Aga76 Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkOrchid][I][B]W lecznicy zrobiła się już ulubienicą, jak wchodzimy do poczekalni i wygląda ktoś z gabinetu to jest tylko, ooo Capri do nas przyszła, a niuńka już w skowronkach - ogon lata jak łopata i chciałaby się przywitać z każdym po kolei (oprócz innych klientów). Zastanawiałam się wczoraj, czy nie będzie zestresowana wizytą, a ona była znów radosna i chętna do współpracy. Dziś w planie mamy wielką kąpiel, czyli zmycie pozostałości po operacji i doprowadzenie włosa do jakiegokolwiek wyglądu. [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Anusia & Alutka Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Dzien dobry dziewczynki :loveu: Koszmar, od dwóch dni nie mogłam wejść na dgm :angryy: Agus jak maleńka Kaprysia? Informuję oficjalnie, że wczoraj Borys został odjajczony :razz:
Aga76 Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=YellowGreen][I][B]Byłyśmy na spacerze w parku, pierwszym porządnym tuptaniu po trzech miesiącach przerwy. Niuńka leciała jak na skrzydłach, kierunek park obrała zaraz po wyjściu z klatki i napierała twardo... nie pomogło żadne tłumaczenie o rozwagę, prośby o powagę i zwolnienie tempa, o nie... lotem błyskawicy biegła na spotkanie z Baśkami, tak się stęskniła za przyjaciółkami... [IMG]http://images21.fotosik.pl/130/08ba357adfa06cc3.jpg[/IMG] [IMG]http://images20.fotosik.pl/184/71d3f2c23c5378fe.jpg[/IMG] [IMG]http://images21.fotosik.pl/130/afc3b5034e33016a.jpg[/IMG] [IMG]http://images21.fotosik.pl/130/42ca2ed3b5941b70.jpg[/IMG] [IMG]http://images20.fotosik.pl/184/d4189ce747e1393a.jpg[/IMG] [IMG]http://images21.fotosik.pl/130/037b8854d0621865.jpg[/IMG] [IMG]http://images21.fotosik.pl/130/ef116da2c970fcb1.jpg[/IMG] [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
marzenna79 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=YellowGreen][I][B] [IMG]http://images20.fotosik.pl/184/71d3f2c23c5378fe.jpg[/IMG] [SIZE=5]Witajcie kochane dziewczynki !!! :multi::loveu::loveu: Jakie piękne tereny spacerowe.:loveu::loveu: [/SIZE][/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=YellowGreen][I][B] [IMG]http://images20.fotosik.pl/184/d4189ce747e1393a.jpg[/IMG] [SIZE=5]Śliczny spacerek miała Capri i jej pańcia Agusia.:loveu::loveu::loveu: Zazdroszczę.;) Miłego wieczoru życzę.:p:p [/SIZE][/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [IMG]http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/2;10704;101/st/19960725/n/SUKCES/dt/-6/k/c159/age.png[/IMG]
Sara_i_Aris Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=sienna]I w końcu Capri wyszła na spacerek :loveu: Śliczny krajobraz, mała miała pewnie frajdę, co nie? Taki długi czas nie wychodziła...[/COLOR][/SIZE][/FONT]
Daga_i_Oskar Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Czesc Agusiu :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Podpisuje swoja liste obecnosci u Capruni w galerii :loveu: :loveu: no i swoja nieobecnosc chyba nalezaloby wytlumaczyc :oops: no ale to w sumie pisalam u Oskarcia, wiec licze na wyrozumialosc i zrozumienie :lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Mnie rowniez przypadk do gustu komentarz Marzanny SŁONECZNE M1 CAPRUNI bardzo trafny do w/w zdjec, oczywiscie cudnych zdjec cudnej modelki :loveu: :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Przepiekne zdjecia z dzisiejszej wyprawy do parczku, trawka sie zieleni, kwiatki kwitna, drzewka puszczaja paczki, az chce sie zyc i usmiech sam sie maluje na twrazy :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Wysciskaj, wymiziaj i wycaluj Caprunie ode mnie i kawalera Oskarka swiezo po kapieli :cool3: :cool3: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Pozdrawiamy bardzo serdecznie[/COLOR][/SIZE][/FONT] [COLOR=purple][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]Daga&Oskarek :loveu:[/SIZE][/FONT] [/COLOR]
Kasia Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Capri na spacerku w parku :loveu: Śliczne zdjęcia szczęśliwej panienki :loveu:
Aga76 Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Dzien dobry dziewczynki :loveu: Koszmar, od dwóch dni nie mogłam wejść na dgm :angryy: Agus jak maleńka Kaprysia? Informuję oficjalnie, że wczoraj Borys został odjajczony :razz:[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B]Halo Anusiu :loveu: Halo Alicjo Biedny kotecek...[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [quote name='marzenna79'] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=YellowGreen][I][B][SIZE=5]Witajcie kochane dziewczynki !!! :multi::loveu::loveu: Jakie piękne tereny spacerowe.:loveu::loveu: [/SIZE][/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=YellowGreen][I][B][SIZE=5]Śliczny spacerek miała Capri i jej pańcia Agusia.:loveu::loveu::loveu: Zazdroszczę.;) Miłego wieczoru życzę.:p:p [/SIZE][/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=SeaGreen][I][B]Marzenno, ślicznie dziękujemy :Rose:[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [quote name='Yorkie'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=sienna]I w końcu Capri wyszła na spacerek :loveu: Śliczny krajobraz, mała miała pewnie frajdę, co nie? Taki długi czas nie wychodziła...