Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mówiłam, że Anusia to mnie już [B]wogle[/B] nie lubi...

Aguś... lać cały świat i wszystkich prawie... wszystko jest takie... beznadziejne i bez sensu... nie obrażając dogomaniaków i psiaków, oczywiście...

Posted

[quote name='PositiveThought']mówiłam, że Anusia to mnie już [B]wogle[/B] nie lubi...
[/QUOTE]

Kiedy mówiłaś? :hmmmm:

I zebys wiedziala, ze Cie nie lubie.
Za Yeti.
Takie wlasnie sa baby: wstretne, wredne i zazdrosne.
Najpierw maja w nosie, a jak sie inna zainteresuje to jest: "MOJ YETI" :obrazic:
Sie trzeba zadowalac normalnymi facetami!
Ach zeby chociaz wlosy na plecach mieli...

Posted

[quote name='PositiveThought']mówiłam, że Anusia to mnie już [B]wogle[/B] nie lubi...

Aguś... lać cały świat i wszystkich prawie... wszystko jest takie... beznadziejne i bez sensu... nie obrażając dogomaniaków i psiaków, oczywiście...[/quote]

:motz:[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=YellowGreen][I][B]już nakrzyczałam, teraz spakowałam wielką rózgę :-x i jeszcze większą na wielkie puuupy :mad: i robię porządek :ylsuper:
[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Kiedy mówiłaś? :hmmmm:

I zebys wiedziala, ze Cie nie lubie.
Za Yeti.
Takie wlasnie sa baby: wstretne, wredne i zazdrosne.
Najpierw maja w nosie, a jak sie inna zainteresuje to jest: "MOJ YETI" :obrazic:
Sie trzeba zadowalac normalnymi facetami!
Ach zeby chociaz wlosy na plecach mieli...[/quote]

:roflt::roflt:[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkOrchid][I][B]:roflt:włosy włosy, ach te włosy [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

Anusiu, dla Twojej informacji, te włosy były przesuszone i miały rozdwojone końcówki, nic szczególnego.

Aguś, jesteś prawdziwym Strażnikiem Złych Mocy... mogę Ci dać medal... sama zrobię, z kapsla! i jeszcze małą rózgę na pupy małe, bo średnią to Ty je zmieciesz z powierzchni ziemi naszej i innych ewentualnie dziko występujących ziem!

Posted

[quote name='PositiveThought']Anusiu, dla Twojej informacji, te włosy były przesuszone i miały rozdwojone końcówki, nic szczególnego.
[/QUOTE]

Nieważne!!
Przesuszone ale były, a gdzie ja takiego drugiego znajde?
Ze swica szukac i lipa :placz:

Poza tym, mam dobra odzywke do wlosow.
Fryzjerka mi polecila- WAX, kupuje sie w aptece, 250ml kosztuje ok 16zł.

Posted

[quote name='PositiveThought']Anusiu, dla Twojej informacji, te włosy były przesuszone i miały rozdwojone końcówki, nic szczególnego.

Aguś, jesteś prawdziwym Strażnikiem Złych Mocy... mogę Ci dać medal... sama zrobię, z kapsla! i jeszcze małą rózgę na pupy małe, bo średnią to Ty je zmieciesz z powierzchni ziemi naszej i innych ewentualnie dziko występujących ziem![/quote]

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B]Na włos rozdwojony najlepsze nożyczki, a później regularne stosowanie na resztę pozostawionych kłaków odżywek bez spłukiwania i ze spłukiwaniem[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :loveu:

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=YellowGreen][I][B]Na małe puuupy, ok, już szukam :handy: komóreczką ciach, boksika bach :olympic: albo kijaszkiem trach :lmaa:... [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Nieważne!!
Przesuszone ale były, a gdzie ja takiego drugiego znajde?
Ze swica szukac i lipa :placz:

Poza tym, mam dobra odzywke do wlosow.
Fryzjerka mi polecila- WAX, kupuje sie w aptece, 250ml kosztuje ok 16zł.[/quote]

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkRed][I][B]Potwierdzam, od lat... wieeelu używam WAX-a regularnie i jest najlepszejszy najlepszejszy pod słońcem i w nocy, zimą i latem, wiosną i na jesień, na długie i na krótkie włosy, naj naj najlepszejszy :sweetCyb:

Posted

Aguś, ewntualnie siach mach ciach, albo stylem kung fu, cioa lin!

dziewczyny, jaki fryzjer/akwizytor podejmie się wyprawy w mroźne, 30sto stopniowe Alpy? ach, no tak, jeszcze Allegro...

