Mała Rita Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Aguś :placz::placz::placz: Where are you???? :placz:
Magda Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Aguś jak fantastycznie! Będzie domek!:loveu: Dużo pracy przed Wami, ale życzę powodzenia:loveu: Będziecie budować czy kupicie?:oops: Nie mam czasu na dokładne obejrzenie galerii...
tigrunia Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 [quote name='Magda']Aguś jak fantastycznie! Będzie domek!:loveu: Dużo pracy przed Wami, ale życzę powodzenia:loveu: Będziecie budować czy kupicie?:oops: Nie mam czasu na dokładne obejrzenie galerii...[/quote] Są zdjęcia z budowy Władka i nawet Agusia na nich jest więc warto przewertować galerię :razz:
Magda Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 [quote name='tigrunia']Są zdjęcia z budowy Władka i nawet Agusia na nich jest więc warto przewertować galerię :razz:[/quote] Jeju to lecę oglądać! To później, bo wzywają na ogród.... Rodzice wrócili i teraz znowu trzeba się do pracy brać....grrr... kiedy ta zima przyjdzie:diabloti:
Pegaza Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Z winogronami wstapilam:eviltong: a tu nie ma nikogo...
tigrunia Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Oooo.. Władka dopiero wiosennego zestawa zdążyla sobie strzelić :evil_lol: Śliczny jest :loveu:
Anusia & Alutka Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Cze Agus! Nadrobilam galeryje:loveu: super kominek i twarzowy polarek. [COLOR=PaleTurquoise]ino sie pytam dzie ta doopa duza co ja tak rozreklamowalas?[/COLOR] [url]http://images27.fotosik.pl/276/7e3b38beab272611.jpg[/url] :loveu::loveu::loveu: boska jezd i widze za Kaprysnica odzyskuje charakterek twarzowo-wlosiasty :loveu: [quote name='tigrunia']Madżka Koze masz ?? :razz:[/quote] [quote name='madziasto4']Yes. :cool1:[/quote] A mlyko daje? [quote name='Pegaza']Z winogronami wstapilam:eviltong: a tu nie ma nikogo...[/quote] Ja jezde!! Masz jeszcze?
Kasia Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 a ja od mamy dostałam dzis malinówkę własnej roboty... dobra ta nalewka :loveu: Aguś wybyłaś gdzieś czy jak?
Pegaza Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 :shake::shake::shake: za pozno Anusia:eviltong: taa Kasia sie juz polewa malinowke:evil_lol:
Anusia & Alutka Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 kurde to lipa trochu. ale jakby co to mam lentilkiy. i weselna :razz: bry Agus i czy ogony :loveu:
PositiveThought Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Aguś, może jak ja tak głośno zawołam, to Ty przyjdziesz?
tigrunia Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 AAAAAAAAAGGGGGGGGGGGGGGNNNNNNNNNNNNIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSIIIIIIIIIIIIIIIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!! :evil_lol:
PositiveThought Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Be, Ty to masz powera :o AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGGGGGGGGGGGGGGGGGGUUUUUUUUUSSSSSSSSSSSIIIIIIIIIIIIIIIUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mała Rita Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 AAAAAGGGGGGGGGGGGGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA My tu tęsknimy no :placz:
Magda Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 No! Co jest? Obejrzałam zdjęcia posiadłości - bardzo fajne! Ach czemu to nie może szybciej się budować:loveu: Fionka to na niektórych zdjęciach niebieska się robi:lol: Buziaki dla Capri!
Anusia & Alutka Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Ale Wy tp doopy wolowe jestescie. Nie tak trza wolac... Ona nie zareaguje. ALKOOOOOOHOL MAM, KTO KCE?! :cool3: Pyszne winko malinowe, weselna a i browarex tyz sie znajdzie... ze sokiem...
Mała Rita Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Ale Wy tp doopy wolowe jestescie. Nie tak trza wolac... Ona nie zareaguje. ALKOOOOOOHOL MAM, KTO KCE?! :cool3: Pyszne winko malinowe, weselna a i browarex tyz sie znajdzie... ze sokiem...[/quote] ee to ja chętnie :loveu:
tigrunia Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Ale Wy tp doopy wolowe jestescie. Nie tak trza wolac... Ona nie zareaguje. ALKOOOOOOHOL MAM, KTO KCE?! :cool3: Pyszne winko malinowe, weselna a i browarex tyz sie znajdzie... ze sokiem...[/quote] [quote name='Mała Rita']ee to ja chętnie :loveu:[/quote] Asiu to nie Ciebie miało przywołać tylko Agniesię :evil_lol:
Mała Rita Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 [quote name='tigrunia']Asiu to nie Ciebie miało przywołać tylko Agniesię :evil_lol:[/quote] :oops: patrz człowiek to tak gna za naturą :evil_lol:
tigrunia Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 [quote name='Mała Rita']:oops: patrz człowiek to tak gna za naturą :evil_lol:[/quote] Ehh .. a co se żałować będziesz ? :evil_lol: Może jak zobaczy, ze w grupie pijemy to szybciej przylezie :razz:
Anusia & Alutka Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 [quote name='tigrunia']Asiu to nie Ciebie miało przywołać tylko Agniesię :evil_lol:[/quote] spoko 2B, jak tylko dotrze do Agi sygnal to zara przylizie.
Mała Rita Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 [quote name='tigrunia']Ehh .. a co se żałować będziesz ? :evil_lol: Może jak zobaczy, ze w grupie pijemy to szybciej przylezie :razz:[/quote] [quote name='Anusia & Alutka']spoko 2B, jak tylko dotrze do Agi sygnal to zara przylizie.[/quote] lecimy z Fidkiem do mamuski na obiad :loveu: moze jakies malutkie piwko wieczorkiem???? :evil_lol: TZ obrazony na mnie to mam wieczór tylko dla siebie :loveu:
tigrunia Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 A co on taki obrażalski? :-o Sie dzieje :shake: Ja jutro już do pracy ide :placz: Na szczęście na 10 więc wieczorkiem posiedzieć mogę :loveu:
Recommended Posts