Aga76 Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 [quote name='PositiveThought']witaj moja kochana Agusiu :loveu: przepraszam, że się nie odezwalam, ale dołek jest, siedzi tu ze mną, przeszkadza, zaczepia, na Dusiaka krzyczy, jeść nie daje... bÓÓ. pozdrawiam kochane dziewczynki :calus:[/quote] [I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=royalblue]Be moje drogie, zakopię ten dół, z górką nawet i nie pozwolę smucić się w wakacje wcale a wcale :roll: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [quote name='Magda_Miki']Hej! Mam nadzieję, że wszystko jest w porządku:razz: Proszę nas nie martwić. W razie czego trzymam kciuki![/quote] [I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=royalblue]W porządku nie jest, ale być musi :roll: Mam tylko cichą nadzieję, że to nie jest kolejna alergia...[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I]
PositiveThought Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 kurde, biedna Kapryśnica :( no co ja poradzę na to, że zawsze coś spsuje? co jest nie tak? :(
Daga_i_Oskar Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Czesc Agusiu :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ślicznie zakwitły Ci kaktusiki, Nam tez rok temu puscil piekne kwiaty, ale one sa bardzo ciezkie i nie wiele trzeba aby sie złamały ...[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ach cudne te Twoje dziewczyneczki :multi: :loveu: Mam nadzieje, ze z Fioneczka bedziesz jezdziła na wystawy i dzięki temu spotkamy się w Katowicach - ach jakbym tego chciała, chciałabym dzisiaj, juz, teraz :lol: :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Wymiziaj dziewczynki ode mnie, ach kochane myszki :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
Aga76 Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 [quote name='Magda_Miki']Na pewno nie!;)[/quote] :buzi: [quote name='PositiveThought']kurde, biedna Kapryśnica :( no co ja poradzę na to, że zawsze coś spsuje? co jest nie tak? :([/quote] [I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=yellowgreen]Kto zepsuł twój dobry humor, mów szczerze i natychmiast, migusiem[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] :glaszcze: [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Czesc Agusiu :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ślicznie zakwitły Ci kaktusiki, Nam tez rok temu puscil piekne kwiaty, ale one sa bardzo ciezkie i nie wiele trzeba aby sie złamały ...[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ach cudne te Twoje dziewczyneczki :multi: :loveu: Mam nadzieje, ze z Fioneczka bedziesz jezdziła na wystawy i dzięki temu spotkamy się w Katowicach - ach jakbym tego chciała, chciałabym dzisiaj, juz, teraz :lol: :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Wymiziaj dziewczynki ode mnie, ach kochane myszki :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] [I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=sienna]Witaj zapracowana Daguś, nasza ulubiona emigrantko :calus: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=sienna]Ściskamy, pozdrawiamy i bardzo tęsknimy za tobą![/COLOR][/SIZE][/FONT][/I]
PositiveThought Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 rodziciel i wychowywacz. bywa. a o co poszło? o wesele.
Aga76 Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 [I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=yellowgreen]Jeśli mnie pamięć nie myli to w lipcu masz się bawić na weselu?[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I]
PositiveThought Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [quote name='Aga76'][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=yellowgreen]Jeśli mnie pamięć nie myli to w lipcu masz się bawić na weselu?[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/QUOTE] tak, właściwie miałam. już myślałam, że Ty też masz mnie dość...
MAREA SHAPIRO Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 ojeje a co sie naszej Kaprysi dzieje? wytulac kokoszki prosze od nas ja tez bym chciala miec dwie dziewczynki... ale nie wiem czy umialabym obdzielic obie taksamo i czy mi nie bylo by szkoda Melci ze poswiecam czas drugiemu pieskowi/// ale mysl o dwoch szalonych ogonach...jest zywa..
Aga76 Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 [SIZE=3][COLOR=Purple][B]Kochani pomóżcie, potrzebujemy Waszych głosów :modla:[/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=Magenta][B]Prośba o głos w Krakvecie na Fundację Maja z Zielonki[/B][/COLOR][/SIZE] [COLOR=DarkOrchid][B]Link do głosowania [/B][/COLOR] [URL="http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=4582"][B]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=4582[/B][/URL] ------------------------------------------------------- Anusia cieszę się, że życie jest piękne. Wróciłyśmy, nie było źle, uszka sprawdzone i przebadane, oczy, dziąsła, skóra, węzły czy cóś tam innego, wszystko w normie. Dostałyśmy kropelki i problemy powinny minąć w ciągu 3 dni.
