Aga76 Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 [quote name='Pegaza']no tak wez takie zeby pasowalo do innej poscieli... znaczy taki na roboty remontowe..po gladzi np posprzatac..wode tez wciaga i rozny syf poremontowy.. noo i sila rwaca jak wodospad..:evil_lol:[/quote] myślę, że tak będzie praktycznie... Aaa, łoj to poważna maszyna, z taką rurą to już nie ma żartów i jeszcze pociągnie z siłą wodospadu ooo jojoj :evil_lol: Będzie piękny porządek po sobie zostawiał :loveu:
Pegaza Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=magenta]ee tam my mamy [URL="http://www.roomba.pl/"]roombe [/URL]co se sama jeździ i spszonta :cool3:[/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=magenta]i nie ma żadnej rury :evil_lol:[/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=magenta]nie wspominając już o tym, że mało miejsca zajmuje :p[/COLOR][/FONT][/CENTER] [/quote] oo ciekawy ten model heh a cena fiu fiu.. ale my ten odkurzacz do pracy potrzebujemy...
Aga76 Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 [quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta] edit do Agi: my jesteśmy bardzo zadowoleni widać, że jest posprzątane bo ona wjeżdża wszędzie :diabloti: tata woła na nią ukrainka :cool1: przede wszystkim nie trzeba za nią chodzić ślicznie poleruje podłogi bez problemu radzi sobie z wjeżdżaniem na dywany do dywanów ma trzepaczkę działająco jak rainbow pokonuje progi i nie wplątuje się w kable za telewizorem np. to jest robot ze sztuczną inteligencją :cool3: chcemy sobie jeszcze kupić scoobe która czyści myjąc :razz: [/COLOR][/FONT][/CENTER] [/quote] Ja pierdziu... jak mówi taki jeden z kreskówki dla dorosłych
Pegaza Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='Aga76']Ciemne mi się podobają, malinowy :loveu: ale kupię pewnie jasne róziowy, niebieski i żółty pasujące praktycznie do wszystkiego co mam z pościeli. Przemysłowy to znaczy, że co? Większa siła ssąca? :hmmmm: eM ależ ty masz cudo :evil_lol: fajowe to Zadowolona jesteś, działa bez zarzutu?[/quote] no tak wez takie zeby pasowalo do innej poscieli... znaczy taki na roboty remontowe..po gladzi np posprzatac..wode tez wciaga i rozny syf poremontowy.. noo i sila rwaca jak wodospad..:evil_lol:
nane Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='Pegaza']oo ciekawy ten model heh a cena fiu fiu.. ale my ten odkurzacz do pracy potrzebujemy...[/quote] [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]cena jak cena :niewiem: lepsiejszy odkurzacz tyle kosztuje myśmy płacili coś około 3 i garki gratis :evil_lol: ale wychodzi dużo taniej od rejnboła (którego też mamy :roll:) pracujesz odkurzając? :shock: edit do Agi: my jesteśmy bardzo zadowoleni widać, że jest posprzątane bo ona wjeżdża wszędzie :diabloti: tata woła na nią ukrainka :cool1: przede wszystkim nie trzeba za nią chodzić ślicznie poleruje podłogi bez problemu radzi sobie z wjeżdżaniem na dywany do dywanów ma trzepaczkę działająco jak rainbow pokonuje progi i nie wplątuje się w kable za telewizorem np. to jest robot ze sztuczną inteligencją :cool3: chcemy sobie jeszcze kupić scoobe która czyści myjąc :razz: [/COLOR][/FONT][/CENTER]
Pegaza Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=magenta]cena jak cena :niewiem:[/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=magenta]lepsiejszy odkurzacz tyle kosztuje[/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=magenta]myśmy płacili coś około 3 [/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=magenta]i garki gratis :evil_lol:[/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=magenta]ale wychodzi dużo taniej od rejnboła (którego też mamy :roll:) [/COLOR][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=magenta]pracujesz odkurzając? :shock:[/COLOR][/FONT][/CENTER] [/quote] no jakby garnkow nie dali to bys nie wziela odkurzacza:evil_lol: taa
