Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='tigrunia']Kurka mam pchać całą droge ? :crazyeye: To ja już pieszo wole :cool1:
[/quote]

Jakiś pan niech pcha, ty siedź za kierownicą i muzy słuchaj :evil_lol:

Dobry jubiler na gwałt potrzebny...

Posted

[quote name='tigrunia']
Nie wiem co z multi bo zdania są podzielone... jedni mowią, ze jakaś awaria dogo inni, że tylko dla abonamentowców :niewiem:
[/QUOTE]

Multi mają Ci, którzy wykupili abonament...niestety. :shake:

cze tak w ogóle :loveu:

kto zamieni mi bony na gotówkę? :grins:
potrzebuję gotówki!!!!!

Posted

[quote name='Aga76']Jakiś pan niech pcha, ty siedź za kierownicą i muzy słuchaj :evil_lol:

Dobry jubiler na gwałt potrzebny...[/quote]
O !! To jest dobry pomysł!! :multi: :diabloti:

Dobry i tani do tego :diabloti:

Posted

[quote name='tigrunia']O !! To jest dobry pomysł!! :multi: :diabloti:

Dobry i tani do tego :diabloti:[/quote]

Prawda :evil_lol: Weź jeszcze takiego, co by w krawacie był, to będzie jeszcze elegancko.

Posted

[quote name='Kasia']Multi mają Ci, którzy wykupili[/quote]

Szkoda, że nie potrafią napisać tego wprost, przywileje miały być dodatkowe, nie było mowy o zabieraniu ogólnych uprawnień użytkowników. No ale... taka już nasza... rzeczywistość :wink:

Ale przynajmniej wiemy na czym stoimy :cool1:

Cze Kasiu :loveu:

Lubię bony :evil_lol: takie kolorowe są.
Widziałam gdzieś ogłoszenie: sprzedam bony sodexo :evil_lol:

Posted

[quote name='Aga76']Prawda :evil_lol: Weź jeszcze takiego, co by w krawacie był, to będzie jeszcze elegancko.[/quote]
Ten z paskiem fajny był :diabloti:
[quote name='Aga76']
Lubię bony :evil_lol: takie kolorowe są.
Widziałam gdzieś ogłoszenie: sprzedam bony sodexo :evil_lol:[/quote]
To chyba Łukiego ogłoszenie było :evil_lol: Też swoje bony sprzedał :evil_lol:

Posted

[quote name='tigrunia']
To chyba Łukiego ogłoszenie było :evil_lol: Też swoje bony sprzedał :evil_lol:[/quote]

:megagrin: towar okolicznościowy

Posted

[CENTER][I][COLOR=navy]Cze Aguś :calus:[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Wkoncu chwila wolna by do was zajżeć:)[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]U nas w pracy to nawet bonów nie ma tylko jakieś paczki sknerus wymyślił..jak beda takie jak w zeszłym roku to niech sobie je w buty wsadzi...[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy][/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Pozdrawiamy:loveu:[/COLOR][/I][/CENTER]

Posted

[quote name='tigrunia']
To chyba Łukiego ogłoszenie było :evil_lol: Też swoje bony sprzedał :evil_lol:[/QUOTE]

u mnie nikt nie chce mi zamienić :placz:
chyba będę musiała prezenty za to pokupywać bo co innego mi zostanie....

Posted

[quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Cze Aguś :calus:[/COLOR][/I][/CENTER]

[CENTER][I][COLOR=navy]Wkoncu chwila wolna by do was zajżeć:)[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]U nas w pracy to nawet bonów nie ma tylko jakieś paczki sknerus wymyślił..jak beda takie jak w zeszłym roku to niech sobie je w buty wsadzi...[/COLOR][/I][/CENTER]

[CENTER][I][COLOR=navy]Pozdrawiamy:loveu:[/COLOR][/I][/CENTER]
[/quote]

Kasia w wojowniczym nastroju :evil_lol:
Może w tym roku zachowa się jak osoba myśląca... mam nadzieję.

Ściskam mocno :calus:

Posted

[quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Cze Aguś :calus:[/COLOR][/I]

[I][COLOR=navy]Wkoncu chwila wolna by do was zajżeć:)[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]U nas w pracy to nawet bonów nie ma tylko jakieś paczki sknerus wymyślił..jak beda takie jak w zeszłym roku to niech sobie je w buty wsadzi...[/COLOR][/I][/CENTER]

[CENTER][I][COLOR=navy]Pozdrawiamy:loveu:[/COLOR][/I][/CENTER]
[/quote]
U mnie też paczki dają :cool1:
[quote name='Kasia']u mnie nikt nie chce mi zamienić :placz:
chyba będę musiała prezenty za to pokupywać bo co innego mi zostanie....[/quote]
Łuki ojcu sprzedał :evil_lol: Ale prezenty za bony przecie tez kupić można .. a wigilii nie robisz ? Może wydasz na żarcie ? :razz:

Posted

[quote name='tigrunia']
Ale prezenty za bony przecie tez kupić można .. a wigilii nie robisz ? Może wydasz na żarcie ? :razz:[/quote]

I gotówka w kieszeni zostanie :loveu:

No chyba, że na już kaski potrzebujesz... no to klops

Posted

[quote name='tigrunia']
Łuki ojcu sprzedał :evil_lol: Ale prezenty za bony przecie tez kupić można .. a wigilii nie robisz ? Może wydasz na żarcie ? :razz:
[/QUOTE]

wigilii nie robię, idziemy do rodziny, tak do każdego po troszku ;)

[quote name='Aga76']
I gotówka w kieszeni zostanie :loveu:

No chyba, że na już kaski potrzebujesz... no to klops
[/QUOTE]

kasę potrzebuję, niestety...

ale pomyśle z tymi prezentami tylko, że takimi bonami też nie w każdym sklepie można płacić a kupować byle co aby tylko wydać bona to też bez sensu, co nie?
na pewno Łukaszkowi coś kupię bo w Tesco jest masa zabawek więc coś wybiorę, mamie chciałam jakis skórzany portfel kupic ale czy w jakimś galanteryjnym będę mogła zapłacić bonami...? :roll:
będę musiała pytać w każdym sklepie do którego wejdę :cool1:

Posted

[quote name='madziasto4']Czeeeee...[IMG]http://foolstown.com/sm/sla.gif[/IMG][/quote]

Oj Madzia Madzia :evil_lol:

Radosne smakowanie...

Dobry prawie weekendowe :loveu:

Posted

[quote name='Kasia']dzień dobry :hand:[/quote]

Cześć Kasiu :loveu:

Mam pomysł zabierz Fidlaka do salonu psiej piękności na masaże i takie inne ciekawostki, sama udaj się do ludzkiego salonu, skorzystaj ze wszystkiego co tam oferują, zostaw bony na recepcji i szybko wróć do domu.

Posted

Czesc Agus :loveu:
Chciałam kupić Arniemu lezenie no i znalazłam na allegro, zresztą sklep jest u nas w Łodzi wiec piszę temu panu na gg czy byc moze jest mozliwosc zaplacenia u niego bonami sodexu a on mi odpisuje ze nie i ze dawno nikt go tak nie rozbawił :cool1:

Posted

[quote name='Mała Rita']Czesc Agus :loveu:
Chciałam kupić Arniemu lezenie no i znalazłam na allegro, zresztą sklep jest u nas w Łodzi wiec piszę temu panu na gg czy byc moze jest mozliwosc zaplacenia u niego bonami sodexu a on mi odpisuje ze nie i ze dawno nikt go tak nie rozbawił :cool1:[/quote]

Bry Asiu,

mam nadzieję, że się śmiertelnie obraziłaś na pana ignoratna bonowego?

:evil_lol:

Mimo przeszkód kupisz to legowisko?

Posted

[quote name='Aga76']Bry Asiu,

mam nadzieję, że się śmiertelnie obraziłaś na pana ignoratna bonowego?

:evil_lol:

Mimo przeszkód kupisz to legowisko?[/quote]

nie kupuje :shake: obraziłam się :evil_lol: inne wybiore, a co!

Posted

haha, tak zrobię Aga :p

ale jeszcze mam pomysłą aby przejść sie po rodzinie i po znajomych i popytać czy by mi nie zamienili, przecież każdy robi zakupy a 50 zeta do wydania (takie mam nominały) to nie tak dużo, co nie?

Posted

[quote name='Aga76']Jak już wybierzesz to pokażesz?[/quote]

no jacha! :loveu:
fajne jest w sumie to co wybralam, Arni musi miec takie zwykłe legowisko, nic wymyslnego bo i tak to zniszczy strasznie... :cool1:
[url=http://www.allegro.pl/item494099276_poslanie_legowisko_lapkii_2_gratis.html]POSŁANIE-LEGOWISKO ŁAPKII "2"+GRATIS!! (494099276) - Aukcje internetowe Allegro[/url]

coś takiego tylko oczywiscie rozmiar większy :evil_lol:

Posted

[quote name='Kasia']haha, tak zrobię Aga :p

ale jeszcze mam pomysłą aby przejść sie po rodzinie i po znajomych i popytać czy by mi nie zamienili, przecież każdy robi zakupy a 50 zeta do wydania (takie mam nominały) to nie tak dużo, co nie?[/quote]

:loveu:

wymienć się na taki nominał wydaje mi się żadnym problemem, spożywka spokojnie go pochłonie

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...