Aga76 Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']zaglosowalam se tez.[/quote] :loveu: Anusia Kochana :loveu:
Aga76 Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Kochan, nie-kochana, ale glodna!![/quote] Anusia głód trzeba zaspokoić, bo inaczej wiedza będzie ciężko wchodzić :cool1:
madziasto4 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Cześć Aguś :loveu: Dzielna Fionka :thumbs: Zagłosowane ;)
Anusia & Alutka Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Dlaczego mi dgm na mojej wlasnej galerii zamula?
Aga76 Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Dlaczego mi dgm na mojej wlasnej galerii zamula?[/quote] Może od moich głupot :roll:
Anusia & Alutka Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='Aga76']Może od moich głupot :roll:[/QUOTE] Eeee watpie... Moze od moich? :hmmmm:
Aga76 Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Eeee watpie... Moze od moich? :hmmmm:[/quote] :shake: ty głupot nie piszesz
Anusia & Alutka Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='Aga76']:shake: ty głupot nie piszesz[/QUOTE] :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:
Aga76 Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Ykhm... Taaaa :cool1:[/quote] Anusia sprawa jest... poczekaj...
Kasia_zg Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Agusiu ja tu bede siedziła i czekała dopóki nie zobacze Kaprysieńki...mam przeogromną ochote zobaczyć tego słodkiego pyzolka :)
koregra Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Witam, ale zaległości ma oj oj oj Pamiętacie mnie jeszcze:p Całuski dla Fioneczki i Capri
Kasia Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 no tak! prosiliśmy o Kapryśkę i się nie doczekaliśmy :mad: tak być nie może, oj nie. czy mam tu siedzieć do samego rańca i czekać i czekać i czekać i nie iść spać...??? :roll:
Anusia & Alutka Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='fidelek2']no tak! prosiliśmy o Kapryśkę i się nie doczekaliśmy :mad: tak być nie może, oj nie. czy mam tu siedzieć do samego rańca i czekać i czekać i czekać i nie iść spać...??? :roll:[/QUOTE] Noo ja siedze i czekam i czekam i czekam i nie ide spac... Czesc Kamilko!
madziasto4 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Cześć wieczorne. Tak wyglądam: :huh: :huh: :huh: :huh:
Kasia_zg Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Nio a ja sie niestety nie doczekalam i raczej sie dziś nie doczekam ide spać a tak chciałam ujżeć Kaprysieńke...pozostaje mi życzyć wszystkim oczekującym i wytrwałym cioteczom przyjemnej nocki...Dobranoc :)
Anusia & Alutka Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='madziasto4']Cześć wieczorne. Tak wyglądam: :huh: :huh: :huh: :huh:[/QUOTE] Biedna Madzka :calus: Kasiu, ktos nas zrobil w jajo... :roll:
Guest Agata_B Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Dobranoc wszystkim ;* Yorkowych snów życzę :cool1: :evil_lol:
MAREA SHAPIRO Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Dlaczego mi dgm na mojej wlasnej galerii zamula?[/QUOTE] Tochyba tak juz jest bo mi tez na mojej najbardziej..jak juz
Aga76 Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 Ech buuu, przepraszam, wczoraj było tak:wróciłam z Fionką od weta, weszłam do domu i co... buu i Kapryśka zwymiotowała :placz:
Kasia_zg Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 [CENTER][I][COLOR=navy]Dzień dobry Agusiu :)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Ojejciu jejciu biedna Kaprysia :( jak ona sie dziś czuje i jak tam z Fioneczką?? [/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Wytulaj te dwie niunki odemnie:loveu: :loveu: [/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Przesyłam Ci Agniesiu gorące buziaczki:loveu: [/COLOR][/I][/CENTER]
Kasia Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Anuś ale chiba Jej to wybaczymy, co...??? :roll: Kapryśka, Ty nas nie strasz! I swojej Pańci też! Jak sie dzisiaj miewaja dziewczynki?
Recommended Posts