tigrunia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [quote name='Kasia']z Poznania Oni są, tal mi sie zdaje... tak nawet mówili dziś:lol: i chiba teraz mają występ :loveu:[/quote] To nie Ci !! Ja czekałam na Melkart ball :loveu: Matko rozpłynełam się .. na serio aż się wzruszyłam ich występem :roll: Maja chłopaki talent :loveu: A Poznaniaki .. no fajnie , ale kurde 8 chłopa - tak fajnie spiewają a tylko na 2-ch zawiesić oko można :cool1:
Kasia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 ale to Ci Twoi się nie dostali do finału przecie :shake:
tigrunia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [quote name='Kasia']ale to Ci Twoi się nie dostali do finału przecie :shake:[/quote] Co Ty gadasz? :evil_lol: Przed chwilą mieli występa :loveu:
Mała Rita Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 ja to sie zakochałam w tych akrobatach.... :loveu:
Kasia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 to co ja, przegapiłam ich? aha, Ty mówisz o tych golasach dwóch? :evil_lol:
tigrunia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [quote name='Mała Rita']ja to sie zakochałam w tych akrobatach.... :loveu:[/quote] Ja to bym ich tak ustawiła : 1. Melkart ball 2. Blady Kris 3. Audiofeels no i 4. Snake :razz: Reszta odpada
tigrunia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [quote name='Kasia']to co ja, przegapiłam ich? aha, Ty mówisz o tych golasach dwóch? :evil_lol:[/quote] No własnie o tych samych :loveu:
Kasia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 kurna, a ja myślałam o innych ale już teraz jarzę :lol: jednak ja i tak wolę tych śpiewających mimo, że nie ma na kim tam oka zawiesić (no oprócz 3 typów) :loveu:
tigrunia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [quote name='Kasia']kurna, a ja myślałam o innych ale już teraz jarzę :lol: jednak ja i tak wolę tych śpiewających mimo, że nie ma na kim tam oka zawiesić (no oprócz 3 typów) :loveu:[/quote] A ja przegapiłam numery :crazyeye: Któraś wysyła smsy ? Kurde jaki numer i co wpisać :placz:
Kasia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [quote name='tigrunia'] Ja to bym ich tak ustawiła : 1. Melkart ball 2. Blady Kris 3. Audiofeels no i 4. Snake :razz: Reszta odpada [/QUOTE] jak dla mnie: 1. Audiofeels 2. Blady Kris reszta odpada :evil_lol:
Kasia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [quote name='tigrunia'] A ja przegapiłam numery :crazyeye: Któraś wysyła smsy ? Kurde jaki numer i co wpisać :placz: [/QUOTE] ja nie wysyłam....
tigrunia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Klaudia ? :crazyeye: Własnie na strone wlazłam i przoduje w rankingu internetowym. Melkart ball na 2-gim :cool1:
Mała Rita Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [quote name='tigrunia']Klaudia ? :crazyeye: Własnie na strone wlazłam i przoduje w rankingu internetowym. Melkart ball na 2-gim :cool1:[/quote] bez sensu :(
Kasia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 no i masz babo placek, wygrali Ci Twoi Be :placz: a moi 3 miejsce :placz:
Mała Rita Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [quote name='Kasia']no i masz babo placek, wygrali Ci Twoi Be :placz: a moi 3 miejsce :placz:[/quote] tez moi, moi... ja bym wyszła za mąż za tego jednego, wyższego znaczy :loveu:
Kasia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [quote name='Mała Rita'] tez moi, moi... ja bym wyszła za mąż za tego jednego, wyższego znaczy :loveu:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol:
Mała Rita Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [quote name='Kasia']:evil_lol::evil_lol:[/quote] świetni są :loveu:
Kasia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [quote name='Mała Rita'] świetni są :loveu: [/QUOTE] no fajni, fajni :lol: ale Ci moi lepsiejsi :loveu:
tigrunia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [quote name='Kasia']no i masz babo placek, wygrali Ci Twoi Be :placz: a moi 3 miejsce :placz:[/quote] :sweetCyb: Umieram z radości :sweetCyb: Dumy :sweetCyb: Szczęścia :sweetCyb: [quote name='Mała Rita']tez moi, moi... ja bym wyszła za mąż za tego jednego, wyższego znaczy :loveu:[/quote] Eee.. wyższy zajęty .. ta w lokach to jego żona :p
Mała Rita Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [quote name='tigrunia']:sweetCyb: Umieram z radości :sweetCyb: Dumy :sweetCyb: Szczęścia :sweetCyb: Eee.. wyższy zajęty .. ta w lokach to jego żona :p[/quote] no wiem, wiem ale miłośc nie wybiera, najwyżej sie rozwioda hi hi hi :evil_lol:
madziasto4 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Golasy i ta banda śpiewająca z audiocośtam byli najlepsiejsi :loveu: Ale fajnie, że golasy wygrały, talent mają chłopaki :loveu:
tigrunia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [quote name='Mała Rita']no wiem, wiem ale miłośc nie wybiera, najwyżej sie rozwioda hi hi hi :evil_lol:[/quote] Jak się rozwiodą to ja go biore :nono: Jak wróci do PL to na pewno na stare śmiecie :loveu: Wtedy będę go miała bliziutkoooo :loveu: :evil_lol:
Mała Rita Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [quote name='tigrunia']Jak się rozwiodą to ja go biore :nono: Jak wróci do PL to na pewno na stare śmiecie :loveu: Wtedy będę go miała bliziutkoooo :loveu: :evil_lol:[/quote] o nie, nie to ja go pierwsza zamówilam :evil_lol: przykro mi Be :) :eviltong:
tigrunia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [quote name='Mała Rita']o nie, nie to ja go pierwsza zamówilam :evil_lol: przykro mi Be :) :eviltong:[/quote] Ale ja go pierwsza dorwe :diabloti:
Pegaza Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 alescie nagadaly:mad: no tak szkoda zemnie nie bylo bo ja obstawilam final i tak mi wyszedl :eviltong: jasnowidz jestem czy co...:eviltong: Asia przyznaj sie ze na kase lecisz a nie na wyzszego hahah w koncu kaske fajna zebrali:lol:
Recommended Posts