PositiveThought Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 wracaj, właśnie, teraz, natychmiast! Aguś!
Kasia Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] A Fidlasta to na wlasne zyczenie :eviltong: [/quote] Że co kurna? :crazyeye: Takie buty mówisz...OK! Se zapamiętam! Cze Aguś :loveu:
Anusia & Alutka Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Na wlasne bo sama sie Fidlasta ukrywasz!! To jak mamy Cie widziec a tym bardziej mowic do Cie? Agus, siedze, popijam winko, zagryzam zoltym serem i wspominam dawne nasze czasy [COLOR="PaleTurquoise"]pijanstwa[/COLOR] na dogo. Wroc, bo tradycja zaniknie...
Kasia Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Ja się ukrywam???? Tyś sama tajemnicza jak nie wiem co....:roll: Aguś wracaj. W tym się zgodzę z Anuśką - goopio sie pije piwko samemu.....
PositiveThought Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Aguś! wracaj do nas, bo my bez Ciebie to nie takie my jak ten, znaczy no wcale, ale ten.
koregra Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Aga jak fajnie czytać dobre wieści. Wracajcie do zdrowia migusiem, czekamy. [SIZE=1][COLOR=lightblue]Co do popijawy ja tyz sie pisze[/COLOR][/SIZE]:eviltong:
madziasto4 Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Pijaczyny jedne:evil_lol: No ale jak wszyscy, to wszyscy- przecie ja sama pić nie będę :lol:
Aga76 Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 W sobotę po pracy TK wylądował w szpitalu na izbie przyjęć, miał ostry ból pod lewą łopatką i z trudem oddychał, zrobili mu kilka razy EKG, podłączyli kroplówkę, dali zastrzyk, wypisali receptę na środki przeciwbólowe, skierowali do poradni neurologicznej i wypuścili. Stwierdzono silne nerwobóle... Kto chętny przyłączyć się do tego chorego/chorobowego maratonu? [COLOR=lightblue]Co najmiej trzy miesiące będę faszerować się antybiotykiem, więc alkoholizacja jak najbardziej wskazana, może wizja przyszłości mi się ujawni...[/COLOR] [COLOR=black]Ogony mają się coraz lepiej, z Fionką jeszcze muszę iść na konsultację, bo teraz pora rozwiązać pozostałe problemy zdrowotne. Kaprysia podpuszcza małą do kradzieży i namiętnej dewastacji moich kapci, a później udaje niewiniątko, że ona niby nic nie wie...[/COLOR] [B][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=navy][I]Dziękuję za Wszystkie Wasze Wpisy.[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
MAREA SHAPIRO Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='Aga76']W sobotę po pracy TK wylądował w szpitalu na izbie przyjęć, miał ostry ból pod lewą łopatką i z trudem oddychał, zrobili mu kilka razy EKG, podłączyli kroplówkę, dali zastrzyk, wypisali receptę na środki przeciwbólowe, skierowali do poradni neurologicznej i wypuścili. Stwierdzono silne nerwobóle... Kto chętny przyłączyć się do tego chorego/chorobowego maratonu? [COLOR=lightblue]Co najmiej trzy miesiące będę faszerować się antybiotykiem, więc alkoholizacja jak najbardziej wskazana, może wizja przyszłości mi się ujawni...[/COLOR] [COLOR=black]Ogony mają się coraz lepiej, z Fionką jeszcze muszę iść na konsultację, bo teraz pora rozwiązać pozostałe problemy zdrowotne. Kaprysia podpuszcza małą do kradzieży i namiętnej dewastacji moich kapci, a później udaje niewiniątko, że ona niby nic nie wie...[/COLOR] [B][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=navy][I]Dziękuję za Wszystkie Wasze Wpisy.[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/quote] :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: brawo Ogonki! super ze juz lepiej...przykro mi z powodu TK(?) ....ok...moze mi ktos wytlumaczy co to znaczy TZ...od czego to skrot...znaczenia sie poniekad domyslam...dawno w Polsce nie zylam..i nie kumam...:oops::oops::oops:
Aga76 Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Cześć Marea, TZ (TŻ) tłumacząc na polski z języka dogo to towarzysz życia, a TK to najładniej tłumaczy Anusia :roll: [COLOR=lightblue](TK to taki rodzaj TZ)[/COLOR]
MAREA SHAPIRO Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 bhyyhyhyhy dzieki...tK myslalam ze to tesciowka... ehehe nie przyszlo by mi do glowy...Melka jest moim Tz :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Kasia Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Anuśka wytłumacz na ładnie co to znaczy to TK... Cze Aguś :loveu: Świetnie wieści co do ogonków!!!! Co do TK to trzymamy kciuki zaciśnięte aby też szybciutko wylazł z nerwobóli!!!!