Kasia Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Witaj Agnieszko :lol: Głos na MAJĘ oddany...;) Cieszymy się, że z Pannicą dobrze i trzymamy kciuki za szybciutki powrót do 'normalności' :loveu:
Aga76 Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 [quote name='fidelek2']Witaj Agnieszko :lol: Głos na MAJĘ oddany...;) Cieszymy się, że z Pannicą dobrze i trzymamy kciuki za szybciutki powrót do 'normalności' :loveu:[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkGreen][I]Witaj Kasieńko :buzi: Tak, chwila normalności mile widziana :roll: Przesyłamy serdeczne letnie pozdrowienia :loveu: [/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Anusia & Alutka Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Nooo to dobrze ze przeglad wyszedl OK. Agus, nie wyczulas przypadkiem nutki ironii w mojej wypowiedzi?
Aga76 Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Nooo to dobrze ze przeglad wyszedl OK. Agus, nie wyczulas przypadkiem nutki ironii w mojej wypowiedzi?[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I]Ech, miałam nadzieję, że jej tam nie ma, tak mi się marzy trochę więcej dobroci wokół, że jej wypatruję na siłę[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :oops:
Kasia_zg Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [CENTER][I][B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=navy]Witaj Aguś :loveu: [/COLOR][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=navy]Ależ u Ciebie pieknie kwitną te kaktusiki prześliczne niesadziłam ze tak pieknie moze kwitnąć kaktus jestem pod wrażenim :)[/COLOR][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=navy]Wymiziaj mocno kochaną Kaprysie i szepnij jej odemnie na uszko niech szubciutko zdrowieje :):loveu: [/COLOR][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=navy]Tulaski oczywiście dla uroczej kluseczki Fionki :loveu: [/COLOR][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=navy]Aaaa i oczywiście buziaczki dla Ciebie:calus:...Dobrej nocki:lol:[/COLOR][/FONT][/B][/I] [/CENTER]
Aga76 Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 [quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=navy]Witaj Aguś :loveu: [/COLOR][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=navy]Ależ u Ciebie pieknie kwitną te kaktusiki prześliczne niesadziłam ze tak pieknie moze kwitnąć kaktus jestem pod wrażenim :)[/COLOR][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=navy]Wymiziaj mocno kochaną Kaprysie i szepnij jej odemnie na uszko niech szubciutko zdrowieje :):loveu: [/COLOR][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=navy]Tulaski oczywiście dla uroczej kluseczki Fionki :loveu: [/COLOR][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=navy]Aaaa i oczywiście buziaczki dla Ciebie:calus:...Dobrej nocki:lol:[/COLOR][/FONT][/B][/I] [/CENTER] [/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=YellowGreen][I] Zawsze można liczyć na ciepłe słowa Kasi, jesteś kochana [/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]:calus:
Anusia & Alutka Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I]Ech, miałam nadzieję, że jej tam nie ma, tak mi się marzy trochę więcej dobroci wokół, że jej wypatruję na siłę[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :oops:[/QUOTE] Ja juz chyba nie mam marzen. Wszystko to o kant doopy potluc :shake:
Aga76 Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Ja juz chyba nie mam marzen. Wszystko to o kant doopy potluc :shake:[/quote] :glaszcze: [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=YellowGreen][I]tak nie można mówić, nie wszystko tłucze się o kant doopy... nie wszystko [/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Anusia & Alutka Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Zageszczam atmosfere ale o pewnych sprawach moge powiedziec tylko Wam. Nawet jezeli nie mowie czegos wprost, to zawsze pomagacie :loveu:
Aga76 Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Zageszczam atmosfere ale o pewnych sprawach moge powiedziec tylko Wam. Nawet jezeli nie mowie czegos wprost, to zawsze pomagacie :loveu:[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I]Mąka zagęszcza, ty rozjaśniasz, rozświetlasz nam dni i noce[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :loveu:
Anusia & Alutka Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I]Mąka zagęszcza, ty rozjaśniasz, rozświetlasz nam dni i noce[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :loveu:[/QUOTE] Oj Agus :calus: Bardzo mi milo to czytac.
Aga76 Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Oj Agus :calus: Bardzo mi milo to czytac.[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I]Dyć to prawda jest najprawdziwsza [/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]:loveu:
Anusia & Alutka Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Och mon Dieu zawstydze sie przecie :oops: Oj, czas do lozeczka. Juz mi sie oczyska zamykaja. Dobranoc dziewczynki :sleep2:
Anusia & Alutka Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Dzien dobry, czesc i czolem! Co tu cisza taka :hmmmm: Myslalam ze wypije kawusie w milym towarzystwie a tu pustki...
Recommended Posts