Pegaza Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Nie wiem polozylam sie spac bo mnie oczy od wczoraj bola ale to z neta za dlugo siedzialam i jak wstalam o 18 to juz z bolem glowy..moze z tego kataru niby juz tak nie leci ale jednak jest...
Aga76 Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 [quote name='Pegaza']Nie wiem polozylam sie spac bo mnie oczy od wczoraj bola ale to z neta za dlugo siedzialam i jak wstalam o 18 to juz z bolem glowy..moze z tego kataru niby juz tak nie leci ale jednak jest...[/quote] Już myślałam, że kuń na Gubałówce cię zdenerwował :roll: Ta choroba cię wykończy :shake:
Pegaza Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Nie lubie koni:shake: nie ufam im ehm jutro bedzie lepiej:roll:
Aga76 Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 [quote name='Pegaza']Nie lubie koni:shake: nie ufam im ehm jutro bedzie lepiej:roll:[/quote] Duuuże są :roll: wielkie ... Najważniejsze to pozytywne myślenie :loveu: ale będzie lepiej - na pewno :grins: Reszta domowników nie choruje?
Pegaza Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 zdrowi... taa jutro obudze sie bez bolu glowy(zawsze tak mam) dzis juz nawet tabletka nie pomoze..:/
Aga76 Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 [quote name='Pegaza']zdrowi... taa jutro obudze sie bez bolu glowy(zawsze tak mam) dzis juz nawet tabletka nie pomoze..:/[/quote] Dobrze, że chociaż reszta rodziny się trzyma... Ból głowy jest ohydny, choćby zdjąć ją na chwilę i włożyć do lodówki :evil_lol: niech ochłonie...
Pegaza Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 noo czasem se daje zimne oklady na leb prosto z lodowki:roll: nawet oczy przymykam jak strona sie odswieza bo mnie razi wszystko drazni, czuje ten bol nad jednym okiem tak bardziej.. ide sie myc i chyba sie poloze nie bede juz zanudzac cie :roll:
Aga76 Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 [quote name='Pegaza']noo czasem se daje zimne oklady na leb prosto z lodowki:roll: nawet oczy przymykam jak strona sie odswieza bo mnie razi wszystko drazni, czuje ten bol nad jednym okiem tak bardziej.. ide sie myc i chyba sie poloze nie bede juz zanudzac cie :roll:[/quote] Może zrób sobie okład na oczy z herbaty albo i z lodówki, może to od wczorajszego romansu z netem?
Pegaza Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 chyba tak zrobie... taa Aga ja nie jestem przyzwyczajona siedziec pol dnia przed netem..wczoraj sobie pofolgowalam:mad:
Aga76 Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 [quote name='Pegaza']chyba tak zrobie... taa Aga ja nie jestem przyzwyczajona siedziec pol dnia przed netem..wczoraj sobie pofolgowalam:mad:[/quote] :evil_lol: Miałaś zdrowieć, a przeszło na oczy :roll:
Pegaza Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Widocznie ktos chce inaczej..:roll: druga tableta polknieta..leze w lozku i czekam az m-a wroci z roboty.. Wpadlam sie pozegnac dobrej nocy wszystkim..:loveu:
Aga76 Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 [I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=magenta]Dzień doberek[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] :loveu: [quote name='Pegaza']Widocznie ktos chce inaczej..:roll: druga tableta polknieta..leze w lozku i czekam az m-a wroci z roboty.. Wpadlam sie pozegnac dobrej nocy wszystkim..:loveu:[/quote] Cze Dario, i jak, dziś głowa już nie boli?
Pegaza Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Cze :p jest dobrze znaczy nie boli (tylko czuje lekkie otepienie:roll:) juz sie zaopatrzylam w nastepna porcje ibuprom zatoki:eviltong: ale poty na mnie wychodzą jak stoje w kolejce czy cos robie to chyba oslabienie.. weszlam na chwile i ide ogarnac znow mieszkanie dziennie to samo i dziennie brudza:mad: aaa wczoraj puscilam sobie relaksującą muzyczkę np spiew ptakow, deszcz i szum fal..oj bylo mi fajnie:lol:
Aga76 Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 [quote name='Pegaza']Cze :p aaa wczoraj puscilam sobie relaksującą muzyczkę np spiew ptakow, deszcz i szum fal..oj bylo mi fajnie:lol:[/quote] :loveu: i drink z parasolką :evil_lol:
PositiveThought Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 dzień dobry :loveu: tutaj takie chorobowe klimaty to się pochwalę - mialam torbiel w kolanie, pojechałam na narty i nie mam kolana :evil_lol:
tigrunia Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Dobry :loveu: Mnie tez często oczy/głowa boli od komputera :roll: Goopia praca ale przynajmniej prawie godzina przerwy mi się nalezy :evil_lol:
Aga76 Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 [quote name='PositiveThought']dzień dobry :loveu: tutaj takie chorobowe klimaty to się pochwalę - mialam torbiel w kolanie, pojechałam na narty i nie mam kolana :evil_lol:[/quote] Cze kochane Be :loveu: Torbę to się na ramieniu nosi albo w ręku, ale że ty jesteś oryginalna to siup w kolano :roll: Dbaj o kolanko, bo się jeszcze może przydać :cool3:
Aga76 Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 [quote name='tigrunia']Dobry :loveu: Mnie tez często oczy/głowa boli od komputera :roll: Goopia praca ale przynajmniej prawie godzina przerwy mi się nalezy :evil_lol:[/quote] Cze pracująca niewiasto :p
Aga76 Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 [quote name='Pegaza']Ciii nie gadaj glosno bo moze sie jeszcze wrocic..:evil_lol: (choroba)[/quote] [COLOR=paleturquoise]Po lodach? hihihi[/COLOR] [COLOR=#afeeee][COLOR=black]Niech już nie wraca[/COLOR] :shake:[/COLOR]
Pegaza Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 nie zamiast drinka wiesz co bylo [SIZE=1][COLOR=lightblue]lody[SIZE=2][COLOR=black] [/COLOR][/SIZE]:roll:[/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=#add8e6]bez podtekstow[/COLOR][/SIZE] [COLOR=black][/COLOR] Atka kolanko mozna zakupic w sklepie instalacyjnym sa rozne:evil_lol:
Aga76 Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 [quote name='Pegaza']nie zamiast drinka wiesz co bylo [SIZE=1][COLOR=lightblue]lody:roll:[/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=#add8e6]bez podtekstow[/COLOR][/SIZE] Atka kolanko mozna zakupic w sklepie instalacyjnym sa rozne:evil_lol:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wielki powrót Darii z chorobowego!
Pegaza Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Ciii nie gadaj glosno bo moze sie jeszcze wrocic..:evil_lol: (choroba)
Pegaza Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]jedzenia lizania hmm :lol:[SIZE=2][COLOR=black] a jakie mam dobre z bakaliami czyli orzeszki rodzynki..[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE] mysle nad czyms bardzo intesywnie:hmmmm:
Aga76 Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 [quote name='Pegaza']Ktoz to wie:roll: ale dzis powtorze:lol:[/quote] Apetyt rośnie :cool1: [COLOR=paleturquoise]w miarę... upss[/COLOR]
Recommended Posts