nane Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Jak jak? Potwierdzić, że Magdalena to wredna małpa w [tu wstaw odpowieni kolor]...[/quote] Pomarańcowo-glanatowy:evil_lol:
madziasto4 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Jak jak? Potwierdzić, że Magdalena to wredna małpa w [tu wstaw odpowieni kolor]...[/QUOTE] I to wystarczy? :hmmmm:
Magda Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Jak jak? Potwierdzić, że Magdalena to wredna małpa w [tu wstaw odpowieni kolor]...[/quote] poczekaj ty.....ty......jaki masz znak zodiaku? Może baran?:megagrin::megagrin:
Anusia & Alutka Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='madziasto4']I to wystarczy? :hmmmm:[/QUOTE] Taaak. Pozniej ponarzekamy troche jaka to ona be i wogole. I rozmowa bedzie sie krecic :razz: :comp26:
Anusia & Alutka Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='Magda_Miki']poczekaj ty.....ty......jaki masz znak zodiaku? Może baran?:megagrin::megagrin:[/QUOTE] Ha ha ha :flop:
Magda Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Taaak. Pozniej ponarzekamy troche jaka to ona be i wogole. I rozmowa bedzie sie krecic :razz: :comp26:[/quote] To ja sobie poczekam:eviltong: Kurka....nie baran to co?
madziasto4 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Taaak. Pozniej ponarzekamy troche jaka to ona be i wogole. I rozmowa bedzie sie krecic :razz: :comp26:[/QUOTE] Oj to wspaniale :multi: Magdaleno, wybacz- przechodzę na front wroga...
Magda Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='madziasto4']Oj to wspaniale :multi: Magdaleno, wybacz- przechodzę na front wroga...[/quote] Mówiłam.......po świętach:mad::diabloti:
Anusia & Alutka Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='Magda_Miki'] Kurka....nie baran to co?[/QUOTE] To mysl /chcialoby sie powiedziec: dalej, ale w Twoim dzisiejszym wypadku wystarczy samo mysl/ :eviltong: [quote name='madziasto4']Oj to wspaniale :multi: Magdaleno, wybacz- przechodzę na front wroga...[/QUOTE] Wroga????????
nane Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Ha ha ha :flop:[/quote] Pewnie bliźnięta :cool3:
Anusia & Alutka Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='nane']Pewnie bliźnięta :cool3:[/QUOTE] :shake: jestem pojedyńcza.
madziasto4 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] Wroga????????[/QUOTE] Oui :p [SIZE="1"]chore 10 znaków[/SIZE]
Magda Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']To mysl /chcialoby sie powiedziec: dalej, ale w Twoim dzisiejszym wypadku wystarczy samo mysl/ :eviltong: Wroga????????[/quote] Pfff....:obrazic::plzdie: TAK! Wroga:diabloti:
Anusia & Alutka Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Czyli ze ja jestem wrog???????? :mad: Kaprysiu, pokaz sie ciotkom w dzien swiateczny... :modla:
madziasto4 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Czyli ze ja jestem wrog???????? :mad: [/QUOTE] Oczywiście :niewiem:
Magda Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Czyli ze ja jestem wrog???????? :mad: Kaprysiu, pokaz sie ciotkom w dzien swiateczny... :modla:[/quote] No tak! A co myślałaś?:evil_lol: No właśnie Aguś! Pomóż mi ją wyrzucić:diabloti:
Anusia & Alutka Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='Magda_Miki']No tak! A co myślałaś?:evil_lol: No właśnie Aguś! Pomóż mi ją wyrzucić:diabloti:[/QUOTE] Dobrze... :obrazic: Pa!
Magda Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Dobrze... :obrazic: Pa![/quote] Nie!!!:placz::placz: Przepraszam nie chciałam....
madziasto4 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Ale jaja :-? Sekulory mi się popsuły :crazyeye: Same z siebie :niewiem:
Pegaza Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Sory ale o co tu biega:roll: ? bom nie w temacie....
Anusia & Alutka Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='Pegaza']Sory ale o co tu biega:roll: ? bom nie w temacie....[/QUOTE] Ja właśnie zostałam publicznie poinformowana, ze nie ma tu dla mnie miejsca i ostentacyjnie opuscilam galerie. Magda, nie blagaj mnie, i tak nie wroce!! :obrazic:
Pegaza Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Anusia Ty mi lepeij powiedz tą moja przepowiednie bo jak narazie to same złe moc emnie dosięgają:angryy: masz juz coś dla mnie w zanadrzu ? A Magda tak tylko żartowała bo wiesz pewnie sie przejadła i juz sama nie wie co pisze:eviltong:
Magda Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Ja właśnie zostałam publicznie poinformowana, ze nie ma tu dla mnie miejsca i ostentacyjnie opuscilam galerie. Magda, nie blagaj mnie, i tak nie wroce!! :obrazic:[/quote] Kochana Anusiu! Nie chciałam:placz: Teraz będę miała wyrzuty do końca życia......:-(
Anusia & Alutka Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 No nie wiem czy zartowala :roll: Takie teksty to nie do mnie powinna kierowac ;) Widzę... Ooooj będziesz miala nowego pieska. Widzę trzy ogonki :loveu: Ojej, jak slodko... A moze... Nie nie!!! Wroć! To nie piesek!! To TZ :oops: Ach to zmeczenie, wczesnie rano wstalam i sama rozumiesz :roll: A zatem poki co nic sie w Twoim zyciu nie zmieni :niewiem:
Pegaza Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Oj a juz jak czytałam początek o tych 3 ogonkach to go widzialam tego yorka hihi zepsułaś mi to tym TZ;) :evil_lol: szkoda szkoda, że zmian nie widzisz bo póki co to cały czas mam jak ten koń pod górke eh
Recommended Posts