Aga76 Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 [quote name='Pegaza']Aga a wiesz ze ta posciel ktorą kupilam u innego sprzedawcy to mi odfarbowala sie w praniu i moje nowe przescieradlo zolte pofarbowalo:placz: cwinia ta posciel nie chcem jej:mad:[/quote] ćwinia :obrazic:
Pegaza Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Kuna cos sie zgrac z czasem nie umiemy razem..:roll: a szkoda bo mam do pogadania:cool1:
Aga76 Posted July 17, 2009 Author Posted July 17, 2009 [quote name='Pegaza']Kuna cos sie zgrac z czasem nie umiemy razem..:roll: a szkoda bo mam do pogadania:cool1:[/quote] kompatybilność trzeba naprawić :evil_lol: No ja myślę, że dziś, jutro albo pojutrze to się nam uda, [COLOR=paleturquoise]dwa uda[/COLOR] :evil_lol: A tak w temacie ud :roll: chciałam kiedyś kupić udka kucika do pieczenia, to wyszło, że w Mińsku udka po mojemu to tutaj ćwiartki, a udka to pałki :evil_lol: i jeszcze nie chcą sprzedawać pałek :cool1:
Pegaza Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Jeny udalo mi sie wejsc..:multi: taa tez cos takiego przezylam heh jakies podudzia palki cos tam jeszcze....:evil_lol: lece ogarnac mieszkanie i takie tam.. na allegro musze zamowic lozka nowe dla psow :cool3:znaczy lozka przechodnie bo one i tak spia z nami.. u nas dzis piekna pogoda:loveu:
Pegaza Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 No i znow jej nie ma..:roll: gdzie Wy sie podziewacie pewnie na budowie doglada pracownikow:roll::lol:
Aga76 Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 [quote name='Nati28']Witamy sie slonecznie :lol:[/quote] Dzień doberek :loveu: pozdrawiamy serdecznie [quote name='Pegaza']No i znow jej nie ma..:roll: gdzie Wy sie podziewacie pewnie na budowie doglada pracownikow:roll::lol:[/quote] Jestem :grins: [quote name='tigrunia']Czeee Agi :loveu:[/quote] Cze Be :multi: Dzień dobry w słoneczne popołudnie :megagrin: Ależ miałam ubaw w sobotę, byliśmy w sklepie ze sprzętem rtv, tak sobie popatrzeć... no i wypatrzyłam cudo: radiomagnetofon Philips w kolorze różowym :evil_lol: normalnie zniewalający i TK nie chciał mi go kupić :obrazic:Pomyślałam, że nic straconego, za pół roku pewnie go przecenią o 50% i wtedy będzie mój! W kuchni pięknie będzie się prezentował :evil_lol: Żeby nie było w sklepie z oświetleniem znalazłam przecudnej urody lampkę nocną, różową w kwiatki, z kryształkami :evil_lol: też nie chciał mi jej kupić :obrazic:
Mała Rita Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Cze Aguś :loveu: Ja nie wiem ze te chlopy takie sknerowate teraz są :evil_lol:
Pegaza Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Nie chcial kupic rozu pieknego:crazyeye: toz to dusigrosz :evil_lol: zrobim zrzutke z dziewczynami i na parapetowke Ci kupimy:cool1:
ewa2909 Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Cze Aguś:loveu: Coś źle tego chłopa wychowałaś:evil_lol:
Nati28 Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 I to sa wlasnie chlopy, mysla ze rozowy gryzie :evil_lol:
tigrunia Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Ja jestem za zrzutką i [COLOR=magenta]róziem[/COLOR] w Agusiowej sypialni :loveu:
Aga76 Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 Cześć Kochane :loveu: Dzięki wielkie za zrozumienie i wsparcie :Rose:[quote name='Mała Rita']Cze Aguś :loveu: Ja nie wiem ze te chlopy takie sknerowate teraz są :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='Pegaza']Nie chcial kupic rozu pieknego:crazyeye: toz to dusigrosz :evil_lol: zrobim zrzutke z dziewczynami i na parapetowke Ci kupimy:cool1:[/QUOTE] [quote name='ewa2909']Cze Aguś:loveu: Coś źle tego chłopa wychowałaś:evil_lol:[/QUOTE] [quote name='Nati28']I to sa wlasnie chlopy, mysla ze rozowy gryzie :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='tigrunia']Ja jestem za zrzutką i [COLOR=magenta]róziem[/COLOR] w Agusiowej sypialni :loveu:[/QUOTE] Reformę męską należy przeprowadzić :evil_lol: natychmiast!
Pegaza Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Cze poniedzialkowo:multi: jak tam dzis dzionek zlecial?
Aga76 Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 [quote name='Pegaza']Cze poniedzialkowo:multi: jak tam dzis dzionek zlecial?[/QUOTE] Szybko, bajecznie, i syto :evil_lol: gofry miałam na kolację :multi:
Pegaza Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 [quote name='Aga76']Szybko, bajecznie, i syto :evil_lol: gofry miałam na kolację :multi:[/quote] Aaa no to bylo slodko bardzo:cool1:
Aga76 Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 [quote name='Pegaza']Aaa no to bylo slodko bardzo:cool1:[/QUOTE] Yes, very much :evil_lol: Dżemik agrestowy, porzeczkowyi cukier puder :loveu:
Pegaza Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 [quote name='Aga76']Yes, very much :evil_lol: Dżemik agrestowy, porzeczkowyi cukier puder :loveu:[/quote] niech zgadne sama je szykowalas?:cool1:
ewa2909 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 [quote name='Aga76']Szybko, bajecznie, i syto :evil_lol: gofry miałam na kolację :multi:[/quote] ale rozpusta:eviltong::eviltong::eviltong:
Aga76 Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 [quote name='Pegaza']niech zgadne sama je szykowalas?:cool1:[/QUOTE] samodzielnie to ja je jadłam :evil_lol: [quote name='ewa2909']ale rozpusta:eviltong::eviltong::eviltong:[/QUOTE] I cały tydzień taki się zapowiada :cool3:
ewa2909 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 [quote name='Aga76']samodzielnie to ja je jadłam :evil_lol: I cały tydzień taki się zapowiada :cool3:[/quote] No to piknie.A po tem będzie narzekać że tu i tam cosik przybyło:evil_lol::eviltong:
Aga76 Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 [quote name='ewa2909']No to piknie.A po tem będzie narzekać że tu i tam cosik przybyło:evil_lol::eviltong:[/QUOTE] No ba, oczywiście, że tak będzie :evil_lol: (zacznę od jutra... hihihi)
ewa2909 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 [quote name='Aga76']No ba, oczywiście, że tak będzie :evil_lol: (zacznę od jutra... hihihi)[/quote] Ja normalnie jak popatrzyłam na zdjęcia z urlopu to się przestraszyłam:oops:
Aga76 Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 [quote name='ewa2909']Ja normalnie jak popatrzyłam na zdjęcia z urlopu to się przestraszyłam:oops:[/QUOTE] Aż tak dobrze było?
Recommended Posts