Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pegaza']Nie nie przeszkadza jej to:evil_lol:
oj tak pewnie jutro bede wygladac upiornie po takiej dawce netu:roll:[/quote]

No proszę... Fionka jak bącznie to zwiewa szybciutko...

Oczęta przekrwione, jak po nieprzespanej nocy, jak po dobrej imprezie...

Na mnie już czas, jutro ulubiony dzień tygodnia :wink:

Posted

[quote name='Pegaza']Agus to kolorowych:loveu:
do jutra ulubionego dnia tygodnia Waszego:roll:

ale kac nie bedzie meczyl hehe[/quote]

No kuciaki, kolejny plus twojej choroby ;)

Do jutra.

Mam nadzieję, że będziesz się lepiej czuła, bo znając rzeczywistość to już pewnie nie poleżysz w łóżeczku zbyt długo.

:smilecol:

Posted

[quote name='Aga76']No kuciaki, kolejny plus twojej choroby ;)

Do jutra.

Mam nadzieję, że będziesz się lepiej czuła, bo znając rzeczywistość to już pewnie nie poleżysz w łóżeczku zbyt długo.

:smilecol:[/quote]

Taa jutro rano spacer z psami(krotki)
potem po chleb kawalek musze zasuwac..bo tam lepiej mi smakuje no i
zakupy po drodze oo wlasnie muszem tez skoczyc do miesnego a ten tez kawalek..najlepsze wedliny tam maja dlatego tam chodze..no i w domu to co zwykle..

Posted

[quote name='Aga76']Cze Be [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/Minka/winky.gif[/IMG] Dziękuję.

Przed świętami skończyliśmy pierwszy etap. TK wyrobił się w zaplanowanym terminie, więc miał chwilę osobistej dumy i zadowolenia, a my razem dłuższą chwilę wytchnienia.

Dziś dopiero fotki się zrobiły.[/quote]
Fajnie, że ten Twój Tomasz taki robotny .. Mój to się do niczego nie garnie poza swoim samochodem :cool1:
Super ten salon macie.. taki przestrzenny i z jadalnią :loveu: Fajnie rozplanowane. A co to jest na górze między sypialnią a garderobą ? Stolik jakiś czy co?

Posted

[quote name='tigrunia']Fajnie, że ten Twój Tomasz taki robotny .. Mój to się do niczego nie garnie poza swoim samochodem :cool1:
Super ten salon macie.. taki przestrzenny i z jadalnią :loveu: Fajnie rozplanowane. A co to jest na górze między sypialnią a garderobą ? Stolik jakiś czy co?[/quote]

Cze Be poniedziałkowo :loveu:

Niech pomyślę, bo pytanie mnie zaskoczyło... miedzy sypialnią a garderobą jest klatka schodowa i mały korytarz taki prawie w kwadracie i z niego jest wejście do łazienki, garderoby i dwóch sypialni. Muszę spojrzeć na projet co tam namalowali ciekawego. Jeden pomysł nas powalił na łopatki - bo nad klatką schodową jest pusta przestrzeń i tak naprawdę siedząc przy stole koło witryny na dole sufit jest dopiero w dachu i to robi wrażenie wielkiej przestrzeni.

Posted

[quote name='Aga76']Cze Be poniedziałkowo :loveu:

Niech pomyślę, bo pytanie mnie zaskoczyło... miedzy sypialnią a garderobą jest klatka schodowa i mały korytarz taki prawie w kwadracie i z niego jest wejście do łazienki, garderoby i dwóch sypialni. Muszę spojrzeć na projet co tam namalowali ciekawego. Jeden pomysł nas powalił na łopatki - bo nad klatką schodową jest pusta przestrzeń i tak naprawdę siedząc przy stole koło witryny na dole sufit jest dopiero w dachu i to robi wrażenie wielkiej przestrzeni.[/quote]
No te schody widzę a za schodami coś ala stolik namalowany :roll:

Posted

[quote name='tigrunia']No te schody widzę a za schodami coś ala stolik namalowany :roll:[/quote]

Aaaa..., że polewej stronie schodów? To ta pustka nad schodami, to widok z piętra na jadalnię, schody nie będą betonowe, tylko zrobimy coś na zamówienie, zgrabną lekką konstrukcję. Z góry będzie widać jadalnię, trochę kuchni i salonu, jak się wyglądanie zza barierkę.

[COLOR=paleturquoise]Trafiłam z odpowiedzią, czy nie za bardzo?[/COLOR]

Posted

[quote name='Aga76']Aaaa..., że polewej stronie schodów? To ta pustka nad schodami, to widok z piętra na jadalnię, schody nie będą betonowe, tylko zrobimy coś na zamówienie, zgrabną lekką konstrukcję. Z góry będzie widać jadalnię, trochę kuchni i salonu, jak się wyglądanie zza barierkę.