Anusia, a skąd wiesz, czy nie wzięłam dla Ciebie nr telefonu..?

Posted

Ooo jak juz Aga odzywke poleca, to trzeba sluchac.

[quote name='PositiveThought']
Anusia, a skąd wiesz, czy nie wzięłam dla Ciebie nr telefonu..?[/QUOTE]

Wiem, bo Ty wredna małpa jesteś...
A poza tym, to używanego NIET :obrazic:
Nie sprostał, to teraz sama kombinuj co z tym fantem zrobic...

Posted

[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkRed][I][B]Capri i przyjaciele[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkRed][I][B] [IMG]http://images21.fotosik.pl/175/befb44dead53254a.jpg[/IMG]

[IMG]http://images20.fotosik.pl/230/7f213cbd4a1a48b5.jpg[/IMG]

[IMG]http://images20.fotosik.pl/230/b67f55345611d513.jpg[/IMG]

[IMG]http://images21.fotosik.pl/175/3edc0e8356558367.jpg[/IMG]

[IMG]http://images20.fotosik.pl/230/21fdc5d6972a2720.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='PositiveThought']Aguś, ewntualnie siach mach ciach, albo stylem kung fu, cioa lin!

dziewczyny, jaki fryzjer/akwizytor podejmie się wyprawy w mroźne, 30sto stopniowe Alpy? ach, no tak, jeszcze Allegro...

Anusia, a skąd wiesz, czy nie wzięłam dla Ciebie nr telefonu..?[/quote]

:hmmmm: [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B]wszyscy leżą i błagają o litość...[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]

[quote name='Anusia & Alutka']Ooo jak juz Aga odzywke poleca, to trzeba sluchac.

Wiem, bo Ty wredna małpa jesteś...
A poza tym, to używanego NIET :obrazic:
Nie sprostał, to teraz sama kombinuj co z tym fantem zrobic...[/quote]

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B]Odżywkę na poważnie polecam, dla mnie jest najlepsza[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :oops:

:splat:[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B]miłość kwitnie, aż miło popatrzeć...[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[QUOTE][IMG]http://images21.fotosik.pl/175/3edc0e8356558367.jpg[/IMG][/QUOTE]

patrzę i oczom nie wierzę: trójkącik!
niemożliwe, lecz prawdziwe! to tak na pokaz, czy naprawdę? :o

Anusia, mało używane, raz zaledwie, to też się liczy? phi!

błagają? to dowalić, niech zamkną paszcze!

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Oj no ja myślę, że Beatka wie, że to żarty...
Tego chyba nie muszę tłumaczyć, ale na wszelki wypadek wolę to zrobić :roll:[/quote]

Anusiu kochana, gdyby to było serio, to ja bym już w rowie z ostrzem od miksera leżała..!

a teraz kontynuujmy, bo mi humor poprawiacie! :cool3:

Posted

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Sienna][I]Ojej, dobra, to dalej chlaszcze w te brzydkie paszcze :huh:
No ja myślę, że wszystkie wiemy, że to żarty, nie licząc opinii o odżywce [/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]:razz:

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Sienna][I][B]Capri, tak lubi - spotkania grupowe - nie wiem tylko po kim to ma :crazyeye:[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']A ja gumę /do zucia/ raz uzyjesz, to moze uchodzic za nową czy nie??[/quote]

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=YellowGreen][I][B]buuu beee [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]:eviltong: [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=YellowGreen][I][B]
używana niemieszana...[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=RoyalBlue][I][B]Waćpanie zamilkły... jam tu sama została i łzy rzewne leję :placz: dyć to nie lada wyczyn pisać sama do siebie...[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=RoyalBlue][I][B]Waćpanie zamilkły... jam tu sama została i łzy rzewne leję :placz: dyć to nie lada wyczyn pisać sama do siebie...[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]

Cichaj Ty!!!
Rozliczenie AFN sprawdzalam, bo nie ma mojej wplaty z dnia 29.03.

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Cichaj Ty!!!
Rozliczenie AFN sprawdzalam, bo nie ma mojej wplaty z dnia 29.03.[/quote]

[FONT=Georgia][SIZE=2][COLOR=RoyalBlue][I]Ajć... ostatnio rozliczenia nie są już takie czytelne jak kiedyś i terminy... nieświeże[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :shake:

Posted

Wlasnie, wlasnie i dlatego nie moge sie polapac.
W jednym wogole jestem napisana jako anna l, a nie jako 13x13 tak jak wplacalam za siostre...

Aha i apropopo,
nie waćpanie tylko WAĆPANNY jak już :roll:
A przynajmniej ja...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...