Aga76 Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 [quote name='Pegaza']to sie moze schowaj w jakims wazonie jak kto zagra na flecie:diabloti: to wyjdziesz :evil_lol: Be hahaha[/quote] A są wazony takich rozmiarów? :evil_lol: Chyba musiałabym uprowadzić jakiś element z budowy obok :evil_lol:
Pegaza Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 to sie moze schowaj w jakims wazonie jak kto zagra na flecie:diabloti: to wyjdziesz :evil_lol: Be hahaha
Aga76 Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 [quote name='Pegaza']a do malego sie nie wcisniesz? bedziesz taka poskladana..:evil_lol: zimno Ci nie bedzie wszystkie czesci ciala sie beda ogrzewac:evil_lol:[/quote] Cienko to widzę, a raczej ciężko :evil_lol: Rączkę to na pewno wcisnę, hihihi, ale nie wiem co dalej nastąpi...
tigrunia Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [quote name='Aga76'][IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/V%20Natur/29.gif[/IMG] [SIZE=3][COLOR=pink]HIHIHI[/COLOR][/SIZE][/quote] :evil_lol::evil_lol:
Pegaza Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [quote name='Aga76']A są wazony takich rozmiarów? :evil_lol: Chyba musiałabym uprowadzić jakiś element z budowy obok :evil_lol:[/quote] a do malego sie nie wcisniesz? bedziesz taka poskladana..:evil_lol: zimno Ci nie bedzie wszystkie czesci ciala sie beda ogrzewac:evil_lol:
Pegaza Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [quote name='Aga76']Cienko to widzę, a raczej ciężko :evil_lol: Rączkę to na pewno wcisnę, hihihi, ale nie wiem co dalej nastąpi...[/quote] apropo wazonu czytalam ksiazke Chmielewskiej "Wszyscy jestesmy podejrzani" i tam byl fajny moment opisany z wazonem:lol:pracownicy w biurze mieli takiego wazona i wrzucali tam wsio co sie da po czym przykrywali pokrywką po jakims czasie chcieli zobaczyc co sie tam w srodku bedzie tworzyc z wody, jedzenia, szpilkow, piznezkow i innych rzeczy....:lol:
tigrunia Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Właśnie .. kupię sobie wazon w Ikei :evil_lol: Kwiaty z urodzin w szklance stoją :roll:
Aga76 Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 [quote name='Pegaza']apropo wazonu czytalam ksiazke Chmielewskiej "Wszyscy jestesmy podejrzani" i tam byl fajny moment opisany z wazonem:lol:pracownicy w biurze mieli takiego wazona i wrzucali tam wsio co sie da po czym przykrywali pokrywką po jakims czasie chcieli zobaczyc co sie tam w srodku bedzie tworzyc z wody, jedzenia, szpilkow, piznezkow i innych rzeczy....:lol:[/quote] Pamiętam, hihihi [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/K%20Yellow/y026.gif[/IMG] straszliwe to było, hihihi
Aga76 Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 [quote name='tigrunia']Właśnie .. kupię sobie wazon w Ikei :evil_lol: Kwiaty z urodzin w szklance stoją :roll:[/quote] Wazon musisz mieć, jak to tak bez wazonu... Łuki kwiatów nie musi przynosić :wink:
Kasia Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [quote name='tigrunia'] Właśnie .. kupię sobie wazon w Ikei :evil_lol: Kwiaty z urodzin w szklance stoją :roll: [/QUOTE] kufle do piw też są dobre i nawet duże bukiety mieszczą :grins: Aga zapodasz raz jeszcze linka do tych poszewek jaśkowych bo nie chce mi sie szukać z tym mulacym netem w pracy...;) nam słonko dali na chwilkę :loveu:
Pegaza Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 O tez lubisz Chmielewską:p wazonik mam Ikeowski kupiony i stoją w nim kwiaty zasuszone z zeszlorocznych urodzin:p
Aga76 Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 [quote name='Pegaza']O tez lubisz Chmielewską:p wazonik mam Ikeowski kupiony i stoją w nim kwiaty zasuszone z zeszlorocznych urodzin:p[/quote] Koleżanka mnie zaraziła (jakieś 5 lat temu) :evil_lol: wesoła odskocznia od problemów, zabawa słowem, booskie przenośnie, humor i smak na poziomie. Widziałam wywiad z J.Ch. - co za kobieta [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/K%20Doing%201/pokal.gif[/IMG]
Pegaza Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Heh ja Chmielewską znam juz parenascie lat...nawet autobiografie czytalam..:p jedną ksiazke mam od niej..a reszta czytana z biblioteki..