[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=RoyalBlue][I][B]Radości nie było końca, a ja nie wiem gdzie nogi zgubiłam [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]:shake: [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Czesc Agusiu :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Podpisuje swoja liste obecnosci u Capruni w galerii :loveu: :loveu: no i swoja nieobecnosc chyba nalezaloby wytlumaczyc :oops: no ale to w sumie pisalam u Oskarcia, wiec licze na wyrozumialosc i zrozumienie :lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Wysciskaj, wymiziaj i wycaluj Caprunie ode mnie i kawalera Oskarka swiezo po kapieli :cool3: :cool3: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Pozdrawiamy bardzo serdecznie[/COLOR][/SIZE][/FONT] [COLOR=purple][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]Daga&Oskarek :loveu:[/SIZE][/FONT] [/COLOR][/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkOrange][I][B]Witaj Daguś :sweetCyb: nareszcie nastąpił Twój wielki długo oczekiwany powrót na dgm![/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [quote name='fidelek2']Capri na spacerku w parku :loveu: Śliczne zdjęcia szczęśliwej panienki :loveu:[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Olive][I][B]Kasiu, bardzo dziękuję[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :calus:
Anusia & Alutka Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Aguś, Alutka jest właścicielka cudnego kocyka :multi: Cisza na forum... Chyba się wszyscy odzwyczaili od pisania, przez te remonty :roll: Zdjątka cudne, piękną macie okolicę w Niebie. Bardzo się cieszę, że niusiunia doszła do siebie :calus:
Aga76 Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Aguś, Alutka jest właścicielka cudnego kocyka :multi: Cisza na forum... Chyba się wszyscy odzwyczaili od pisania, przez te remonty :roll: Zdjątka cudne, piękną macie okolicę w Niebie. Bardzo się cieszę, że niusiunia doszła do siebie :calus:[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=RoyalBlue][B][I]Anusia jesteś :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Tak tu pusto... Gratuluję kocyka - naprawdę jest suuper i myślę, że będziesz zadowolona i jedna z Twoich panienek również, ja dziś rano w wielkim stresie szukałam bazarku.[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
madziasto4 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Dobry wieczór, witamy! :multi: Dopiero teraz do Was zaglądam, cały dzień dziś byliśmy poza domem :) Caprunia śpi? To już późna godzina przecież :sleep2:
Anusia & Alutka Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Kocyk cudo, a moje panienki to szkoda gadac :shake:
Aga76 Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 [quote name='madziasto4']Dobry wieczór, witamy! :multi: Dopiero teraz do Was zaglądam, cały dzień dziś byliśmy poza domem :) Caprunia śpi? To już późna godzina przecież :sleep2:[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=SeaGreen][I][B]Halo Madziu :loveu: Twoje chłopaki pewnie wybiegane w plenerze :p Niuńka w końcu padła, teraz to już nawet nie ma siły na wieczorne siusiu.[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [quote name='Anusia & Alutka']Kocyk cudo, a moje panienki to szkoda gadac :shake:[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkOrange][I][B]Dopiero teraz sprawdziłam finał, bo byłam na etapie 31zł, ale końcówka była rewelacyjna, świetna walka i niesamowite wyczucie czasu, Anusia super finisz :klacz: A co szanowne panienki porabiały i porabiają obecnie? [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
madziasto4 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=seagreen][I][B]Halo Madziu :loveu: [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [I][B][SIZE=3][FONT=Georgia][COLOR=seagreen]Twoje chłopaki pewnie wybiegane w plenerze :p[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Georgia][COLOR=seagreen]Niuńka w końcu padła, teraz to już nawet nie ma siły na wieczorne siusiu.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I][/quote] Wybiegani i teraz odsypiają :lol: Bieganie po plażowym piasku męczy podwójnie...;)
Anusia & Alutka Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='Aga76'] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkOrange][I][B]Dopiero teraz sprawdziłam finał, bo byłam na etapie 31zł, ale końcówka była rewelacyjna, świetna walka i niesamowite wyczucie czasu, Anusia super finisz :klacz: A co szanowne panienki porabiały i porabiają obecnie? [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE] Ech... Daj spokój. Alunia ma uraz psychiczny. Wspominałam kiedyś, że moje dwie walijki się nie lubią. Kłamałam, one się nienawidzą :angryy: Właściwie to Herka zaczyna akcje, bo Sarka to anioł prawdziwy. I wczoraj Hera zwiała jakoś z kojca i zaczęły się dziewuchy gryźć. Ta mała franca /Hera/ wgryzła się Sarce w tylną łapkę, która zaczęła bardzo krwawić. Później obie się złapały i próbowaliśmy je z tatą rozdzielić :roll: Niestety wszystko widziała malutka Alutka i bardzo sie przestraszyła. Normalnie mam w domu jak w melinie jakiejś, krew na ścianach :shake: Z Sarką wszystko OK, rana niegroźna, a Misia wyszła z tego bez najmniejszego draśnięcia. I martwię sie o moją gangrenę, bo jest taka nieswoja...
