Pegaza Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Wracajac do sprzetu budowlanego to nie uwierzycie ile m-a tego ma i ciagle dokupuje.. a taka wkretarka sie przyda szybciej meble i nie tylko zmontuje sie przy jej uzyciu.. Asia a ja teraz czytam ksiazke "Szminka w wielkim miescie" ponoc podobna do tego co ogladalas Czesio jest boski wczoraj lecialy na Mtv 4 odcinki sie ubawilam znow hihi tez mam na plytce Czeska ino czasu brak je obejrzec... ja tak w polowie pokupowane jeszcze pare drobiazgow i koniec.. Capryska zgubila oczy:lol: Fionisko zlocieje:loveu:
Aga76 Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 [quote name='ewa2909']Nie lubie takiej bieganiny,wzędzie tyle ludzi że nie gdzie nosa wcisnąc. W sieci REAL była dzisiaj obniżka 50% na wszystkie zabawki,to co się dziło to szok:shake:[/quote] To musiało się dziać :evil_lol: potop normalnie albo jak szarańcza... takie masy ludzkie są wyczerpujące :shake:
Aga76 Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 [quote name='madziasto4'][URL]http://i374.photobucket.com/albums/oo185/niecha7/Obraz061.jpg[/URL] królewna Fijona :loveu: jak to mówił ten knypek w koronie ze Shreka :evil_lol:[/quote] :megagrin: czasem sama na nią tak mówię
Mała Rita Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='Pegaza'] Asia a ja teraz czytam ksiazke "Szminka w wielkim miescie" ponoc podobna do tego co ogladalas [/quote] ooo to muszę ją koniecznie kupić
Aga76 Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 [quote name='Pegaza']Wracajac do sprzetu budowlanego to nie uwierzycie ile m-a tego ma i ciagle dokupuje.. a taka wkretarka sie przyda szybciej meble i nie tylko zmontuje sie przy jej uzyciu.. Czesio jest boski wczoraj lecialy na Mtv 4 odcinki sie ubawilam znow hihi tez mam na plytce Czeska ino czasu brak je obejrzec... ja tak w polowie pokupowane jeszcze pare drobiazgow i koniec.. Capryska zgubila oczy:lol: Fionisko zlocieje:loveu:[/quote] Oglądałam dziś Czesia na wakacjach :evil_lol: Pewnie jakby TK zobaczył co ma M-A to by dopiero zaczął marudzić :megagrin:
Aga76 Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 [IMG]http://i374.photobucket.com/albums/oo185/niecha7/Obraz065-1.jpg[/IMG] [IMG]http://i374.photobucket.com/albums/oo185/niecha7/Obraz066-1.jpg[/IMG]
tigrunia Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Matko ile zdjęciuff tutaj :crazyeye::loveu: Dziń dybry :loveu: [quote name='Aga76'][COLOR=lightblue]Aaaa, to może i kiedyś podłączy albo i nie...[/COLOR] [COLOR=lightblue]Najwyżej poprosisz kogoś innego...[/COLOR] Flanela jest rewelacyjna, dobrze grzeje i w dodatku jest milutka.[/quote] [COLOR=paleturquoise]Stwierdził, że mam kupić antene taką pokojową bo mu się na dach nie chce włazić :cool1:[/COLOR] [COLOR=black]Zapłaciłam dziś z Łukiego konta za tą pościel :megagrin: Naiwniak myśli, że mu oddam :diabloti:[/COLOR] [quote name='Zuza96']Witamy :loveu: Hihi moje kfffiotki :loveu: To łap kolejne ! :eviltong: Ogólnie to zakupy świąteczne się udały, byliśmy w Bydgoszczy... Przeceny są i nie ma, ale można wyłapać coś fajnego ; )) Ja sobie kupiłam bluzę, szorty, bluzki i różne takie dodatki ; ) Bajeczka właśnie musi jeszcze coś dostać na święta. Myślimy nad drugim legowisiem do dużego pokoju, bo zawsze tutaj gryzie swoje `smakołyki` :evil_lol: [/quote] Proszę .. była w Bydgoszczy, ale żeby tigrunię odwiedzić to nie pomyślała :obrazic: [quote name='ladyyork']Ja widziałąm taką piękną pościel w yorki, naprawde piękna ale szalenie droga była ( może bym nawet się skusiła ale pieniędzy nie było na koncie:evil_lol:)[/quote] Matko gdzieś to widziała ?? Ja chce !! [quote name='Mała Rita']nie, nie w tym tygodniu wybieram się na zakupy :loveu: tyle, że Dawid chce wiertarkę na Gwiazdkę... Dziwne upodobania :evil_lol:[/quote] Właśnie .. mam problem co Łukiemu kupić ... :roll: [quote name='madziasto4']To jest...Kaprysia?[/quote] :turn-l: Madźka jak możesz ?? nie poznajesz ?? :turn-l:
Aga76 Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 [quote name='tigrunia'] [COLOR=black]Zapłaciłam dziś z Łukiego konta za tą pościel :megagrin: Naiwniak myśli, że mu oddam :diabloti:[/COLOR] :turn-l: Madźka jak możesz ?? nie poznajesz ?? :turn-l:[/quote] :roflt: Rozbawiłaś mnie o poranku...
