Kasia Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Navy][/COLOR][/SIZE][/FONT] [IMG]http://images12.fotosik.pl/65/3ebe005209c7a56d.jpg[/IMG] [/quote] Ślicznie Fionce uszka już stoją :loveu: Podklejaliście je czy same tak stanęły?
Aga76 Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 [quote name='fidelek2']Dziewczynki boja sie odkurzacza? Fidlasty uwielbia go, sam sie podkłada aby Go tu i tam odkurzyć troszkę :p[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Navy][I]To Fidlasty ma indentyczne upodobania jak moja tęczowa dziewczynka. Zawsze kazała się odkurzać po grzbiecie i pupci, a te dwa ogony na widok potwora zawsze uciekają na drugą część mieszkania.[/I][/COLOR][/FONT] [quote name='fidelek2']Ślicznie Fionce uszka już stoją :loveu: Podklejaliście je czy same tak stanęły?[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Navy][I]Uszka stanęły jej szybko, w 6 - 7 tygodniu życia, zobaczymy czy nie klapną przy wymianie zębów.[/I][/COLOR][/FONT]
Anusia & Alutka Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Trzymamy kciuki za Kaprysie :grins: A propos starych pysznosci to wiecie co ostatnio znalazlam?? PRAWDZIWA TURECKA CHALWE :megagrin:
Aga76 Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Trzymamy kciuki za Kaprysie :grins: A propos starych pysznosci to wiecie co ostatnio znalazlam?? PRAWDZIWA TURECKA CHALWE :megagrin:[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkGreen][I]Dzień dobry Anusiu :loveu: [COLOR=Magenta]Jak wczoraj było??? [/COLOR] [COLOR=RoyalBlue]Ja nie pamiętam, kiedy widziałam prawdziwą chałwę [/COLOR]:shake: [/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Anusia & Alutka Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Bylo za duzo ludzi i nie zdazyla wszystkich przepytac :roll: Prawdziwa chalwa jest u [URL="http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=5176897"]tego[/URL] ludzia: Ja kupilam pol kilo waniliowej, jest booooska. Ciekawe jak inne smaki. Dziewczynki jak to wkreca, zacznie sie jesc i nie mozna przestac. Jest taka bardzo zbita /jak rozpakowywalam to myslalam ze mi cegle przyslali/ i troszke posmak gorzki ma od sezamu, no boska!!!
Aga76 Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Bylo za duzo ludzi i nie zdazyla wszystkich przepytac :roll: Prawdziwa chalwa jest u [URL="http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=5176897"]tego[/URL] ludzia: Ja kupilam pol kilo waniliowej, jest booooska. Ciekawe jak inne smaki. Dziewczynki jak to wkreca, zacznie sie jesc i nie mozna przestac. Jest taka bardzo zbita /jak rozpakowywalam to myslalam ze mi cegle przyslali/ i troszke posmak gorzki ma od sezamu, no boska!!![/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Purple][I]Jesteś w gronie tych, którzy nie zdążyli na spotkanie z cywilem? To kiedy kolejny termin? Tak smacznie piszesz, że znów zaczynam się ślinić przed monitorem [/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]:roll: [FONT=Georgia][COLOR=Purple][SIZE=3][I]Anusia, będziesz obcinać pannę Alicję, bo czytałam chyba u Madzi, że planujesz, ale nie na krótko...[/I][/SIZE][/COLOR][/FONT]
Anusia & Alutka Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Kojelny i ostatni ermin to niedziela. Oby Pani mgr miala dobry humor, bo inaczej koncze moja kariere na WPAiE. Planuje Alicje obciac i podoba mi sie fryz Mikusia, ale mamuska zglosila veto :roll:
Aga76 Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Kojelny i ostatni ermin to niedziela. Oby Pani mgr miala dobry humor, bo inaczej koncze moja kariere na WPAiE. Planuje Alicje obciac i podoba mi sie fryz Mikusia, ale mamuska zglosila veto :roll:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=DarkGreen][I]Niedziela - ta niedziela? Aaaa, mamusine veto ma dużą siłę... czytałam, że Miki ma już przyciętą głowkę, ale zdjęć nie ma. Słodka goła pupcia :loveu:[/I][/COLOR][/FONT]
Anusia & Alutka Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Ta niedziela :cool1: Jak to glowka obcieta???
