Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkOrchid][I][B]W lecznicy zrobiła się już ulubienicą, jak wchodzimy do poczekalni i wygląda ktoś z gabinetu to jest tylko, ooo Capri do nas przyszła, a niuńka już w skowronkach - ogon lata jak łopata
i chciałaby się przywitać z każdym po kolei (oprócz innych klientów).

Zastanawiałam się wczoraj, czy nie będzie zestresowana wizytą, a ona była znów radosna i chętna do współpracy.

Dziś w planie mamy wielką kąpiel, czyli zmycie pozostałości po operacji i doprowadzenie włosa do jakiegokolwiek wyglądu.
[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=YellowGreen][I][B]Byłyśmy na spacerze w parku, pierwszym porządnym tuptaniu po trzech miesiącach przerwy. Niuńka leciała jak na skrzydłach, kierunek park obrała zaraz po wyjściu z klatki i napierała twardo... nie pomogło żadne tłumaczenie o rozwagę, prośby o powagę i zwolnienie tempa, o nie... lotem błyskawicy biegła na spotkanie z Baśkami, tak się stęskniła za przyjaciółkami...

[IMG]http://images21.fotosik.pl/130/08ba357adfa06cc3.jpg[/IMG]

[IMG]http://images20.fotosik.pl/184/71d3f2c23c5378fe.jpg[/IMG]

[IMG]http://images21.fotosik.pl/130/afc3b5034e33016a.jpg[/IMG]

[IMG]http://images21.fotosik.pl/130/42ca2ed3b5941b70.jpg[/IMG]

[IMG]http://images20.fotosik.pl/184/d4189ce747e1393a.jpg[/IMG]

[IMG]http://images21.fotosik.pl/130/037b8854d0621865.jpg[/IMG]

[IMG]http://images21.fotosik.pl/130/ef116da2c970fcb1.jpg[/IMG]

Posted

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=YellowGreen][I][B]
[IMG]http://images20.fotosik.pl/184/71d3f2c23c5378fe.jpg[/IMG]
[SIZE=5]Witajcie kochane dziewczynki !!! :multi::loveu::loveu:
Jakie piękne tereny spacerowe.:loveu::loveu:
[/SIZE][/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=YellowGreen][I][B]
[IMG]http://images20.fotosik.pl/184/d4189ce747e1393a.jpg[/IMG]
[SIZE=5]Śliczny spacerek miała Capri i jej pańcia Agusia.:loveu::loveu::loveu: Zazdroszczę.;)
Miłego wieczoru życzę.:p:p
[/SIZE][/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[IMG]http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/2;10704;101/st/19960725/n/SUKCES/dt/-6/k/c159/age.png[/IMG]

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=sienna]I w końcu Capri wyszła na spacerek :loveu: Śliczny krajobraz, mała miała pewnie frajdę, co nie? Taki długi czas nie wychodziła...[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Czesc Agusiu :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Podpisuje swoja liste obecnosci u Capruni w galerii :loveu: :loveu: no i swoja nieobecnosc chyba nalezaloby wytlumaczyc :oops: no ale to w sumie pisalam u Oskarcia, wiec licze na wyrozumialosc i zrozumienie :lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Mnie rowniez przypadk do gustu komentarz Marzanny SŁONECZNE M1 CAPRUNI bardzo trafny do w/w zdjec, oczywiscie cudnych zdjec cudnej modelki :loveu: :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Przepiekne zdjecia z dzisiejszej wyprawy do parczku, trawka sie zieleni, kwiatki kwitna, drzewka puszczaja paczki, az chce sie zyc i usmiech sam sie maluje na twrazy :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Wysciskaj, wymiziaj i wycaluj Caprunie ode mnie i kawalera Oskarka swiezo po kapieli :cool3: :cool3: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Pozdrawiamy bardzo serdecznie[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[COLOR=purple][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]Daga&Oskarek :loveu:[/SIZE][/FONT] [/COLOR]

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Dzien dobry dziewczynki :loveu:
Koszmar, od dwóch dni nie mogłam wejść na dgm :angryy:
Agus jak maleńka Kaprysia?
Informuję oficjalnie, że wczoraj Borys został odjajczony :razz:[/quote]

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B]Halo Anusiu :loveu: Halo Alicjo
Biedny kotecek...[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]

