Aga76 Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 [quote name='Pegaza'][SIZE=1][COLOR=paleturquoise]jedzenia lizania hmm :lol:[SIZE=2][COLOR=black] a jakie mam dobre z bakaliami czyli orzeszki rodzynki..[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE] mysle nad czyms bardzo intesywnie:hmmmm:[/quote] [COLOR=paleturquoise]Nad rodzynkami?[/COLOR] :cool3: Yes, podzielisz się? [COLOR=paleturquoise]tematem[/COLOR]
Pegaza Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Myslalam ze ten post sie nie ukazala bo mi sie dogo zwiesilo:mad: [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]roznie jak sie trafi[/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=#afeeee][/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=#afeeee][/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=#afeeee]to ma byc niespodzianka ale..szepnac moge[/COLOR][/SIZE]
Aga76 Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 [quote name='Pegaza']Myslalam ze ten post sie nie ukazala bo mi sie dogo zwiesilo:mad: [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]roznie jak sie trafi[/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=#afeeee]to ma byc niespodzianka ale..szepnac moge[/COLOR][/SIZE][/quote] Ałła aaałłłaa - to bolało :roll: [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]Szeptaj[/COLOR][/SIZE] :loveu::loveu::loveu:
Pegaza Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]psp....psps..psps...pspps[/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=#afeeee][/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=#afeeee]juz wiesz?:loveu:[/COLOR][/SIZE]
Aga76 Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 [quote name='Pegaza'][SIZE=1][COLOR=paleturquoise]psp....psps..psps...pspps[/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=#afeeee]juz wiesz?:loveu:[/COLOR][/SIZE][/quote] :shiny: [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]Jestem za, [/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]a nawet bardziej niż za, [/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]podwójnie za, [/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]potrójnie [/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]i poczwórnie!!![/COLOR][/SIZE]
Pegaza Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]ale wiesz licze sie z tym ze ktos moze byc przeciw :evil_lol:[/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=#afeeee][/COLOR][/SIZE] :loveu:[SIZE=1][COLOR=#afeeee] dzieki[/COLOR][/SIZE]
Aga76 Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 [quote name='Pegaza'][SIZE=1][COLOR=paleturquoise]ale wiesz licze sie z tym ze ktos moze byc przeciw :evil_lol:[/COLOR][/SIZE] :loveu:[SIZE=1][COLOR=#afeeee] dzieki[/COLOR][/SIZE][/quote] [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]Na takich ktosiów uwagi nie będziemy zwracać[/COLOR][/SIZE] :cool1: FAJOWO NOO !!!
Pegaza Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]oki[/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=#afeeee][/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=#afeeee][/COLOR][/SIZE] [COLOR=black]jaki dzis mialam glupi sen snilo mi sie ze klocilam sie z ksiedzem i to jak:evil_lol:[/COLOR] habity czarne :roll:to jakis sen przewidujacy czy co..chyba nie zejde tak szybko mam nadzieje..:roll:
Aga76 Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 [quote name='Pegaza'] [COLOR=black]jaki dzis mialam glupi sen snilo mi sie ze klocilam sie z ksiedzem i to jak:evil_lol:[/COLOR] habity czarne :roll:to jakis sen przewidujacy czy co..chyba nie zejde tak szybko mam nadzieje..:roll:[/quote] :cool1: nie tak szybko koleżanko !!! nie tak szybko :p Może będzie wprost odwrotnie? Trza jakiś sennik internetowy otworzyć, sprawdzałaś już?
