Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 304
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='AtaO']Trufelku, wszamałeś tablety na robale?[/QUOTE]

Wszamał wczoraj:)
Mam paragon-starczyło mi żeby kupić jeszcze tabletki Lordowi:)

Paragon później jak go sobie sfotografuję.

Posted

[quote name='Avilia']Wszamał wczoraj:)
Mam paragon-starczyło mi żeby kupić jeszcze tabletki Lordowi:)

Paragon później jak go sobie sfotografuję.[/QUOTE]

Paragon nie jest nam tu potrzebny;).
Najważniejsze, że Trufelek odrobaczony, a i przy okazji Lord też:roll:

Posted

[quote name='paulinken']Trufelkowi też mogę kilka ogłoszeń zrobić. Chyba że ktoś gdzieś wykupi. Plakat byście powiesiły?[/QUOTE]

Jak tylko możesz to byłybyśmy za ogłoszenia wdzięczne.
Dawaj plakat-może ktoś się skusi i druknie!
Ja w piątek wyjeżdżam do Wwy-powieszę tam.Może ktoś go wypatrzy.

Posted (edited)

Mam dla niego pakiet na bazarku ogloszeniowym pliny :-)
Paulinken, czy możesz sie tym zająć? Bardzo proszę! Tekst, zdjęcia... No i napisz Plinie, że ja zapłaciłam już :-)
Zaraz dam link.

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/227496-Bazarek-ogłoszeniowy-OSTATNIE-DWA-PAKIETY!-50-stron-za-10-zł-Na-sterylkę-do-8-06[/url]

Edited by beta ata
Posted (edited)

Taki tekst skobnęłam dla Truflątka:

TRUFEL SZUKA DOBREGO DOMU

Trufel to około roczny psiak.
Jest nieduży, sięga człowiekowi pod kolano.
Uwielbia spacery i zabawy, i wszelkie zainteresowanie ze strony człowieka.
Jest żywiołowy i radosny, będzie wspaniałym przyjacielem rodziny.
Trufelek przebywa w punkcie tymczasowego pobytu psów, trafił tu zadbany, myśleliśmy, że zgubił się i właściciel go odnajdzie, ale niestety nikt go nie szukał.
To młodziutki psiak o pięknym umaszczeniu i przemiłym charakterze. Adoptuj go, by uszczęśliwić siebie i jego!
Dla dobra psa wymagamy wizyty przed- i poadopcyjnej oraz podpisania umowy adopcyjnej.
Kontakt:
tel: 785 549 189 / 798 596 534
mail: [email][email protected][/email]

Edited by beta ata
Posted

[quote name='beta ata']Taki tekst skobnęłam dla Truflątka:

TRUFEL SZUKA DOBREGO DOMU

Trufel to około roczny psiak.
Jest nieduży, sięga człowiekowi pod kolano.
Uwielbia spacery i zabawy, i wszelkie zainteresowanie ze strony człowieka.
Jest żywiołowy i radosny, będzie wspaniałym przyjacielem rodziny.
Trufelek przebywa w punkcie tymczasowego pobytu psów, trafił tu zadbany, myśleliśmy, że zgubił się i właściciel go odnajdzie, ale niestety nikt go nie szukał.
To młodziutki psiak o pięknym umaszczeniu i przemiłym charakterze. Adoptuj go, by uszczęśliwić siebie i jego!
Dla dobra psa wymagamy wizyty przed- i poadopcyjnej oraz podpisania umowy adopcyjnej.
Kontakt: ...[/QUOTE]

Pieknie... przypomniało mi się Twoje ogłoszenie Blunia :)

Posted

[quote name='beta ata']:-) A Ty znowu o tym ;-) :-D
Mam nadzieje, a nawet mocno w to wierzę, że Truflowi też przyniesie szczęście i też znajdzie wspaniały dom.[/QUOTE]

Dzięki Tobie / i innym Cioteczkom / mam za towarzysza najwspanialszego psiaka we Wszechświecie, więc nie rozumiem Twojego zdziwienia ;).

Trufelku, marsz do domu...

Posted

[quote name='Lobaria']Po odejściu mojej kudłatej Niuni, szukałam podobnej SUNI, ale gdy spojrzałam w oczęta Blunia na zdjęciach, to już było " po mnie" ;)[/QUOTE]

Bo tak zawsze chyba jest, człowiek pokocha raz psa to potem będzie szukał identycznego :) A u mnie podobnie, miałam jamnika i miał być znowu jamnik, a jest kudłaty mieszaniec :evil_lol: Może też dlatego Kuki ujął mnie tak za serce, też kudłacz...

Posted

[quote name='__Lara']Bo tak zawsze chyba jest, człowiek pokocha raz psa to potem będzie szukał identycznego :) A u mnie podobnie, miałam jamnika i miał być znowu jamnik, a jest kudłaty mieszaniec :evil_lol: Może też dlatego Kuki ujął mnie tak za serce, też kudłacz...[/QUOTE]

Blunio jednak nijak nie jest podobny do Niuni... to znaczy czarny czarny jest... to jedyne podobieństwo ;)

Posted

[quote name='Lobaria']Blunio jednak nijak nie jest podobny do Niuni... to znaczy czarny czarny jest... to jedyne podobieństwo ;)[/QUOTE]

No moja Megi też w niczym podobna do Bursztyna :diabloti:

Fajnie, mieszańce są najlepsze, takie różnokolorowe, każdy inny ;) Tak jak Trufelek ;)