Magda Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 NO WŁAŚNIE!! I kiedy to powiedziałam mamie to myślałam, że mnie zabije:evil_lol::evil_lol:
madziasto4 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='Magda_Miki']NO WŁAŚNIE!! I kiedy to powiedziałam mamie to myślałam, że mnie zabije:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Aga76 Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [quote name='Magda_Miki']NO WŁAŚNIE!! I kiedy to powiedziałam mamie to myślałam, że mnie zabije:evil_lol::evil_lol:[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkOrchid][I][B]Madziu dobrze, że uszłaś z życiem :thumbs:[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Anusia & Alutka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Sprzatanie jest najlepsze. Mamuska do mnie, ze trzeba posprzatac, costam costam, szkla w pokoju pomyc, a ja glupia zapytalam po kiego grzyba te krysztaly znowu myc /jest ich od cholery i troche a byly szorowane na Boze Narodzenie/ przeciez mozna przetrzec. Oj jak mi sie oberwalo :oops:
Anusia & Alutka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='Magda_Miki']NO WŁAŚNIE!! I kiedy to powiedziałam mamie to myślałam, że mnie zabije:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] No proszę, Ty też??? :lol:
Magda Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']No proszę, Ty też??? :lol:[/quote] Ha! Nie jestem sama:multi::evil_lol: Dobrze, że nie doszło do walki wręcz. Moja ścierka przeciwko blaszce od ciasta:diabloti:
Anusia & Alutka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Kiedys te swieta doprowadza do tragedii... W bezpośrednim starciu nie mialabys wiekszych szans...
Aga76 Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Sprzatanie jest najlepsze. Mamuska do mnie, ze trzeba posprzatac, costam costam, szkla w pokoju pomyc, a ja glupia zapytalam po kiego grzyba te krysztaly znowu myc /jest ich od cholery i troche a byly szorowane na Boze Narodzenie/ przeciez mozna przetrzec. Oj jak mi sie oberwalo :oops:[/quote] :glaszcze: [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=YellowGreen][I][B]Anusiu :-xniedobre kryształy, niegrzeczne [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Magda Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Kiedys te swieta doprowadza do tragedii... W bezpośrednim starciu nie mialabys wiekszych szans...[/quote] Haha...dlatego nie ciągnęłam rozmowy dłużej:evil_lol: Bolałoby chyba.....
Anusia & Alutka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='Aga76']:glaszcze: [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=YellowGreen][I][B]Anusiu :-xniedobre kryształy, niegrzeczne [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE] To ja siem pytam, PO CO te krysztaly, tyle ich stoi bez sensu. To uslyszalam: Jak to po co?? i bla bla :siara:
Aga76 Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [quote name='Magda_Miki']Ha! Nie jestem sama:multi::evil_lol: Dobrze, że nie doszło do walki wręcz. Moja ścierka przeciwko blaszce od ciasta:diabloti:[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=RoyalBlue][I][B]Niebezpieczne przedmioty oj oj [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [quote name='Anusia & Alutka']Kiedys te swieta doprowadza do tragedii... W bezpośrednim starciu nie mialabys wiekszych szans...[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=RoyalBlue][I][B]Walka na kryształ i życie [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [quote name='Anusia & Alutka']To ja siem pytam, PO CO te krysztaly, tyle ich stoi bez sensu. To uslyszalam: Jak to po co?? i bla bla :siara:[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=RoyalBlue][I][B]A ja usłyszałam, bo są ładne, a ich zadaniem jest stać i cieszyć oko[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
marzenna79 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [B]Wspomnienie pierwszego kucyka[/B] [IMG]http://images21.fotosik.pl/146/12f1f8157feb6b1d.jpg[/IMG] [B][I][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=DeepSkyBlue]Cudny pierwszy kucorek malusiej Caprusi...:loveu::loveu::loveu: Ale sobie znalazła super miejsce do spanka...:cool3: [IMG]http://www.madzik.pl/wielkanoc/linia.gif[/IMG] [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B]
Anusia & Alutka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='Aga76'] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=RoyalBlue][I][B]A ja usłyszałam, bo są ładne, a ich zadaniem jest stać i cieszyć oko[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE] Nie cieszą oka. Stoja i kumulują roztocza :roll:
Anusia & Alutka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Przenioslam tu Twoj post Aga, bo cisnie mi sie na klawiature, a tam atmosfera niesprzyjajaca: [quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkOrange][I][B]Co się dzieje, Kamila z pałką na Anusię rusza.... o żesz :crazyeye: nie wierzę [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE] Chyba TZ na Kamilke, bo ją do wyrka ciagnie :evil_lol: Magdus, Ty mow co ta babcia powiadala...
Aga76 Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Nie cieszą oka. Stoja i kumulują roztocza :roll:[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Sienna][I][B]Ten tekst nie przeszedłby u mojej mamy[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :mad:
Aga76 Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Przenioslam tu Twoj post Aga, bo cisnie mi sie na klawiature, a tam atmosfera niesprzyjajaca: Chyba TZ na Kamilke, bo ją do wyrka ciagnie :evil_lol: Magdus, Ty mow co ta babcia powiadala...[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkOrange][I][B]Tyż tak pomyślałam i chciałam coś napisać, ale się zablokowałam psychicznie[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :roll: [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkOrange][I][B]Madziu Madziu[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :scream_3::scream_3::scream_3:
Magda Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] Chyba TZ na Kamilke, bo ją do wyrka ciagnie :evil_lol: Magdus, Ty mow co ta babcia powiadala...[/quote] Hahahaha.......dobre!:evil_lol: Babcia powiadała............jak smród po gaciach:diabloti:
Anusia & Alutka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkOrange][I][B]Tyż tak pomyślałam i chciałam coś napisać, ale się zablokowałam psychicznie[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :roll: [/QUOTE] Ha! Wiedzialam :megagrin:
Magda Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Świętujemy!!!!! Impreza na dogo!!!! :drink1::drink1::drink1::cunao::cunao::cunao::knajpa::knajpa::drinka::beerchug:
Aga76 Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Blue][I][B]Dobra, to dajemy cicho czadu:[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :laola::laola: :cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao: :drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1: [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Blue][I][B] Świętujemy wszyscy razem: :BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG: lalala [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Anusia & Alutka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Oj teraz to by mi wystarczyla jedna lampeczka i au revoir hi hi :lol:
nane Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Oj teraz to by mi wystarczyla jedna lampeczka i au revoir hi hi :lol:[/quote] ja mam czerwonego szampana chcesz trochę :evil_lol:
Anusia & Alutka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 :megagrin: :megagrin: :megagrin: bawmy sie, bawmy :Cool!: :drinka: :knajpa: :laola: :laola: I tak po polskiemu, rozwalmy cos! Dziewczynki, palki w dlon i do dziela :mad: :mad: :mad:
nane Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']:megagrin: :megagrin: :megagrin: bawmy sie, bawmy I tak po polskiemu, rozwalmy cos! Dziewczynki, palki w dlon i do dziela :mad: :mad: :mad:[/quote] najlepszą pałkę to ma dzisiaj Miki :evil_lol:
marzenna79 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [U][IMG]http://www.madzik.pl/wielkanoc/wielkanoc.gif[/IMG] [IMG]http://republika.pl/blog_tg_400292/660862/tr/kuiken41.gif[/IMG][/U] [B][I][FONT=Georgia][SIZE=5][COLOR=Magenta]A co tu za impreza się odbywa ???????:crazyeye:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B]
Recommended Posts