Kasia Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Fionka musi mieć podobny włos do Masterka bo widzę, że tez tak na czupurka/słonko sie jej układa pychol :loveu: Fidlak ma za mientki niestety, leje mu sie nawet jak jest krótki...
PositiveThought Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Fionek się uśmieecha :loveu: no Dusiak sie musi potargac, żeby mu stanął...
tigrunia Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Cześć Aguś :multi: Jaka piękna potargana Fionka :loveu: Atka może na wiśnie się gdzieś załapiesz?? :cool3:
PositiveThought Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 gdzieś się może jeszcze załapie... słuchajcie, 40zł za 5h to sporo, nie?
tigrunia Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 No to taka normalna stawka przy owocach bo to ciężka, fizyczna praca :roll:
ewa2909 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Przyszlismy w odwiedzinki a tu wszyscy juz pouciekali.Wiec zyczymy tylko milutkiego dzionka.
Aga76 Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 [quote name='Kasia']Fionka musi mieć podobny włos do Masterka bo widzę, że tez tak na czupurka/słonko sie jej układa pychol :loveu: Fidlak ma za mientki niestety, leje mu sie nawet jak jest krótki...[/quote] Fionka ma grubsze włosy od Kapryśki i nigdy nie miałam z nimi problemu (takiego jak przy Kapryśce), chociaż obecnie przyznaję, że z Kapryśkowego włosa też jestem zadowolona. [quote name='PositiveThought']Fionek się uśmieecha :loveu: no Dusiak sie musi potargac, żeby mu stanął...[/quote] Poważnie? Ojć [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSrisatone.gif[/IMG][COLOR=paleturquoise] i że sam sobie targa?[/COLOR] [quote name='tigrunia']Cześć Aguś :multi: Jaka piękna potargana Fionka :loveu: [/quote] Cześć Beatko [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSbimba.gif[/IMG] [quote name='PositiveThought']gdzieś się może jeszcze załapie... słuchajcie, 40zł za 5h to sporo, nie?[/quote] Ty nasza wisienko - czeresienko kochana [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSabbraccio.gif[/IMG] [COLOR=paleturquoise]uważam, że przyzwoicie[/COLOR] [quote name='ewa2909']Przyszlismy w odwiedzinki a tu wszyscy juz pouciekali.Wiec zyczymy tylko milutkiego dzionka.[/quote] Dzień doberek [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSflowerysmile.gif[/IMG] Pozdrawiamy.
Kasia Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Dzień dobry. :loveu: Dzis ma być słoneczny dzień, szkoda że spędzę go w pracy bo tak to bym sie poopalała na działeczce... TZ kładzie od wczoraj kafelki na balkonie. Jest to jego pierwszy raz...nie pytajcie jak sprawnie mu to idzie i jak czysto mam w mieszkaniu :evil_lol:
tigrunia Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Dobry dzień :multi: U mnie tyż się remont szykuje tylko jakoś weny brak :cool1: Byłam wczoraj w Castoramie w poszukiwaniu odpowiedniej farby/ tynku bo zamarzyła mi się struktura ale mój robotnik stwierdził, że tynku tak piknie położyc nie bedzie umiał i muszę się zadowolić farbą :cool1: A farby był tylko jeden rodzaj w tylko 5 kolorach i żaden mi sie nie podobał :placz:
Aga76 Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 [quote name='ewa2909']Witamy z rana i milego dzionka zyczymy.:loveu:[/quote] :Rose: Pozdrawiamy weekendowo. [quote name='Kasia']Dzień dobry. :loveu: Dzis ma być słoneczny dzień, szkoda że spędzę go w pracy bo tak to bym sie poopalała na działeczce... TZ kładzie od wczoraj kafelki na balkonie. Jest to jego pierwszy raz...nie pytajcie jak sprawnie mu to idzie i jak czysto mam w mieszkaniu :evil_lol:[/quote] Bry Kasiu :loveu: Urlopik już się zaczął? Na pewno jest czyściutko - na błysk :cool1: Jaki jest kolor płytek? [quote name='tigrunia']Dobry dzień :multi: U mnie tyż się remont szykuje tylko jakoś weny brak :cool1: Byłam wczoraj w Castoramie w poszukiwaniu odpowiedniej farby/ tynku bo zamarzyła mi się struktura ale mój robotnik stwierdził, że tynku tak piknie położyc nie bedzie umiał i muszę się zadowolić farbą :cool1: A farby był tylko jeden rodzaj w tylko 5 kolorach i żaden mi sie nie podobał :placz:[/quote] Cze 2Be :Cool!: Ciekawe na jakim kolorze stanie? [COLOR=paleturquoise]uuu hihihi[/COLOR]
Sara_i_Aris Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Cześć Agusiu! Czemu nie ma dzisiaj żadnego zdjęcia? Fionki i Caprysi nigdy nie mam dosyć :loveu:
Aga76 Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 [quote name='Sara_i_Aris']Cześć Agusiu! Czemu nie ma dzisiaj żadnego zdjęcia? Fionki i Caprysi nigdy nie mam dosyć :loveu:[/quote] Cześć Saruś, ... bo jestem zajęta namiętnym oglądaniem takiego jednego małego lśniącego niesamowitego cudu, który w Ostrołęce zamieszkał...
