tigrunia Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Aguś pewnie im się podoba nowa działeczka, co ? :loveu: Fajnie .. nie mogę sie doczekać kiedy tam zamieszkacie :loveu: :evil_lol:
nane Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]witojcie :grins: nie wiem jak wy ale ja łikent mam :evil_lol: [/COLOR][/FONT][/CENTER]
tigrunia Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 [quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]witojcie :grins: nie wiem jak wy ale ja łikent mam :evil_lol: [/COLOR][/FONT][/CENTER] [/quote] Ty masz łikend od tygodnia :cool1: Ja jak to zazwyczaj bywa łikendu nie mam :angryy:
Pegaza Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Hej Aga:p a odnosnie tych koop to moje nigdy kolek nie kreca one ida ida i naraz juz kucaja hehe..jakby to w biegu robily..i potem szybko myk z miejsca pokupkowanego...:roll: widze nowoczesny kibel na nastepnej dzialeczce:evil_lol: [URL]http://i374.photobucket.com/albums/oo185/niecha7/Obraz096-1.jpg[/URL] jeszcze chce fot Gucia:multi: :multi: fajowo tam bedziecie mieli:loveu:
ewa2909 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Cześć Aguś:loveu::loveu::loveu: Daria i po co Ci te okularki jak Ty masz sokoli wzrok:eviltong:
Pegaza Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Ewa okularki musze nosic..ale je nie nosze.:roll:.zalozylam bo mnie prawe oko bolalo mam wrazenie jakby ktos cos polozyl na te oko, dziwne uczucie nie do opisania..juz jest poprawa. po tych okularach...oczy sa przemeczone i czytaniem i na necie..a wzrok mam coraz gorszy.. a co do tego kibelka to i slepy by go zauwazyl:evil_lol:
Kasia Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 dziewczyny mają modne wzory na sobie - paski i romby, i nawet troszkę [COLOR="Magenta"]róziu [/COLOR]jedna tam miała :loveu: cze Aga :hand: u nas też Fidlak kółka kręci zanim wyśle kupona, czasami to nawet po kilka razy miejsce zmienia bo mu coś tam nie pasuje w tym co przed chwilą ukręcił kółko...:cool1:
Aga76 Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 [quote name='ewa2909']Biedactwa jakie zmarznięte,pewnie by się przy kominku już chcialy ugrzać[/quote] Nie tak szybko :evil_lol: teraz to dla rozgrzewki mają tylko bieganie :evil_lol:
Aga76 Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 [quote name='tigrunia']Aguś pewnie im się podoba nowa działeczka, co ? :loveu: Fajnie .. nie mogę sie doczekać kiedy tam zamieszkacie :loveu: :evil_lol:[/quote] Podoba im się i to bardzo:latanie na około, grzebanie w ziemi, tarzanie się w piachu, chlapanie w kałużach... wszystko im się bardzo podoba :evil_lol: [quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]witojcie :grins: nie wiem jak wy ale ja łikent mam :evil_lol: [/COLOR][/FONT][/CENTER] [/quote] :hand: I spódniczkę też :shiny:
Aga76 Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 [quote name='Pegaza']Hej Aga:p a odnosnie tych koop to moje nigdy kolek nie kreca one ida ida i naraz juz kucaja hehe..jakby to w biegu robily..i potem szybko myk z miejsca pokupkowanego...:roll: widze nowoczesny kibel na nastepnej dzialeczce:evil_lol: [URL]http://i374.photobucket.com/albums/oo185/niecha7/Obraz096-1.jpg[/URL] jeszcze chce fot Gucia:multi: :multi: fajowo tam bedziecie mieli:loveu:[/quote] Cze :loveu: Kibelek dla odważnych, z oknem na świat :evil_lol: [COLOR=Pink]Mam nadzieję, że tak będzie.[/COLOR]
Aga76 Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 [quote name='ewa2909']Cześć Aguś:loveu::loveu::loveu: [/quote] Ewuś :loveu: zdrowiej, zdrowiej zdrowiej !!! Dario, też wracaj szybko do zdrowia!!!
Aga76 Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 [quote name='Kasia']dziewczyny mają modne wzory na sobie - paski i romby, i nawet troszkę [COLOR=Magenta]róziu [/COLOR]jedna tam miała :loveu: cze Aga :hand: u nas też Fidlak kółka kręci zanim wyśle kupona, czasami to nawet po kilka razy miejsce zmienia bo mu coś tam nie pasuje w tym co przed chwilą ukręcił kółko...:cool1:[/quote] :loveu::loveu::loveu: Róziowy musi być :evil_lol: Dziś widziałam róziową kanapę, booska była :megagrin:
Kasia Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 [quote name='Aga76'] :loveu::loveu::loveu: Róziowy musi być :evil_lol: Dziś widziałam róziową kanapę, booska była :megagrin: [/QUOTE] ja na Walentego dostałam [COLOR="Magenta"]róziową[/COLOR] piżamkę :loveu: pościeli teraz szukam, chyba flanele chcę tylko nie bardzo wiem jaki kolor bo nie wiem jeszcze jaki kolor będę miała na ścianach sypialni...
