Aga76 Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 [quote name='Pegaza']a Aga, Fiona te jedno ucho sobie upatrzyla czy drugie dla rownowagi tez mietoli?:evil_lol:[/quote] Jak już zacznie to jedno miętoli cały wieczór, czasem muszę je przed spacerem wytrzeć, bo jest mokrusieńkie.
Pegaza Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 hahah az tak hahah nie no wiesz jestem pelna podziwu dla Capryski :mdrmed:ja bym chyba tego nie wytrzymala jak by m-a mi mietolil ucho caly czas.. Capri sie bardzo poswieca :evil_lol:
Aga76 Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 [quote name='Pegaza']te posty skacza dzis niemozliwie...:mad: Fiona te uszko traktuje jak smoczek:evil_lol: a moze kup jej takie swinskie wiesz moze zostawi w spokoju Capri jak zakosztuje innego:evil_lol:[/quote] Ostatnio właśnie kupiliśmy, a finał jest taki, że Fiona gdy je zobaczy to zwiewa i nawet bliżej podejść nie chce :shake: myśleliśmy, że się jej spodoba niespodzianka :roll: wyszło pudło
Pegaza Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='Aga76']Bywa, że mruczy zmęczona albo zwyczajnie zwiewa pod łóżko :evil_lol:[/quote] te posty skacza dzis niemozliwie...:mad: Fiona te uszko traktuje jak smoczek:evil_lol: a moze kup jej takie swinskie wiesz moze zostawi w spokoju Capri jak zakosztuje innego:evil_lol:
Pegaza Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='Aga76']Ostatnio właśnie kupiliśmy, a finał jest taki, że Fiona gdy je zobaczy to zwiewa i nawet bliżej podejść nie chce :shake: myśleliśmy, że się jej spodoba niespodzianka :roll: wyszło pudło[/quote] oj to faktycznie nie podeszlo jej ... moze skoczyc z Pipi na koppe bo prosi mnie...
Aga76 Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 [quote name='Pegaza']Juz jestesmy..:multi:[/quote] Sikanko w locie :evil_lol: było
Aga76 Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 [quote name='Pegaza']oj to faktycznie nie podeszlo jej ... moze skoczyc z Pipi na koppe bo prosi mnie...[/quote] Zupełna pomyłka :roll: No jak prosi to nie ma wyjścia, trzeba lecieć :p
Aga76 Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 [quote name='Pegaza'] dzis musze wyjsc na miasto za karma dla Liv nie bardzo mi sie chce ale na kolacje dziewczyna nie ma co jesc:roll:[/quote] To będzie przymusowy spacerek, tylko nóg nie przemocz, bo się jeszcze coś przyplącze.
Pegaza Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Rano znow sie zapomniala a po drugie tyle sniegu jest ze nie bylo jej wygodnie teraz juz to wychodzone sa sciezki wiec bylo latwiej... na ostatni moment zdazylam z nia:p i Livi sie zalapala na siq dzis musze wyjsc na miasto za karma dla Liv nie bardzo mi sie chce ale na kolacje dziewczyna nie ma co jesc:roll:
laurin Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Cześć Aga:) I od samego rana o miłości i zakupach:cool3: kobietki [quote name='Pegaza']mam jeszcze jedne buty ktore nie przemakaja (cud):p oj bedzie bedzie... mialam na allegro jedne buty na oku i facet mi na meila nie odpisal:mad: chyba tam zadzwonie o ile sluchawke podniesie :mad: fajowe wiesz szare z rozowymi dodatkami:eviltong:[/quote] muszą być śliczne:loveu:
Pegaza Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='Aga76']To będzie przymusowy spacerek, tylko nóg nie przemocz, bo się jeszcze coś przyplącze.[/quote] mam jeszcze jedne buty ktore nie przemakaja (cud):p oj bedzie bedzie... mialam na allegro jedne buty na oku i facet mi na meila nie odpisal:mad: chyba tam zadzwonie o ile sluchawke podniesie :mad: fajowe wiesz szare z rozowymi dodatkami:eviltong:
Aga76 Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 [quote name='laurin']Cześć Aga:) I od samego rana o miłości i zakupach:cool3: kobietki [/quote] Bry Aniu :loveu: śniegowo pozdrawiamy :evil_lol:
Pegaza Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 :handy: dobra dzwonie sie zapytam.. no tak od wczoraj slysze informacje ze fon wylaczony lub poza zasiegiem,wkurzaja mnie takie typy...:mad:a chce sie dowiedziec co jest z ta rozmiarowka bo wydaje mi sie zanizona..
Aga76 Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 [quote name='Pegaza'] mialam na allegro jedne buty na oku i facet mi na meila nie odpisal:mad: chyba tam zadzwonie o ile sluchawke podniesie :mad: fajowe wiesz szare z rozowymi dodatkami:eviltong:[/quote] No to pikne na mur - beton :loveu:
Pegaza Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 taa ale chyba ich nie kupie:placz: wyszkrobalam im nastepnego meila ze ludzi maja gdzies.:mad:.i dalej czekam na odpowiedz.. a za oknem sypie..sypie...
Aga76 Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 [quote name='Pegaza']taa ale chyba ich nie kupie:placz: wyszkrobalam im nastepnego meila ze ludzi maja gdzies.:mad:.i dalej czekam na odpowiedz.. a za oknem sypie..sypie...[/quote] Coś ostatnio nie masz farta do butków.
Pegaza Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Moze mam te kase inaczej spozytkowac:evil_lol: Soma sie bawi w panne mlodą wlasnie ma welon na glowie i sobie z mojich zaslon..:evil_lol:
Aga76 Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 [quote name='Pegaza']Moze mam te kase inaczej spozytkowac:evil_lol: Soma sie bawi w panne mlodą wlasnie ma welon na glowie i sobie z mojich zaslon..:evil_lol:[/quote] :evil_lol: bluzka, kurteczka...
Pegaza Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 lece odkurzac..bo sie znow zasiedzialam..a Ty pracuj..:p do potem:loveu:
Kasia_zg Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [CENTER][I][COLOR=navy]Cze Aguś:loveu: [/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Prosze wytulać od Nas Niuńi bo sie za nimi stęskniliśmy:calus:[/COLOR][/I][/CENTER]
Sara_i_Aris Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [URL]http://i374.photobucket.com/albums/oo185/niecha7/Obraz109.jpg[/URL] OooooooOooooo :mdleje: :mdleje::mdleje::mdleje: Umarłam? :hmmmm:
Aga76 Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 [quote name='ewa2909']ześć AGuś i panienki:loveu:[/quote] Cześć Ewo :buzi: Dużo zdrówka życzymy.
Recommended Posts