Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wracajac do sprzetu budowlanego to nie uwierzycie ile m-a tego ma i ciagle dokupuje.. a taka wkretarka sie przyda szybciej meble i nie tylko zmontuje sie przy jej uzyciu..

Asia a ja teraz czytam ksiazke "Szminka w wielkim miescie" ponoc podobna do tego co ogladalas

Czesio jest boski wczoraj lecialy na Mtv 4 odcinki sie ubawilam znow hihi
tez mam na plytce Czeska ino czasu brak je obejrzec...

ja tak w polowie pokupowane jeszcze pare drobiazgow i koniec..

Capryska zgubila oczy:lol:
Fionisko zlocieje:loveu:

Posted

[quote name='ewa2909']Nie lubie takiej bieganiny,wzędzie tyle ludzi że nie gdzie nosa wcisnąc.
W sieci REAL była dzisiaj obniżka 50% na wszystkie zabawki,to co się dziło to szok:shake:[/quote]

To musiało się dziać :evil_lol: potop normalnie albo jak szarańcza... takie masy ludzkie są wyczerpujące :shake:

Posted

[quote name='madziasto4'][URL]http://i374.photobucket.com/albums/oo185/niecha7/Obraz061.jpg[/URL]
królewna Fijona :loveu: jak to mówił ten knypek w koronie ze Shreka :evil_lol:[/quote]

:megagrin: czasem sama na nią tak mówię

Posted

[quote name='Pegaza']Wracajac do sprzetu budowlanego to nie uwierzycie ile m-a tego ma i ciagle dokupuje.. a taka wkretarka sie przyda szybciej meble i nie tylko zmontuje sie przy jej uzyciu..

Czesio jest boski wczoraj lecialy na Mtv 4 odcinki sie ubawilam znow hihi
tez mam na plytce Czeska ino czasu brak je obejrzec...

ja tak w polowie pokupowane jeszcze pare drobiazgow i koniec..

Capryska zgubila oczy:lol:
Fionisko zlocieje:loveu:[/quote]

Oglądałam dziś Czesia na wakacjach :evil_lol:

Pewnie jakby TK zobaczył co ma M-A to by dopiero zaczął marudzić :megagrin:

Posted

[IMG]http://i374.photobucket.com/albums/oo185/niecha7/Obraz065-1.jpg[/IMG]

[IMG]http://i374.photobucket.com/albums/oo185/niecha7/Obraz066-1.jpg[/IMG]

Posted

Matko ile zdjęciuff tutaj :crazyeye::loveu:
Dziń dybry :loveu:

[quote name='Aga76'][COLOR=lightblue]Aaaa, to może i kiedyś podłączy albo i nie...[/COLOR]
[COLOR=lightblue]Najwyżej poprosisz kogoś innego...[/COLOR]

Flanela jest rewelacyjna, dobrze grzeje i w dodatku jest milutka.[/quote]
[COLOR=paleturquoise]Stwierdził, że mam kupić antene taką pokojową bo mu się na dach nie chce włazić :cool1:[/COLOR]

[COLOR=black]Zapłaciłam dziś z Łukiego konta za tą pościel :megagrin: Naiwniak myśli, że mu oddam :diabloti:[/COLOR]
[quote name='Zuza96']Witamy :loveu:

Hihi moje kfffiotki :loveu: To łap kolejne ! :eviltong:

Ogólnie to zakupy świąteczne się udały, byliśmy w Bydgoszczy... Przeceny są i nie ma, ale można wyłapać coś fajnego ; ))
Ja sobie kupiłam bluzę, szorty, bluzki i różne takie dodatki ; ) Bajeczka właśnie musi jeszcze coś dostać na święta. Myślimy nad drugim legowisiem do dużego pokoju, bo zawsze tutaj gryzie swoje `smakołyki` :evil_lol:
[/quote]
Proszę .. była w Bydgoszczy, ale żeby tigrunię odwiedzić to nie pomyślała :obrazic:
[quote name='ladyyork']Ja widziałąm taką piękną pościel w yorki, naprawde piękna ale szalenie droga była ( może bym nawet się skusiła ale pieniędzy nie było na koncie:evil_lol:)[/quote]
Matko gdzieś to widziała ?? Ja chce !!
[quote name='Mała Rita']nie, nie w tym tygodniu wybieram się na zakupy :loveu: tyle, że Dawid chce wiertarkę na Gwiazdkę... Dziwne upodobania :evil_lol:[/quote]
Właśnie .. mam problem co Łukiemu kupić ... :roll:
[quote name='madziasto4']To jest...Kaprysia?[/quote]
:turn-l: Madźka jak możesz ?? nie poznajesz ?? :turn-l:

