Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]bry wieczór dziewczynki
u Anusi czytałam o dietach cud :roll:
a raczej cficzeniah :mad:
więc się pochwalę, że od soboty pije herbatke odchudzającą :razz:
przy normalnym spożywaniu ilości słodyczy
czyt. minimum 500g dziennie :cool1:
[/COLOR][/FONT][/CENTER]

Posted

[quote name='Aga76']Cze eM :loveu:

Smaczna chociaż? :evil_lol:[/quote]

[CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]w smaka nie wnikam :cool1:
po prostu wypijam
jednym duszkiem :evil_lol:
[/COLOR][/FONT][/CENTER]

Posted

[quote name='Aga76']OK, tak myślę, bo tylko papier zdjęłam :evil_lol:
frotki milusińskie i bardzo elastyczne :evil_lol: oby się tylko nie sprały do rozmiaru xs... reszta bardzo ładna kolorowa :evil_lol:

[COLOR=magenta]Ooo dużo widać[/COLOR] :loveu:[/quote]
Aguś idźcie do mnie zobaczyc focie bo zaraz je likwiduje:evil_lol:

Posted

I jak mow bom ciekawa wrazen?:razz:

a ile fotek kuna co ja tam nie widzialam..hihi podusie spakowane czyzby gdzies sie wyprowadzaliscie z nimi?:eviltong: buty widziec duzo butow:eviltong: zabawki Capryski:loveu:stojace kukuryku Fionki oraz Fionke ciumciujaca uszko Capri:loveu:

Posted

[quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]bry wieczór dziewczynki
u Anusi czytałam o dietach cud :roll:
a raczej cficzeniah :mad:
więc się pochwalę, że od soboty pije herbatke odchudzającą :razz:
przy normalnym spożywaniu ilości słodyczy
czyt. minimum 500g dziennie :cool1:
[/COLOR][/FONT][/CENTER]
[/quote]

Cze eM :loveu:

Smaczna chociaż? :evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']I jak mow bom ciekawa wrazen?:razz:

a ile fotek kuna co ja tam nie widzialam..hihi podusie spakowane czyzby gdzies sie wyprowadzaliscie z nimi?:eviltong: buty widziec duzo butow:eviltong: zabawki Capryski:loveu:stojace kukuryku Fionki oraz Fionke ciumciujaca uszko Capri:loveu:[/quote]

OK, tak myślę, bo tylko papier zdjęłam :evil_lol:
frotki milusińskie i bardzo elastyczne :evil_lol: oby się tylko nie sprały do rozmiaru xs... reszta bardzo ładna kolorowa :evil_lol:

[COLOR=Magenta]Ooo dużo widać[/COLOR] :loveu:

Posted

[quote name='Pegaza']Czyli jestes zadowolona?
a kora tez Ci przypadla:roll:[/quote]

Jestem, tym bardziej za taką cenę :p kora też może być :loveu: Mam nadzieję, że w weekend rozpocznę test :wink:

Posted

To dobrze bo wiesz opieralas sie na moim slowie i nie chcialam zawiesc:roll:
mi tez pasuje Niki dzis bedzie spala w nowej poszwie ja chyba jeszcze z tym poczekam jakos szkoda mi ich uzyc:roll: to chyba nie jest normalne:roll::evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']To dobrze bo wiesz opieralas sie na moim slowie i nie chcialam zawiesc:roll:
mi tez pasuje Niki dzis bedzie spala w nowej poszwie ja chyba jeszcze z tym poczekam jakos szkoda mi ich uzyc:roll: to chyba nie jest normalne:roll::evil_lol:[/quote]

Jest dobrze :loveu:

To może lekko inna normalność :evil_lol: tyż tak często miewam :roll:

Ja bym chciała od razu, ale nie mam natchnienia do zmiany, to bardzo męczące jest - zdjąć/wyjąć i nałożyć...

Posted

[quote name='Aga76']Bry Kasiu :loveu:

Jak się czujesz?