Aga76 Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 [quote name='Kasia']ja na Walentego dostałam [COLOR=Magenta]róziową[/COLOR] piżamkę :loveu: pościeli teraz szukam, chyba flanele chcę tylko nie bardzo wiem jaki kolor bo nie wiem jeszcze jaki kolor będę miała na ścianach sypialni...[/quote] Nie ma życia bez róziu :evil_lol: on jest niczym powietrze Ciekawe na co się zdecydujesz - zdecydujecie :cool3:
Kasia Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 ciężko będzie bo mamy odmienne zdania.... Aga, a kiedy Wy zaczynanie urządzanie i latanie po salonach meblowych, kuchennych i łazienkowych? :lol:
Aga76 Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 [quote name='Kasia']ciężko będzie bo mamy odmienne zdania.... Aga, a kiedy Wy zaczynanie urządzanie i latanie po salonach meblowych, kuchennych i łazienkowych? :lol:[/quote] Zróbcie pół na pół ;) Ogólnie to już byliśmy pooglądać sobie, wybraliśmy wstępnie wszystko i na razie przerwa, teraz będziemy kłaść instalacje, wstawiać okna (czekamy na wycenę), później wylewka podłóg, ocieplanie dachu, gipsy, oczyszczalnia... (tak z grubsza to chyba wygląda) i jak to będzie za nami to zacznie się zabawa w urządzanie :evil_lol:
ewa2909 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 [quote name='Aga76']Zróbcie pół na pół ;) Ogólnie to już byliśmy pooglądać sobie, wybraliśmy wstępnie wszystko i na razie przerwa, teraz będziemy kłaść instalacje, wstawiać okna (czekamy na wycenę), później wylewka podłóg, ocieplanie dachu, gipsy, oczyszczalnia... (tak z grubsza to chyba wygląda) i jak to będzie za nami to zacznie się zabawa w urządzanie :evil_lol:[/quote] To ostatnie z tego wszystkiego najlepsze:loveu:
Aga76 Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 [quote name='ewa2909']To ostatnie z tego wszystkiego najlepsze:loveu:[/quote] Prawda :shiny:
tigrunia Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 [quote name='Aga76']Podoba im się i to bardzo:latanie na około, grzebanie w ziemi, tarzanie się w piachu, chlapanie w kałużach... wszystko im się bardzo podoba :evil_lol: [/quote] Fajnie :loveu: Jak wyrośnie trawka to też pewnie będzie raj :loveu: Cze Agniesia :loveu:
Pegaza Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Cze Aga:loveu: ja mam na oku roziowe buty ale mysle ze to chyba przesada:roll: wezne inne.. taa urzadzanie mieszkania jest fajne jesli dwie strony chca tego samego..:roll: czyli ten sam kolor te same plytki..itd mnie m-a juz wkurzyl lazienką i salonem..:mad: najgorsze jak facet ma pojecie o remontach..on wie lepiej.. a ja nie.. on wie co na czasie bedzie modne..:roll: co do zdrowia to dziekuje za troske:loveu:
ewa2909 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Cześć Aguś :loveu::loveu::loveu: U nas ładnie słoneczko świeci ,ale jest troszke mroziku.Chyba jeszcze nie wyjde se z pieskami na spacerek:-(
laurin Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 [quote name='ewa2909']Cześć Aguś :loveu::loveu::loveu: U nas ładnie słoneczko świeci ,ale jest troszke mroziku.Chyba jeszcze nie wyjde se z pieskami na spacerek:-([/quote] Cześć Aga :multi: Jak minęła noc? bo u mnie coś bezsennie :roll: A Ewa chora i na spacery ją bierze :shake:
Aga76 Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 [quote name='tigrunia']Fajnie :loveu: Jak wyrośnie trawka to też pewnie będzie raj :loveu: Cze Agniesia :loveu:[/quote] :hand: Bry słoneczne
Aga76 Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 [quote name='Pegaza']Cze Aga:loveu: ja mam na oku roziowe buty ale mysle ze to chyba przesada:roll: wezne inne.. taa urzadzanie mieszkania jest fajne jesli dwie strony chca tego samego..:roll: czyli ten sam kolor te same plytki..itd mnie m-a juz wkurzyl lazienką i salonem..:mad: najgorsze jak facet ma pojecie o remontach..on wie lepiej.. a ja nie.. on wie co na czasie bedzie modne..:roll: co do zdrowia to dziekuje za troske:loveu:[/quote] Cze :buzi: Piękne są na pewno :roll: [COLOR=PaleTurquoise]lekka przesada mogłaby z tego wyniknąć, hihihi[/COLOR] Iskrzące urządzanie mieszkania :evil_lol: rozgrzewające...
Aga76 Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 [quote name='ewa2909']Cześć Aguś :loveu::loveu::loveu: U nas ładnie słoneczko świeci ,ale jest troszke mroziku.Chyba jeszcze nie wyjde se z pieskami na spacerek:-([/quote] Cześć Ewuś :loveu: U nas dziś też jest słonecznie, przynajmniej na razie :loveu: Lepiej poleż w domku, nie ma co ryzykować :shake:
Recommended Posts