Pegaza Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Dzien dobry:Rose: ja w biegu bo robie gołąbki:eating: znaczy kończe je... a potem musze do babci... wpadne wieczorkiem:p do dogokoleżanek wpadne równiez póżniej pa:p
PositiveThought Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 gołąpki :loveu: :loveu: do mnie przyjdź koniecznie w razie takim :megagrin:
Aga76 Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Dziś Daria nas nakarmi :evil_lol: yes yes yes :evil_lol:
PositiveThought Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 ja mam jeszcze wczorajszy makaron, nie przychodzę z pustymi łapkami :cool1: i mama przyniesie kuraka :grins:
Aga76 Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Nielota kończynę dolną prawą bym skonsumowała ze smakiem :roll:
PositiveThought Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 ja w Aidusiowym rosołku mam resztki skrzydeł jedynie...
PositiveThought Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 prosz bardz... weź sobie :p z sosikiem czy z rosołkiem?
PositiveThought Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 proszę, a serka tartego też trochę? [COLOR=LemonChiffon]aa, zgłodniałam...[/COLOR]
Daga_i_Oskar Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ja też zgłodaniałam, a tu ani gołąbków, ani rosołku, ach ja kcem do Polski do mamci :placz: :lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]P.S Beatka ja jstem ślepa i nie widzę tych zdjęc z wesela :shake:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
Aga76 Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ja też zgłodaniałam, a tu ani gołąbków, ani rosołku, ach ja kcem do Polski do mamci :placz: :lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]P.S Beatka ja jstem ślepa i nie widzę tych zdjęc z wesela :shake:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] Oooj biedna Daguś, trza wysłaś jakimś priorytetem gołąbka do Dagi, a może gołąbka gołębiem pocztowym puścić? Tam tam są ... linki sztuk dwa
PositiveThought Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 one są w postaci linków :evil_lol: pfi, ja też muszę sobie sama ugotować jak chcę coś dobrego...
PositiveThought Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 pocztą to nie na pewno, bo aromatycznego takiego zjedzą po drodze...
Aga76 Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 [quote name='PositiveThought']pocztą to nie na pewno, bo aromatycznego takiego zjedzą po drodze...[/quote] To może brat gołąb brata gołębia na skrzydłach dowiezie na miejsce?
Aga76 Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 [quote name='fidelek2']kabelkiem pociśnijcie...[/quote] .... się zakrzusiłam tfu tfu, ale poleciało :roll:
Kasia Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 poklepię Cie po pleckach co by wszystko poleciało i nic nie zalegało...;)
Daga_i_Oskar Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [quote name='Aga76']Oooj biedna Daguś, trza wysłaś jakimś priorytetem gołąbka do Dagi, a może gołąbka gołębiem pocztowym puścić? Tam tam są ... linki sztuk dwa[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ojej zadowole się chociaż jednym gołąbkiem :loveu: a może przez kuriera, samolotem jak poleci to zdąże jeszcze zjeść przed pracą :multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [quote name='PositiveThought']one są w postaci linków :evil_lol: pfi, ja też muszę sobie sama ugotować jak chcę coś dobrego...[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Beatko, ale tutaj nie ma takich dobrych produktów jak w PL, co zrobimy to nie smakuje tak jak u mamy :shake: Teraz znowóż przyszedł mi smak na kraby, ale do sklepu sie nie chce iść :shake: Mała głodóweczka sie przyda, bo ja zamiast zrzucić na wadze to przybrałam, praca w restauraji wcale nie jest dobra :evil_lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
Aga76 Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Serka też pragnę... Jak tu tego gołębia przed pracą do Dagi dostarczyć? :hmmmm: Jak czytam słowa Kasi, to znów mi się micha cieszy...
Aga76 Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 [quote name='fidelek2']głowa nie boli to i inaczej świat wygląda :p[/quote] :oops: :roll: :oops:
Aga76 Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 [quote name='fidelek2']Aguś, coś się tak kochana zarumieniła...? ;)[/quote] aj... no wiesz... ajć :roll:
Recommended Posts