Posted

[quote name='tigrunia']
[COLOR=black]Zapłaciłam dziś z Łukiego konta za tą pościel :megagrin: Naiwniak myśli, że mu oddam :diabloti:[/COLOR]

:turn-l: Madźka jak możesz ?? nie poznajesz ?? :turn-l:[/quote]

:roflt:

Rozbawiłaś mnie o poranku...

Posted

ja na szczęście nie mam problemu z prezentem dla TZta bo my już se kupiliśmy prezent - aparatos :loveu:

cze Aga w najfajniejszy dzień tydnia :p

Posted

[quote name='Kasia']
cze Aga w najfajniejszy dzień tydnia :p[/quote]

Dobry :loveu:

Ooo tak, poniedziałkowy poranek jest naj naj naj [COLOR=lightblue]tfu tfu tfu[/COLOR]

Posted

Pan gałgan w paszczy Kapryśki[IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/gruebel.gif[/IMG] Fiony:hmmmm:
Chyba nigdy się nie naucze ich rozpoznawać:oops::oops::oops:

Posted

Cześć Asiu :loveu:

Oj Ewuś :evil_lol: hihihi, no ja nie wiem toż one zupełnie inne są :megagrin:

2Be będę to miała na uwadze już jutro rano :cool3:

Posted

[quote name='Aga76']Cześć Asiu :loveu:

Oj Ewuś :evil_lol: hihihi, no ja nie wiem toż one zupełnie inne są :megagrin:

2Be będę to miała na uwadze już jutro rano :cool3:[/quote]
A bo ja zawsze se zapomne która to ma ryjoka jasnego a która ciemnego:eviltong:
Musze se chyba gdzieś to zapisac:evil_lol:

Posted

[CENTER][I][COLOR=navy]Cześć Aguś:loveu:[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Przyszlam nacieszyć oko fotami panienek...śliczne mają te fiteczki..pysiole słodziutkie :loveu:[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]A Kaprysienka ma fajniusiego tygryska....Niunki nie walczą o niego? Czy tygrysków jest dwóch?[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Tulasie dla Was mocne:calus:[/COLOR][/I][/CENTER]

Posted

[quote name='ewa2909']A bo ja zawsze se zapomne która to ma ryjoka jasnego a która ciemnego:eviltong:
Musze se chyba gdzieś to zapisac:evil_lol:[/quote]

:megagrin: ....

Posted

[quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Cześć Aguś:loveu:[/COLOR][/I][/CENTER]

[CENTER][I][COLOR=navy]Przyszlam nacieszyć oko fotami panienek...śliczne mają te fiteczki..pysiole słodziutkie :loveu:[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]A Kaprysienka ma fajniusiego tygryska....Niunki nie walczą o niego? Czy tygrysków jest dwóch?[/COLOR][/I][/CENTER]

[CENTER][I][COLOR=navy]Tulasie dla Was mocne:calus:[/COLOR][/I][/CENTER]
[/quote]

Cześć Kasieńko :buzi:

tygrysek jest jeden, dla drugiej jest słonik, ale nie wzbudział takich emocji, czeka na swój dobry czas. Jak Kapryśka się mocno zakocha, to Fiona odpuszcza...

pozdrawiamy cieplutko

Posted

[B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=darkorange]Dzień dobry :Cool!:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B]

[IMG]http://i374.photobucket.com/albums/oo185/niecha7/Obraz064.jpg[/IMG]

[IMG]http://i374.photobucket.com/albums/oo185/niecha7/Obraz054.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Kasia_zg'][CENTER][COLOR=navy]Ale Niuńki braykają z rana :loveu:[/COLOR][/CENTER]

[CENTER][COLOR=navy]Doberek :calus:[/COLOR][/CENTER]
[/quote]

Ruch to zdrowie ;) i jazda na dywanikach też :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...