Aga76 Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 [quote name='tigrunia'] Bry bry bry Agnes :razz:[/quote] :cool1: Joł joł heloł Słoneczko się schowało...
tigrunia Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [quote name='Aga76']:cool1: Joł joł heloł Słoneczko się schowało...[/quote] U mnie też :-( Rano było i poszło .. buu :-(
Aga76 Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 [quote name='tigrunia']U mnie też :-( Rano było i poszło .. buu :-([/quote] I energia ze mnie wyparowała :roll: jestem jak zwiędła parówka :evil_lol: taka przedwczorajsza...
Pegaza Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Be ale ja nie mam ryzu z cynamonem ino kurczak z pieczarkami i ryz do tego..polane sosem... pomyslem z winiary...:eviltong: Laurin bo tak mnie nazywają dziewczyny D od pierwszej literki mojego imienia a E od pierwszej literki nadanego przez dziewczyn drugiego imienia:cool3:czyli wychodzi D-E i taki chcialam sobie nick tu nadac ale mi sie nie chce do administracji pisac o zmiane...:roll:
Pegaza Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [quote name='Aga76']Noo gratuluje Bierzesz tablety na gardło?[/quote] no jasne Aga, ja wiem ze Ty sie juz o mnie martwisz...:loveu: dobra ide na swoją galeryje pisac Wam opowiadanko i fotki dac,jak to wszyscy mieli mnie gdzies..czyli w [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]doopie...[SIZE=2][COLOR=black][/COLOR] [/SIZE][/COLOR][/SIZE]
tigrunia Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [quote name='Aga76']I energia ze mnie wyparowała :roll: jestem jak zwiędła parówka :evil_lol: taka przedwczorajsza...[/quote] O masz Ci los :mdleje: .. moje pieski lubią parówki :megagrin:
Aga76 Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 [quote name='laurin']przyszłam się przywitać :multi: mmmm ja też lubię ryż polany masełkiem, z cukrem i cynamonkiem :loveu: [/quote] Cześć Aniu :loveu: Też lubię takie jedzonko.
Aga76 Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 [quote name='Pegaza']Be ale ja nie mam ryzu z cynamonem ino kurczak z pieczarkami i ryz do tego..polane sosem... pomyslem z winiary...:eviltong: [/quote] No i z cynamonem :evil_lol: [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]... i to E takie erotyczne jest, no nieee?[/COLOR][/SIZE]
Aga76 Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 [quote name='tigrunia']O masz Ci los :mdleje: .. moje pieski lubią parówki :megagrin:[/quote] Czyli mnie też :roll: :evil_lol: [COLOR=paleturquoise]Idę poczytać o odwłoku u D-E, ciekawe co tam naskrobała...[/COLOR]
Pegaza Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [quote name='Aga76']No i z cynamonem :evil_lol: [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]... i to E takie erotyczne jest, no nieee?[/COLOR][/SIZE][/quote] wlacha bardzo bardzo...:evil_lol: opowiadanie jest:multi:
Pegaza Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [quote name='tigrunia']O masz Ci los :mdleje: .. moje pieski lubią parówki :megagrin:[/quote] Pipi tez lubi parowki ale tylko od jednego masarza, jak kupie gdzie indziej :shake: zje ich..
Aga76 Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 [quote name='Pegaza']Pipi tez lubi parowki ale tylko od jednego masarza, jak kupie gdzie indziej :shake: zje ich..[/quote] Dziewczyna ma wyrobione podniebienie [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/K%20Doing/nail.gif[/IMG]
Pegaza Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Bys wiedziala ona tylko wedliny z "HAM" lubi... i specjalnie im tam szynke wiejską kupuje i ser a sprobuje kupic ser gdzie indziej :lol:do widzenia jedz se to sama.. no tak se ich nauczylam..:roll:
Aga76 Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 [quote name='Pegaza']Bys wiedziala ona tylko wedliny z "HAM" lubi... i specjalnie im tam szynke wiejską kupuje i ser a sprobuje kupic ser gdzie indziej :lol:do widzenia jedz se to sama.. no tak se ich nauczylam..:roll:[/quote] To się doigrałaś :evil_lol: Też tak chcę :loveu:
Aga76 Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 Dzień dobry :cool: [COLOR=paleturquoise]oj buu, nie wygrałam pięknych bursztynków, oj buu[/COLOR] [COLOR=paleturquoise]Będę dziś chlipać żałośnie przez cały dzień...[/COLOR] Rany co za pogoda, nic mi się nie chce... co najwyżej spać w ciepłym łóżeczku :roll: Dziewczyny obrażone na świat, zjadły i poszły spać...
Pegaza Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Cze:) u mnie jeszcze gorzej..eh [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]jakie bursztynki?nic nie wiem.. na bazarku?[/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=#afeeee]chyba pochlipamy se razem Ty nad bursztynami a ja ze los mam nie laskawy[/COLOR][/SIZE]
Aga76 Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 [quote name='Pegaza']Cze:) u mnie jeszcze gorzej..eh [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]jakie bursztynki?nic nie wiem.. na bazarku?[/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=#afeeee]chyba pochlipamy se razem Ty nad bursztynami a ja ze los mam nie laskawy[/COLOR][/SIZE][/quote] [COLOR=paleturquoise]Tak, na bazarku były piękności, ale się nie udało, ojojoj[/COLOR] U ciebie też kiepsko? Azali powiadam plaga nastała :cool1:
laurin Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 witam w deszczowo śniegową środę [quote name='Pegaza'] Laurin bo tak mnie nazywają dziewczyny D od pierwszej literki mojego imienia a E od pierwszej literki nadanego przez dziewczyn drugiego imienia:cool3:czyli wychodzi D-E i taki chcialam sobie nick tu nadac ale mi sie nie chce do administracji pisac o zmiane...:roll:[/quote] A to już wszystko jasne :p przecież jest taki temat gdzie wpisujesz tylko na jaki nick byś chciała sobie zamienić...
Aga76 Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 [quote name='laurin']witam w deszczowo śniegową środę [/quote] Cześć Aniu, pozdrawiamy :loveu:
Pegaza Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 [SIZE=1][COLOR=lightblue]allegro Ty ogladala?[/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=#add8e6][/COLOR][/SIZE] [COLOR=black]nudy:siara: co tu robic..[/COLOR]
tigrunia Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Dobry .. pogoda tragiczna u nas :cool1: Co do allegro to właśnie se GPSa zalicytowałam za 211 zl :roll: Nie przemyślałam tego no ale co tam .. jak wygram na pewno się przyda :evil_lol: Na razie jest cena 170zł i 75 tych GPSów mają ..
Pegaza Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Cze Aga:multi: oj mialam piekne dzis sny:p piekne normalnie zycz mi takich slodkich snow dziennie:diabloti: a gdzie jestescie noo dzis juz busow nie ma... Be sie przyda :p
tigrunia Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Która Be .. bo jakby co to druga sie melduje :multi:
Pegaza Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 [quote name='tigrunia']Która Be .. bo jakby co to druga sie melduje :multi:[/quote] mowie Tobie ze sie przyda ten GPS:evil_lol:
Recommended Posts