Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pegaza']Hej:lol:
o jezu a wy ciągle o jednym daj daj daj...:eviltong: ja ciągle słysze daj...tu i u was....daj...:eviltong:
ide wszamać chleba bo bułke zjadłam ale coś mało...:eating:[/quote]

Ooo, a jaką bułkę jadłaś?
Taaa a do chleba pewnie gołąb będzie :roll: ten co miał byc mój...
hmmm hmmm hmmm - zaraz się wzruszę

Posted

[quote name='koregra']Witam witam. A tu o jedzonku:eviltong: i na nic się nie załapałm :-([/quote]

Nie przejmuj się, to tak jak my, Daria nam smaka tylko zrobiła i zwiała z gołębiami :cool1:

Posted

[quote name='PositiveThought']szukam czegoś dla Cię Aguś...

ja pochłonęłam dwa jaja :grins:[/quote]

To teraz Be musisz zrobić zdjęcie Dusiaczkowi i je pokazać, żebym miała pewność, że inne jaja wszamałaś ze smakiem!

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Ojej ale ktos mi macha.
Z daleka ksztalty zamazane ale wyraznie widze ze ktos macha :evil_lol:[/quote]

to ja to ja, to moja łapka :bye: drzewa w Łazienkach zasłaniają troszkę, ale skaczę wysoko i macham dzielnie

Posted

[quote name='PositiveThought']ups, to ja sprawdzę, czy się nie pomyliłam :evil_lol:

niech mi ktoś pomacha teeeż :([/quote]

Pokój z tobą, a nawet całe mieszkanie :ylsuper:

Posted

[COLOR=black][quote name='Anusia & Alutka']ale z Nysy to za daleko zebym zobaczyla buuu :-([/quote][/COLOR]
Jak to daleko, ja specjalistycznie macham no:-(

Posted

[quote name='Anusia & Alutka'][COLOR=paleturquoise]Kotlety sojowe robione z prawdziwego granulatu a nie z torebki [/COLOR][/quote]
Mam nadzieję że ty się podzielisz ;)

Posted

[COLOR=paleturquoise]Chce kotleta, Anusia rzuć jednego...[/COLOR]
[COLOR=#afeeee][/COLOR]
[COLOR=#afeeee][COLOR=black]lalalalala - sobie pośpiewam do monitora[/COLOR] [/COLOR]

Posted

[quote name='Aga76'][COLOR=paleturquoise]Chce kotleta, Anusia rzuć jednego...[/COLOR]

[COLOR=#afeeee][COLOR=black]lalalalala - sobie pośpiewam do monitora[/COLOR] [/COLOR][/quote]

[COLOR=PaleTurquoise]jeszcze ich ni mom.
[/COLOR]
teraz sem idem :bye:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...