Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]witojcie :grins:
nie wiem jak wy ale ja łikent mam :evil_lol:
[/COLOR][/FONT][/CENTER]

Posted

[quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]witojcie :grins:
[/COLOR][/FONT][/CENTER]
[/quote]
Ty masz łikend od tygodnia :cool1:

Ja jak to zazwyczaj bywa łikendu nie mam :angryy:

Posted

Hej Aga:p

a odnosnie tych koop to moje nigdy kolek nie kreca one ida ida i naraz juz kucaja hehe..jakby to w biegu robily..i potem szybko myk z miejsca pokupkowanego...:roll:

widze nowoczesny kibel na nastepnej dzialeczce:evil_lol:
[URL]http://i374.photobucket.com/albums/oo185/niecha7/Obraz096-1.jpg[/URL]
jeszcze chce fot Gucia:multi:
:multi:
fajowo tam bedziecie mieli:loveu:

Posted

Ewa okularki musze nosic..ale je nie nosze.:roll:.zalozylam bo mnie prawe oko bolalo mam wrazenie jakby ktos cos polozyl na te oko, dziwne uczucie nie do opisania..juz jest poprawa. po tych okularach...oczy sa przemeczone i czytaniem i na necie..a wzrok mam coraz gorszy..
a co do tego kibelka to i slepy by go zauwazyl:evil_lol:

Posted

dziewczyny mają modne wzory na sobie - paski i romby, i nawet troszkę [COLOR="Magenta"]róziu [/COLOR]jedna tam miała :loveu:

cze Aga :hand:

u nas też Fidlak kółka kręci zanim wyśle kupona, czasami to nawet po kilka razy miejsce zmienia bo mu coś tam nie pasuje w tym co przed chwilą ukręcił kółko...:cool1:

Posted

[quote name='ewa2909']Biedactwa jakie zmarznięte,pewnie by się przy kominku już chcialy ugrzać[/quote]

Nie tak szybko :evil_lol: teraz to dla rozgrzewki mają tylko bieganie :evil_lol:

Posted

[quote name='tigrunia']Aguś pewnie im się podoba nowa działeczka, co ? :loveu:
Fajnie .. nie mogę sie doczekać kiedy tam zamieszkacie :loveu: :evil_lol:[/quote]

Podoba im się i to bardzo:latanie na około, grzebanie w ziemi, tarzanie się w piachu, chlapanie w kałużach... wszystko im się bardzo podoba :evil_lol:

[quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]witojcie :grins:
[/COLOR][/FONT][/CENTER]
[/quote]

:hand:

I spódniczkę też :shiny:

Posted

[quote name='Pegaza']Hej Aga:p

a odnosnie tych koop to moje nigdy kolek nie kreca one ida ida i naraz juz kucaja hehe..jakby to w biegu robily..i potem szybko myk z miejsca pokupkowanego...:roll:

widze nowoczesny kibel na nastepnej dzialeczce:evil_lol:
[URL]http://i374.photobucket.com/albums/oo185/niecha7/Obraz096-1.jpg[/URL]
jeszcze chce fot Gucia:multi:
:multi:
fajowo tam bedziecie mieli:loveu:[/quote]

Cze :loveu:

Kibelek dla odważnych, z oknem na świat :evil_lol:

[COLOR=Pink]Mam nadzieję, że tak będzie.[/COLOR]

Posted

[quote name='ewa2909']Cześć Aguś:loveu::loveu::loveu:
[/quote]

Ewuś :loveu: zdrowiej, zdrowiej zdrowiej !!!

Dario, też wracaj szybko do zdrowia!!!

Posted

[quote name='Kasia']dziewczyny mają modne wzory na sobie - paski i romby, i nawet troszkę [COLOR=Magenta]róziu [/COLOR]jedna tam miała :loveu:

cze Aga :hand:

u nas też Fidlak kółka kręci zanim wyśle kupona, czasami to nawet po kilka razy miejsce zmienia bo mu coś tam nie pasuje w tym co przed chwilą ukręcił kółko...:cool1:[/quote]

:loveu::loveu::loveu:

Róziowy musi być :evil_lol:

Dziś widziałam róziową kanapę, booska była :megagrin:

Posted

[quote name='Aga76']
:loveu::loveu::loveu:

Róziowy musi być :evil_lol:

Dziś widziałam róziową kanapę, booska była :megagrin:
[/QUOTE]

ja na Walentego dostałam [COLOR="Magenta"]róziową[/COLOR] piżamkę :loveu:

pościeli teraz szukam, chyba flanele chcę tylko nie bardzo wiem jaki kolor bo nie wiem jeszcze jaki kolor będę miała na ścianach sypialni...

