MAREA SHAPIRO Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='Madzik13'][SIZE=6][COLOR=darkorange]Witamy [IMG]http://www.glitterkiss.com/images/build/5462737358cd1f1d203c60f067885ef04a5d0296.gif[/IMG][/COLOR][/SIZE] [SIZE=6][COLOR=darkorange][COLOR=blue][SIZE=4]Pięknie robi stójke jak piesek Obelixa:loveu:[/SIZE][/COLOR] [/COLOR][/SIZE][IMG]http://images22.fotosik.pl/100/b039176e6950113e.jpg[/IMG] [IMG]http://images20.fotosik.pl/230/f07a326092dfc61d.jpg[/IMG] [COLOR=blue][SIZE=4][/SIZE][/COLOR] [/quote] slicznota!:loveu:
Patikujek Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [B][COLOR=darkorange]Ale piękny park:o:o:o:loveu:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Szkoda że w mojej okolicy nie ma nic tak pięknego:([/COLOR][/B]
madziasto4 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Dzień dobry Aguś :) My dopiero teraz do Was zaglądamy, bo nas nie było w domku. Miejsce na spacerek macie super, mam na myśli park :)
Aga76 Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Purple][I][B]Witamy wieczorową porą i wszystkich pozdrawiamy bardzo kolorowo[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :smilecol:
Aga76 Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 [quote name='marzenna79'] [SIZE=-1][B]Kanał Łuczański[/B], nazywany również Giżyckim, ma 2130 m długości. Łączy jez. Niegocin z jez. Kisajno. [B]Kanał[/B] prowadzi zachodnimi obrzeżami centrum Giżycka. [B]...[/B][/SIZE][/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=YellowGreen][I][B]Marzenko droga, nic dodać nic ująć[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :calus: [IMG]http://images21.fotosik.pl/200/a59b3177539eabe3.jpg[/IMG] [IMG]http://images21.fotosik.pl/200/4a041af2d182134d.jpg[/IMG] [IMG]http://images21.fotosik.pl/200/66ab6b626741648b.jpg[/IMG] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=YellowGreen][I][B]Port i plaża miejska[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
marzenna79 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [B][I][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=Green]Super ten kanał Giżycki.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [IMG]http://images20.fotosik.pl/253/69511ebc99657c96.jpg[/IMG] [IMG]http://images20.fotosik.pl/253/32349de44fc3acc7.jpg[/IMG] [B][I][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=Green]Nie dziwię sie Tobie Agusiu, że sercem jesteś na Mazurach.:cool3: :loveu: Jeziora , kanały...lasy...:loveu::loveu: Tereny malownicze i dużo wody dla ochłody.;):loveu: Miłego wieczoru Agnieszko !:multi::loveu: :Rose: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B][B][I][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=Green]:buzi:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B]
PositiveThought Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 dobry wieczór Aguś... ha, ha, ha, dla kogo dobry, to dobry... pięknie... [IMG]http://images21.fotosik.pl/200/66ab6b626741648b.jpg[/IMG]
Anusia & Alutka Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Dzieeeen dobry :loveu: Widze kochana, ze probujemy reanimowac galeryjke. I bardzo dobrze :megagrin:
Aga76 Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Dzieeeen dobry :loveu: Widze kochana, ze probujemy reanimowac galeryjke. I bardzo dobrze :megagrin:[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=YellowGreen][I][B]Halo Anusiu :calus: Jak samopoczucie Twoje? Próba reanimacji okupiona bólem... [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Anusia & Alutka Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Samopoczucie moje... Ech lepiej nie mowic. Mam teraz taki zap... znaczy sie bardzo zajety czas, ze nie wiem jak sie nazywam. Non stop jakies zaliczenia bleee. Teraz dziobam karne, pozniej biore sie za rodzinne, cywil, miedzynarodowe i jeszcze admin. Ja nie wiem jak to bedzie...
Aga76 Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Samopoczucie moje... Ech lepiej nie mowic. Mam teraz taki zap... znaczy sie bardzo zajety czas, ze nie wiem jak sie nazywam. Non stop jakies zaliczenia bleee. Teraz dziobam karne, pozniej biore sie za rodzinne, cywil, miedzynarodowe i jeszcze admin. Ja nie wiem jak to bedzie...[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=YellowGreen][I][B]Współczuję, można się zatracić w papierach... Z tego co wyliczyłaś to ja mogę wziąć międzynarody i adminę, ale wszystko na raz to masakra :glaszcze:[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Aga76 Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [quote name='Pegaza']Dzień dobry paniom:p[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B]Witaj kochana o poranku[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :loveu:
Anusia & Alutka Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=YellowGreen][I][B]Współczuję, można się zatracić w papierach... Z tego co wyliczyłaś to ja mogę wziąć międzynarody i adminę, ale wszystko na raz to masakra :glaszcze:[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE] Tak tak, weź admin!!! To jest najbardziej dziadowskie dziadostwo jakie istnieje... :placz: PMP jakoś przejdzie, bo łatwe jest.