Aga76 Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [quote name='MAREA SHAPIRO']bhyyhyhyhy dzieki...tK myslalam ze to tesciowka... ehehe nie przyszlo by mi do glowy...Melka jest moim Tz :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [COLOR=lightblue]To co napisałaś to jest T[/COLOR] [quote name='fidelek2']Anuśka wytłumacz na ładnie co to znaczy to TK... Cze Aguś :loveu: Świetnie wieści co do ogonków!!!! Co do TK to trzymamy kciuki zaciśnięte aby też szybciutko wylazł z nerwobóli!!!![/quote] Cześć Kasiu, witaj.
Anusia & Alutka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Jesoooo :mdleje: Jak nie jeden ogonek to drugi, jak nie drugi to czeci :shake: Agus jak to dobrze ze Ty ogonka nie posiadasz, bo Twoja kolej by byla :evil_lol: [B]Marea[/B], służę definicją, i pozwólcie że w całym swym zadufaniu zacytuje sama siebie :eviltong: [quote name='Anusia & Alutka']Dobrze, wyjaśniam więc. TK oznacza [B][COLOR="Lime"][COLOR="Blue"]T[/COLOR][/COLOR][/B]omasz [COLOR="#00ff00"][B][COLOR="#0000ff"]K[/COLOR][/B][/COLOR]ulturalny. Tomasz, bo takie jest imię owego Kulturalnego mężczyzny. A Kulturalny, bo taki właśnie jest Tomasz :eviltong: Robi grzańca, obiadki, biega do monopolowego, jak szykuje się forumowa imprezka... I nie marudzi jak Aga przesiaduje z nami na forum, co świadczy o jego osobistej kulturze.[/QUOTE]
Anusia & Alutka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='Aga76']Anusia dziękuję za definicję.[/QUOTE] Aga :loveu: No my tesknimy przeciez...
Aga76 Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 I co ja mam napisać...? [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]nie wiem[/COLOR][/SIZE]
Anusia & Alutka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='Aga76']I co ja mam napisać...? [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]nie wiem[/COLOR][/SIZE][/QUOTE] Ze juz do nas wracasz i bedziesz sie pojawiac chociaz wieczorami.
Aga76 Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Ze juz do nas wracasz i bedziesz sie pojawiac chociaz wieczorami.[/quote] Jesienna mobilizacja... zobaczymy, może się uda.
Anusia & Alutka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Odnajdz sie i wroc. Ja jutro wydaje mnostwo kasy... Na ksiazki buuu.
Aga76 Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Odnajdz sie i wroc. Ja jutro wydaje mnostwo kasy... Na ksiazki buuu.[/quote] fajne chociaż, czy na "cegły"?
Anusia & Alutka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Ofkors Agus ze na cegly buuu oj buuuu :placz: I to jeszcze takie ciezkie zrobili, w twardych okladkach :shake:
Aga76 Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 W twardych? Noo to już przegięcie, wstydu nie mają. Bolesny wydatek.
Anusia & Alutka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Ano nie maja :shake: Jedni przeginaja w ta strone a inni znowu w druga i robia ksiazki chyba z papieru toaletowego a napewno z makulatury. Takie wiesz... zolte strony za duuuza kase :roll: No ale co, kupic trza, bo to naszych egzaminatorow ksiazki... :cool1: Lece poki co. Bede later :calus:
Pegaza Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Hej Aga:loveu: jakie dobre wieści no i ten TK mam nadzieje że nerwobóle popuszczą i w końcu wszyscy będą zdrowi:p Anusia a skrót Marka-Adama to by był M i co dalej?:eviltong:
Recommended Posts