Aga76 Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 [quote name='Pegaza']Asia gdzies znikla pewnie allegro przeglada:cool1: pozostaje nam sie tylko domyslac:evil_lol:[/quote] Z tego domyślania się mogą wyjść straszne rzeczy :evil_lol: jak puszczę wodze fantazji...
Pegaza Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 [quote name='Aga76']Z tego domyślania się mogą wyjść straszne rzeczy :evil_lol: jak puszczę wodze fantazji...[/quote] hahah to lepiej nie mysl..
Aga76 Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 [quote name='Pegaza']hahah to lepiej nie mysl..[/quote] Tak będzie bezpieczniej :evil_lol:
Pegaza Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 [quote name='Aga76']Tak będzie bezpieczniej :evil_lol:[/quote] jedno jest pewne moja Soma do mojej tesciowej nie pasuje:shake::evil_lol: Soma spokojna tamta wulkan zlosci:evil_lol:
tigrunia Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 [quote name='Aga76']Ano :evil_lol: wierny będzie, aż po kres moich dni albo i dłużej :megagrin:[/quote] :evil_lol: [quote name='Aga76']Będę jak Arnoldek Asi !!! Nie oddam, nie opuszczę :evil_lol:[/quote] :roflt: Cóż za porównanie :roflt: Pobudkaaaaaa [url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/2041/2041661rfbf411h3o.gif[/img][/url] :evil_lol:
Aga76 Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 [quote name='tigrunia'] Pobudkaaaaaa [url]http://dl.glitter-graphics.net/pub/2041/2041661rfbf411h3o.gif[/url] [/quote] Bardzo miziasta ta pobudka :evil_lol:
tigrunia Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 [quote name='Aga76']Bardzo miziasta ta pobudka :evil_lol:[/quote] To ten leniuszek przyszedł Cię pomiziać :loveu: :evil_lol:
Aga76 Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 [quote name='tigrunia']To ten leniuszek przyszedł Cię pomiziać :loveu: :evil_lol:[/quote] Słodki jest :loveu: niech ze mną zamieszka :loveu:
Aga76 Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 [quote name='Pegaza']Aga oko masz jeszcze cale?:evil_lol:[/quote] Ta, i w dodatku szeroko otwarte na świat :evil_lol:
tigrunia Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 [quote name='Aga76']Słodki jest :loveu: niech ze mną zamieszka :loveu:[/quote] Ja myślę, że on nie ma nic przeciwko :loveu::evil_lol:
Aga76 Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 [quote name='tigrunia']Ja myślę, że on nie ma nic przeciwko :loveu::evil_lol:[/quote] Ma ten tego... wysublimowany gust :megagrin: Siedzimy sobie teraz na jednym krześle i się lenimy :evil_lol: [COLOR=Magenta]Ogórkową gotuję[/COLOR] :loveu:
tigrunia Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 [quote name='Aga76']Ma ten tego... wysublimowany gust :megagrin: Siedzimy sobie teraz na jednym krześle i się lenimy :evil_lol: [COLOR=Magenta]Ogórkową gotuję[/COLOR] :loveu:[/quote] :razz: Ja też z leniem na krześle siedzę :loveu: Buffikowym :megagrin: [COLOR=Magenta]O boziu. moja ulubiona po szczawiowej [/COLOR]:loveu: :evil_lol: [COLOR=Magenta]Przyjeżdżam !! [/COLOR][COLOR=Pink]Ludzie.. ja newer ogórkowej nie ugotowałam :crazyeye:[/COLOR]
Aga76 Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 [quote name='tigrunia']:razz: Ja też z leniem na krześle siedzę :loveu: Buffikowym :megagrin: [COLOR=Magenta]O boziu. moja ulubiona po szczawiowej [/COLOR]:loveu: :evil_lol: [COLOR=Magenta]Przyjeżdżam !! [/COLOR][COLOR=Pink]Ludzie.. ja newer ogórkowej nie ugotowałam :crazyeye:[/COLOR][/quote] :evil_lol: Fajnie się siedzi prawda? mięciutko :evil_lol: Dawaj noo... to zdążysz jeszcze na pierwsze rozlanie :loveu: [COLOR=Magenta]Szczawiową tyż lubię - dziś właśnie się zastanawiałam szczaw czy ogór... [COLOR=Pink]Różnie się w życiu zdarza, hihihi[/COLOR] [/COLOR]
