PositiveThought Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 piękne rzeczy widzę... czyżbym śniłą na jawie? :loveu:
madziasto4 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Aga, nie wydaje Ci sie, ze te króliczki maja takie... dziwne ustawienie? :evil_lol:[/QUOTE] Anusia...W Wielki Piątek....:shake:
Aga76 Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [quote name='PositiveThought']piękne rzeczy widzę... czyżbym śniłą na jawie? :loveu:[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Red][I][B]Beatko kochana, króle króle do nas przyszły: kicają, wcinają i machają tym, co mają [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]:evil_lol:
madziasto4 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Red][I][B](...) i machają tym, co mają [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]:evil_lol:[/QUOTE] :mdleje: :mdleje:
Anusia & Alutka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Madzia sama widzisz... Nasz duecik jest nie do przebicia :evil_lol:
PositiveThought Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 dziewczęta! Madzia jest załamana i zgorszona Waszym zachowaniem! ja wręcz przeciwnie. miło jest oderwać się od tego sząłu pakowania o_O
Toska Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 dobry wieczór miłym paniom :lol: a tu jak zwykle miło i przyjemnie :lol: pachną już nawet świąteczne wypieki , no , no....:multi::multi::multi: ponieważ pewnie jutro nie zdążę to już dziś chciałam złożyć życzenia [B]Wesołych , pogodnych i rodzinnych Świąt Wielkanocnych - smacznych jajeczek :lol: , pachnących szyneczek :lol: i ostrego chrzanu !!! i oczywiście radosnego polewania w Lany Poniedziałek :evil_lol: [/B]głaski dla wszystkich piesków :lol:
Aga76 Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [quote name='madziasto4']:mdleje: :mdleje:[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Red][I][B]Ratujmy Madzię, dziewczyna nam zasłabła[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :help1:
Aga76 Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [quote name='Toska']dobry wieczór miłym paniom :lol: a tu jak zwykle miło i przyjemnie :lol: pachną już nawet świąteczne wypieki , no , no....:multi::multi::multi: ponieważ pewnie jutro nie zdążę to już dziś chciałam złożyć życzenia [B]Wesołych , pogodnych i rodzinnych Świąt Wielkanocnych - smacznych jajeczek :lol: , pachnących szyneczek :lol: i ostrego chrzanu !!! i oczywiście radosnego polewania w Lany Poniedziałek :evil_lol: [/B]głaski dla wszystkich piesków :lol:[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=YellowGreen][I][B]Ślicznie dziękujemy za pamięć i piękne życzenia[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :calus: [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=YellowGreen][I][B]Gorąco pozdrawiamy.[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Anusia & Alutka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Red][I][B]Ratujmy Madzię, dziewczyna nam zasłabła[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :help1:[/QUOTE] A moze by tak... Skrócić męki? :lmaa: :eviltong:
madziasto4 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Madzia sama widzisz... Nasz duecik jest nie do przebicia :evil_lol:[/QUOTE] oj to prawda...drugiego takiego ze świecą szukać...:razz: [quote name='PositiveThought']dziewczęta! Madzia jest załamana i zgorszona Waszym zachowaniem! ja wręcz przeciwnie. miło jest oderwać się od tego sząłu pakowania o_O[/QUOTE] Ty wręcz przeciwnie? :crazyeye: Jezu! To to już nie duet, a trio! :mdleje: [quote name='Anusia & Alutka']A moze by tak... Skrócić męki? :lmaa: :eviltong:[/QUOTE] Ja Ci dam skrócić męki...:diabloti:
Aga76 Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Red][I][B]Uwaga! Apeluję o wprowadzenie zakazu skracania czegokolwiek :evil_lol:[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
madziasto4 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Red][I][B]Uwaga! Apeluję o wprowadzenie zakazu skracania czegokolwiek :evil_lol:[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE] No tak, rozmowa ponownie wróciła na nieprzyzwoity tor :cool3:
PositiveThought Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Red][I][B]Uwaga! Apeluję o wprowadzenie zakazu skracania czegokolwiek :evil_lol:[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE] Aguś, przepraszam, ale ja muszę skrócić czas pobytu na dgm. lecę dziewczynki. i to na TYDZIEŃ! :( dobranoc :sleep2:
madziasto4 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='PositiveThought']Aguś, przepraszam, ale ja muszę skrócić czas pobytu na dgm. lecę dziewczynki. i to na TYDZIEŃ! :( dobranoc :sleep2:[/QUOTE] :-( Nie leć, schowaj się pod łóżkiem i nie wyjeżdżaj :-(
Aga76 Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [quote name='PositiveThought']Aguś, przepraszam, ale ja muszę skrócić czas pobytu na dgm. lecę dziewczynki. i to na TYDZIEŃ! :( dobranoc :sleep2:[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkOrange][I][B]Buuuu :placz: chlip chlip Kolorowych snów :smilecol: i cudownych wrażeń z wyjazdu Tobie kochana życzę. [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
PositiveThought Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 naprawdę idę. jesteście strasznie kochane, będę tęsknić. DOBRANOC MIZIANKOWE :sleep2:
Aga76 Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B]Beatko, Capri z rozpaczy i tęsknoty osiwiała...[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [IMG]http://images21.fotosik.pl/146/e7d5de701331e5f5.jpg[/IMG]
Magda Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Hahaha....ale się z was uśmiałam:multi: Aniu dowcip super, ale wasze posty mnie powlaiły:evil_lol: Madzia się zgorszyła i poszła:diabloti: Hej Beatko! miłego wypoczynku
Anusia & Alutka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='madziasto4']No tak, rozmowa ponownie wróciła na nieprzyzwoity tor :cool3:[/QUOTE] Oj bez przesady. To tylko Twoje domysły :roll: Aga napewno mowila o nieskracaniu: - Twoich męk - wwłosów, bo długie w modzie - czasu pobytu na forum - dni wolnych z okazji swiat itp itd. Pa pa [B]Beatko[/B]. Baw sie dobrze, mimo wszystko :roll: Yeti jej sie spodobal, pomyslałby kto... [B]Magduś[/B] podczas naszych rozmow, dokladnie podczas wklejania fotki, przypomnial mi sie inny jeszcze :evil_lol:
Aga76 Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Oj bez przesady. To tylko Twoje domysły :roll: Aga napewno mowila o nieskracaniu: - Twoich męk - wwłosów, bo długie w modzie - czasu pobytu na forum - dni wolnych z okazji swiat itp itd. [B]Magduś[/B] podczas naszych rozmow, dokladnie podczas wklejania fotki, przypomnial mi sie inny jeszcze :evil_lol:[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B]Jednym torem biegną myśli, a posiadam tylko te czyste i przyzwoite, a jak[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :loveu: [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B]Anusia Anusia, dawaj nowy kawał [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]:loveu:
Anusia & Alutka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Wkleiłam fotke na której były dwie moje damy i przypomniało mi sie: Bawimy się jak damy...
madziasto4 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Oj bez przesady. To tylko Twoje domysły :roll: Aga napewno mowila o nieskracaniu: - Twoich męk - wwłosów, bo długie w modzie - czasu pobytu na forum - dni wolnych z okazji swiat itp itd.[/QUOTE] No proszę, i wyszło na to, że to ja mam dziwne myśli :hmmmm:
Recommended Posts