Mała Rita Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 [quote name='Aga76']Nie przeżyłabym tyle godzin w szkole :grab:Dzielna jesteś![/quote] ja też się sobie dziwię, poważnie :evil_lol:
Aga76 Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 [quote name='Pegaza']Cze grzeczni tu byli? jesli tak to moze prezencik zostawie:x-mas: a jakos tak bez humora bylam....to i gadac sie nie chce...[/quote] Ooo Dario, bardzo grzeczni my tu byli, bardzo :shiny: Gdzie ten twój dobry humor zaginął? Obowiązkowo trzeba go odnaleźć!
Aga76 Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 [quote name='Mała Rita']ja też się sobie dziwię, poważnie :evil_lol:[/quote] Horror !!! To prawie jak porwanie, uprowadzenie... przetrzymywanie na siłę, tyle godzin - makabra :roll:
Aga76 Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 [quote name='Zuza96']Mikołajkowy dobry wieczór :loveu: Ah jak fajnie dziś :cool3: A co u Was wszystkich ? Fionisko i Kaprysiątko proszę od nas wylelać ! :loveu: I wszystkie inne pieski na dgm :loveu::loveu::loveu:[/quote] Cze Zuza Radosna :Rose:
tigrunia Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 [quote name='Aga76']Czy mi się wydaje, czy machasz kawałkiem madziowej sztalugi? :evil_lol: Dostaniesz jod w słoiczku?[/quote] I to po francusku :loveu: Nie zauważyłaś ? :evil_lol: No kurka mam nadzieję :cool1:
Aga76 Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 [quote name='tigrunia']I to po francusku :loveu: Nie zauważyłaś ? :evil_lol: [/quote] Ooo tak tak, machnięcie iście francuskie było :grins:
Kasia Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 nienawidzę niedziel :angryy: są nudne, smętne i nic ciekawego nie leci w telepatrzydle! i nikt na necie nie siedzi! ale sie przywitam chociaż :loveu:
PositiveThought Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Kasiu, jak możesz! Niedziela oznacza zbliżający się poniedziałek :loveu:
Zuza96 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Dobry wieczór :loveu: Znów wesoła Zuza ! ; )) Pozdrawiamy
Aga76 Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 I nastał... długo oczekiwany najpiękniejszy dzień tygodnia... Dzień dobry w poniedziałek :grins:
Zuza96 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='Aga76']I nastał... długo oczekiwany najpiękniejszy dzień tygodnia... Dzień dobry w poniedziałek :grins:[/quote] Aga ! Najlepsiejszy poniedziałek :loveu: Bo dostałam 5 z historii [COLOR=PaleTurquoise](nie przyznam się, że ściągałam oczywiście)[/COLOR] [COLOR=Black]i jeszcze skrócili lekcje o 2 godziny :multi: Całusy :loveu: [/COLOR]
Aga76 Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 [quote name='Zuza96']Aga ! Najlepsiejszy poniedziałek :loveu: Bo dostałam 5 z historii [COLOR=paleturquoise](nie przyznam się, że ściągałam oczywiście)[/COLOR] [COLOR=black]i jeszcze skrócili lekcje o 2 godziny :multi:[/COLOR] [COLOR=black]Całusy :loveu:[/COLOR] [/quote] Zuzanno !!! Że jak? Że ty co? Że ściągasz :mdleje:Noo wstydź się, wstydź... Buziaki :calus: Ps. Pokaż Bajeczkę! Cześć Ewuś, już wtorkowo :loveu:
Aga76 Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 [quote name='Pegaza']Cze Aga:p i wtorkowo i poludniowo wnet obiadek:p[/quote] Witaj DE :multi: A co dobrego serwujesz?
Pegaza Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Cze Aga:p i wtorkowo i poludniowo wnet obiadek:p
Aga76 Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 [quote name='madziasto4']:hand: Dzień doberek[/quote] Bry Madzia i sztalugi :evil_lol:
Aga76 Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 [quote name='Mała Rita']Cze Aguś :loveu: poka Niuńki :loveu:[/quote] Cześć Asiu :p Nie mam fotek, nastąpił zastój na planie zdjęciowym :evil_lol:
Aga76 Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 [quote name='madziasto4']W tym tygodniu mam wolne od sztalug :eviltong:[/quote] Oooo, to zatęsknisz... mocno oj mocno :evil_lol: za tym sprzętem
Mała Rita Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 kurde posty tak przeskakują ze ja juz nie kumam :shake:
madziasto4 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='Aga76']Bry Madzia i sztalugi :evil_lol:[/QUOTE] W tym tygodniu mam wolne od sztalug :eviltong:
Aga76 Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 [quote name='Mała Rita']kurde posty tak przeskakują ze ja juz nie kumam :shake:[/quote] Ogólnie mówiąc - MASAKRA ... jak pijane zające w kapuście :evil_lol:
Pegaza Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='Aga76']Witaj DE :multi: A co dobrego serwujesz?[/quote] jarzynową tylko bo mam ciezka noc za soba.. jestem chora i Pipi tez chora..
Aga76 Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 [quote name='Pegaza']jarzynową tylko bo mam ciezka noc za soba.. jestem chora i Pipi tez chora..[/quote] Ojoj, biedactwa, co wam jest?
Recommended Posts