[COLOR=paleturquoise]Trafiłam z odpowiedzią, czy nie za bardzo?[/COLOR][/quote]
Ale numer :evil_lol: Czyli to jest stół, który jest piętro niżej ? Super :multi: :evil_lol:

Posted

[quote name='Aga76']Tak :cool1:

Będzie dużo miejsca do rzucania się lekkimi przedmiotami :evil_lol:

[COLOR=paleturquoise]Wieczorem wrzucę kilka zdjęć ze środka domu, właśnie z tego miejsca. I pokażę tymczasowe schody zrobione przez TK, żeby po drabinie nie chodzić czy po rusztowaniach.[/COLOR][/quote]
No widzisz jaki dom masz praktyczny :evil_lol:

A prąd już masz pozakładany?

Posted

[quote name='tigrunia']No widzisz jaki dom masz praktyczny :evil_lol:

A prąd już masz pozakładany?[/quote]

Że instalacje w domu? Jeszcze nie. Teraz będziemy się do tego zabierać, później oczyszczlania, posadzki, okna... tu TK decyduje co i jak, ja słucham i nauki pobieram :evil_lol:

Posted

[quote name='tigrunia']Ale numer :evil_lol: Czyli to jest stół, który jest piętro niżej ? Super :multi: :evil_lol:[/quote]

Tak :cool1:

Będzie dużo miejsca do rzucania się lekkimi przedmiotami :evil_lol:

[COLOR=paleturquoise]Wieczorem wrzucę kilka zdjęć ze środka domu, właśnie z tego miejsca. I pokażę tymczasowe schody zrobione przez TK, żeby po drabinie nie chodzić czy po rusztowaniach.[/COLOR]

Posted

[quote name='Aga76']Że instalacje w domu? Jeszcze nie. Teraz będziemy się do tego zabierać, później oczyszczlania, posadzki, okna... tu TK decyduje co i jak, ja słucham i nauki pobieram :evil_lol:[/quote]
Nie no profesjonalizm :loveu: Fajnie, ze się chlop zna ;)

Posted

[quote name='tigrunia']Nie no profesjonalizm :loveu: Fajnie, ze się chlop zna ;)[/quote]

Oj fajnie, inaczej bym się nie zdecydowała na to przedsięwzięcie.

Dużo dużo dużo pracy i jeszcze więcej myślenia.

Posted

[quote name='tigrunia']Moja madrina ma kuzyna, który ma firmę budowlaną. Zawsze jej coś tam podpowie czy pomoże i też jakoś idzie.. trochę wolniej, ale idzie :loveu:[/quote]

I dobrze, zawsze to łatwiej :loveu:

Jak już się rusza z budową domu, to dobrze mieć trochę znajomości w tej dziedzinie, zawsze to inaczej, z poradą czy z pomocą. Albo po prostu mieć dużo dużo pieniążków i się mocno nie przejmować stroną finansową, wynająć wykonawcę, który zrobi dom pod klucz i już.

[COLOR=paleturquoise]Na razie nie wygraliśmy w totka, ale wierzę, że już niebawem to się nam przydarzy.[/COLOR]

Posted

[quote name='Pegaza']Hej :p
Aga snil mi si Gucio byl moj i tylko moj:loveu::cool1:

Aga ja co to podesle mojego m-a hehe do wykonczenia domu;)[/quote]

Cze Dario :loveu:

Ojć, Gucio zapadł w pamięć :evil_lol:

Podeślij, podeślij :loveu: [COLOR=paleturquoise]bardzo sie przyda, mam nadzieję w drugiej połowie roku.[/COLOR]

Posted

[quote name='tigrunia']Ale numer :evil_lol: Czyli to jest stół, który jest piętro niżej ? Super :multi: :evil_lol:[/quote]

Takie fotki znalazłam, na dole przy przeszklonej witrynie będzie stół, schody drewno ze szkłem, na stalowej konstrukcji, a sufit będzie dopiero piętro wyżej...

[IMG]http://i374.photobucket.com/albums/oo185/niecha7/Obraz218-1.jpg[/IMG]

[IMG]http://i374.photobucket.com/albums/oo185/niecha7/Obraz219-1.jpg[/IMG]

[IMG]http://i374.photobucket.com/albums/oo185/niecha7/Obraz229-1.jpg[/IMG]

[IMG]http://i374.photobucket.com/albums/oo185/niecha7/Obraz265.jpg[/IMG]

[IMG]http://i374.photobucket.com/albums/oo185/niecha7/Obraz269.jpg[/IMG]

Posted

Mi to jest ciezko sobie wyobrazic ale nie przejmuj sie bo ja tak mam hehhe
zobacze jak bedzie gotowe:lol:

a dzis juz tym bardziej mam okropny bol glowy

Posted

[quote name='Pegaza']Mi to jest ciezko sobie wyobrazic ale nie przejmuj sie bo ja tak mam hehhe
zobacze jak bedzie gotowe:lol:

a dzis juz tym bardziej mam okropny bol glowy[/quote]

ok

Skąd ból głowy, do tego okropny?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...