Sara_i_Aris Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Oj, zawstydziłam się :oops: Od razu jak tu jestem, to napiszę, że Aris został wczoraj stratowany przez cztery większe yorki :lol: I boi się Holly :lol:
Aga76 Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 [quote name='Sara_i_Aris']Oj, zawstydziłam się :oops: Od razu jak tu jestem, to napiszę, że Aris został wczoraj stratowany przez cztery większe yorki :lol: I boi się Holly :lol:[/quote] :loveu: [COLOR=magenta]Booska Holly[/COLOR] Oj, biedny Arisek - on zawsze taki elegancki i kulturalny, musiał przeżyć duży stres :glaszcze:
marzenna79 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [COLOR=DarkOrchid][SIZE=3][FONT=Georgia]Witaj Agnieszko !!! :multi: Wróciłam po trzech dniach z Wieżycy. :multi: Troszkę się zrelaksowałam. ;) Pozdrawiam Was dziewczynki. :loveu::loveu::loveu: [/FONT][/SIZE][/COLOR]
tigrunia Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='Aga76'] Cze 2Be :Cool!: Ciekawe na jakim kolorze stanie? [COLOR=paleturquoise]uuu hihihi[/COLOR][/quote] Cze Agusia :loveu: Była ja wczoraj w OBI. Widziała ja farby, pasty i tynki strukturalne. Zadecydowałam, że nie chce czegoś co mi się nie podoba (czyt.farby w pięciu kolorach z Castoramy :cool1:) i chce taką paste. Nakłada sie to pacą na 1 mm , trorzy byle czym i byle jakie wzorki , dalej maluje się takim czymś co się werniks nazywa z dodatkiem kolorantu. :cool3: Wsio wygląda bardzo ładnie ale kosztuje niestety z 4 razy więcej niż tamta farba :roll: Ale kurcze musi mi się podobać przecież a nie zrobie byle jak a potem sie męczyć bede :shake: [quote name='Sara_i_Aris']Oj, zawstydziłam się :oops: Od razu jak tu jestem, to napiszę, że Aris został wczoraj stratowany przez cztery większe yorki :lol: I boi się Holly :lol:[/quote] Aaa więc to był strach :evil_lol: A ja myślałam, że obrażony był :eviltong:
PositiveThought Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło... kolegów było więcej niż malinków, i deszcz ich złapał, mokrzy i zmęczeni wrócili do domu z 15/20 zł :lol: tak wogle to cze :grins:
Anusia & Alutka Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 hyhy oj Agus widze ze mie ni mo i nikt tematow Twych nie podejmuje... to tak: doopencje sliczne, Fionka polarna a Kaprysia znowu jest rozczochraną sobą :loveu: i Marzenka :loveu:
Kasia Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='Aga76'] Urlopik już się zaczął? Na pewno jest czyściutko - na błysk :cool1: Jaki jest kolor płytek? [/QUOTE] Tak, od dzis jestem na urlopie. Jutro wyjeżdżamy na mały wypoczynek niestety bez Fidlastego - on zostaje u mojej mamy. Będę tęsknić za nim strasznie.... Kolor płytek taki: Jeszcze nie zafugowane więc efekt nie taki jak powinien być ale pasują bardzo do koloru balkonu czyli do żółtego. Tak nam w zeszłym roku odmalowali blok - na żółto-pomarańczowo. [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img127.imageshack.us/img127/1176/tnimg3044cr2.jpg[/IMG][/URL]
