Anusia & Alutka Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 I jeszcze jedna: [IMG]http://img528.imageshack.us/img528/5522/pofryzjerzedc9.png[/IMG]
PositiveThought Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 jejciu, toż to Duś w wydaniu damskim i mniejszym! :o podobna, masz rację... śliczna mordusia i figurka niezła :loveu: macie sceniorki walijskie? :cool3:
Aga76 Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I]Cud miód malina - piękna dziewczyna (i ktoś na literkę T?)[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [IMG]http://img527.imageshack.us/img527/4741/obcietaalate4.png[/IMG][ [IMG]http://img528.imageshack.us/img528/5522/pofryzjerzedc9.png[/IMG]
Anusia & Alutka Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='PositiveThought']jejciu, toż to Duś w wydaniu damskim i mniejszym! :o podobna, masz rację... śliczna mordusia i figurka niezła :loveu: macie sceniorki walijskie? :cool3:[/QUOTE] Pysiak Dusiowy doslownie. Siedzialam i sie zastanawialam kogo ona mi przypomina :hmmmm: i nagle olsnienie - DUŚ!!! Figurka niezla? Toc to prawie anoreksja, jak ja zobaczylam ostrzyzona. Malenka sie taka zrobila... Taaa mamy male walijczyki, wlasciwie to wujkowe podrzutki ;)
PositiveThought Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 nie mów nic, Aiduś jest chudszy :shake: ale piękna, bo podobna! fajne fajne ^-^
Anusia & Alutka Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='PositiveThought']nie mów nic, Aiduś jest chudszy :shake: [B]ale piękna, bo podobna! [/B] fajne fajne ^-^[/QUOTE] Piekna, bo piekna!!! A ze podobna, to jeszcze piekniejsza, jezeli juz :roll: :roll:
Sara_i_Aris Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Witaj Agusiu! I Anusiu z panną Alicją też! Ale Alutka ślicznie wygląda w krótkiej fryzurce :loveu: Normalnie Aiduś, gdybym nie wiedziała, pomyliłabym ich od razu. Nawet tak samo kitka na oczki leci :lol: Aris dzisiaj tak miał, padał deszcz i grzywka mu ochlapła na oczęta. [quote name='Aga76'][URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/fbda4ae7da293a44.html"][IMG]http://images22.fotosik.pl/162/fbda4ae7da293a44.jpg[/IMG][/URL] [/quote] Kaktusy ślicznie zakwitły :loveu: U mnie w pokoju nie ma ani jednego kwiatka, bo przez ponad tydzień zapomniałam o podlewaniu i wszystkie uschły :oops: A kaktusy coś nie chcą kwitnąć :shake:
madziasto4 Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Anusia, co tak skromnie z panienką Alicją? Myślałam, że skusisz się na więcej golizny :cool3: Wygląda super :) Teraz to jej chłodniutko w upały :) Noo, a co tam u dziewczątek?
Anusia & Alutka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 To się tak tylko wydaje, ze sa dlugie, w rzeczywistości został chyba centymetr. Wiecej golizny?? Musze dbac o Alicjowy wizerunek przecie no! Teraz przydaloby sie odwiedzic Dzekusia-narzeczonego, bo tez jest obciety wiec fajnie by razem wygladali :loveu: Agus moja wzdzieczna gdziezes sie podziala?? [FONT="Arial Black"]A SARA TO [COLOR="Red"]WAGAROWICZKA[/COLOR]!!! => PATRZ GALERIA ARISKOWA[/FONT] :razz:
Aga76 Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 [I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=darkred]Halo Anusia, [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=darkred]jestem - jestem, tylko troszkę zabiegana[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] :huh: [I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=darkred]Wizerunek Alicji jest kryształowy, czy ktoś śmie w to wątpić?[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=#8b0000][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=#8b0000]Jak zdrówko i samopoczucie?[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I]
WinterGirl Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]dzień dobry tulaski z samego rana.. [IMG]http://i161.photobucket.com/albums/t201/WinterGirl___/something/RULER/bGirl_.gif[/IMG] [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD[/SIZE][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][URL="http://tinypic.com/view.php?pic=2daarue"][IMG]http://tinypic.com/2daarue_th[/IMG][/URL][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/CENTER]
Anusia & Alutka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='Aga76'][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=darkred]Halo Anusia, [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=darkred]jestem - jestem, tylko troszkę zabiegana[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] :huh: [I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=darkred]Wizerunek Alicji jest kryształowy, czy ktoś śmie w to wątpić?[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=#8b0000][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=#8b0000]Jak zdrówko i samopoczucie?[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/QUOTE] Aaaagus :calus: Zdrowko w sumie OK, a samopoczucie to juz zalezy pod jakim katem patrzec. Z jednej strony bardzo bym chciala, zeby juz byla sobota, a z drugiej niestety w ten dzien jest egzamin :placz: I tak to rozbita wewnetrznie Anusia pije poranna kawusie w swietnym towarzystwie Kaprysiowych gosci ;)
Aga76 Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 [I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=darkgreen]Oj, rozumiem to rozbicie :roll: Sobota coraz bliżej, ale jeszcze troszkę czasu jest... Alicja wygląda cudnie, jest taka delikatna i drobna, jednym słowem bardzo kobieca :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Georgia][COLOR=darkgreen]U mnie ciężko, żeby nie powiedzieć dosadniej (...) zaczęło się od poniedziałku i jest gorzej z dnia na dzień, dziś od rana znów, same kiepskie wiadomości, wkr... sprawy, chorzy na nienawiść ludzie... beee Czasem mam ochotę wyemigrować z psami daleko stąd. [/COLOR][/FONT][/I]
PositiveThought Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 witacie dziewczynki :loveu: ja dziś głupia nie byłam, i do szkoły nie idę :p tylko z ludźmi z klasy do kina... oczywiście, że piękna by była nawet wtedy, gdy Aiduś byłby Kwazimodo i ohydnie by wyglądał. wtedy by nie była podobna, a urocza :loveu: złożyć Cię wewnętrznie, Anusiu? jestesmy pomysłowymi Dobromirami :grins: co u dziewczyn, Aguś? ^^
Anusia & Alutka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Niunia jest taka drobniutka... Kobieca w kazdym calu. Juz moja sipostra nie bedzie na nia mowic Morlinka /<= to od parowki, bo w dlugich wlosach wygladala jak paroweczka, taka prosciutka i okraglutka :evil_lol: / Atka, zloz mnie :razz: Agus, ja caly czas powtarzam, zeby sie stad zabrac i wyjechac do Abu Dhabi. A co to za ludziska wredne??