Pegaza Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Nie nie sprawdzalam kiedys mialam ktos pozyczyl i nie oddal..a w neta nie zagladalam.. chcialam sie wyspowiadac ja i Niki a on normalnie nas olewal gadal se w najlepsze z kims.. to mu nagadalam i wyszlam po czym lecial za nami i sie klocil zemna heh ale sny matko..:evil_lol:
Aga76 Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 [quote name='Pegaza']Nie nie sprawdzalam kiedys mialam ktos pozyczyl i nie oddal..a w neta nie zagladalam.. chcialam sie wyspowiadac ja i Niki a on normalnie nas olewal gadal se w najlepsze z kims.. to mu nagadalam i wyszlam po czym lecial za nami i sie klocil zemna heh ale sny matko..:evil_lol:[/quote] :roll: No i weź tu się w nocy zrelaksuj... jak habity czarne latają i krzyczą...
Pegaza Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Włacha nawiedzily moja biedną glowe:roll: i mnie straszą
Pegaza Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 musze sie zastanowic:hmmmm: a moze oni zabrali przez te [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]lody:evil_lol:[/COLOR][/SIZE]
Aga76 Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 [quote name='Pegaza']Włacha nawiedzily moja biedną glowe:roll: i mnie straszą[/quote] Trutnie :evil_lol: Może to oni chorobę przywlekli?
Aga76 Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 A kuku kapryśkowe :grins: [IMG]http://i374.photobucket.com/albums/oo185/niecha7/Obraz248.jpg[/IMG] [IMG]http://i374.photobucket.com/albums/oo185/niecha7/Obraz249.jpg[/IMG]
Pegaza Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Zaslony zaslony:cool1: pewnie przed Fiona zwiewala:lol:
Aga76 Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 [quote name='Pegaza']Zaslony zaslony:cool1: pewnie przed Fiona zwiewala:lol:[/quote] :evil_lol: i firany... Ano, miała potrzebę na chwilę samotności ;)
Pegaza Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Cze :p oddaj mi zaslony!!:evil_lol: [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]juz się robi to cos..:p[/COLOR][/SIZE]
Aga76 Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 [quote name='Pegaza']dobra jeszcze na miesiąc Ci pozycze:evil_lol: [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]będzie wieczorkiem zrobony [/COLOR][/SIZE] wczoraj sfajczylo mi sie zelazko :roll: bede chodzic pognieciona:roll:[/quote] Poszło z dymem :evil_lol: fiu fiu Będzie nowy zakup? [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]To super!!![/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=#afeeee][SIZE=2][COLOR=black]Pogniecione jest modne[/COLOR][/SIZE] :grins:[/COLOR][/SIZE]
Aga76 Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 [quote name='Pegaza']Cze :p oddaj mi zaslony!!:evil_lol: [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]juz się robi to cos..:p[/COLOR][/SIZE][/quote] Cze D-E :loveu: No nie wiem, nie wiem, zastanowię się czy oddać, troszkę je lubię. [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]No niech się robi, bo me pragnienie rośnie!!![/COLOR][/SIZE]
Pegaza Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 dobra jeszcze na miesiąc Ci pozycze:evil_lol: [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]będzie wieczorkiem zrobony [/COLOR][/SIZE] [COLOR=black][/COLOR] wczoraj sfajczylo mi sie zelazko :roll: bede chodzic pognieciona:roll:
Aga76 Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 [quote name='Pegaza'] M-a zajrzy do srodka heh moze cos zaradzi:lol: a jak nie to nowy zakup to juz chyba 3 albo 4[/quote] Jak M-A zajrzy to pewnie naprawi :razz: U nas jak na razie (tfu tfu) od 6 lat działa bez zarzutu, ale mało prasujemy :evil_lol: to może dlatego???
tigrunia Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 No coś tam na niebiesko robisz :p Żelazka ja mało co używam bo raczej kupuję rzeczy, których nie trzeba prasować :evil_lol: Ale jak czasem coś trzeba to mam takie żelazko z Biedronki za 20 zł kupione i się muszę nieźle namęczyć, żeby coś wyprasować :cool1:
Pegaza Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Be a co pytasz teraz co robie czy cio?:lol: M-a zajrzy do srodka heh moze cos zaradzi:lol: a jak nie to nowy zakup to juz chyba 3 albo 4
Recommended Posts