Posted

[quote name='Kasia']ja na Walentego dostałam [COLOR=Magenta]róziową[/COLOR] piżamkę :loveu:

pościeli teraz szukam, chyba flanele chcę tylko nie bardzo wiem jaki kolor bo nie wiem jeszcze jaki kolor będę miała na ścianach sypialni...[/quote]

Nie ma życia bez róziu :evil_lol: on jest niczym powietrze

Ciekawe na co się zdecydujesz - zdecydujecie :cool3:

Posted

ciężko będzie bo mamy odmienne zdania....

Aga, a kiedy Wy zaczynanie urządzanie i latanie po salonach meblowych, kuchennych i łazienkowych? :lol:

Posted

[quote name='Kasia']ciężko będzie bo mamy odmienne zdania....

Aga, a kiedy Wy zaczynanie urządzanie i latanie po salonach meblowych, kuchennych i łazienkowych? :lol:[/quote]

Zróbcie pół na pół ;)

Ogólnie to już byliśmy pooglądać sobie, wybraliśmy wstępnie wszystko i na razie przerwa, teraz będziemy kłaść instalacje, wstawiać okna (czekamy na wycenę), później wylewka podłóg, ocieplanie dachu, gipsy, oczyszczalnia... (tak z grubsza to chyba wygląda) i jak to będzie za nami to zacznie się zabawa w urządzanie :evil_lol:

Posted

[quote name='Aga76']Zróbcie pół na pół ;)

Ogólnie to już byliśmy pooglądać sobie, wybraliśmy wstępnie wszystko i na razie przerwa, teraz będziemy kłaść instalacje, wstawiać okna (czekamy na wycenę), później wylewka podłóg, ocieplanie dachu, gipsy, oczyszczalnia... (tak z grubsza to chyba wygląda) i jak to będzie za nami to zacznie się zabawa w urządzanie :evil_lol:[/quote]
To ostatnie z tego wszystkiego najlepsze:loveu:

Posted

[quote name='Aga76']Podoba im się i to bardzo:latanie na około, grzebanie w ziemi, tarzanie się w piachu, chlapanie w kałużach... wszystko im się bardzo podoba :evil_lol:
[/quote]
Fajnie :loveu: Jak wyrośnie trawka to też pewnie będzie raj :loveu:

Cze Agniesia :loveu:

Posted

Cze Aga:loveu:

ja mam na oku roziowe buty ale mysle ze to chyba przesada:roll:
wezne inne..

taa urzadzanie mieszkania jest fajne jesli dwie strony chca tego samego..:roll: czyli ten sam kolor te same plytki..itd mnie m-a juz wkurzyl lazienką i salonem..:mad: najgorsze jak facet ma pojecie o remontach..on wie lepiej..
a ja nie.. on wie co na czasie bedzie modne..:roll:

co do zdrowia to dziekuje za troske:loveu:

Posted

[quote name='ewa2909']Cześć Aguś :loveu::loveu::loveu:
U nas ładnie słoneczko świeci ,ale jest troszke mroziku.Chyba jeszcze nie wyjde se z pieskami na spacerek:-([/quote]
Cześć Aga :multi:
Jak minęła noc? bo u mnie coś bezsennie :roll:

A Ewa chora i na spacery ją bierze :shake:

Posted

[quote name='tigrunia']Fajnie :loveu: Jak wyrośnie trawka to też pewnie będzie raj :loveu:

Cze Agniesia :loveu:[/quote]

:hand: Bry słoneczne

Posted

[quote name='Pegaza']Cze Aga:loveu:

ja mam na oku roziowe buty ale mysle ze to chyba przesada:roll:
wezne inne..

taa urzadzanie mieszkania jest fajne jesli dwie strony chca tego samego..:roll: czyli ten sam kolor te same plytki..itd mnie m-a juz wkurzyl lazienką i salonem..:mad: najgorsze jak facet ma pojecie o remontach..on wie lepiej..
a ja nie.. on wie co na czasie bedzie modne..:roll:

co do zdrowia to dziekuje za troske:loveu:[/quote]

Cze :buzi:

Piękne są na pewno :roll: [COLOR=PaleTurquoise]lekka przesada mogłaby z tego wyniknąć, hihihi[/COLOR]

Iskrzące urządzanie mieszkania :evil_lol: rozgrzewające...

Posted

[quote name='ewa2909']Cześć Aguś :loveu::loveu::loveu:
U nas ładnie słoneczko świeci ,ale jest troszke mroziku.Chyba jeszcze nie wyjde se z pieskami na spacerek:-([/quote]

Cześć Ewuś :loveu:

U nas dziś też jest słonecznie, przynajmniej na razie :loveu:
Lepiej poleż w domku, nie ma co ryzykować :shake:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...