Aga76 Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 [quote name='Pegaza']Heh ja Chmielewską znam juz parenascie lat...nawet autobiografie czytalam..:p jedną ksiazke mam od niej..a reszta czytana z biblioteki..[/quote] :crazyeye: łał, nieźle Nie czytałam auto..., też najnowszej też nie :oops:
Aga76 Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 [quote name='Kasia'] Aga zapodasz raz jeszcze linka do tych poszewek jaśkowych bo nie chce mi sie szukać z tym mulacym netem w pracy...;) [/quote] Proszę [URL="http://www.allegro.pl/item574952385_poszewka_na_jasiek_frotte_40x40_cm_jas_frotka.html"]frotka [/URL]
Pegaza Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Znam pare autorow fajnych smiesznych ksiazek..ino teraz umkly mi z pamieci ale jak se wspomne to ci podam moze bedziesz miala okazje je poczytac..:p [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]moj fryzjer sie jednak na mnie obrazil dzwonie zeby sie umowic na ciecie nie odbiera fona..cos czuje ze to za to, ze nie pozyczylam mu maszynki do jego sznaucera:roll:[/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=#afeeee]trudno poki co mam jeszcze jedna kolezanke ktora mnie obetnie u siebie w salonie za te same pieniadze ktore mu dawalam :roll:[/COLOR][/SIZE]
Aga76 Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 [quote name='Pegaza']Znam pare autorow fajnych smiesznych ksiazek..ino teraz umkly mi z pamieci ale jak se wspomne to ci podam moze bedziesz miala okazje je poczytac..:p [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]moj fryzjer sie jednak na mnie obrazil dzwonie zeby sie umowic na ciecie nie odbiera fona..cos czuje ze to za to, ze nie pozyczylam mu maszynki do jego sznaucera:roll:[/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=#afeeee]trudno poki co mam jeszcze jedna kolezanke ktora mnie obetnie u siebie w salonie za te same pieniadze ktore mu dawalam :roll:[/COLOR][/SIZE][/quote] Ok, chętnie skorzystam z polecenia :loveu: [SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]łooj łojej, jaki wrażliwy męźcizna [/COLOR][/SIZE]:evil_lol:
Pegaza Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [quote name='Aga76']Ok, chętnie skorzystam z polecenia :loveu: [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]łooj łojej, jaki wrażliwy męźcizna [/COLOR][/SIZE]:evil_lol:[/quote] [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]ha wiadomo czemu:evil_lol: znaczy tak podejrzewam :roll::evil_lol:[/COLOR][/SIZE]
Aga76 Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 [quote name='Pegaza'][SIZE=1][COLOR=paleturquoise]ha wiadomo czemu:evil_lol: znaczy tak podejrzewam :roll::evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/quote] :megagrin: no cóż - jego strata... Dobrze, że koleżankę masz.
Pegaza Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Noo tylko czy obetnie mnie tak jak chce:roll: kiedys do niej chodzilam, poki co jeszcze musze poczekac potem se wybiore salona drogiego:cool1: ciecie meskie jesio takie drogie nie maja ale ciecie damskie juz tak..:roll:
Aga76 Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 [quote name='Pegaza']Noo tylko czy obetnie mnie tak jak chce:roll: kiedys do niej chodzilam, poki co jeszcze musze poczekac potem se wybiore salona drogiego:cool1: ciecie meskie jesio takie drogie nie maja ale ciecie damskie juz tak..:roll:[/quote] U nas też jest kolosalna różnica, nawet przy małym strzyżeniu damska główka jest o wiele droższa. [SIZE=3][COLOR=Magenta]Lalalaaa Laaala la la la[/COLOR][/SIZE] A ja sobie jem pyszności, przyjechały do mnie ciasteczka kurpiowskie z bazarku - [SIZE=3][COLOR=Magenta]fafernuchy[/COLOR][/SIZE] [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/K%20Doing/smile.gif[/IMG] z mąki żytniej, miodu i marchewki. przepyszne, booskie, anielskie w smaku [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/K%20Doing%201/pame.gif[/IMG]
Pegaza Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Dobre:p hm jeszcze nie jadlam takich..ale na noc za duzo nie jedz wiesz..:evil_lol:
laurin Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [quote name='Aga76']U nas też jest kolosalna różnica, nawet przy małym strzyżeniu damska główka jest o wiele droższa. [SIZE=3][COLOR=Magenta]Lalalaaa Laaala la la la[/COLOR][/SIZE] A ja sobie jem pyszności, przyjechały do mnie ciasteczka kurpiowskie z bazarku - [SIZE=3][COLOR=Magenta]fafernuchy[/COLOR][/SIZE] [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/K%20Doing/smile.gif[/IMG] z mąki żytniej, miodu i marchewki. przepyszne, booskie, anielskie w smaku [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/K%20Doing%201/pame.gif[/IMG][/quote] Cześć Aguś :) i smacznego :loveu:
Aga76 Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 [quote name='Pegaza']Dobre:p hm jeszcze nie jadlam takich..ale na noc za duzo nie jedz wiesz..:evil_lol:[/quote] Za późno... :evil_lol: TK nie ma więc korzystam, mniej będzie do dzielenia się, to jest jak nałóg :roll: hihihi W stylu skórki od chleba, zaraz link znajdę.
Recommended Posts