madziasto4 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Wkleiłam fotke na której były dwie moje damy i przypomniało mi sie: Bawimy się jak damy...[/QUOTE] [quote name='Anusia & Alutka']A jak nie damy, to sie nie bawimy :oops:[/QUOTE] :evil_lol: :evil_lol:
Aga76 Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Wkleiłam fotke na której były dwie moje damy i przypomniało mi sie: Bawimy się jak damy...[/quote] :hmmmm: [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B]...[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :knuje: [quote name='Anusia & Alutka']A jak nie damy, to sie nie bawimy :oops:[/quote] :roflt::roflt::roflt: [quote name='madziasto4']No proszę, i wyszło na to, że to ja mam dziwne myśli [/quote] :roll: [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B]oj, Madziu [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]:oops:
Magda Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 :hmmmm::hmmmm::hmmmm: AAaaa......już rozumiem:evil_lol: Dobre
Aga76 Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkOrange][I][B]Anusia, czy Alicja sobie śpiocha? Siostra już przyjechała?[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Anusia & Alutka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Tak Alicja spi na kocyku, a siostra nie przyjezdza na swieta, wiec bez obaw ;) Bedzie za dwa tygodnie w domu.
Magda Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Ja też odpowiem na te pytania. U nas Miki już śpiocha i brat też przyjechał:eviltong:
Aga76 Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Tak Alicja spi na kocyku, a siostra nie przyjezdza na swieta, wiec bez obaw ;) Bedzie za dwa tygodnie w domu.[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][I][B][COLOR=Magenta]Aaaa tak tylko pytałam, wolałam się nastawić psychicznie na utrudniony kontakt[/COLOR] :oops: [COLOR=SeaGreen]Alunia malunia :loveu: więc kocyk się spodobał raczej na stałe?[/COLOR] [/B][/I][/SIZE][/FONT]
Anusia & Alutka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][I][B][COLOR=Magenta]Aaaa tak tylko pytałam, wolałam się nastawić psychicznie na utrudniony kontakt[/COLOR] :oops: [COLOR=SeaGreen]Alunia malunia :loveu: więc kocyk się spodobał raczej na stałe?[/COLOR] [/B][/I][/SIZE][/FONT][/QUOTE] Poki co komputerowy celibat mi nie grozi. Alusia kocyk kocha, moze jej cieplo w doopke, a moze czuje Doggiego, a ze Ala przedcieczkowa jest to wiadomo...
Aga76 Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=YellowGreen][I][B]Celibat jest beee :eviltong: nie chcemy celibatu, nie lubimy celibatu [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]:eviltong: [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Red][I][B]To pewnie niebawem zaczną się trudne dni, humorki i plamki... oby wszystko było w normie i na koniec bez urojonej ciąży. [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Aga76 Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [quote name='Magda_Miki']Ja też odpowiem na te pytania. U nas Miki już śpiocha i brat też przyjechał:eviltong:[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=RoyalBlue][I][B]Miki śpi i się ładuje[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :cool1: [quote name='Anusia & Alutka']Eeee celibat niet! :shake:[/quote] ;) [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Sienna][I][B]Anusia jak zdrówko, jak nastrój przedświąteczny?[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Anusia & Alutka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='Aga76'] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Sienna][I][B]Anusia jak zdrówko, jak nastrój przedświąteczny?[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE] Nastroju też niet. Wogóle nie czuję, że są święta :shake:
Aga76 Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [quote name='Magda_Miki']Uff...dobrze, że Miki nie ma cieczkowych problemów:p[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=YellowGreen][I][B]No ja nie wiem, w końcu słońce wiele może[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :hmmmm:
Aga76 Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [IMG]http://images21.fotosik.pl/146/12f1f8157feb6b1d.jpg[/IMG]
Magda Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=RoyalBlue][I][B]Miki śpi i się ładuje[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :cool1: [/quote] Ekhm....tego nie było:diabloti:
Magda Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=YellowGreen][I][B]No ja nie wiem, w końcu słońce wiele może[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :hmmmm:[/quote] I tego też...:diabloti::diabloti: A skąd wiesz, że wiele może?:eviltong:
Anusia & Alutka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='Aga76'][IMG]http://images21.fotosik.pl/146/12f1f8157feb6b1d.jpg[/IMG][/QUOTE] Nawet pierwszy kuc był z lekka abstrakcyjny :evil_lol: I spanie na nogach zostało...
Aga76 Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Nastroju też niet. Wogóle nie czuję, że są święta :shake:[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=RoyalBlue][I][B]Sama nie wiem co o tym sądzić [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]:shake: [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=RoyalBlue][I][B]Ciągle czuję zmęczenie i wszystko troszkę takie dziwne jest.[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
madziasto4 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [QUOTE][IMG]http://images21.fotosik.pl/146/12f1f8157feb6b1d.jpg[/IMG][/QUOTE] Pysio-Rysio :loveu: Buzi w noseczek z dziurkami :buzi:
Anusia & Alutka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=RoyalBlue][I][B]Sama nie wiem co o tym sądzić [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]:shake: [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=RoyalBlue][I][B]Ciągle czuję zmęczenie i wszystko troszkę takie dziwne jest.[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE] Komercjalizacja, ot co. Dzisiaj się glosno zastanawialam po jakiego grzyba i z jakiej okazji ludzie robia sobie prezenty na wielkanoc :hmmmm:
Aga76 Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Komercjalizacja, ot co. Dzisiaj się glosno zastanawialam po jakiego grzyba i z jakiej okazji ludzie robia sobie prezenty na wielkanoc :hmmmm:[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=YellowGreen][I][B]Kiedyś nie było żadnych prezentów na Wielkanoc i było dobrze, normalniej i spokojniej. Mimo, że to wciąż tylko dwa dni, to bardziej się odczuwało ich świąteczny nastrój niż obecnie. Komercjalizacja zabija smak i sens świąt. [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Magda Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 A tak się właśnie dzisiaj zastanawiałam dlaczego wszyscy tak pucują mieszkania przed świętami... Rozumiem odkurzanie, ale pastowanie itd? Nie można tego zrobić kiedy indziej?:cool1:
Aga76 Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [quote name='Magda_Miki']A tak się właśnie dzisiaj zastanawiałam dlaczego wszyscy tak pucują mieszkania przed świętami... Rozumiem odkurzanie, ale pastowanie itd? Nie można tego zrobić kiedy indziej?:cool1:[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=RoyalBlue][I][B]Przecież wszystko brudzi się i kurzu tak jak zawsze, i po świętach znów będzie tak samo, ale i brudniej... [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Recommended Posts