nane Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='Pegaza']no jakby garnkow nie dali to bys nie wziela odkurzacza:evil_lol: taa[/quote] [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]i tak byśmy wzięły ;) u nas za dużo czasu idzie na odkurzanie :shake: [/COLOR][/FONT][/CENTER]
Pegaza Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Fajnie sie macie...jeszcze ta myjaca opcja:p a do myjacej dawaja patelnie?:evil_lol:
nane Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='Pegaza']Fajnie sie macie...jeszcze ta myjaca opcja:p a do myjacej dawaja patelnie?:evil_lol:[/quote] [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]była do wyboru pościel kuchenka indukcyjna albo garki :evil_lol: [/COLOR][/FONT] [/CENTER]
nane Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='Pegaza']To co wybierzecie tym razem?:p[/quote] [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]myślałyśmy o kuchence :evil_lol: [/COLOR][/FONT][/CENTER]
Aga76 Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 [quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]była do wyboru pościel kuchenka indukcyjna albo garki :evil_lol: [/COLOR][/FONT] [/CENTER] [/quote] Bardzo milutkie gratisy :loveu:
Pegaza Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Znalazlam kilka par butow ktore mnie troche zainteresowaly.. musze jeszcze raz je obkukac... moja druga polowa wraca do domu.. wiec wpadne do Was bardzo pozno..:roll: pamietajcie o mnie dzis 6 dzien..zmagan.. narazie Agnieszko:bye:
Aga76 Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 Będziemy myśleć o tobie ciepło po 19-ej... :evil_lol: pa, też uciekam :bluepaw::bluepaw::bluepaw:
tigrunia Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 roombusia była u mnie też posprzątać :loveu: Potwierdzam - sprząta na błysk :crazyeye: Chciałabym tylko wydatki inne na najbliższy rok zaplanowane :cool1:
tigrunia Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Kurde ide stąd :placz: Jesteście za szybkie :mad:
Aga76 Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 [quote name='laurin']A ja się przywitać przyszłam :multi:[/quote] Pozdrawiamy :loveu:
Aga76 Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 [IMG]http://www.paczekdlaciebie.pl/img/calendar.jpg[/IMG] [B]Aby spalić jednego pączka (ok. 100g - 378 kcal) trzeba AKTYWNIE:[/B] [LIST] [*]25 minut pływać [*]30 minut skakać na skakance [*]35 minut biegać [*]1,5 godziny jeździć na rowerze [*]2 godziny robić makijaż [*]4 godziny sprzątać pokój [/LIST] Muszę sobie policzyć... ile dób mi zejdzie na spalaniu :evil_lol:
Aga76 Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 [quote name='tigrunia']Kurde ide stąd :placz: Jesteście za szybkie :mad:[/quote] Gdzie idziesz? Czego buczysz? :glaszcze: Daj pączka, bo wiem, że już masz...
Aga76 Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 [quote name='tigrunia']roombusia była u mnie też posprzątać :loveu: Potwierdzam - sprząta na błysk :crazyeye: Chciałabym tylko wydatki inne na najbliższy rok zaplanowane :cool1:[/quote] No proszę, i się nie chwaliłaś! Zapraszaj ją częściej :cool3:
nane Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]Aga wybieram opcję "2 godziny robić makijaż" :cool1: [/COLOR][/FONT][/CENTER]
Aga76 Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 [quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]Aga wybieram opcję "2 godziny robić makijaż" :cool1: [/COLOR][/FONT][/CENTER] [/quote] Przemyślany i według mnie trafny wybór :megagrin:
Aga76 Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 Zmęczyłam się :evil_lol: [IMG]http://i374.photobucket.com/albums/oo185/niecha7/Obraz078-1.jpg[/IMG] [IMG]http://i374.photobucket.com/albums/oo185/niecha7/Obraz079-1.jpg[/IMG]
Aga76 Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 [quote name='tigrunia']No bo nie nadążam :placz: Ano mam :loveu: 2 w brzuchu :loveu: Ja tam ją zapraszam ino jej za daleko i akumulatory nie starczają co by dojechać :-([/quote] :glaszcze: spoko, rozkręcisz się Hihihi, się trawią pyszności :evil_lol: Szkoda, że nie możesz jej częściej gościć...
Recommended Posts