Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='PositiveThought']oni to chyba najmniej mają do powiedzenia, pięknych okazałości nie widząc na codzień...[/quote]

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkOrange][I][B]Ciekawe co oni oglądają[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :hmmmm:

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']:stupid:

Moja kochana Aga :loveu:[/quote]

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Red][I][B]Jest gorzej...

[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20wacko/998.gif[/IMG]

Posted

[quote name='PositiveThought']zawsze myślałam, że mury...
teraz myślę, że siebie nawzajem ^^
sprawdzają, czy kleszcza nikt nie ma...[/quote]

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B]A kleszcz może wszędzie wejść... aleee[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B]A kleszcz może wszędzie wejść... aleee[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
moja mama, pani lekarz, kleszcze już z różnych miejsc wyciągała :grins:

aleee...? O.o

Posted

[quote name='PositiveThought']moja mama, pani lekarz, kleszcze już z różnych miejsc wyciągała :grins:

aleee...? O.o[/quote]

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Red][I][B]Aleee, aleee... ani mru mru - na ten temat .... aleee[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :evil_lol:

Posted

[quote name='PositiveThought']zawsze myślałam, że mury...
teraz myślę, że siebie nawzajem ^^
sprawdzają, czy kleszcza nikt nie ma...[/QUOTE]

[quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B]A kleszcz może wszędzie wejść... aleee[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]

Taaa kleszczy bagatelizowac nie mozna.
Milosc braterska karze w trosce obejrzec dokladnie brata, ewentualnie siostrzyczke...

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Taaa kleszczy bagatelizowac nie mozna.
Milosc braterska karze w trosce obejrzec dokladnie brata, ewentualnie siostrzyczke...[/quote]

[B][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Plum][I]Każdego członka klasztoru...[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']I dobrze.
Nie mozna tlumic niczego w sobie :evil_lol:[/quote]

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B]Święte słowa[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :loveu:

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Jestem juz cala tutaj ;)[/quote]
[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B]
Jaki śliczny obraz[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :loveu:

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Ale jak Ty Agus strasznie powoli chodzisz...

Kurka juz mi sie oczy zamykaja...
Dopijam lampeczke i ide odpoczywac ;)[/quote]

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkOrange][I][B]Wiesza mi się [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]:grab:

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkOrange][I][B]A jak samopoczucie twoje?[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='madziasto4']Duet Anusia&Aga powrócił do żywych :sweet_Cyb:[/quote]

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B]Mała słodka kobieca reaktywacja[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :wink:

Posted

No mi tez nie za szybko dogo sie rusza...

Samopoczucie?
Żale sie dzisiaj mojemu koledze, ze nie wiem co sie dzieje i bla bla, a on do mnie "czekolade sobie zjedz, to pomaga" :lol:

Teraz jak siedze z Wami to jest OK, a jak bedzie to nie wiadomo.
Roznie jest, niby OK, a za chwile placze i tak w koleczko.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...