PositiveThought Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 mówiłam, że Anusia to mnie już [B]wogle[/B] nie lubi... Aguś... lać cały świat i wszystkich prawie... wszystko jest takie... beznadziejne i bez sensu... nie obrażając dogomaniaków i psiaków, oczywiście...
Anusia & Alutka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='PositiveThought']mówiłam, że Anusia to mnie już [B]wogle[/B] nie lubi... [/QUOTE] Kiedy mówiłaś? :hmmmm: I zebys wiedziala, ze Cie nie lubie. Za Yeti. Takie wlasnie sa baby: wstretne, wredne i zazdrosne. Najpierw maja w nosie, a jak sie inna zainteresuje to jest: "MOJ YETI" :obrazic: Sie trzeba zadowalac normalnymi facetami! Ach zeby chociaz wlosy na plecach mieli...
Aga76 Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='PositiveThought']mówiłam, że Anusia to mnie już [B]wogle[/B] nie lubi... Aguś... lać cały świat i wszystkich prawie... wszystko jest takie... beznadziejne i bez sensu... nie obrażając dogomaniaków i psiaków, oczywiście...[/quote] :motz:[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=YellowGreen][I][B]już nakrzyczałam, teraz spakowałam wielką rózgę :-x i jeszcze większą na wielkie puuupy :mad: i robię porządek :ylsuper: [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Anusia & Alutka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkOrange][I][B]Za późno, już sobie strzeliłam w łeb [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :ghost_2:[/QUOTE] Bez obaw. Dzisiejsza medycyna działa cuda 8)
Aga76 Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Kiedy mówiłaś? :hmmmm: I zebys wiedziala, ze Cie nie lubie. Za Yeti. Takie wlasnie sa baby: wstretne, wredne i zazdrosne. Najpierw maja w nosie, a jak sie inna zainteresuje to jest: "MOJ YETI" :obrazic: Sie trzeba zadowalac normalnymi facetami! Ach zeby chociaz wlosy na plecach mieli...[/quote] :roflt::roflt:[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkOrchid][I][B]:roflt:włosy włosy, ach te włosy [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
PositiveThought Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Anusiu, dla Twojej informacji, te włosy były przesuszone i miały rozdwojone końcówki, nic szczególnego. Aguś, jesteś prawdziwym Strażnikiem Złych Mocy... mogę Ci dać medal... sama zrobię, z kapsla! i jeszcze małą rózgę na pupy małe, bo średnią to Ty je zmieciesz z powierzchni ziemi naszej i innych ewentualnie dziko występujących ziem!
Anusia & Alutka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='PositiveThought']Anusiu, dla Twojej informacji, te włosy były przesuszone i miały rozdwojone końcówki, nic szczególnego. [/QUOTE] Nieważne!! Przesuszone ale były, a gdzie ja takiego drugiego znajde? Ze swica szukac i lipa :placz: Poza tym, mam dobra odzywke do wlosow. Fryzjerka mi polecila- WAX, kupuje sie w aptece, 250ml kosztuje ok 16zł.
Aga76 Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='PositiveThought']Anusiu, dla Twojej informacji, te włosy były przesuszone i miały rozdwojone końcówki, nic szczególnego. Aguś, jesteś prawdziwym Strażnikiem Złych Mocy... mogę Ci dać medal... sama zrobię, z kapsla! i jeszcze małą rózgę na pupy małe, bo średnią to Ty je zmieciesz z powierzchni ziemi naszej i innych ewentualnie dziko występujących ziem![/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B]Na włos rozdwojony najlepsze nożyczki, a później regularne stosowanie na resztę pozostawionych kłaków odżywek bez spłukiwania i ze spłukiwaniem[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :loveu: [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=YellowGreen][I][B]Na małe puuupy, ok, już szukam :handy: komóreczką ciach, boksika bach :olympic: albo kijaszkiem trach :lmaa:... [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Aga76 Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Nieważne!! Przesuszone ale były, a gdzie ja takiego drugiego znajde? Ze swica szukac i lipa :placz: Poza tym, mam dobra odzywke do wlosow. Fryzjerka mi polecila- WAX, kupuje sie w aptece, 250ml kosztuje ok 16zł.[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkRed][I][B]Potwierdzam, od lat... wieeelu używam WAX-a regularnie i jest najlepszejszy najlepszejszy pod słońcem i w nocy, zimą i latem, wiosną i na jesień, na długie i na krótkie włosy, naj naj najlepszejszy :sweetCyb: [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
PositiveThought Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Aguś, ewntualnie siach mach ciach, albo stylem kung fu, cioa lin! dziewczyny, jaki fryzjer/akwizytor podejmie się wyprawy w mroźne, 30sto stopniowe Alpy? ach, no tak, jeszcze Allegro... Anusia, a skąd wiesz, czy nie wzięłam dla Ciebie nr telefonu..?
Anusia & Alutka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Ooo jak juz Aga odzywke poleca, to trzeba sluchac. [quote name='PositiveThought'] Anusia, a skąd wiesz, czy nie wzięłam dla Ciebie nr telefonu..?[/QUOTE] Wiem, bo Ty wredna małpa jesteś... A poza tym, to używanego NIET :obrazic: Nie sprostał, to teraz sama kombinuj co z tym fantem zrobic...
