MAREA SHAPIRO Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Alu a brata - niekoniecznie blizniaka to Tk nie ma? hihi:lol::lol::lol:
Anusia & Alutka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Od Marka-Adama to by bylo... Niech pomysle :hmmmm: :oops:
madziasto4 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Cześć Agula :loveu: Ślę pozdrowienia dla ogonka co się zwie Kaprysia, ogonka Fionki i... ogonka TK..:roflt: Niech TK zdrowieje :multi:
koregra Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Hej Aga fajnie ze sie pojawiasz :multi: Bardzo mnie cieszy ze dziewczyny mają się lepiej a co do TK niech zdrowieje bo kto tu będzie dogadzał:evil_lol: Pozdrowionka:loveu:
Anusia & Alutka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Atak na marginesie, oczywiscie dziewczeta bez urazy, ale wroc Agus bo brak mi jest niczem Mickiewiczowi, wieszczowi naszemu ojczyzny, konwersacji naszych owych wzniesionych ponad poziomy. Zaiste chcialabym aby postac Twa zacna zaszczycila ma osobe rozmowa chocby krotką aczkolwiek rozwijajacą, albowiem nic tak czlowieka nie ksztalci jak inteligentna wymiana zdan.
Aga76 Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 Ło masz... powrót nie wypalił, bo znów mi się rypnęło, tym razem szanowana spółdzielnia o powalającej na kolana nazwie "Przełom" pozwoliła sobie napaskudzić. Wczoraj rozpoczął się kolejny remont tarasu, oczywiście bez poinformowani właścicieli i w ciemnych okolicznościach przyrody trwała ewaluacja dobytku, czyli demontaż siatki zabezpieczającej, pakowanie zestawu ogrodowego i wynoszenie choinek. [COLOR=lightblue]Przełom brzmi dumnie, noo mają poczucie humoru, chyba nawet wyższych lotów niż wyspiarskie...[/COLOR] A ogony mają teraz zakaz wjazdu, siedziały wczoraj na dywaniku przed oknem balkonowym i patrzyły na TK jak się sam bawił przy zwijaniu siatki.
Kasia Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Dzień dobry we wtorek :loveu: Masz Ci los Aguś...jak nie urok to sr........(tak to chyba mówią, co nie? :roll:)
Aga76 Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 Cześć Kasieńko, masz rację, to ja ładnie skończę... sraczka hihihi [COLOR=lightblue]A co tam, już mi wszysko jedno, co jeszcze może mi się zwalić na głowę?[/COLOR]
Anusia & Alutka Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='Aga76'] [COLOR=lightblue]A co tam, już mi wszysko jedno, co jeszcze może mi się zwalić na głowę?[/COLOR][/QUOTE] Hmmmm... to ja powiem tak. [size=5]T[/size] Czesc Agus :loveu:
Kasia_zg Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [CENTER][I][COLOR=navy]Cześć Aguś :p[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Jak tam twoje samopoczucie, jak słodkie niuńki sie miewają?? [/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Zostawiamy gorace buziale:loveu: i mocne tulaski:calus:[/COLOR][/I][/CENTER]
Kasia Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] Hmmmm... to ja powiem tak. [SIZE=5]T[/SIZE] [/quote] I koniec świata nastapi. Cześć Aguś :loveu: i Kapri i Fionka też :loveu:
Aga76 Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 Aaaa dziękuję, w pewnym sensie T mi się zwaliło na głowę, a jakże... Fionka wieczorem źle się poczuła, mam nadzieję, że to tylko chwilowa niedyspozycja. Poranek był lodowaty, brrr
Kasia_zg Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Dzień Dobry Agusiu :) Oj owszem owszem poranek jest zimniutki nawet Matrixowi na porannym spacerku było zimno i za długo nie chciał łazic. Ojej Fioneczko kochana nie choruj już bądź zdrowiutka i wesolutka...Milaski dla dziewczynek :) Miłego dzioneczka zycze :)
Anusia & Alutka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Dzien dobry Agus :loveu: Mi tez dogo szwankuje, emotkow nie moge wstawiac buuu.
Aga76 Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Dzien dobry Agus :loveu: Mi tez dogo szwankuje, emotkow nie moge wstawiac buuu.[/quote] Cześć Anusia jak miło :loveu:
Anusia & Alutka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Co milo Agus? Ze mi emotkow nie moge wstawiac? ;) W kocu sie spotkalysmy :loveu:
Anusia & Alutka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Hyyyy a a se przypomnialam! Czy wladzy rodzic jest lekarzem?
Aga76 Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 Coś tam było na rzeczy, alem nie pamiętam konkretnie... Może Kasia Fiedelkowa pamięta?
Kasia Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [quote name='Aga76'] Coś tam było na rzeczy, alem nie pamiętam konkretnie... Może Kasia Fiedelkowa pamięta? [/quote] Nie jestem pewna do do rodziców Wałdzy ale Atkowy mamszyn jest chiba lekarzem....
Pegaza Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Dobry wieczór:p lece dalej galerie nadrabiac...
Aga76 Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 [quote name='fidelek2']Nie jestem pewna do do rodziców Wałdzy ale Atkowy mamszyn jest chiba lekarzem....[/quote] i owszem :cool1: Cześ Dario.
Anusia & Alutka Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name='fidelek2']Nie jestem pewna do do rodziców Wałdzy ale Atkowy mamszyn jest chiba lekarzem....[/QUOTE] Że stomatolog? :hmmmm: Cos mi sie kojarzy. A wogole dzie Atka?? Dzien dobry Agus :loveu: Na poczet naszego biznesu daje ogloszenie: Kazda ilosc T chetnie przyjme!
Aga76 Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Cześć Anusia, biznes czas zacząć... Z Fioneczką wczoraj było lepiej.
Recommended Posts