Anusia & Alutka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 :loveu::loveu::loveu: :calus::calus::calus: :Rose::Rose::Rose:
PositiveThought Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 my chcemy Fionków, Agusiów i Kaprysiów. tera.
madziasto4 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Aguś włóczysz się po galeryjkach, a do siebie nie wstąpisz? :sad:
Kasia_zg Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [CENTER][I][COLOR=black]Aguś Trzymaj sie kochana!! Bądź dzielna i nie daj sie tej złej kobiecie...Zobaczysz wszystko sie ułozy i bedzie dobrze tylko Ty sie musisz trzymać...myslami jesteśmy przy Tobie i przesyłamy Ci same dobre i pozytywne fuidy [/COLOR][/I] [I]Szalone buziale specjlnie od Matusia ;):loveu::loveu:[/I] [I]Tulasie dla Twoich Niuniek :loveu:[/I][/CENTER]
Aga76 Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 [quote name='madziasto4']Aguś włóczysz się po galeryjkach, a do siebie nie wstąpisz? :sad:[/quote] Trenuję jak to jest nie mieć domu... od wczoraj jest jeszcze gorzej, sytuacja jest tragiczna, ale powiedziałam, że nie ustąpię, dość kłamstw, tajemnic i oczerniania mnie, dość.
Kasia Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Aguś kochana, co Ci powiedzieć aby było Ci lepiej...:glaszcze: [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]Czy chociaż TK jest po Twojej stronie?[/COLOR][/SIZE]
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=black]Aguś Trzymaj sie kochana!! Bądź dzielna i nie daj sie tej złej kobiecie...Zobaczysz wszystko sie ułozy i bedzie dobrze tylko Ty sie musisz trzymać...myslami jesteśmy przy Tobie i przesyłamy Ci same dobre i pozytywne fuidy [/COLOR][/I] [I]Szalone buziale specjlnie od Matusia ;):loveu::loveu:[/I] [I]Tulasie dla Twoich Niuniek :loveu:[/I][/CENTER][/QUOTE] Oj Kasiu jaka Ty jestes niepodobna do siebie, taka malo niebieska ;) [quote name='Aga76']Trenuję jak to jest nie mieć domu... od wczoraj jest jeszcze gorzej, sytuacja jest tragiczna, ale powiedziałam, że nie ustąpię, dość kłamstw, tajemnic i oczerniania mnie, dość.[/QUOTE] Oj Agus :calus: Ja Cie przygarne do siebie, o to sie nie martw:loveu: A T paskudna niech sie miarkuje, bo jak dogomaniowa amie stworzymy to wiory leciec beda :mad: [quote name='Kasia'] [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]Czy chociaż TK jest po Twojej stronie?[/COLOR][/SIZE][/QUOTE] [SIZE="1"][COLOR="PaleTurquoise"]Kiedys chyba Aga mowila, ze tak nie do konca...[/COLOR][/SIZE]
Kasia Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] Ja Cie przygarne do siebie, o to sie nie martw:loveu: [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]Kiedys chyba Aga mowila, ze tak nie do konca...[/COLOR][/SIZE] [/quote] I ja i ja :multi: Madźki pewnie też z chęcią więc będizesz miała w czym wybierać :loveu: [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]to nie dobrze... [/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][/SIZE]
Aga76 Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 [COLOR=paleturquoise]No właśnie, Anusia ma rację... to przykre[/COLOR] [COLOR=black]walka z wiatrakami[/COLOR]
Aga76 Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Buuuu oj buuu :-([/quote] oj tak... od wczorajszego wieczora zaczęła się akcja zacierania śladów i kolejne straszenia... Dziewczyny, to jest koszmar, to jest nienormalne i najgorsze w tym jest to, że TK stara się to załagodzić, wyciszyć, a ja tego już nie mogę wytrzymać...
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='Aga76']oj tak... od wczorajszego wieczora zaczęła się akcja zacierania śladów i kolejne straszenia... Dziewczyny, to jest koszmar, to jest nienormalne i najgorsze w tym jest to, że TK stara się to załagodzić, wyciszyć, a ja tego już nie mogę wytrzymać...[/QUOTE] Dziewczeta czas zaczac dzialac! Moze by tak atomowke Agus zrzucic hęęę? Czy za blisko od Cie jest jaskinia T?
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='Aga76']Smycz spuszczona na 5 minut drogi...[/QUOTE] [IMG]http://foolstown.com/sm/obm.gif[/IMG] I pewnie nawet nie marszobiegiem tylko krokiem zwyklym... I w tym tkwi problem, nie odcieta pępowina TK :cool1: Czyli atomowka odpada... Za bliska odleglosc :roll:
Aga76 Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 I znów masz rację z tym krokiem... [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]kmac, no newry mi siadają[/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][/SIZE] [SIZE=1][/SIZE]
PositiveThought Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Aguuuś. ja przylizłam tu w celu pocieszaczo-czaso-dotrzymywacza :calus: to schowajcie się w betonowych rurach a my se z Anusią z tą atomówką poradzimy...
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Nerwy bacznosc!! A ja psychologicznie rzecz ujme i powiem, ze najlepiej byloby TK odciac ta pepowine, ktora nadal z rodzicielka jest polaczony. Mozna to zrobic albo przez rozcianiecie jej do momentu pekniecia, czyli zmiane miejsca zamieszkania, albo przez destrukcje obiektu, w ktorym pepowina owa zaczyna swoj bieg. Jejku Agus :calus: Jak rozwiazac Twoj problem?
Aga76 Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Bombka może być, mnie i tak każdego dnia 12 godzin nie ma w domu. Cze Bebuś.
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='PositiveThought'] to schowajcie się w betonowych rurach a my se z Anusią z tą atomówką poradzimy...[/QUOTE] Atomowki :megagrin: Normalnie Anusia, Atka i Madzka hi hi. [IMG]http://republika.pl/blog_de_369307/1287468/sz/bojka_mysli.gif[/IMG] [IMG]http://republika.pl/blog_de_369307/1287468/sz/bajeczka_mysli.gif[/IMG] [IMG]http://republika.pl/blog_de_369307/1287468/sz/brawurka_z_serduszkami.gif[/IMG] Tylko trza na ta trzecia zaczekac, bo udaje ze sie uczy. Hi hi a jak ich charakterystyki pasuja do nas :megagrin: Oczywiscie nie musze dodawac kto jest liderem :eviltong:
PositiveThought Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 :calus: że ja ta słodka? :grins: i kokardki moje nawet są :evil_lol:
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='Aga76']Anusia, jakaś ty sexy noo :razz:[/QUOTE] Hihi no nie?? :razz: [quote name='PositiveThought']:calus: że ja ta słodka? :grins: i kokardki moje nawet są :evil_lol:[/QUOTE] Tak Be, Ty ta slodka :loveu: A Madzka to ta, co najpierw robi a pozniej mysli :megagrin: <= charakterystyka w duzym skrocie :eviltong:
Recommended Posts