Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fionka musi mieć podobny włos do Masterka bo widzę, że tez tak na czupurka/słonko sie jej układa pychol :loveu:
Fidlak ma za mientki niestety, leje mu sie nawet jak jest krótki...

Posted

[quote name='Kasia']Fionka musi mieć podobny włos do Masterka bo widzę, że tez tak na czupurka/słonko sie jej układa pychol :loveu:
Fidlak ma za mientki niestety, leje mu sie nawet jak jest krótki...[/quote]

Fionka ma grubsze włosy od Kapryśki i nigdy nie miałam z nimi problemu (takiego jak przy Kapryśce), chociaż obecnie przyznaję, że z Kapryśkowego włosa też jestem zadowolona.

[quote name='PositiveThought']Fionek się uśmieecha :loveu:

no Dusiak sie musi potargac, żeby mu stanął...[/quote]

Poważnie?

Ojć [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSrisatone.gif[/IMG][COLOR=paleturquoise] i że sam sobie targa?[/COLOR]

[quote name='tigrunia']Cześć Aguś :multi:
Jaka piękna potargana Fionka :loveu:
[/quote]

Cześć Beatko [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSbimba.gif[/IMG]

[quote name='PositiveThought']gdzieś się może jeszcze załapie... słuchajcie, 40zł za 5h to sporo, nie?[/quote]

Ty nasza wisienko - czeresienko kochana [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSabbraccio.gif[/IMG]

[COLOR=paleturquoise]uważam, że przyzwoicie[/COLOR]

[quote name='ewa2909']Przyszlismy w odwiedzinki a tu wszyscy juz pouciekali.Wiec zyczymy tylko milutkiego dzionka.[/quote]

Dzień doberek [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSflowerysmile.gif[/IMG] Pozdrawiamy.

Posted

Dzień dobry. :loveu:

Dzis ma być słoneczny dzień, szkoda że spędzę go w pracy bo tak to bym sie poopalała na działeczce...

TZ kładzie od wczoraj kafelki na balkonie. Jest to jego pierwszy raz...nie pytajcie jak sprawnie mu to idzie i jak czysto mam w mieszkaniu :evil_lol:

Posted

Dobry dzień :multi:

U mnie tyż się remont szykuje tylko jakoś weny brak :cool1: Byłam wczoraj w Castoramie w poszukiwaniu odpowiedniej farby/ tynku bo zamarzyła mi się struktura ale mój robotnik stwierdził, że tynku tak piknie położyc nie bedzie umiał i muszę się zadowolić farbą :cool1: A farby był tylko jeden rodzaj w tylko 5 kolorach i żaden mi sie nie podobał :placz:

Posted

[quote name='ewa2909']Witamy z rana i milego dzionka zyczymy.:loveu:[/quote]

:Rose:

Pozdrawiamy weekendowo.

[quote name='Kasia']Dzień dobry. :loveu:

Dzis ma być słoneczny dzień, szkoda że spędzę go w pracy bo tak to bym sie poopalała na działeczce...

TZ kładzie od wczoraj kafelki na balkonie. Jest to jego pierwszy raz...nie pytajcie jak sprawnie mu to idzie i jak czysto mam w mieszkaniu :evil_lol:[/quote]

Bry Kasiu :loveu:

Urlopik już się zaczął?
Na pewno jest czyściutko - na błysk :cool1: Jaki jest kolor płytek?

[quote name='tigrunia']Dobry dzień :multi:

U mnie tyż się remont szykuje tylko jakoś weny brak :cool1: Byłam wczoraj w Castoramie w poszukiwaniu odpowiedniej farby/ tynku bo zamarzyła mi się struktura ale mój robotnik stwierdził, że tynku tak piknie położyc nie bedzie umiał i muszę się zadowolić farbą :cool1: A farby był tylko jeden rodzaj w tylko 5 kolorach i żaden mi sie nie podobał :placz:[/quote]

Cze 2Be :Cool!:

Ciekawe na jakim kolorze stanie? [COLOR=paleturquoise]uuu hihihi[/COLOR]

Posted

[quote name='Sara_i_Aris']Cześć Agusiu!

