Aga76 Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 [quote name='PositiveThought']fryndzel opitolony :evil_lol: Niuńki jakie brodate!!! ale słodziutkie jak zawsze.. uśmiechają się do niedobrej, nieobecnej Atki... ;)[/quote] One mają wielką słabość do cioci Atki :roll: i tak słabość wcale nie przemija z czasem, wręcz odwrotnie rośnie i rośnie. Cze Bebuś :calus:
PositiveThought Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 no i prawidłowo! :loveu: słabość z wzajemnością zresztą. Aguś, jak tam po tygodniu calym? U mnie całe miasto baluje, bo dziś za jeden bilet się wchodzi do 18 klubów, a ja siedzę z Dunią. Film se jakiś obejrzymy...
Aga76 Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 [quote name='PositiveThought']no i prawidłowo! :loveu: słabość z wzajemnością zresztą. Aguś, jak tam po tygodniu calym? U mnie całe miasto baluje, bo dziś za jeden bilet się wchodzi do 18 klubów, a ja siedzę z Dunią. Film se jakiś obejrzymy...[/quote] Uff, dobrze, że ze wzajemnością :loveu: A cóż to za karnawałowa promocja? Niezła jazda... i pewnie nieziemskie tłumy Znaczy się romantyczny wieczór się zapowiada... Żem zmęczona po tygodniu pracy, ale jeszcze dam radę :roll: na czworaka byle do przodu :evil_lol:
PositiveThought Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 na czworaka, byle przed monitorem :cool3: na dogo No są teraz co 2 miechy takie imprezki w Sz-nie... Tłumy a i owszem, ale temu to służy, żeby kluby na tym nie straciły :p Romantyś sehr :loveu: chyba ide bo nie obejrze tylko zasne :shake:
Aga76 Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 [quote name='PositiveThought']na czworaka, byle przed monitorem :cool3: na dogo No są teraz co 2 miechy takie imprezki w Sz-nie... Tłumy a i owszem, ale temu to służy, żeby kluby na tym nie straciły :p Romantyś sehr :loveu: chyba ide bo nie obejrze tylko zasne :shake:[/quote] Znaczy się pomysł na słynny kryzys ;) Jak już masz spać, to niech ci się przyśni coś pięknego :loveu:
Pegaza Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 One obie tez wygladaja jakby ciezki tydzien mialy:evil_lol: [URL]http://i374.photobucket.com/albums/oo185/niecha7/Obraz263.jpg[/URL] [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]one czegos pilnują i ja wiem czemu:lol:[/COLOR][/SIZE]
Aga76 Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 [quote name='Pegaza']One obie tez wygladaja jakby ciezki tydzien mialy:evil_lol: [URL]http://i374.photobucket.com/albums/oo185/niecha7/Obraz263.jpg[/URL] [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]one czegos pilnują i ja wiem czemu:lol:[/COLOR][/SIZE][/quote] Fiona w ciągu 5 dni rozwaliła dwie gumki :evil_lol: szatanica [COLOR=PaleTurquoise]Dokładnie, hihihi nocne warowanie, co by nie zapomnieć o najważniejszych elementach mieszkania hihihi[/COLOR]
Pegaza Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Kobieto gdzies byla jak ja bylam a Ciebie nie bylo...:roll: [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]oj u nas jest to samo...[/COLOR][/SIZE]
tigrunia Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Też mamy takie imprezy co jakiś czas .. 10 zł bilet i można po 10 klubach chyba. Opaske dają w pierwszym klubie i potem tylko pokazujesz. Raz byłam, weszłam do wszystkich klubów w których jeszcze nie byłam i podziękowałam :p Nic fajnego bo wejścia były do takich bardziej pubów/ mniejszych klubów. Ja wolę jednak większe dyskoteki :p Dzien dobry Agnes :loveu:
nane Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]bry :cool1:[/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=Magenta]Aguś wszyscy na zdjęcia czekają :evil_lol:[/COLOR][/FONT] [/CENTER]
***Paulina*** Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Cześć Aga:bye: Co tam u ciebie i u twoich dziewczynek???:cool3:
PositiveThought Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 dziewczyny, wypoczęte?! gotowe na nadchodzący tydzień?
Pegaza Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Wtorek wtorek juz jutro:sweetCyb: wracaj nooo:loveu:
Aga76 Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='Pegaza']Wtorek wtorek juz jutro:sweetCyb: wracaj nooo:loveu:[/quote] Jak mówiłam tak zrobiłam, i wróciłam :grins: Dzień dobry.
Aga76 Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='tigrunia']A dzies była ? :razz: Bry :loveu:[/quote] Relaxa miałam :evil_lol: W Olsztynie :cool1:
Aga76 Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='Pegaza']Jestes:calus: noo narescie:p i jak wypoczeta?[/quote] Witaj na pustyni :evil_lol: Wypoczęta i zmęczona jednocześnie :evil_lol: dwupak w promocji :evil_lol:
Aga76 Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='Pegaza']taa az echo slychac bylo... myslalam ze posta tego nie ma bo zas dogo mi zeswirowalo:roll:[/quote] [COLOR=paleturquoise]Ano... sruuuu sruuu i wielka kupa wielbłąda[/COLOR] :evil_lol: Wieczorem wrzucę fotki, specjalnie pstrykałam :roll: siostra ma super widok z salonu, rewelacja i wiewiórka do niej na balkon przychodzi na śniadanie :loveu: Dziewczyny dziś rano zmęczony były nieziemsko, zero energii, schowały się pod kołdrę i udawały, że ich nie ma...
Pegaza Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 taa az echo slychac bylo... myslalam ze posta tego nie ma bo zas dogo mi zeswirowalo:roll:
Aga76 Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='tigrunia']Ale fajno :loveu: Poka wiewióre :multi:[/quote] Oj buu, ino drzewa mi wyszły na zdjęciu :roll: i TK w oddali jako czarna kropka :evil_lol:
tigrunia Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Aga76']Relaxa miałam :evil_lol: W Olsztynie :cool1:[/quote] Ale fajno :loveu: Poka wiewióre :multi:
Recommended Posts