Kasia Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 ja na szczęście nie mam problemu z prezentem dla TZta bo my już se kupiliśmy prezent - aparatos :loveu: cze Aga w najfajniejszy dzień tydnia :p
Aga76 Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 [quote name='Kasia'] cze Aga w najfajniejszy dzień tydnia :p[/quote] Dobry :loveu: Ooo tak, poniedziałkowy poranek jest naj naj naj [COLOR=lightblue]tfu tfu tfu[/COLOR]
ewa2909 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Pan gałgan w paszczy Kapryśki[IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/gruebel.gif[/IMG] Fiony:hmmmm: Chyba nigdy się nie naucze ich rozpoznawać:oops::oops::oops:
tigrunia Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='Aga76']:roflt: Rozbawiłaś mnie o poranku...[/quote] Polecam sie na przyszłość :razz: Bry dzień :loveu:
Aga76 Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 Cześć Asiu :loveu: Oj Ewuś :evil_lol: hihihi, no ja nie wiem toż one zupełnie inne są :megagrin: 2Be będę to miała na uwadze już jutro rano :cool3:
ewa2909 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='Aga76']Cześć Asiu :loveu: Oj Ewuś :evil_lol: hihihi, no ja nie wiem toż one zupełnie inne są :megagrin: 2Be będę to miała na uwadze już jutro rano :cool3:[/quote] A bo ja zawsze se zapomne która to ma ryjoka jasnego a która ciemnego:eviltong: Musze se chyba gdzieś to zapisac:evil_lol:
Kasia_zg Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [CENTER][I][COLOR=navy]Cześć Aguś:loveu:[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Przyszlam nacieszyć oko fotami panienek...śliczne mają te fiteczki..pysiole słodziutkie :loveu:[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]A Kaprysienka ma fajniusiego tygryska....Niunki nie walczą o niego? Czy tygrysków jest dwóch?[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Tulasie dla Was mocne:calus:[/COLOR][/I][/CENTER]
Aga76 Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 [quote name='ewa2909']A bo ja zawsze se zapomne która to ma ryjoka jasnego a która ciemnego:eviltong: Musze se chyba gdzieś to zapisac:evil_lol:[/quote] :megagrin: ....
Aga76 Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 [quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Cześć Aguś:loveu:[/COLOR][/I][/CENTER] [CENTER][I][COLOR=navy]Przyszlam nacieszyć oko fotami panienek...śliczne mają te fiteczki..pysiole słodziutkie :loveu:[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]A Kaprysienka ma fajniusiego tygryska....Niunki nie walczą o niego? Czy tygrysków jest dwóch?[/COLOR][/I][/CENTER] [CENTER][I][COLOR=navy]Tulasie dla Was mocne:calus:[/COLOR][/I][/CENTER] [/quote] Cześć Kasieńko :buzi: tygrysek jest jeden, dla drugiej jest słonik, ale nie wzbudział takich emocji, czeka na swój dobry czas. Jak Kapryśka się mocno zakocha, to Fiona odpuszcza... pozdrawiamy cieplutko
Aga76 Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 [B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=darkorange]Dzień dobry :Cool!:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [IMG]http://i374.photobucket.com/albums/oo185/niecha7/Obraz064.jpg[/IMG] [IMG]http://i374.photobucket.com/albums/oo185/niecha7/Obraz054.jpg[/IMG]
Mała Rita Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Szalejące dziewczyny o poranku :loveu: Bry Aguś :loveu:
Aga76 Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 [quote name='Mała Rita']Szalejące dziewczyny o poranku :loveu: Bry Aguś :loveu:[/quote] Dobry Asiu :p
Kasia_zg Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [CENTER][COLOR=navy]Ale Niuńki braykają z rana :loveu:[/COLOR] [COLOR=navy]Doberek :calus:[/COLOR] [/CENTER]
Aga76 Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 [quote name='Kasia_zg'][CENTER][COLOR=navy]Ale Niuńki braykają z rana :loveu:[/COLOR][/CENTER] [CENTER][COLOR=navy]Doberek :calus:[/COLOR][/CENTER] [/quote] Ruch to zdrowie ;) i jazda na dywanikach też :evil_lol:
Recommended Posts