razed_in_black Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 [quote name='Paulix']Zamówienia można składać do końca maja.[/QUOTE] napisałam PW, nie wiem czy doszło bo nie ogarniam tego ;) Quote
oliwiadro Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 Hej ! Dopiero niedawno znalazłam ten temat, i specjalnie się zarejestrowałam. Wiem że zamówienia można było składać do końca maja, a teraz jest 1 czerwca :c Czy jest jeszcze możliwość zamówienia ? Quote
Adriana. Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 [quote name='oliwiadro']Hej ! Dopiero niedawno znalazłam ten temat, i specjalnie się zarejestrowałam. Wiem że zamówienia można było składać do końca maja, a teraz jest 1 czerwca :c Czy jest jeszcze możliwość zamówienia ?[/QUOTE] Chyba tak, bo w wątku "Sprzedam/oddam/kupię psie akcesoria" Paulix napisała [QUOTE][COLOR=#000000]Zamówienia można składać jeszcze do końca weekendu.[/COLOR][/QUOTE] czyli chyba do jutra :). Spróbuj napisać do niej PW. Quote
oliwiadro Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 Już do niej piszę :D Kurcze, ale się cieszę, chciałam tą piłkę od dawna :multi: Quote
Paulix Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 Jeszcze do jutra można zamawiać :) To będzie ostatnie zamówienie na najbliższe kilka miesięcy na pewno, bo na kolejne nie uzbieram już chętnych... Tymczasem mój pies i piłka z piłką ;): [video=youtube;4TEmcFL5j1o]http://www.youtube.com/watch?v=4TEmcFL5j1o[/video] Quote
Luzia Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 (edited) [quote name='Paulix']Jeszcze do jutra można zamawiać :) To będzie ostatnie zamówienie na najbliższe kilka miesięcy na pewno, bo na kolejne nie uzbieram już chętnych... Tymczasem mój pies i piłka z piłką ;): [URL]http://www.youtube.com/watch?v=4TEmcFL5j1o[/URL] [/quote] jaki to rozmiar? :) [SIZE=1]Mam nadzieję że pieniądze w końcu dotarły? ( przepraszam za zwłokę [/SIZE]:oops: ) Edited June 2, 2013 by Luzia Quote
Paulix Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 [SIZE=1][SIZE=2]Największa. Czasem jak mi się nudzi to piłkę wkładam w dużą i dopiero w największą ;)[/SIZE] Dotarły : ) Wyślę po weekendzie.[/SIZE] Quote
Luzia Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 [quote name='Paulix'][SIZE=1][SIZE=2]Największa. Czasem jak mi się nudzi to piłkę wkładam w dużą i dopiero w największą ;)[/SIZE] Dotarły : ) Wyślę po weekendzie.[/SIZE][/QUOTE] Ufff to wygląda na to że wybrałam dobry rozmiar dla mojego :) Bałam się czy ta największa nie będzie za duża Quote
oliwiadro Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 A jak myślicie jaki rozmiar będzie lepszy dla Jack Russell Teriera ? Średni czy duży ? Quote
oliwiadro Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Paulix, a Ty dopiero zamawiasz piłki czy już są u Ciebie ? I jak myślisz dałyby radę dotrzeć przed 15 czerwca ?? :D Quote
a_niusia Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 mnie przed zamowieniem powstrzymuje tylko to, ze nie jestem pewna rozmiaru...nie wiem, czy moje psy bawilyby sie tym najwiekszym... Quote
Adriana. Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 [quote name='oliwiadro']A jak myślicie jaki rozmiar będzie lepszy dla Jack Russell Teriera ? Średni czy duży ?[/QUOTE] Myślę że średni. Ja dla mojej Soni mam duży i jest OK, a Sonia jest mniej więcej taka jak cocker spaniel czyli większa od jacka. [quote name='a_niusia']mnie przed zamowieniem powstrzymuje tylko to, ze nie jestem pewna rozmiaru...nie wiem, czy moje psy bawilyby sie tym najwiekszym...[/QUOTE] A jakiej wielkości masz psy? Ja widziałam na seminarium jakiś czas temu największą, bawiły się nią bordery i rottek. Quote
Luzia Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Ja dla psa wielkości BC biorę największą i dużą, w tym tygodniu powinnam je mieć to od razu wypróbuję. Quote
Illusion Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Pies wielkości pudla mini i piłka w rozmiarze dużym (13cm?) [video=youtube_share;-xMP06ZpBAs]http://youtu.be/-xMP06ZpBAs[/video] Quote
oliwiadro Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Hmm... wybrałam rozmiar duży, mam nadzieję że będzie dobry :D Zapytam jeszcze raz, bo to dosyć ważne dla mnie - Jak myślicie, czy są szanse żeby piłka dotarła przed 15 czerwca? :P Quote
Adriana. Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 [quote name='Illusion']Pies wielkości pudla mini i piłka w rozmiarze dużym (13cm?) [/QUOTE] Ale Gina jest agresywna. Chciałabym, żeby moja się tak szarpała :). Quote
oliwiadro Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Mój też się tak szarpie :D On koocha się szarpać :P Quote
IZMADO Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Pies ~50 cm. w kłębie, piłka duża, 13 cm. [IMG]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/971261_166354983541450_732477447_n.jpg[/IMG] Quote
Jara Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 [quote name='oliwiadro']A jak myślicie jaki rozmiar będzie lepszy dla Jack Russell Teriera ? Średni czy duży ?[/QUOTE] Ja dla bulteriera mam średnią. 13cm Quote
Recommended Posts