Majaa Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Dzisiaj byłam u Masieńki ! Ależ to jest rozrabiaka ! Deszcz zacinał na zdjecia szans nie było, a ona i tak się bawiła Mały koffany twardziel :cool3: Quote
Majaa Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 klusek04 napisał(a):Żadnych nowych wieści od Masieńki nie ma? Są, są i otrzymuje je na bieżąco, a poza tym mniej więcej dwa razy w tygodniu bywam w domku gdzie jest Maśka i kilka innych psiaków! Generalnie rzecz biorąc Maśka ma się super! Rośnie i cwaniactwo swoje wyrabia! Tylko te szczegóły z jej zachowania takie trochę nie do publikacji ;) Bo dzisiaj na przyklad się dowiedziałam, że Maśka na spacerze koniecznie chciała zjeść leżące zwłoki kota, bo tak ładnie :razz: śmierdziały Eh Maśka szukaj lepiej domku A nie zajmuj się smrodkami! Quote
KamaG Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Majaa napisał(a):No to Maśka na pierwszą zapraszamy! ponownie... Quote
klusek04 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Fe, nieładnie takie smrodki. Ale dla niej to ser brie pewnie. Quote
KasiaM Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 hahahahha MAsieńka słodziutka jesteś z tym swoim cwaniactwem........ dogadałabyś się z Maxem:loveu: Quote
Gamba Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 I przylazłem także na ten wątek :roll: Tekścik na Allegro lub inne ogłoszonka: Ona wie jak to jest być niechcianą, jedną z wielu do których los się nie uśmiechnął! Wie także jak to jest czuć na własnym grzbiecie twardą, karzącą rękę, poznała szum w głowie po kolejnym kopniaku i to okropne uczucie ssania w żołądku, gdy miska ciągle była pusta! Z pokorą przyjmowała ciosy, które jej wymierzano, dzielnie znosiła kolejne dni bólu, które przeszywały jej ciało! Podkulając ogon wycofywała się mając już dość! Pewnie nie raz już słyszałeś takie historie , ale czy wiesz kto przeżył to wszystko? Kto tyle wycierpiał w imię miłości, której nigdy nie zaznała? Małe ciało skrywające ogromną siłę i chęć walki o lepsze jutro! Start w życie powinien być prosty, jej to odebrano! Ale Maśka nie pozwoliła się złamać i walczyła, walczyła do upadłego bo czuła, że zasługuje na coś lepszego, zasługuje na miłość i szacunek, zasługuje na miskę strawy i ciepłe bezpieczne posłanie, zasługuje na Pana, który zamiast kopnąć i poćwiczyć ciosy, potrafi przytulić i powiedzieć jak bardzo jest ważna! Maśka wyrwała się z koszmaru, który zgotował jej człowiek, zyskała nowe życie i rozkwitła jak kwiat na wiosnę, pokazując jaka jest. Czeka na człowieka dla którego nie będzie jedną z tysięcy bezdomnych kundli, a będzie jedyna, wyjątkowa, będzie członkiem rodziny, będzie czyimś psem... Młodziutka suczka, która ujrzała piekło na własne oczy rozpoczyna swoją podróż przez życie, czy jesteś gotów jej towarzyszyć? Czy jesteś jej godzien? Jutro powklejam Maśkę na ogłoszenia, bo dziś czas już spać :oops: Quote
KasiaM Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Gamba piękny tekst:)! Aż łzy się w oczach kręcą ale o to własnie chodzi, aby przedstawić życię Masieńki w prawdziwych kolorach....Zazwyczaj jak ktoś chce wydać psiną to tak słodzi przy opisie , że masakra , połowa rzeczy to nieprawda a tekst odarty z bajek jest po prostu piękny..... A ten tekst jest supeeeeeeeeer !:) Dziękujemy Gamba za pomoc Quote
Gamba Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Tak jak obiecałem wrzuciłem Maśkę na : Alegratka eOferty Animalia Autogiłda Bono-Polska Darmowe ogłoszenia Giełda.bai Giełda Ogłoszeń Kupię psa Ogłoszenia 24polska Pet World Zwierzęta.pilne.net Ogłoszenia Adverts Pineska.pl Quote
klusek04 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Widzę że Maśka ma nowego przyjaciela. Dzięki Gamba. Maśka diablica się poleca. Quote
Majaa Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Gamba jak zawsze niezastąpiony ! :loveu: Maśka zawędrowała takze na allegro! A w ogóle to urosła niesamowicie!!! Quote
Recommended Posts