Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']

A Fidlasta to na wlasne zyczenie :eviltong:
[/quote]

Że co kurna? :crazyeye:

Takie buty mówisz...OK!
Se zapamiętam!

Cze Aguś :loveu:

Posted

Na wlasne bo sama sie Fidlasta ukrywasz!!
To jak mamy Cie widziec a tym bardziej mowic do Cie?

Agus, siedze, popijam winko, zagryzam zoltym serem i wspominam dawne nasze czasy [COLOR="PaleTurquoise"]pijanstwa[/COLOR] na dogo.
Wroc, bo tradycja zaniknie...

Posted

Ja się ukrywam????
Tyś sama tajemnicza jak nie wiem co....:roll:

Aguś wracaj. W tym się zgodzę z Anuśką - goopio sie pije piwko samemu.....

Posted

Aga jak fajnie czytać dobre wieści. Wracajcie do zdrowia migusiem, czekamy.
[SIZE=1][COLOR=lightblue]Co do popijawy ja tyz sie pisze[/COLOR][/SIZE]:eviltong:

Posted

W sobotę po pracy TK wylądował w szpitalu na izbie przyjęć, miał ostry ból pod lewą łopatką i z trudem oddychał, zrobili mu kilka razy EKG, podłączyli kroplówkę, dali zastrzyk, wypisali receptę na środki przeciwbólowe, skierowali do poradni neurologicznej i wypuścili. Stwierdzono silne nerwobóle...

Kto chętny przyłączyć się do tego chorego/chorobowego maratonu?

[COLOR=lightblue]Co najmiej trzy miesiące będę faszerować się antybiotykiem, więc alkoholizacja jak najbardziej wskazana, może wizja przyszłości mi się ujawni...[/COLOR]

[COLOR=black]Ogony mają się coraz lepiej, z Fionką jeszcze muszę iść na konsultację, bo teraz pora rozwiązać pozostałe problemy zdrowotne. Kaprysia podpuszcza małą do kradzieży i namiętnej dewastacji moich kapci, a później udaje niewiniątko, że ona niby nic nie wie...[/COLOR]

[B][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=navy][I]Dziękuję za Wszystkie Wasze Wpisy.[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Aga76']W sobotę po pracy TK wylądował w szpitalu na izbie przyjęć, miał ostry ból pod lewą łopatką i z trudem oddychał, zrobili mu kilka razy EKG, podłączyli kroplówkę, dali zastrzyk, wypisali receptę na środki przeciwbólowe, skierowali do poradni neurologicznej i wypuścili. Stwierdzono silne nerwobóle...

Kto chętny przyłączyć się do tego chorego/chorobowego maratonu?

[COLOR=lightblue]Co najmiej trzy miesiące będę faszerować się antybiotykiem, więc alkoholizacja jak najbardziej wskazana, może wizja przyszłości mi się ujawni...[/COLOR]

[COLOR=black]Ogony mają się coraz lepiej, z Fionką jeszcze muszę iść na konsultację, bo teraz pora rozwiązać pozostałe problemy zdrowotne. Kaprysia podpuszcza małą do kradzieży i namiętnej dewastacji moich kapci, a później udaje niewiniątko, że ona niby nic nie wie...[/COLOR]

[B][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=navy][I]Dziękuję za Wszystkie Wasze Wpisy.[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/quote]

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
brawo Ogonki!
super ze juz lepiej...przykro mi z powodu TK(?)
....ok...moze mi ktos wytlumaczy co to znaczy TZ...od czego to skrot...znaczenia sie poniekad domyslam...dawno w Polsce
nie zylam..i nie kumam...:oops::oops::oops:

Posted

Cześć Marea,

TZ (TŻ) tłumacząc na polski z języka dogo to towarzysz życia, a TK to najładniej tłumaczy Anusia :roll:

[COLOR=lightblue](TK to taki rodzaj TZ)[/COLOR]

Posted

Anuśka wytłumacz na ładnie co to znaczy to TK...

Świetnie wieści co do ogonków!!!!
Co do TK to trzymamy kciuki zaciśnięte aby też szybciutko wylazł z nerwobóli!!!!

Posted

[quote name='MAREA SHAPIRO']bhyyhyhyhy dzieki...tK myslalam ze to tesciowka...
ehehe
nie przyszlo by mi do glowy...Melka jest moim Tz :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

[COLOR=lightblue]To co napisałaś to jest T[/COLOR]

[quote name='fidelek2']Anuśka wytłumacz na ładnie co to znaczy to TK...

Świetnie wieści co do ogonków!!!!
Co do TK to trzymamy kciuki zaciśnięte aby też szybciutko wylazł z nerwobóli!!!![/quote]

Cześć Kasiu, witaj.

Posted

Jesoooo :mdleje:
Jak nie jeden ogonek to drugi, jak nie drugi to czeci :shake:
Agus jak to dobrze ze Ty ogonka nie posiadasz, bo Twoja kolej by byla :evil_lol:

[B]Marea[/B], służę definicją, i pozwólcie że w całym swym zadufaniu zacytuje sama siebie :eviltong:

[quote name='Anusia & Alutka']Dobrze, wyjaśniam więc.
TK oznacza [B][COLOR="Lime"][COLOR="Blue"]T[/COLOR][/COLOR][/B]omasz [COLOR="#00ff00"][B][COLOR="#0000ff"]K[/COLOR][/B][/COLOR]ulturalny.
Tomasz, bo takie jest imię owego Kulturalnego mężczyzny.
A Kulturalny, bo taki właśnie jest Tomasz :eviltong:

Robi grzańca, obiadki, biega do monopolowego, jak szykuje się forumowa imprezka... I nie marudzi jak Aga przesiaduje z nami na forum, co świadczy o jego osobistej kulturze.[/QUOTE]

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Ze juz do nas wracasz i bedziesz sie pojawiac chociaz wieczorami.[/quote]

Jesienna mobilizacja... zobaczymy, może się uda.

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Odnajdz sie i wroc.
Ja jutro wydaje mnostwo kasy...
Na ksiazki buuu.[/quote]

fajne chociaż, czy na "cegły"?

Posted

Ano nie maja :shake:
Jedni przeginaja w ta strone a inni znowu w druga i robia ksiazki chyba z papieru toaletowego a napewno z makulatury. Takie wiesz... zolte strony za duuuza kase :roll:
No ale co, kupic trza, bo to naszych egzaminatorow ksiazki... :cool1:

Lece poki co.
Bede later :calus:

Posted

Hej Aga:loveu:
jakie dobre wieści no i ten TK mam nadzieje że nerwobóle popuszczą
i w końcu wszyscy będą zdrowi:p

Anusia a skrót Marka-Adama to by był M i co dalej?:eviltong:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...