PositiveThought Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 oni to chyba najmniej mają do powiedzenia, pięknych okazałości nie widząc na codzień...
Aga76 Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 [quote name='PositiveThought']oni to chyba najmniej mają do powiedzenia, pięknych okazałości nie widząc na codzień...[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkOrange][I][B]Ciekawe co oni oglądają[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :hmmmm:
Aga76 Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']:stupid: Moja kochana Aga :loveu:[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Red][I][B]Jest gorzej... [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20wacko/998.gif[/IMG]
PositiveThought Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 zawsze myślałam, że mury... teraz myślę, że siebie nawzajem ^^ sprawdzają, czy kleszcza nikt nie ma...
Aga76 Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 [quote name='PositiveThought']zawsze myślałam, że mury... teraz myślę, że siebie nawzajem ^^ sprawdzają, czy kleszcza nikt nie ma...[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B]A kleszcz może wszędzie wejść... aleee[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
PositiveThought Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B]A kleszcz może wszędzie wejść... aleee[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE] moja mama, pani lekarz, kleszcze już z różnych miejsc wyciągała :grins: aleee...? O.o
Aga76 Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 [quote name='PositiveThought']moja mama, pani lekarz, kleszcze już z różnych miejsc wyciągała :grins: aleee...? O.o[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Red][I][B]Aleee, aleee... ani mru mru - na ten temat .... aleee[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :evil_lol:
Anusia & Alutka Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='PositiveThought']zawsze myślałam, że mury... teraz myślę, że siebie nawzajem ^^ sprawdzają, czy kleszcza nikt nie ma...[/QUOTE] [quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B]A kleszcz może wszędzie wejść... aleee[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE] Taaa kleszczy bagatelizowac nie mozna. Milosc braterska karze w trosce obejrzec dokladnie brata, ewentualnie siostrzyczke...
Aga76 Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Taaa kleszczy bagatelizowac nie mozna. Milosc braterska karze w trosce obejrzec dokladnie brata, ewentualnie siostrzyczke...[/quote] [B][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Plum][I]Każdego członka klasztoru...[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
Anusia & Alutka Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='PositiveThought']tak, właśnie! KOCHAJMY SIĘ! :loveu:[/QUOTE] Piękna pointa, czy jak kto woli puenta czyli po mojemu płęta :eviltong:
Anusia & Alutka Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='Aga76'][B][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Plum][I]Każdego członka klasztoru...[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/QUOTE] :roflt: :roflt: :roflt:
Aga76 Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Plum][I][B]Ech, nie mogłam się powstrzymać...[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Anusia & Alutka Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Plum][I][B]Ech, nie mogłam się powstrzymać...[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE] I dobrze. Nie mozna tlumic niczego w sobie :evil_lol:
Aga76 Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']I dobrze. Nie mozna tlumic niczego w sobie :evil_lol:[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B]Święte słowa[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :loveu:
Aga76 Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Jestem juz cala tutaj ;)[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B] Jaki śliczny obraz[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :loveu:
Anusia & Alutka Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Ale jak Ty Agus strasznie powoli chodzisz... Kurka juz mi sie oczy zamykaja... Dopijam lampeczke i ide odpoczywac ;)
Aga76 Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Ale jak Ty Agus strasznie powoli chodzisz... Kurka juz mi sie oczy zamykaja... Dopijam lampeczke i ide odpoczywac ;)[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkOrange][I][B]Wiesza mi się [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]:grab: [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkOrange][I][B]A jak samopoczucie twoje?[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Aga76 Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 [quote name='madziasto4']Duet Anusia&Aga powrócił do żywych :sweet_Cyb:[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B]Mała słodka kobieca reaktywacja[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :wink:
Anusia & Alutka Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 No mi tez nie za szybko dogo sie rusza... Samopoczucie? Żale sie dzisiaj mojemu koledze, ze nie wiem co sie dzieje i bla bla, a on do mnie "czekolade sobie zjedz, to pomaga" :lol: Teraz jak siedze z Wami to jest OK, a jak bedzie to nie wiadomo. Roznie jest, niby OK, a za chwile placze i tak w koleczko.
Anusia & Alutka Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='madziasto4']Duet Anusia&Aga powrócił do żywych :sweetCyb:[/QUOTE] Trzeba korzystac poki dgm dziala :roll:
Recommended Posts