Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzien dobry:Rose:
ja w biegu bo robie gołąbki:eating: znaczy kończe je...
a potem musze do babci...
wpadne wieczorkiem:p
do dogokoleżanek wpadne równiez póżniej pa:p

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ja też zgłodaniałam, a tu ani gołąbków, ani rosołku, ach ja kcem do Polski do mamci :placz: :lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]P.S Beatka ja jstem ślepa i nie widzę tych zdjęc z wesela :shake:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ja też zgłodaniałam, a tu ani gołąbków, ani rosołku, ach ja kcem do Polski do mamci :placz: :lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]P.S Beatka ja jstem ślepa i nie widzę tych zdjęc z wesela :shake:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]

Oooj biedna Daguś, trza wysłaś jakimś priorytetem gołąbka do Dagi, a może gołąbka gołębiem pocztowym puścić?

Tam tam są ... linki sztuk dwa

Posted

[quote name='PositiveThought']pocztą to nie na pewno, bo aromatycznego takiego zjedzą po drodze...[/quote]

To może brat gołąb brata gołębia na skrzydłach dowiezie na miejsce?

Posted

[quote name='Aga76']Oooj biedna Daguś, trza wysłaś jakimś priorytetem gołąbka do Dagi, a może gołąbka gołębiem pocztowym puścić?

Tam tam są ... linki sztuk dwa[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ojej zadowole się chociaż jednym gołąbkiem :loveu: a może przez kuriera, samolotem jak poleci to zdąże jeszcze zjeść przed pracą :multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[quote name='PositiveThought']one są w postaci linków :evil_lol:

pfi, ja też muszę sobie sama ugotować jak chcę coś dobrego...[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Beatko, ale tutaj nie ma takich dobrych produktów jak w PL, co zrobimy to nie smakuje tak jak u mamy :shake: Teraz znowóż przyszedł mi smak na kraby, ale do sklepu sie nie chce iść :shake: Mała głodóweczka sie przyda, bo ja zamiast zrzucić na wadze to przybrałam, praca w restauraji wcale nie jest dobra :evil_lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

Serka też pragnę...

Jak tu tego gołębia przed pracą do Dagi dostarczyć? :hmmmm:

Jak czytam słowa Kasi, to znów mi się micha cieszy...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...