tigrunia Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 [quote name='Aga76']:evil_lol: Fajnie się siedzi prawda? mięciutko :evil_lol: Dawaj noo... to zdążysz jeszcze na pierwsze rozlanie :loveu: [COLOR=Magenta]Szczawiową tyż lubię - dziś właśnie się zastanawiałam szczaw czy ogór... [COLOR=Pink]Różnie się w życiu zdarza, hihihi[/COLOR] [/COLOR][/quote] Ta.. chyba mój leniuszek ma mięciutko :mad: Ajj kusisz :loveu: [COLOR=Magenta]Z przecieru robisz takiego słoikowego czy się sama męczysz ? [/COLOR]
Aga76 Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 [quote name='Mała Rita']a ja bym zjadla botwinkę ale nie umiem zrobić :-([/quote] Nie mam botwinki :shake:
Aga76 Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 [quote name='tigrunia']Ta.. chyba mój leniuszek ma mięciutko :mad: Ajj kusisz :loveu: [COLOR=Magenta]Z przecieru robisz takiego słoikowego czy się sama męczysz ? [/COLOR][/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [COLOR=Pink]Rany, z jakiego przecieru? A to jest przecier z ogórasa?[/COLOR]
tigrunia Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 [quote name='Aga76']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [COLOR=Pink]Rany, z jakiego przecieru? A to jest przecier z ogórasa?[/COLOR][/quote] [COLOR=Pink]No coś tam jest .. widziałam kiedyś na półce w sklepie na ogórkową było napisane :eviltong: Się zastanawiałam czy da się z tego zupe wyprodukować :evil_lol:[/COLOR]
Aga76 Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 [quote name='tigrunia'][COLOR=Pink]No coś tam jest .. widziałam kiedyś na półce w sklepie na ogórkową było napisane :eviltong: Się zastanawiałam czy da się z tego zupe wyprodukować :evil_lol:[/COLOR][/quote] [COLOR=Pink] O widzisz jakie cuda, będzie trzeba kiedyś wypróbować[/COLOR] :cool1:
ewa2909 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Cześć Aguś:loveu::loveu::loveu: U mnie też ogórkowa przecierowa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pegaza Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 [quote name='tigrunia'][COLOR=pink]No coś tam jest .. widziałam kiedyś na półce w sklepie na ogórkową było napisane :eviltong: Się zastanawiałam czy da się z tego zupe wyprodukować :evil_lol:[/COLOR][/quote] Be gdzies Ty sie uchowala:evil_lol:mama nie nauczyla czy Ty nie lubisz wogole pichcic? no jasne ze to jest przecier do zupy:lol: mam taki na sklepie, mam w sloiku i w workach foliowych i ogorasy luzem tez mam....:lol:
Mała Rita Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 [quote name='Aga76']Zupy, zupy, ach te zupy :evil_lol: Kto przypali ją, kto przypali ją? :evil_lol: Hej siup :evil_lol:[/quote] o ja widzę ze tu był dzis rum z piwkiem tudziez piwko z rumem :loveu:
Aga76 Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Zupy, zupy, ach te zupy :evil_lol: Kto przypali ją, kto przypali ją? :evil_lol: Hej siup :evil_lol:
Pegaza Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 A ja jutro mam zurek..juz dzis go nagotowalam..:p oo chce mi sie pic chyba mnie suszy po tym mleku...:roll: a zapomnialam ze mam karmi w lodowie:cool1:
Recommended Posts