Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[CENTER][I][COLOR=black]Aguś Trzymaj sie kochana!! Bądź dzielna i nie daj sie tej złej kobiecie...Zobaczysz wszystko sie ułozy i bedzie dobrze tylko Ty sie musisz trzymać...myslami jesteśmy przy Tobie i przesyłamy Ci same dobre i pozytywne fuidy [/COLOR][/I]
[I]Szalone buziale specjlnie od Matusia ;):loveu::loveu:[/I]
[I]Tulasie dla Twoich Niuniek :loveu:[/I][/CENTER]

Posted

[quote name='madziasto4']Aguś włóczysz się po galeryjkach, a do siebie nie wstąpisz? :sad:[/quote]

Trenuję jak to jest nie mieć domu... od wczoraj jest jeszcze gorzej, sytuacja jest tragiczna, ale powiedziałam, że nie ustąpię, dość kłamstw, tajemnic i oczerniania mnie, dość.

Posted

Aguś kochana, co Ci powiedzieć aby było Ci lepiej...:glaszcze:

[SIZE=1][COLOR=paleturquoise]Czy chociaż TK jest po Twojej stronie?[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=black]Aguś Trzymaj sie kochana!! Bądź dzielna i nie daj sie tej złej kobiecie...Zobaczysz wszystko sie ułozy i bedzie dobrze tylko Ty sie musisz trzymać...myslami jesteśmy przy Tobie i przesyłamy Ci same dobre i pozytywne fuidy [/COLOR][/I]
[I]Szalone buziale specjlnie od Matusia ;):loveu::loveu:[/I]
[I]Tulasie dla Twoich Niuniek :loveu:[/I][/CENTER][/QUOTE]

Oj Kasiu jaka Ty jestes niepodobna do siebie, taka malo niebieska ;)

[quote name='Aga76']Trenuję jak to jest nie mieć domu... od wczoraj jest jeszcze gorzej, sytuacja jest tragiczna, ale powiedziałam, że nie ustąpię, dość kłamstw, tajemnic i oczerniania mnie, dość.[/QUOTE]

Oj Agus :calus:
Ja Cie przygarne do siebie, o to sie nie martw:loveu:
A T paskudna niech sie miarkuje, bo jak dogomaniowa amie stworzymy to wiory leciec beda :mad:

[quote name='Kasia']
[SIZE=1][COLOR=paleturquoise]Czy chociaż TK jest po Twojej stronie?[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]

[SIZE="1"][COLOR="PaleTurquoise"]Kiedys chyba Aga mowila, ze tak nie do konca...[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']
Ja Cie przygarne do siebie, o to sie nie martw:loveu:

[SIZE=1][COLOR=paleturquoise]Kiedys chyba Aga mowila, ze tak nie do konca...[/COLOR][/SIZE]
[/quote]

I ja i ja :multi:
Madźki pewnie też z chęcią więc będizesz miała w czym wybierać :loveu:

[SIZE=1][COLOR=paleturquoise]to nie dobrze... [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][/SIZE]

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Buuuu oj buuu :-([/quote]

oj tak... od wczorajszego wieczora zaczęła się akcja zacierania śladów i kolejne straszenia... Dziewczyny, to jest koszmar, to jest nienormalne i najgorsze w tym jest to, że TK stara się to załagodzić, wyciszyć, a ja tego już nie mogę wytrzymać...

Posted

[quote name='Aga76']oj tak... od wczorajszego wieczora zaczęła się akcja zacierania śladów i kolejne straszenia... Dziewczyny, to jest koszmar, to jest nienormalne i najgorsze w tym jest to, że TK stara się to załagodzić, wyciszyć, a ja tego już nie mogę wytrzymać...[/QUOTE]

Dziewczeta czas zaczac dzialac!
Moze by tak atomowke Agus zrzucic hęęę?
Czy za blisko od Cie jest jaskinia T?

Posted

[quote name='Aga76']Smycz spuszczona na 5 minut drogi...[/QUOTE]

[IMG]http://foolstown.com/sm/obm.gif[/IMG] I pewnie nawet nie marszobiegiem tylko krokiem zwyklym...

I w tym tkwi problem, nie odcieta pępowina TK :cool1:

Czyli atomowka odpada...
Za bliska odleglosc :roll:

Posted

I znów masz rację z tym krokiem...

[SIZE=1][COLOR=paleturquoise]kmac, no newry mi siadają[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][/SIZE]
[SIZE=1][/SIZE]

Posted

Nerwy bacznosc!!

A ja psychologicznie rzecz ujme i powiem, ze najlepiej byloby TK odciac ta pepowine, ktora nadal z rodzicielka jest polaczony. Mozna to zrobic albo przez rozcianiecie jej do momentu pekniecia, czyli zmiane miejsca zamieszkania, albo przez destrukcje obiektu, w ktorym pepowina owa zaczyna swoj bieg.

Jejku Agus :calus:
Jak rozwiazac Twoj problem?

Posted

[quote name='PositiveThought']
to schowajcie się w betonowych rurach a my se z Anusią z tą atomówką poradzimy...[/QUOTE]

Atomowki :megagrin:
Normalnie Anusia, Atka i Madzka hi hi.

[IMG]http://republika.pl/blog_de_369307/1287468/sz/bojka_mysli.gif[/IMG] [IMG]http://republika.pl/blog_de_369307/1287468/sz/bajeczka_mysli.gif[/IMG] [IMG]http://republika.pl/blog_de_369307/1287468/sz/brawurka_z_serduszkami.gif[/IMG]

Tylko trza na ta trzecia zaczekac, bo udaje ze sie uczy.

Hi hi a jak ich charakterystyki pasuja do nas :megagrin:
Oczywiscie nie musze dodawac kto jest liderem :eviltong:

Posted

[quote name='Aga76']Anusia, jakaś ty sexy noo :razz:[/QUOTE]

Hihi no nie?? :razz:

[quote name='PositiveThought']:calus:

że ja ta słodka? :grins:

i kokardki moje nawet są :evil_lol:[/QUOTE]

Tak Be, Ty ta slodka :loveu:
A Madzka to ta, co najpierw robi a pozniej mysli :megagrin: <= charakterystyka w duzym skrocie :eviltong:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...