[quote name='marzenna79']
[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=YellowGreen][I][B][SIZE=5]Witajcie kochane dziewczynki !!! :multi::loveu::loveu:
Jakie piękne tereny spacerowe.:loveu::loveu:
[/SIZE][/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=YellowGreen][I][B][SIZE=5]Śliczny spacerek miała Capri i jej pańcia Agusia.:loveu::loveu::loveu: Zazdroszczę.;)
Miłego wieczoru życzę.:p:p
[/SIZE][/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]
[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=SeaGreen][I][B]Marzenno, ślicznie dziękujemy :Rose:[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]

[quote name='Yorkie'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=sienna]I w końcu Capri wyszła na spacerek :loveu: Śliczny krajobraz, mała miała pewnie frajdę, co nie? Taki długi czas nie wychodziła...[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=RoyalBlue][I][B]Radości nie było końca, a ja nie wiem gdzie nogi zgubiłam [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]:shake:

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Czesc Agusiu :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Podpisuje swoja liste obecnosci u Capruni w galerii :loveu: :loveu: no i swoja nieobecnosc chyba nalezaloby wytlumaczyc :oops: no ale to w sumie pisalam u Oskarcia, wiec licze na wyrozumialosc i zrozumienie :lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Wysciskaj, wymiziaj i wycaluj Caprunie ode mnie i kawalera Oskarka swiezo po kapieli :cool3: :cool3: [/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Pozdrawiamy bardzo serdecznie[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[COLOR=purple][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]Daga&Oskarek :loveu:[/SIZE][/FONT] [/COLOR][/quote]
[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkOrange][I][B]Witaj Daguś :sweetCyb:
nareszcie nastąpił Twój wielki długo oczekiwany powrót na dgm![/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]

[quote name='fidelek2']Capri na spacerku w parku :loveu: Śliczne zdjęcia szczęśliwej panienki :loveu:[/quote]

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Olive][I][B]Kasiu, bardzo dziękuję[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :calus:

Posted

Aguś, Alutka jest właścicielka cudnego kocyka :multi:

Cisza na forum...
Chyba się wszyscy odzwyczaili od pisania, przez te remonty :roll:

Zdjątka cudne, piękną macie okolicę w Niebie.
Bardzo się cieszę, że niusiunia doszła do siebie :calus:

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Aguś, Alutka jest właścicielka cudnego kocyka :multi:

Cisza na forum...
Chyba się wszyscy odzwyczaili od pisania, przez te remonty :roll:

Zdjątka cudne, piękną macie okolicę w Niebie.
Bardzo się cieszę, że niusiunia doszła do siebie :calus:[/quote]

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=RoyalBlue][B][I]Anusia jesteś :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
Tak tu pusto...

Gratuluję kocyka - naprawdę jest suuper i myślę, że będziesz zadowolona i jedna z Twoich panienek również, ja dziś rano w wielkim stresie szukałam bazarku.[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='madziasto4']Dobry wieczór, witamy! :multi:

Dopiero teraz do Was zaglądam, cały dzień dziś byliśmy poza domem :)

Caprunia śpi? To już późna godzina przecież :sleep2:[/quote]

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=SeaGreen][I][B]Halo Madziu :loveu:
Twoje chłopaki pewnie wybiegane w plenerze :p
Niuńka w końcu padła, teraz to już nawet nie ma siły na wieczorne siusiu.[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]

[quote name='Anusia & Alutka']Kocyk cudo, a moje panienki to szkoda gadac :shake:[/quote]

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkOrange][I][B]Dopiero teraz sprawdziłam finał, bo byłam na etapie 31zł, ale końcówka była rewelacyjna, świetna walka i niesamowite wyczucie czasu, Anusia super finisz :klacz:

A co szanowne panienki porabiały i porabiają obecnie?

