Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aguś jak fantastycznie! Będzie domek!:loveu: Dużo pracy przed Wami, ale życzę powodzenia:loveu:

Będziecie budować czy kupicie?:oops: Nie mam czasu na dokładne obejrzenie galerii...

Posted

[quote name='Magda']Aguś jak fantastycznie! Będzie domek!:loveu: Dużo pracy przed Wami, ale życzę powodzenia:loveu:

Będziecie budować czy kupicie?:oops: Nie mam czasu na dokładne obejrzenie galerii...[/quote]
Są zdjęcia z budowy Władka i nawet Agusia na nich jest więc warto przewertować galerię :razz:

Posted

[quote name='tigrunia']Są zdjęcia z budowy Władka i nawet Agusia na nich jest więc warto przewertować galerię :razz:[/quote]

Jeju to lecę oglądać! To później, bo wzywają na ogród....

Rodzice wrócili i teraz znowu trzeba się do pracy brać....grrr... kiedy ta zima przyjdzie:diabloti:

Posted

Cze Agus!
Nadrobilam galeryje:loveu:
super kominek i twarzowy polarek.
[COLOR=PaleTurquoise]ino sie pytam dzie ta doopa duza co ja tak rozreklamowalas?[/COLOR]

[url]http://images27.fotosik.pl/276/7e3b38beab272611.jpg[/url] :loveu::loveu::loveu: boska jezd i widze za Kaprysnica odzyskuje charakterek twarzowo-wlosiasty :loveu:

[quote name='tigrunia']Madżka Koze masz ?? :razz:[/quote]

[quote name='madziasto4']Yes. :cool1:[/quote]

A mlyko daje?

[quote name='Pegaza']Z winogronami wstapilam:eviltong: a tu nie ma nikogo...[/quote]

Ja jezde!!
Masz jeszcze?

Posted

No!
Co jest?

Obejrzałam zdjęcia posiadłości - bardzo fajne! Ach czemu to nie może szybciej się budować:loveu:

Fionka to na niektórych zdjęciach niebieska się robi:lol: Buziaki dla Capri!

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Ale Wy tp doopy wolowe jestescie. Nie tak trza wolac... Ona nie zareaguje.

ALKOOOOOOHOL MAM, KTO KCE?! :cool3:
Pyszne winko malinowe, weselna a i browarex tyz sie znajdzie...
ze sokiem...[/quote]

ee to ja chętnie :loveu:

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Ale Wy tp doopy wolowe jestescie. Nie tak trza wolac... Ona nie zareaguje.

ALKOOOOOOHOL MAM, KTO KCE?! :cool3:
Pyszne winko malinowe, weselna a i browarex tyz sie znajdzie...
ze sokiem...[/quote]

[quote name='Mała Rita']ee to ja chętnie :loveu:[/quote]
Asiu to nie Ciebie miało przywołać tylko Agniesię :evil_lol:

Posted

[quote name='Mała Rita']:oops: patrz człowiek to tak gna za naturą :evil_lol:[/quote]
Ehh .. a co se żałować będziesz ? :evil_lol: Może jak zobaczy, ze w grupie pijemy to szybciej przylezie :razz:

Posted

[quote name='tigrunia']Ehh .. a co se żałować będziesz ? :evil_lol: Może jak zobaczy, ze w grupie pijemy to szybciej przylezie :razz:[/quote]

[quote name='Anusia & Alutka']spoko 2B, jak tylko dotrze do Agi sygnal to zara przylizie.[/quote]

lecimy z Fidkiem do mamuski na obiad :loveu: moze jakies malutkie piwko wieczorkiem???? :evil_lol: TZ obrazony na mnie to mam wieczór tylko dla siebie :loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...