Aga76 Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 [quote name='PositiveThought']witacie dziewczynki :loveu: ja dziś głupia nie byłam, i do szkoły nie idę :p tylko z ludźmi z klasy do kina... oczywiście, że piękna by była nawet wtedy, gdy Aiduś byłby Kwazimodo i ohydnie by wyglądał. wtedy by nie była podobna, a urocza :loveu: złożyć Cię wewnętrznie, Anusiu? jestesmy pomysłowymi Dobromirami :grins: co u dziewczyn, Aguś? ^^[/quote] [I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=darkred]Cze Be :buzi: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=darkred]na co idziecie do kina?[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=darkred]Później wam opiszę jak dziewczyny cudnie się bawią, mają już opracowanych kilka nowych zawab, np. skok nietoperka[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] :evil_lol:
Aga76 Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Niunia jest taka drobniutka... Kobieca w kazdym calu. Juz moja sipostra nie bedzie na nia mowic Morlinka /<= to od parowki, bo w dlugich wlosach wygladala jak paroweczka, taka prosciutka i okraglutka :evil_lol: / Atka, zloz mnie :razz: Agus, ja caly czas powtarzam, zeby sie stad zabrac i wyjechac do Abu Dhabi. A co to za ludziska wredne??[/quote] [I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=darkorange]Morlineczka brzmi słodziutko[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] :Cool!: [I][FONT=Georgia][COLOR=yellowgreen]To ja się piszę na wyjazd, mam dość tego miejsca, wrrr i ludzi chyba najbardziej[/COLOR][/FONT][/I] :bigcry:
PositiveThought Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 ale macie wyjechać gdzieś, gdzie do dogo dostęp będzie, inaczej Was nie puszczę :grins: drugi raz na Piratów... :roll: znaczy my z koleżanką drugi, inni pierwszy, ale to wybór klasy, więc... opisz opisz :megagrin: ja na razie już idę, bo choć seans jest na 12.00, już muszę wyjść z domu :shake: do napisania po południu :calus:
Anusia & Alutka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='Aga76'][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=darkorange]Morlineczka brzmi słodziutko[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] :Cool!: [I][FONT=Georgia][COLOR=yellowgreen]To ja się piszę na wyjazd, mam dość tego miejsca, wrrr i ludzi chyba najbardziej[/COLOR][/FONT][/I] :bigcry:[/QUOTE] Slodziutko, ale to jest pies,a nie parowa :evil_lol: Be ja tez bedem uciekac do cywila. Ech tylko jak tu sie skupic... I chyba jakies sniadanko zrobiem... Agus pozniej bede to bedziesz mogla sie wygadac porzadnie :) :bye:
Aga76 Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 [quote name='PositiveThought']ale macie wyjechać gdzieś, gdzie do dogo dostęp będzie, inaczej Was nie puszczę :grins: drugi raz na Piratów... :roll: znaczy my z koleżanką drugi, inni pierwszy, ale to wybór klasy, więc... opisz opisz :megagrin: ja na razie już idę, bo choć seans jest na 12.00, już muszę wyjść z domu :shake: do napisania po południu :calus:[/quote] [I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=purple]jedna idzie do kina :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [quote name='Anusia & Alutka']Slodziutko, ale to jest pies,a nie parowa :evil_lol: Be ja tez bedem uciekac do cywila. Ech tylko jak tu sie skupic... I chyba jakies sniadanko zrobiem... Agus pozniej bede to bedziesz mogla sie wygadac porzadnie :) :bye:[/quote] [I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=purple]druga ucieka do cywila :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Georgia][COLOR=purple]A ja zostaje z (...) w atmosferze totalnego zdołowania, bu[/COLOR][/FONT][/I]
Aga76 Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']O buuu tylko nie zdolowania totalnego!!!![/quote] [I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=darkred]To jest kanion do sześcianu, aż się boję myśleć co będzie w piątek[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] :mdleje:
Aga76 Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Agusia, a co to sie dzieje ???[/quote] [I][FONT=Georgia][COLOR=yellowgreen]Przesilenie spraw nieciekawych, w domu i w pracy... uciekaj do cywila, pogadamy później[/COLOR][/FONT][/I] :calus: [I][FONT=Georgia][COLOR=yellowgreen]Świeżynka - koleżanka w pracy podlożyła mi świnię - to chyba zbyt ładnie brzmi, a fee - ale takie są zasady w świecie dorosłych...[/COLOR][/FONT][/I]
Anusia & Alutka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Oj a fe, nieladnie bardzo :shake: Kurka, ale bydzie dobrze. Glowka do gory :grins: lecem zatem :bye:
Recommended Posts