Posted

[quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=seagreen][I][B]Halo Madziu :loveu: [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[I][B][SIZE=3][FONT=Georgia][COLOR=seagreen]Twoje chłopaki pewnie wybiegane w plenerze :p[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I]
[I][B][SIZE=3][FONT=Georgia][COLOR=seagreen]Niuńka w końcu padła, teraz to już nawet nie ma siły na wieczorne siusiu.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I][/quote]
Wybiegani i teraz odsypiają :lol: Bieganie po plażowym piasku męczy podwójnie...;)

Posted

[quote name='Aga76']
[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkOrange][I][B]Dopiero teraz sprawdziłam finał, bo byłam na etapie 31zł, ale końcówka była rewelacyjna, świetna walka i niesamowite wyczucie czasu, Anusia super finisz :klacz:

A co szanowne panienki porabiały i porabiają obecnie?
[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]

Ech... Daj spokój.
Alunia ma uraz psychiczny.
Wspominałam kiedyś, że moje dwie walijki się nie lubią.
Kłamałam, one się nienawidzą :angryy:
Właściwie to Herka zaczyna akcje, bo Sarka to anioł prawdziwy.
I wczoraj Hera zwiała jakoś z kojca i zaczęły się dziewuchy gryźć.
Ta mała franca /Hera/ wgryzła się Sarce w tylną łapkę, która zaczęła bardzo krwawić.
Później obie się złapały i próbowaliśmy je z tatą rozdzielić :roll:
Niestety wszystko widziała malutka Alutka i bardzo sie przestraszyła.
Normalnie mam w domu jak w melinie jakiejś, krew na ścianach :shake:

Z Sarką wszystko OK, rana niegroźna, a Misia wyszła z tego bez najmniejszego draśnięcia.
I martwię sie o moją gangrenę, bo jest taka nieswoja...

Posted

:crazyeye: [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Sienna][I][B]o żesz kobitki, żeby takie sceny urządzać na oczach mej słodkiej, niewinnej i delikatnej ulubienicy Alicji, biedna musiała się wystraszyć, maleństwo, przekaż jej ode mnie ciepłe i czułe głaski :glaszcze:

To działo się krwawo...

Posted

Maleńka bardzo się przestraszyła.
Trzęsła się niunia strasznie, a jak o 20.30 schowała się w kołdrze, to nie wyszła do 4 rano.
Dziewuchy są straszne w tej materii :shake:

Tato później tłumaczył Alicji, że to są łobuzy i żeby sie z nimi nie zadawała :evil_lol:

Posted

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkOrchid][I][B]Mam nadzieję, że Alicja szybko wróci do siebie i zapomni o tej historii[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :thumbs:

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkOrchid][I]Ps. Myślałam, że bazarek znów się rozrusza jak kiedyś, ale chyba się pomyliłam , za każdym razem jak tam zaglądam to nie ma ożywionego ruchu. A jakie jest twoje zdanie?
[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkOrchid][I][B]Też tak sobie tłumaczę, robię to chyba od stycznia. Myślałam, że razem z wiosną przyjdzie radosne bazarkowe ożywienie, a tu ... może - jak napisałaś - po świętach będzie lepiej. Czasem aż mi przykro jak przeglądam puste aukcje.[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Teal][I][B]Oby tak się stało[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :bigok:

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Teal][I][B]Anusia, jak tobie minęła sobota? [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

Duet Anusiowo-Agusiowy nie próżnuje i intensywnie zapełnia kolejne strony w Caprusiowej galerii, a tymczasem ja już uciekam, bo zauważyłam, że wyżeram owocowe tic-taci w niepoprawnych ilościach, a to już zły objaw...
Tak więc życzymy kolorowych snów i zmykamy :smilecol:

Posted

Moja sobota...
Hmmm... troszke roboczo.
Mamuśka robiła imieniny, właściwie takie trochę wproszone, bo bardzo sie przed tym broniła. Myślałyśmy że uda się podczas świąt zorganizować ale niestety :roll:
Niby mówiła, że nic nie będzie specjalnego robić, ale skończyło sie jak zwykle :cool1:
I jeszcze zobaczyłam jaki piękny sinior mi sie robi na wypukłości przykciukowej, bo niestety panna Miśka mnie capnęła podczas akcji pokojowo-stabilizacyjnej :lol:

Posted

[quote name='madziasto4']Duet Anusiowo-Agusiowy nie próżnuje i intensywnie zapełnia kolejne strony w Caprusiowej galerii, a tymczasem ja już uciekam, bo zauważyłam, że wyżeram owocowe tic-taci w niepoprawnych ilościach, a to już zły objaw...
Tak więc życzymy kolorowych snów i zmykamy :smilecol:[/QUOTE]

Hi hi, ja ostatnio wkręciłam sie w mentosy owocowe.
No i kinder czekolady maxi :oops:
Dobrej nocki życzymy całej pięknej trójeczce :loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...