Aga76 Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 [quote name='madziasto4']Kaszubskie jajca :cool1: Kogóż tak Kapryśnica wyczekuje? TK?[/quote] U mnie jajca są w cenie... :evil_lol: A nie, a mnie - fotkę TK pstryknął, gdy zmierzałam po pracy do domu.
madziasto4 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Kaszubskie jajca :cool1: Kogóż tak Kapryśnica wyczekuje? TK?
Zuza96 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [quote name='Aga76']:grins: [COLOR=LightBlue]Też tak myślę, ale nie powinnaś używać takiego słownictwa... [COLOR=Black]Jak się weekend zapowiada?[/COLOR] [/COLOR][/quote] Ty ry ry ry :diabloti: Przecież zupełna kultura :eviltong: [COLOR=PaleTurquoise]Jak nie Władka, to nane mnie dorwała :roll:[/COLOR] Pseplasam nie będę :evil_lol: Aaaa no i właśnie u nas nieładnie jest jakoś...
Aga76 Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 [quote name='Zuza96']Ty ry ry ry :diabloti: Przecież zupełna kultura :eviltong: [COLOR=PaleTurquoise]Jak nie Władka, to nane mnie dorwała :roll:[/COLOR] Pseplasam nie będę :evil_lol: Aaaa no i właśnie u nas nieładnie jest jakoś...[/quote] :roflt: ... no niem mogę z tobą, oj Zuzka Zuzka
Aga76 Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 [quote name='Mała Rita']Czesc Aguś :loveu: Jak tam w dniu wolnym od pracy? :loveu:[/quote] Słodko - leniwie :evil_lol:
Pegaza Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Kapri tylko na Ciebie czeka a Fiona to co?:p
Aga76 Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 [quote name='Pegaza']Kapri tylko na Ciebie czeka a Fiona to co?:p[/quote] No przecież śpi !!! Trzeba mieć w życiu priorytety :evil_lol: Znów mi posty skaczą, odpisałam Asi na wcześniejszej stronie :roll: goopie dgm
Mała Rita Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Czesc Aguś :loveu: Jak tam w dniu wolnym od pracy? :loveu:
Kasia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 rany, jeden dzień i kawałek drugiego a nagadane jak za tydzień conajmniej! no ale nadrobiłam, fotki obejrzałam - dziewczyny fajne te kucyki, tak RÓWNO przycięte na samych czubkach :loveu: i również czekam na filmik Madźkowy!
Zuza96 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [quote name='Aga76']:roflt: ... no niem mogę z tobą, oj Zuzka Zuzka[/quote] :evil_lol: No co... :evil_lol: Jaka pogoda u Kapryśki, Fionki, Agi i `najukochańszego` męża ? :eviltong: U nas pada deszcz i jest zimno...:cool1:
Aga76 Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 [quote name='Zuza96']:evil_lol: No co... :evil_lol: Jaka pogoda u Kapryśki, Fionki, Agi i `najukochańszego` męża ? :eviltong: U nas pada deszcz i jest zimno...:cool1:[/quote] U nas słońce świeci :stupid: i wiaterek ciepły wieje... Jak nic idzie wiosna...
Kasia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [quote name='Aga76'] [SIZE=2]Mówisz, że równo? To gites[/SIZE] :grins: [/SIZE] [/QUOTE] bynajmniej tak to wygląda :p
Aga76 Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 [quote name='Kasia']rany, jeden dzień i kawałek drugiego a nagadane jak za tydzień conajmniej! no ale nadrobiłam, fotki obejrzałam - dziewczyny fajne te kucyki, tak RÓWNO przycięte na samych czubkach :loveu: i również czekam na filmik Madźkowy![/quote] [SIZE=3]Madźka kupuj akumulatory !!! [SIZE=2]Mówisz, że równo? To gites[/SIZE] :grins: [/SIZE]
Aga76 Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 [quote name='Kasia']bynajmniej tak to wygląda :p[/quote] To niech tak zostanie :loveu:
Zuza96 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [quote name='Aga76']U nas słońce świeci :stupid: i wiaterek ciepły wieje... Jak nic idzie wiosna...[/quote] Aaaaaha :evil_lol: Ogólnie to w gazecie widziałam modę wiosenną... :cool1:
Aga76 Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 [quote name='Zuza96']Aaaaaha :evil_lol: Ogólnie to w gazecie widziałam modę wiosenną... :cool1:[/quote] ... czyli wszystko w porządku ;)
Magda Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Zuza to Ty? Ludzie jak ja dawno Ciebie nie widziałam!:multi: Co słychać? Yorczek z avatarka to Twój? Cześć reszta!:evil_lol: Aguś jak domek? Dalej budujecie czy spokój na zimę? Dziewczynki jak siostry wyglądają w tych kiteczkach. Też czekam na filmik! Madźka słyszysz?
Zuza96 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [quote name='Magda']Zuza to Ty? Ludzie jak ja dawno Ciebie nie widziałam!:multi: Co słychać? Yorczek z avatarka to Twój? Cześć reszta!:evil_lol:[/quote] O żesz ! Władka JEST ! :evil_lol: Już chyba nie ma co usuwać xD Teraz się będę pilnowała Władka, bo jeszcze bana mi wlepią :eviltong: No i czeeeeeść :loveu::loveu::loveu: Tak Bajeczka z mojego avatarka to moja Bajeczka kochana ; ))) Ja też Cię daaawno nie `widziałam` ;) A co słychać to nie wiem... :eviltong: Wróciłam na dgm, bo smutno mi było bez Was :loveu: Pozdrawiamy :cool3:
tigrunia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [quote name='Aga76']Eee noo, pod Wawę miałyście sikać !!![/quote] No nie wytrzymały i sikły już pod domem :cool1: :evil_lol: [quote name='madziasto4']Niczym Master z małym Torkiem kiedyś :megagrin: Też miałam jajeczniczkę dziś. Jajców tyle mamy, że juz się na jajkowych półkach w lodówce nie mieszczą :roll:[/quote] Ja mam jajców całą wytłaczankę .. kupuję bezpośrednio od gościa, który do pracy dostarcza .. ale pyszzzzneee :loveu: [quote name='Zuza96'] [COLOR=paleturquoise]Jak nie Władka, to nane mnie dorwała :roll:[/COLOR] [/quote] :turn-l: Ide na Bladego Krisa :razz:
Kasia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 od nadmiernej ilości jajców można się sklerozy nabawić :shake: :evil_lol:
Kasia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [quote name='tigrunia'] Ide na Bladego Krisa :razz: [/QUOTE] opinia Wojewódzkiego jak zwykle wymiata :evil_lol:
madziasto4 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Będzie filmik, jak nie zapomnę! :eviltong:
tigrunia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [quote name='Kasia']opinia Wojewódzkiego jak zwykle wymiata :evil_lol:[/quote] Kris i Snake mi na razie się podobają .. nie cierpie Lendy a Ziółko ehh - nie ten program :cool1: Czekam na chłopaków z Bydgoszczy :loveu:
Kasia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 z Poznania Oni są, tal mi sie zdaje... tak nawet mówili dziś:lol: i chiba teraz mają występ :loveu:
Recommended Posts