Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='tigrunia']U mnie też :-( Rano było i poszło .. buu :-([/quote]

I energia ze mnie wyparowała :roll: jestem jak zwiędła parówka :evil_lol: taka przedwczorajsza...

Posted

Be ale ja nie mam ryzu z cynamonem ino kurczak z pieczarkami i ryz do tego..polane sosem... pomyslem z winiary...:eviltong:

Laurin bo tak mnie nazywają dziewczyny D od pierwszej literki mojego imienia a E od pierwszej literki nadanego przez dziewczyn drugiego imienia:cool3:czyli wychodzi D-E i taki chcialam sobie nick tu nadac ale mi sie nie chce do administracji pisac o zmiane...:roll:

Posted

[quote name='Aga76']Noo gratuluje

Bierzesz tablety na gardło?[/quote]

no jasne Aga, ja wiem ze Ty sie juz o mnie martwisz...:loveu:

dobra ide na swoją galeryje pisac Wam opowiadanko i fotki dac,jak to wszyscy mieli mnie gdzies..czyli w [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]doopie...[SIZE=2][COLOR=black][/COLOR]
[/SIZE][/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Aga76']I energia ze mnie wyparowała :roll: jestem jak zwiędła parówka :evil_lol: taka przedwczorajsza...[/quote]
O masz Ci los :mdleje: .. moje pieski lubią parówki :megagrin:

Posted

[quote name='laurin']przyszłam się przywitać :multi:
mmmm ja też lubię ryż polany masełkiem, z cukrem i cynamonkiem :loveu:
[/quote]

Cześć Aniu :loveu:

Też lubię takie jedzonko.

Posted

[quote name='Pegaza']Be ale ja nie mam ryzu z cynamonem ino kurczak z pieczarkami i ryz do tego..polane sosem... pomyslem z winiary...:eviltong:

[/quote]

No i z cynamonem :evil_lol:

[SIZE=1][COLOR=paleturquoise]... i to E takie erotyczne jest, no nieee?[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='tigrunia']O masz Ci los :mdleje: .. moje pieski lubią parówki :megagrin:[/quote]

Czyli mnie też :roll: :evil_lol:

[COLOR=paleturquoise]Idę poczytać o odwłoku u D-E, ciekawe co tam naskrobała...[/COLOR]

Posted

[quote name='Aga76']No i z cynamonem :evil_lol:

[SIZE=1][COLOR=paleturquoise]... i to E takie erotyczne jest, no nieee?[/COLOR][/SIZE][/quote]

wlacha bardzo bardzo...:evil_lol:
opowiadanie jest:multi:

Posted

[quote name='tigrunia']O masz Ci los :mdleje: .. moje pieski lubią parówki :megagrin:[/quote]
Pipi tez lubi parowki ale tylko od jednego masarza, jak kupie gdzie indziej :shake: zje ich..

Posted

[quote name='Pegaza']Pipi tez lubi parowki ale tylko od jednego masarza, jak kupie gdzie indziej :shake: zje ich..[/quote]

Dziewczyna ma wyrobione podniebienie [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/K%20Doing/nail.gif[/IMG]

Posted

Bys wiedziala ona tylko wedliny z "HAM" lubi...
i specjalnie im tam szynke wiejską kupuje i ser a sprobuje kupic ser gdzie indziej :lol:do widzenia jedz se to sama..

no tak se ich nauczylam..:roll:

Posted

[quote name='Pegaza']Bys wiedziala ona tylko wedliny z "HAM" lubi...
i specjalnie im tam szynke wiejską kupuje i ser a sprobuje kupic ser gdzie indziej :lol:do widzenia jedz se to sama..

no tak se ich nauczylam..:roll:[/quote]

To się doigrałaś :evil_lol:

Też tak chcę :loveu:

Posted

Dzień dobry :cool:

[COLOR=paleturquoise]oj buu, nie wygrałam pięknych bursztynków, oj buu[/COLOR]
[COLOR=paleturquoise]Będę dziś chlipać żałośnie przez cały dzień...[/COLOR]

Rany co za pogoda, nic mi się nie chce... co najwyżej spać w ciepłym łóżeczku :roll:

Dziewczyny obrażone na świat, zjadły i poszły spać...

Posted

Cze:)
u mnie jeszcze gorzej..eh

[SIZE=1][COLOR=paleturquoise]jakie bursztynki?nic nie wiem.. na bazarku?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=#afeeee]chyba pochlipamy se razem Ty nad bursztynami a ja ze los mam nie laskawy[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Pegaza']Cze:)
u mnie jeszcze gorzej..eh

[SIZE=1][COLOR=paleturquoise]jakie bursztynki?nic nie wiem.. na bazarku?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=#afeeee]chyba pochlipamy se razem Ty nad bursztynami a ja ze los mam nie laskawy[/COLOR][/SIZE][/quote]

[COLOR=paleturquoise]Tak, na bazarku były piękności, ale się nie udało, ojojoj[/COLOR]

U ciebie też kiepsko?
Azali powiadam plaga nastała :cool1:

Posted

witam w deszczowo śniegową środę
[quote name='Pegaza']
Laurin bo tak mnie nazywają dziewczyny D od pierwszej literki mojego imienia a E od pierwszej literki nadanego przez dziewczyn drugiego imienia:cool3:czyli wychodzi D-E i taki chcialam sobie nick tu nadac ale mi sie nie chce do administracji pisac o zmiane...:roll:[/quote]
A to już wszystko jasne :p
przecież jest taki temat gdzie wpisujesz tylko na jaki nick byś chciała sobie zamienić...

Posted

Dobry ..
pogoda tragiczna u nas :cool1:

Co do allegro to właśnie se GPSa zalicytowałam za 211 zl :roll: Nie przemyślałam tego no ale co tam .. jak wygram na pewno się przyda :evil_lol: Na razie jest cena 170zł i 75 tych GPSów mają ..

Posted

Cze Aga:multi: oj mialam piekne dzis sny:p piekne normalnie zycz mi takich slodkich snow dziennie:diabloti:
a gdzie jestescie noo dzis juz busow nie ma...

Be sie przyda :p

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...