Czemu nie ma dzisiaj żadnego zdjęcia? Fionki i Caprysi nigdy nie mam dosyć :loveu:[/quote]

Cześć Saruś,

... bo jestem zajęta namiętnym oglądaniem takiego jednego małego lśniącego niesamowitego cudu, który w Ostrołęce zamieszkał...

Posted

[quote name='Sara_i_Aris']Oj, zawstydziłam się :oops:

Od razu jak tu jestem, to napiszę, że Aris został wczoraj stratowany przez cztery większe yorki :lol: I boi się Holly :lol:[/quote]

:loveu: [COLOR=magenta]Booska Holly[/COLOR]

Oj, biedny Arisek - on zawsze taki elegancki i kulturalny, musiał przeżyć duży stres :glaszcze:

Posted

[COLOR=DarkOrchid][SIZE=3][FONT=Georgia]Witaj Agnieszko !!! :multi:
Wróciłam po trzech dniach z Wieżycy. :multi:
Troszkę się zrelaksowałam. ;)
Pozdrawiam Was dziewczynki. :loveu::loveu::loveu:
[/FONT][/SIZE][/COLOR]

Posted

[quote name='Aga76']
Cze 2Be :Cool!:

Ciekawe na jakim kolorze stanie? [COLOR=paleturquoise]uuu hihihi[/COLOR][/quote]
Cze Agusia :loveu:

Była ja wczoraj w OBI. Widziała ja farby, pasty i tynki strukturalne. Zadecydowałam, że nie chce czegoś co mi się nie podoba (czyt.farby w pięciu kolorach z Castoramy :cool1:) i chce taką paste. Nakłada sie to pacą na 1 mm , trorzy byle czym i byle jakie wzorki , dalej maluje się takim czymś co się werniks nazywa z dodatkiem kolorantu. :cool3: Wsio wygląda bardzo ładnie ale kosztuje niestety z 4 razy więcej niż tamta farba :roll: Ale kurcze musi mi się podobać przecież a nie zrobie byle jak a potem sie męczyć bede :shake:
[quote name='Sara_i_Aris']Oj, zawstydziłam się :oops:

Od razu jak tu jestem, to napiszę, że Aris został wczoraj stratowany przez cztery większe yorki :lol: I boi się Holly :lol:[/quote]
Aaa więc to był strach :evil_lol: A ja myślałam, że obrażony był :eviltong:

Posted

[quote name='Aga76']

Urlopik już się zaczął?

Na pewno jest czyściutko - na błysk :cool1: Jaki jest kolor płytek?
[/QUOTE]

Tak, od dzis jestem na urlopie. Jutro wyjeżdżamy na mały wypoczynek niestety bez Fidlastego - on zostaje u mojej mamy.
Będę tęsknić za nim strasznie....

Kolor płytek taki: Jeszcze nie zafugowane więc efekt nie taki jak powinien być ale pasują bardzo do koloru balkonu czyli do żółtego. Tak nam w zeszłym roku odmalowali blok - na żółto-pomarańczowo.
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img127.imageshack.us/img127/1176/tnimg3044cr2.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='marzenna79'][COLOR=darkorchid][SIZE=3][FONT=Georgia]Witaj Agnieszko !!! [/FONT][/SIZE][/COLOR]
[SIZE=3][FONT=Georgia][COLOR=darkorchid]Wróciłam po trzech dniach z Wieżycy. [/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Georgia][COLOR=darkorchid]Troszkę się zrelaksowałam. [/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Georgia][COLOR=darkorchid]Pozdrawiam Was dziewczynki. [/COLOR][/FONT][/SIZE]
[/quote]

Dzień dobry Marzenko :buzi:

cieszę się, że chociaż odrobinkę udało się odpocząć. Mam nadzieję, że ciało i dusza poczuły ulgę. Pozdrawiam Cię jak zawsze bardzo gorąco i mocno mocno ściskam.