Aga76 Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkRed][I][B]Capri i przyjaciele[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkRed][I][B] [IMG]http://images21.fotosik.pl/175/befb44dead53254a.jpg[/IMG] [IMG]http://images20.fotosik.pl/230/7f213cbd4a1a48b5.jpg[/IMG] [IMG]http://images20.fotosik.pl/230/b67f55345611d513.jpg[/IMG] [IMG]http://images21.fotosik.pl/175/3edc0e8356558367.jpg[/IMG] [IMG]http://images20.fotosik.pl/230/21fdc5d6972a2720.jpg[/IMG] [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Aga76 Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='PositiveThought']Aguś, ewntualnie siach mach ciach, albo stylem kung fu, cioa lin! dziewczyny, jaki fryzjer/akwizytor podejmie się wyprawy w mroźne, 30sto stopniowe Alpy? ach, no tak, jeszcze Allegro... Anusia, a skąd wiesz, czy nie wzięłam dla Ciebie nr telefonu..?[/quote] :hmmmm: [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B]wszyscy leżą i błagają o litość...[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [quote name='Anusia & Alutka']Ooo jak juz Aga odzywke poleca, to trzeba sluchac. Wiem, bo Ty wredna małpa jesteś... A poza tym, to używanego NIET :obrazic: Nie sprostał, to teraz sama kombinuj co z tym fantem zrobic...[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B]Odżywkę na poważnie polecam, dla mnie jest najlepsza[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :oops: :splat:[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B]miłość kwitnie, aż miło popatrzeć...[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Anusia & Alutka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Oj no ja myślę, że Beatka wie, że to żarty... Tego chyba nie muszę tłumaczyć, ale na wszelki wypadek wolę to zrobić :roll:
PositiveThought Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [QUOTE][IMG]http://images21.fotosik.pl/175/3edc0e8356558367.jpg[/IMG][/QUOTE] patrzę i oczom nie wierzę: trójkącik! niemożliwe, lecz prawdziwe! to tak na pokaz, czy naprawdę? :o Anusia, mało używane, raz zaledwie, to też się liczy? phi! błagają? to dowalić, niech zamkną paszcze!
PositiveThought Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Oj no ja myślę, że Beatka wie, że to żarty... Tego chyba nie muszę tłumaczyć, ale na wszelki wypadek wolę to zrobić :roll:[/quote] Anusiu kochana, gdyby to było serio, to ja bym już w rowie z ostrzem od miksera leżała..! a teraz kontynuujmy, bo mi humor poprawiacie! :cool3:
Aga76 Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Sienna][I]Ojej, dobra, to dalej chlaszcze w te brzydkie paszcze :huh: No ja myślę, że wszystkie wiemy, że to żarty, nie licząc opinii o odżywce [/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]:razz: [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Sienna][I][B]Capri, tak lubi - spotkania grupowe - nie wiem tylko po kim to ma :crazyeye:[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Anusia & Alutka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='PositiveThought'] Anusia, mało używane, raz zaledwie, to też się liczy? phi! [/QUOTE] A ja gumę /do zucia/ raz uzyjesz, to moze uchodzic za nową czy nie??
Aga76 Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']A ja gumę /do zucia/ raz uzyjesz, to moze uchodzic za nową czy nie??[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=YellowGreen][I][B]buuu beee [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]:eviltong: [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=YellowGreen][I][B] używana niemieszana...[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
madziasto4 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Piszcie, mówcie, dalej, dalej! :loveu: :loveu:
Aga76 Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=RoyalBlue][I][B]Waćpanie zamilkły... jam tu sama została i łzy rzewne leję :placz: dyć to nie lada wyczyn pisać sama do siebie...[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Anusia & Alutka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=RoyalBlue][I][B]Waćpanie zamilkły... jam tu sama została i łzy rzewne leję :placz: dyć to nie lada wyczyn pisać sama do siebie...[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE] Cichaj Ty!!! Rozliczenie AFN sprawdzalam, bo nie ma mojej wplaty z dnia 29.03.
Aga76 Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Cichaj Ty!!! Rozliczenie AFN sprawdzalam, bo nie ma mojej wplaty z dnia 29.03.[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=2][COLOR=RoyalBlue][I]Ajć... ostatnio rozliczenia nie są już takie czytelne jak kiedyś i terminy... nieświeże[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :shake:
PositiveThought Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 przybyłam! wbyłam! zmiskowałam! jem! Ty mi tu nie mów nic, ja jutro Tadka recytuję == Anusia, ale guma do żucia to nie wsyzstko...
Anusia & Alutka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Wlasnie, wlasnie i dlatego nie moge sie polapac. W jednym wogole jestem napisana jako anna l, a nie jako 13x13 tak jak wplacalam za siostre... Aha i apropopo, nie waćpanie tylko WAĆPANNY jak już :roll: A przynajmniej ja...
Recommended Posts