Aga76 Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Tak tak, weź admin!!! To jest najbardziej dziadowskie dziadostwo jakie istnieje... :placz: PMP jakoś przejdzie, bo łatwe jest.[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=YellowGreen][I][B]Adminę chętnie, nie wiem dlaczego, ale bardzo ją lubiłam :hmmmm: chyba z powodu wysokiej jakości wykładów. PMP to przynajmniej coś innego i na całe szczęście nie jest cegłą, całkiem skromne w objętości, oczywiście w porównaniu do innych... Anusia, może masaż telepatyczny Tobie pomoże, ale jakieś fluidy pozytywne puszczę światłowodem? Tęsknię za Alicją...bu [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Anusia & Alutka Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 U nas wyklady to jest porażka :shake: Tak! Masaż telepatyczny :megagrin: Stópek i karku. I muszem się uczyć. A Alicję może wrzucę kiedyś.
Aga76 Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']U nas wyklady to jest porażka :shake: Tak! Masaż telepatyczny :megagrin: Stópek i karku. I muszem się uczyć. A Alicję może wrzucę kiedyś.[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkGreen][I][B]Uwaga masuję: zaczniemy od karku, pewnie sztywny jest z przemęczenia, rozmasujemy spięte mięśnie i kręgi... ramiona... pomasujemy łopatki i wzdłuż kręgosłupa... rozgrzejemy dotykiem całej plecy i szyję... ręce też rozmasujemy, niech wyjdzie zmęczenie i pójdzie precz od Anusi. Powiedz Alicji, że ją uwielbiam i będę czekać :loveu:[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
nane Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=magenta][I][B]Witaj kochana o poranku[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :loveu:[/quote] dzień dobry :loveu:
Anusia & Alutka Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkGreen][I][B]Uwaga masuję: zaczniemy od karku, pewnie sztywny jest z przemęczenia, rozmasujemy spięte mięśnie i kręgi... ramiona... pomasujemy łopatki i wzdłuż kręgosłupa... rozgrzejemy dotykiem całej plecy i szyję... ręce też rozmasujemy, niech wyjdzie zmęczenie i pójdzie precz od Anusi. Powiedz Alicji, że ją uwielbiam i będę czekać :loveu:[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE] Stopy Aga, jeszcze stopy! :grins: Alicja teraz szczeka na cos blizej nieokreslonego.
Aga76 Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']U nas wyklady to jest porażka :shake: Tak! Masaż telepatyczny :megagrin: Stópek i karku. I muszem się uczyć. A Alicję może wrzucę kiedyś.[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Purple][I][B]Bu... zapomniałam o stópkach, a tam przecież mieszczą się wszystkie najważniejsze punkty, ośrodki narządów ciała. To teraz pora na stópki, masujemy, masujemy, każdy paluszek z osobna, śródstopie też masujemy... i pachnącym kremem smarujemy... aromat ukoi i uwolni siły witalne, które od samych stóp przejdą aż do głowy - spokojnej i czystej od myśli, otwartej na wiedzę... [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Anusia & Alutka Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Purple][I][B]Bu... zapomniałam o stópkach, a tam przecież mieszczą się wszystkie najważniejsze punkty, ośrodki narządów ciała. To teraz pora na stópki, masujemy, masujemy, każdy paluszek z osobna, śródstopie też masujemy... i pachnącym kremem smarujemy... aromat ukoi i uwolni siły witalne, które od samych stóp przejdą aż do głowy - spokojnej i czystej od myśli, otwartej na wiedzę... [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE] Oj oj jak dobrze oj... A jak Ci się Agus podoba moj wzorek na stópeczkach? Ładny ten brokacik prawda? Tak /p/obudzona mogę zająć się kodeksem :roll:
Aga76 Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B]Śliczny wzorek na ślicznych stópkach [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]:loveu:
Anusia & Alutka Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Ciacho bym jakieś zjadła. Masz coś Aguś?? W zjazdowy weekend usłyszałam, że po co mi ten wzorek, skoro tego i tak nie widać i gdyby nie ten weekend to nawet by nie wiedzieli, że coś takiego na stopach mam :splat: Nie ma to jak imprezy z czterema facetami :roll:
Aga76 Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Ciacho bym jakieś zjadła. Masz coś Aguś?? W zjazdowy weekend usłyszałam, że [B]po co mi ten wzorek, skoro tego i tak nie widać[/B] i gdyby nie ten weekend to nawet by nie wiedzieli, że coś takiego na stopach mam :splat: Nie ma to jak imprezy z czterema facetami :roll:[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkOrchid][I][B]A co sobie życzysz? Mam cudowną cukiernię w pobliżu domu, coś świeżego i pachnącego zaraz mogę przynieść i oczywiście przesłać wirtualnie. Asortyment ciast i wypieków praktycznie bez granic. Faceci, małe móżdżki... dobrze, że zdarzają się kulturalne egzemplarze... [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Anusia & Alutka Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Coś dobrego bym chciała, nie za bardzo kremowego ani piankowego, cos zebym czuła w buzi że gryzę /dlatego nie lubie bananów, bo niby gryzę a to się rozciapuje zaraz na wstępie/ może być z czekoladą albo z truskawką ale całą. No takie dobre cuś. Kulturalne egzemplarze... Ech coraz mniej ich niestety :shake:
Recommended Posts