Aga76 Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 [quote name='marzenna79'][COLOR=darkorchid][SIZE=3][FONT=Georgia]Witaj Agnieszko !!! [/FONT][/SIZE][/COLOR] [SIZE=3][FONT=Georgia][COLOR=darkorchid]Wróciłam po trzech dniach z Wieżycy. [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Georgia][COLOR=darkorchid]Troszkę się zrelaksowałam. [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Georgia][COLOR=darkorchid]Pozdrawiam Was dziewczynki. [/COLOR][/FONT][/SIZE] [/quote] Dzień dobry Marzenko :buzi: cieszę się, że chociaż odrobinkę udało się odpocząć. Mam nadzieję, że ciało i dusza poczuły ulgę. Pozdrawiam Cię jak zawsze bardzo gorąco i mocno mocno ściskam. [quote name='tigrunia']Cze Agusia Była ja wczoraj w OBI. Widziała ja farby, pasty i tynki strukturalne. Zadecydowałam, że nie chce czegoś co mi się nie podoba (czyt.farby w pięciu kolorach z Castoramy) i chce taką paste. Nakłada sie to pacą na 1 mm , trorzy byle czym i byle jakie wzorki , dalej maluje się takim czymś co się werniks nazywa z dodatkiem kolorantu. Wsio wygląda bardzo ładnie ale kosztuje niestety z 4 razy więcej niż tamta farba :roll: Ale kurcze musi mi się podobać przecież a nie zrobie byle jak a potem sie męczyć bede[/quote] Cze Beatko :Rose: Profesjonalistka w temacie remontów, malowania ścian i tynków! Teraz to i ja już coś wiem [COLOR=paleturquoise]hihihi[/COLOR] na temat mazania ścian :wink: Fajnie to brzmi, a jaki wybierzesz kolorant? [quote name='PositiveThought']nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło... kolegów było więcej niż malinków, i deszcz ich złapał, mokrzy i zmęczeni wrócili do domu z 15/20 zł :lol: tak wogle to cze :grins:[/quote] Bry Bebuś :calus: [COLOR=paleturquoise]hihihi - jak mi przykro [/COLOR] [quote name='Anusia & Alutka']hyhy oj Agus widze ze mie ni mo i nikt tematow Twych nie podejmuje... to tak: doopencje sliczne, Fionka polarna a Kaprysia znowu jest rozczochraną sobą i Marzenka[/quote] Anuś moja Anuś, gdzie żeś Ty jest? buu buu Ano nikt nie podejmuje i mocno nad tym ubolewam... Ale ja sobie poczekam na Twój Powrót - tęsknię, tonę we łzach, ale dzielnie czekam :calus: [quote name='Kasia']Tak, od dzis jestem na urlopie. Jutro wyjeżdżamy na mały wypoczynek niestety bez Fidlastego - on zostaje u mojej mamy. Będę tęsknić za nim strasznie.... Kolor płytek taki: Jeszcze nie zafugowane więc efekt nie taki jak powinien być ale pasują bardzo do koloru balkonu czyli do żółtego. Tak nam w zeszłym roku odmalowali blok - na żółto-pomarańczowo. [/quote] Kasieńko :loveu: udanego wypoczynku, wracaj uśmiechnięta i zrelaksowana. Rany, ależ ciekawe płytki, nie widziałam jeszcze takich - świetne. Ciekawe jaki będzie efekt końcowy dzieła TZta, pewnie powalający :klacz:
tigrunia Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='Aga76'] Cze Beatko :Rose: Profesjonalistka w temacie remontów, malowania ścian i tynków! Teraz to i ja już coś wiem [COLOR=paleturquoise]hihihi[/COLOR] na temat mazania ścian :wink: Fajnie to brzmi, a jaki wybierzesz kolorant? [/quote] Cze Aguś wieczorową porą :multi: Szczerze mówiąc to jesio sie nie zastanawiałam nad kolorem :shake:
marzenna79 Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 [QUOTE]Dzień dobry Marzenko :buzi: cieszę się, że chociaż odrobinkę udało się odpocząć. Mam nadzieję, że ciało i dusza poczuły ulgę. Pozdrawiam Cię jak zawsze bardzo gorąco i mocno mocno ściskam.[/QUOTE] [COLOR=DarkOrchid][SIZE=3][FONT=Georgia]Witaj Agnieszko !!! Zrelaksowałam się to fakt. Dziękuję bardzo i wzajemnie ściskam mocno, mocno, mocno. Papapa. [/FONT][/SIZE][/COLOR]
PositiveThought Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 wy tu remontujecie, odnawiacie, i inne takie, a ja to miałam w zeszłym roku... pamiętacie może? tego pana Malarza? :evil_lol: cze doopki.
Recommended Posts