[quote name='tigrunia']Cze Agusia

Była ja wczoraj w OBI. Widziała ja farby, pasty i tynki strukturalne. Zadecydowałam, że nie chce czegoś co mi się nie podoba (czyt.farby w pięciu kolorach z Castoramy) i chce taką paste. Nakłada sie to pacą na 1 mm , trorzy byle czym i byle jakie wzorki , dalej maluje się takim czymś co się werniks nazywa z dodatkiem kolorantu. Wsio wygląda bardzo ładnie ale kosztuje niestety z 4 razy więcej niż tamta farba :roll: Ale kurcze musi mi się podobać przecież a nie zrobie byle jak a potem sie męczyć bede[/quote]

Cze Beatko :Rose:

Profesjonalistka w temacie remontów, malowania ścian i tynków! Teraz to i ja już coś wiem [COLOR=paleturquoise]hihihi[/COLOR] na temat mazania ścian :wink: Fajnie to brzmi, a jaki wybierzesz kolorant?

[quote name='PositiveThought']nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło... kolegów było więcej niż malinków, i deszcz ich złapał, mokrzy i zmęczeni wrócili do domu z 15/20 zł :lol:

tak wogle to cze :grins:[/quote]

Bry Bebuś :calus:

[COLOR=paleturquoise]hihihi - jak mi przykro [/COLOR]

[quote name='Anusia & Alutka']hyhy oj Agus widze ze mie ni mo i nikt tematow Twych nie podejmuje...

to tak:
doopencje sliczne, Fionka polarna a Kaprysia znowu jest rozczochraną sobą

i Marzenka[/quote]

Anuś moja Anuś, gdzie żeś Ty jest? buu buu
Ano nikt nie podejmuje i mocno nad tym ubolewam... Ale ja sobie poczekam na Twój Powrót - tęsknię, tonę we łzach, ale dzielnie czekam :calus:

[quote name='Kasia']Tak, od dzis jestem na urlopie. Jutro wyjeżdżamy na mały wypoczynek niestety bez Fidlastego - on zostaje u mojej mamy.
Będę tęsknić za nim strasznie....

Kolor płytek taki: Jeszcze nie zafugowane więc efekt nie taki jak powinien być ale pasują bardzo do koloru balkonu czyli do żółtego. Tak nam w zeszłym roku odmalowali blok - na żółto-pomarańczowo.
[/quote]

Kasieńko :loveu:
udanego wypoczynku, wracaj uśmiechnięta i zrelaksowana.

Rany, ależ ciekawe płytki, nie widziałam jeszcze takich - świetne. Ciekawe jaki będzie efekt końcowy dzieła TZta, pewnie powalający :klacz:

Posted

[quote name='Aga76']
Cze Beatko :Rose:

Profesjonalistka w temacie remontów, malowania ścian i tynków! Teraz to i ja już coś wiem [COLOR=paleturquoise]hihihi[/COLOR] na temat mazania ścian :wink: Fajnie to brzmi, a jaki wybierzesz kolorant?
[/quote]

Cze Aguś wieczorową porą :multi:

Szczerze mówiąc to jesio sie nie zastanawiałam nad kolorem :shake:

Posted

[QUOTE]Dzień dobry Marzenko :buzi:

cieszę się, że chociaż odrobinkę udało się odpocząć. Mam nadzieję, że ciało i dusza poczuły ulgę. Pozdrawiam Cię jak zawsze bardzo gorąco i mocno mocno ściskam.[/QUOTE]
[COLOR=DarkOrchid][SIZE=3][FONT=Georgia]Witaj Agnieszko !!!
Zrelaksowałam się to fakt.
Dziękuję bardzo i wzajemnie ściskam mocno, mocno, mocno.
Papapa.
[/FONT][/SIZE][/COLOR]

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...