamykaj mnie w tym kojcu. Zjem te kratki! Zjem je! Mówię Ci zjem je! Bo psecież jestem juz prawie dorosła!!!!!! I duuuuzzzza! Nie jestem duuuuzzza?!:crazyeye: Co ty o mnie wies! Jestem duuuuzzzzzaaaaaa i juuuuuzzzzz i powinnam siedzieć z dorosłymi psami i ludźmi, a nie z tym goofniarstfem. No zabiezesz mnie stąd w końcu??" Quote
KasiaM Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 HAha Maja ale jesteś dobrym narratorem:lol: :lol: A Maśka naprawdę fajna dziewczyna jest:):): Quote
Majaa Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 kasia19 napisał(a):HAha Maja ale jesteś dobrym narratorem:lol: :lol: Ależ Maśka ma to na mordce wypisane :cool3: Quote
klusek04 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Maśka cudo sunia na pierwszej się pokaż. Quote
Majaa Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Maśka niestety podobno sobie poczyna ze szczeniorkami młodszymi Trzeba ją odizolować Tylko gdzie :crazyeye: Quote
KasiaM Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Maja ona je ustawia pewnie:diabloti: Może trochę porządzi i jej przejdzie...Bo o to chodzi tak?? Quote
Majaa Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 kasia19 napisał(a):Maja ona je ustawia pewnie:diabloti: Może trochę porządzi i jej przejdzie...Bo o to chodzi tak?? O to, o to ! Ja wiem jak jest Ale młoda opiekunka jest przerażona i trochę się jej nie dziwię ... Widziałam ze trzy razy podejście Maśki do goofniarstfa :crazyeye: Jest mało delikatna - druga sprawa, że szczeniory są rozhisteryzowane Quote
KasiaM Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 No to rzeczywiście dla niedoświadczonych osób to wygląda inaczej!:shake: Ale co zrobić ??!!!! Gdzie ją damy??!!:placz: :placz: Majka powiem Ci szczerze , że to wszystko nas zaczyna PRZERASTAĆ:angryy: :angryy: :angryy: Quote
Majaa Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 kasia19 napisał(a): Majka powiem Ci szczerze , że to wszystko nas zaczyna PRZERASTAĆ:angryy: :angryy: :angryy: Kasiu Ja to wiem od dawna :-( Quote
KamaG Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 jest ciężko, aż nie wiadomo co napisać, a myśl, że chciałoby się pomóc a nie ma się jak, jest nie do zniesienia.. Quote
Majaa Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Kamkam napisał(a):jest ciężko, aż nie wiadomo co napisać, a myśl, że chciałoby się pomóc a nie ma się jak, jest nie do zniesienia.. Kamkam Zawsze cosik się daje jeszcze zrobić ! Maśka rozrabia! Trzeba ją koniecznie zabrać od pozostałych szczeniaków! Tak je sterroryzowała, ze do misek boją się podchodzić ! Quote
klusek04 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Rzeczywiście strasznie dużo tych psów przybyło ostatnio. Aż ciężko je wszystkie spamiętać na dogo. Mogę tylko podnieść. Maśka szukaj domu bo będzie krucho. Quote
KasiaM Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Kurde Maja a gdzie ją przeniesiemy??????!!!!!!!!!!!!!:angryy: :angryy: Quote
Majaa Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 kasia19 napisał(a):Kurde Maja a gdzie ją przeniesiemy??????!!!!!!!!!!!!!:angryy: :angryy: Qrde Kasia Jakbym wiedziała, to już dawno bym to zrobiła! :placz: :placz: :placz: Quote
Recommended Posts