Wieczorem będą miziaki :evil_lol:[/quote]
[CENTER][I][COLOR=navy] Bry Aguś :) [/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Czuję sie całkiem nieźle nawet wyszłam z Matim na podwórko na troche bo mały ciągle gapi sie na smycz i miałczy zeby isc z nim na spacerek ;)[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy][/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Przyszłam nacieszyć oczy Niuńkami i żałuje że nie moge ich wimiziać osobiście :loveu:[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy][/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Zasmuciła mnie wiadomośc o zabiegu Kaprysieńki :-(znowu sie wycierpi bidulka nasz kochana ale napewno już teraz bedzie wszystko wporządeczku za co mocno bedziemy trzymać kciukasy i prosze specjalnie wymiziać Kaprysie za uszkami:loveu: a Fioneczke po brzuszku:lol:[/COLOR][/I][/CENTER]

Posted

dzień dobry :lol:

[url]http://i374.photobucket.com/albums/oo185/niecha7/Obraz119-1.jpg[/url] jak fajnie pudełko oklejone misiami :loveu:

[COLOR="PaleTurquoise"]Aga podasz linka (moze byc na PW) do pościeli z frotki? skoro mówicie że takie ładne i po atrakcyjnych cenach to looknełabym se bo sama szukam...:roll:
[/COLOR]

Posted

[quote name='Mała Rita']Cze Agus :loveu:
Jak przyszlam to juz Was nie ma :placz:
Pozdrawiam wieczorowo :loveu:[/quote]

Cześć Asiu :buzi: też pozdrawiamy

Posted

[quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Bry Aguś :) [/COLOR][/I][/CENTER]

[CENTER][I][COLOR=navy]Czuję sie całkiem nieźle nawet wyszłam z Matim na podwórko na troche bo mały ciągle gapi sie na smycz i miałczy zeby isc z nim na spacerek ;)[/COLOR][/I][/CENTER]

[CENTER][I][COLOR=navy]Przyszłam nacieszyć oczy Niuńkami i żałuje że nie moge ich wimiziać osobiście :loveu:[/COLOR][/I][/CENTER]

[CENTER][I][COLOR=navy]Zasmuciła mnie wiadomośc o zabiegu Kaprysieńki :-(znowu sie wycierpi bidulka nasz kochana ale napewno już teraz bedzie wszystko wporządeczku za co mocno bedziemy trzymać kciukasy i prosze specjalnie wymiziać Kaprysie za uszkami:loveu: a Fioneczke po brzuszku:lol:[/COLOR][/I][/CENTER]
[/quote]

Bry Kasieńko :calus:

Cieszę się, że wracasz do zdrowia :multi:

Musi być dobrze... i mam nadzieję, że na długo nic się już do niej nie przyczepi.

[COLOR=magenta]Dziewczyny wymiziam[/COLOR] :loveu: [COLOR=magenta]Dziękuję.[/COLOR]

Posted

[quote name='Kasia']dzień dobry :lol:

[URL]http://i374.photobucket.com/albums/oo185/niecha7/Obraz119-1.jpg[/URL] jak fajnie pudełko oklejone misiami :loveu:

[COLOR=paleturquoise]Aga podasz linka (moze byc na PW) do pościeli z frotki? skoro mówicie że takie ładne i po atrakcyjnych cenach to looknełabym se bo sama szukam...:roll:[/COLOR]
[/quote]

Bry :loveu:

Pudełeczko TK zrobił i sam papier wybrał :cool3:

[COLOR=paleturquoise]Z frotki kupiłam poszewki na jaśki. [/COLOR]

Posted

[quote name='Aga76']
Pudełeczko TK zrobił i sam papier wybrał :cool3:

[COLOR=paleturquoise]Z frotki kupiłam poszewki na jaśki. [/COLOR]
[/QUOTE]

nieoceniony jest TK :cool3:

[COLOR="PaleTurquoise"]a myślałam że pościel....[/COLOR]

Posted

[quote name='Pegaza']Cze Aga:loveu:
te poszwy nasze sa slawne:evil_lol:
Kasia ale moze tez sie na nie skusisz..?:eviltong:[/quote]

Dobrze, że się nie przejęzyczyłaś :evil_lol: [SIZE=3][COLOR=pink]uuu hihihi[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Pegaza']
Kasia ale moze tez sie na nie skusisz..?:eviltong:
[/QUOTE]

ja szukam pościeli, najlepiej to chciałabym z frotki ale takie porządne to drogie są...
kory już mam masę w domu a satyny nie zdzierżę niestety, bawełnę zaś trza prasować a to nie dla mnie :roll:

Posted

[IMG]http://i374.photobucket.com/albums/oo185/niecha7/Obraz121-1.jpg[/IMG]

[IMG]http://i374.photobucket.com/albums/oo185/niecha7/Obraz123-1.jpg[/IMG]

[IMG]http://i374.photobucket.com/albums/oo185/niecha7/Obraz124-1.jpg[/IMG]

[IMG]http://i374.photobucket.com/albums/oo185/niecha7/Obraz125-1.jpg[/IMG]

[IMG]http://i374.photobucket.com/albums/oo185/niecha7/Obraz126-1.jpg[/IMG]

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...