Aga76 Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 :crazyeye: [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Sienna][I][B]o żesz kobitki, żeby takie sceny urządzać na oczach mej słodkiej, niewinnej i delikatnej ulubienicy Alicji, biedna musiała się wystraszyć, maleństwo, przekaż jej ode mnie ciepłe i czułe głaski :glaszcze: To działo się krwawo... [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Anusia & Alutka Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Maleńka bardzo się przestraszyła. Trzęsła się niunia strasznie, a jak o 20.30 schowała się w kołdrze, to nie wyszła do 4 rano. Dziewuchy są straszne w tej materii :shake: Tato później tłumaczył Alicji, że to są łobuzy i żeby sie z nimi nie zadawała :evil_lol:
Aga76 Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkOrchid][I][B]Mam nadzieję, że Alicja szybko wróci do siebie i zapomni o tej historii[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :thumbs: [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkOrchid][I]Ps. Myślałam, że bazarek znów się rozrusza jak kiedyś, ale chyba się pomyliłam , za każdym razem jak tam zaglądam to nie ma ożywionego ruchu. A jakie jest twoje zdanie? [/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Anusia & Alutka Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Tez to zauwazylam. Jest jakos smutnawo, aukcje idą powoli... Może to przez zblizające się święta :hmmmm: Człowieki pieniążki na żarełko gromadzą :niewiem:
Aga76 Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkOrchid][I][B]Też tak sobie tłumaczę, robię to chyba od stycznia. Myślałam, że razem z wiosną przyjdzie radosne bazarkowe ożywienie, a tu ... może - jak napisałaś - po świętach będzie lepiej. Czasem aż mi przykro jak przeglądam puste aukcje.[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Anusia & Alutka Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Tak, te puste aukcje są najgorsze :shake: A pamiętam swoje początki na bazarku. Żeby coś dostać trzeba było naprawdę powalczyć. Miejmy nadzieję, że tamte czasy wrócą :)
Aga76 Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Teal][I][B]Oby tak się stało[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :bigok: [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Teal][I][B]Anusia, jak tobie minęła sobota? [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
madziasto4 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Duet Anusiowo-Agusiowy nie próżnuje i intensywnie zapełnia kolejne strony w Caprusiowej galerii, a tymczasem ja już uciekam, bo zauważyłam, że wyżeram owocowe tic-taci w niepoprawnych ilościach, a to już zły objaw... Tak więc życzymy kolorowych snów i zmykamy :smilecol:
Anusia & Alutka Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Moja sobota... Hmmm... troszke roboczo. Mamuśka robiła imieniny, właściwie takie trochę wproszone, bo bardzo sie przed tym broniła. Myślałyśmy że uda się podczas świąt zorganizować ale niestety :roll: Niby mówiła, że nic nie będzie specjalnego robić, ale skończyło sie jak zwykle :cool1: I jeszcze zobaczyłam jaki piękny sinior mi sie robi na wypukłości przykciukowej, bo niestety panna Miśka mnie capnęła podczas akcji pokojowo-stabilizacyjnej :lol:
Anusia & Alutka Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='madziasto4']Duet Anusiowo-Agusiowy nie próżnuje i intensywnie zapełnia kolejne strony w Caprusiowej galerii, a tymczasem ja już uciekam, bo zauważyłam, że wyżeram owocowe tic-taci w niepoprawnych ilościach, a to już zły objaw... Tak więc życzymy kolorowych snów i zmykamy :smilecol:[/QUOTE] Hi hi, ja ostatnio wkręciłam sie w mentosy owocowe. No i kinder czekolady maxi :oops: Dobrej nocki życzymy całej pięknej trójeczce :loveu:
Recommended Posts