Aga76 Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Ta niedziela :cool1: Jak to glowka obcieta???[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=RoyalBlue][I]Tak zepsuć długi weekend :shake: A jak twoje wirusy, poszły sobie precz? Hihihi, ale mi się napisało, znaczy się czytałam, że Madzia Mikiemu włoski na główce już obcięła, bo miała własną koncepcję na fryzurę, ale zdjęć nie ma - mam nadzieję, że jednak dostanie aparat do rąk.[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Sara_i_Aris Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Witaj Agnieszko! Oj... biedna Capri :-( Na pewno będzie wszystko dobrze, trzymam kciuki, bo to dzielna dziewczynka :thumbs: [quote name='Aga76'][I][B][SIZE=3][FONT=Georgia][COLOR=darkorchid][IMG]http://images11.fotosik.pl/68/5ca1bf6a4cf4584e.jpg[/IMG][/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [/quote] Obydwie się boją odkurzacza? :evil_lol: Aris zawsze na niego szczeka, a gdy jest wyłączony, gryzie rurę :evil_lol: [quote name='Aga76'] [IMG]http://images22.fotosik.pl/137/ed5252ae73750328.jpg[/IMG] [/quote] Tylko Capri brak :lol: I czyżbym widziała języczek? :-o :klacz:
Aga76 Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 [quote name='Yorkie']Witaj Agnieszko! Oj... biedna Capri :-( Na pewno będzie wszystko dobrze, trzymam kciuki, bo to dzielna dziewczynka :thumbs: Obydwie się boją odkurzacza? :evil_lol: Aris zawsze na niego szczeka, a gdy jest wyłączony, gryzie rurę :evil_lol: Tylko Capri brak :lol: I czyżbym widziała języczek? :-o :klacz:[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=YellowGreen][I] Cześć Saro. Dziękujemy za trzymanie kciuków[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :calus: [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=YellowGreen][I]Dziewczynki trzymają bezpieczny dystans nawet, gdy potwór śpi...[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=YellowGreen][I]Tak! Udało się uwiecznić języczek[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :p
madziasto4 Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Mmmm...chałwa :loveu: Odkurzacz wróg numer 1...Ślicznie wyszły na zdjęciu na kolankach :loveu:
Aga76 Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 [quote name='madziasto4']Mmmm...chałwa :loveu: Odkurzacz wróg numer 1...Ślicznie wyszły na zdjęciu na kolankach :loveu:[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Sienna][I]Witaj Madziu[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :calus: [FONT=Georgia][COLOR=Sienna][I]Chałwowo - wspomnieniowo się zrobiło... I jakie grzeczne były, póki potwór nie schował się w kącie pokoju ;) [/I][/COLOR][/FONT]
PositiveThought Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 witaj Agusiu! :loveu: nareszcie Cię złapałam, prędko nie puszczę! ucałuj Kaprysię, niech się trzyma i zajada swoją karmę o dziwnej nazwie, ale zapewne pysznej bardzo ^^ [IMG]http://images22.fotosik.pl/137/ed5252ae73750328.jpg[/IMG] jaki słodziaczek piękny, jęzorek, i te oczka :loveu:
Aga76 Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 [quote name='PositiveThought']witaj Agusiu! :loveu: nareszcie Cię złapałam, prędko nie puszczę! [/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Green][I]Witaj Beatko[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :loveu: [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20angry/54067.gif[/IMG][FONT=Georgia][COLOR=Green][I] już nie mogę... hihihi[/I][/COLOR][/FONT]
PositiveThought Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 mocny mam ścisk, nie? :cool3: czaem się przydaje :evil_lol: jaka u Was pogoda, tam na dole?
Aga76 Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 [quote name='PositiveThought']mocny mam ścisk, nie? :cool3: czaem się przydaje :evil_lol: jaka u Was pogoda, tam na dole?[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkOrange][I]Upał, skwar, patelnia... [/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20hobby/885.gif[/IMG]
PositiveThought Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 to jak u nas :shake: [COLOR=LemonChiffon]a ja mam jeszcze swoje ćwiczenia odchudzające... pomocy! [/COLOR]
Pegaza Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [COLOR=yellow]nie tylko Ty, nie tylko Ty:cool1: [/COLOR] [COLOR=black][/COLOR] chałwa hm nie przepadam Pipi odkurzacza się nie boi za to Soma jak słyszy gdy otwieram szafe by go wyjąć to zmyka do następnego pokoju:p
PositiveThought Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [quote name='Pegaza'][COLOR=yellow]nie tylko Ty, nie tylko Ty:cool1: [/COLOR] [COLOR=black][/COLOR] chałwa hm nie przepadam Pipi odkurzacza się nie boi za to Soma jak słyszy gdy otwieram szafe by go wyjąć to zmyka do następnego pokoju:p[/QUOTE] [COLOR=LemonChiffon]ajj.... pocieszające :p [COLOR=Black]mało to proporcjonalne :p[/COLOR] [/COLOR]
Aga76 Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 [quote name='PositiveThought']to jak u nas :shake: [COLOR=LemonChiffon]a ja mam jeszcze swoje ćwiczenia odchudzające... pomocy! [/COLOR][/quote] [FONT=Georgia][COLOR=DarkOrange][I]Ćwiczenia buu, myślałam, że dietę tylko trzymasz...[/I][/COLOR][/FONT] [quote name='Pegaza'][COLOR=yellow]nie tylko Ty, nie tylko Ty:cool1: [/COLOR] chałwa hm nie przepadam Pipi odkurzacza się nie boi za to Soma jak słyszy gdy otwieram szafe by go wyjąć to zmyka do następnego pokoju:p[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Sienna][I]Biedna Soma[/I][/COLOR][/FONT] :glaszcze:
PositiveThought Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 nie jest tak źle :p żeby, nie było ^^' ale chcę bikini założyć bez przeszkód, a mam głupią wielką ****.
Aga76 Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 [quote name='PositiveThought']nie jest tak źle :p żeby, nie było ^^' ale chcę bikini założyć bez przeszkód, a mam głupią wielką ****.[/quote] [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20face/997.gif[/IMG] [FONT=Georgia][COLOR=DarkRed][I]Tylko się nie katuj! Myślę, że nie jest wcale tak źle, tylko ty jesteś zbyt surowa dla siebie. [/I][/COLOR][/FONT]
Pegaza Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 e tam czy aby nie przesadzasz:eviltong: jak nie wyjdzie to założysz reformy:eviltong: Soma teraz śpi na balkonie po burzy jest chłodniej
Recommended Posts