kalyna Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 [quote name='justysiek']nie pozwalaj bo to nie przystoi puszczac sie Ciastku:eviltong:[/QUOTE] Co Ty będą małe ciasteczka, mniej kaloryczne :D Quote
justysiek Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 [quote name='kalyna']Co Ty będą małe ciasteczka, mniej kaloryczne :D[/QUOTE] ale czy w zwiazku z tym tak samo dobre?:evil_lol: Quote
Ptysiak Posted July 24, 2012 Author Posted July 24, 2012 [quote name='justysiek']nie pozwalaj bo to nie przystoi puszczac sie Ciastku:eviltong:[/QUOTE] No to by było jak zagłada świata :D [quote name='kalyna']no tak i do tego jeszcze wyskokowa zabawka :lol:[/QUOTE] Wyskokowa... to pewnie i puszczalska :evil_lol: Idę się wykąpać bo wali mi już poważnie :diabloti: to chyba przez ten spacer po pisaku bo teraz piasek mam chyba już wszędzie i zaatakował mój mózg :evil_lol: Jak się nie utopię to może wstawię jeszcze dzisiaj kilka fotek a jak się utopię to jutro dopiero wstawię :evil_lol: Quote
justysiek Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 [quote name='Ptysiak']No to by było jak zagłada świata :D Wyskokowa... to pewnie i puszczalska :evil_lol: Idę się wykąpać bo wali mi już poważnie :diabloti: to chyba przez ten spacer po pisaku bo teraz piasek mam chyba już wszędzie i zaatakował mój mózg :evil_lol: Jak się nie utopię to może wstawię jeszcze dzisiaj kilka fotek a jak się utopię to jutro dopiero wstawię :evil_lol:[/QUOTE] zeby sie nie utopic to musisz sie... nie puszczac, oczywiscie wanny:diabloti: mi tez wali konkretnie, ale ja po piasku nie chodzilam to widac cos innego... Quote
Kaaasia Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Wasza dyskusja mnie powaliła :roflt::roflt::roflt: Nie utop się bo my na zdjęcia Ptysia czekamy :lol!: Quote
Patik Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Oj wiec chyba ktoś się utopił :evil_lol: Ale proszę nam tu ożyć i dawać zdjęcia Ptysia,a potem możesz się dalej topić:diabloti: Quote
justysiek Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 [quote name='Kaaasia']Wasza dyskusja mnie powaliła :roflt::roflt::roflt: Nie utop się bo my na zdjęcia Ptysia czekamy :lol!:[/QUOTE] buahahahaha:megagrin: na dwóch watkach zaszalalysmy:evil_lol: utopiłaś się?:diabloti: a mówiłam nie puszczaj się... wanny:evil_lol: Quote
Ptysiak Posted July 25, 2012 Author Posted July 25, 2012 [quote name='justysiek']zeby sie nie utopic to musisz sie... nie puszczac, oczywiscie wanny:diabloti: mi tez wali konkretnie, ale ja po piasku nie chodzilam to widac cos innego...[/QUOTE] [quote name='justysiek']buahahahaha:megagrin: na dwóch watkach zaszalalysmy:evil_lol: utopiłaś się?:diabloti: a mówiłam nie puszczaj się... wanny:evil_lol:[/QUOTE] buhahaha :evil_lol: znowu będę musiała monitor myć :evil_lol: [quote name='Kaaasia']Wasza dyskusja mnie powaliła :roflt::roflt::roflt: Nie utop się bo my na zdjęcia Ptysia czekamy :lol!:[/QUOTE] [quote name='Patik']Oj wiec chyba ktoś się utopił :evil_lol: Ale proszę nam tu ożyć i dawać zdjęcia Ptysia,a potem możesz się dalej topić:diabloti:[/QUOTE] Miło, że się martwicie o mnie a nie o brak zdjęć :evil_lol: Quote
justysiek Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 [quote name='Ptysiak']buhahaha :evil_lol: znowu będę musiała monitor myć :evil_lol: Miło, że się martwicie o mnie a nie o brak zdjęć :evil_lol:[/QUOTE] dobra daje juz spokoj temu puszczaniu:evil_lol: bo juz mnie miesnie brzucha bola i mam posliniony monitor:diabloti: Quote
Ptysiak Posted July 25, 2012 Author Posted July 25, 2012 [quote name='justysiek']dobra daje juz spokoj temu puszczaniu:evil_lol: bo juz mnie miesnie brzucha bola i mam posliniony monitor:diabloti:[/QUOTE] :evil_lol: Ból mięśni brzucha i pośliniony monitor... hmmm...:roll: Szczepiłaś się ?:evil_lol: Bo mam podobne objawy a nie byłam szczepiona... :-(:evil_lol: Quote
justysiek Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 [quote name='Ptysiak']:evil_lol: Ból mięśni brzucha i pośliniony monitor... hmmm...:roll: Szczepiłaś się ?:evil_lol: Bo mam podobne objawy a nie byłam szczepiona... :-(:evil_lol:[/QUOTE] moze to wscieklizna:evil_lol: Quote
Ptysiak Posted July 25, 2012 Author Posted July 25, 2012 [quote name='justysiek']moze to wscieklizna:evil_lol:[/QUOTE] nawet nie strasz... :evil_lol: Quote
justysiek Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 [quote name='Ptysiak']nawet nie strasz... :evil_lol:[/QUOTE] chyba ze...:evil_lol: to cos na "p" jest zarazliwe:diabloti: Quote
Patik Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 [quote name='Ptysiak'] Miło, że się martwicie o mnie a nie o brak zdjęć :evil_lol:[/QUOTE] Ależ nie ma za co A ty lepiej się pośpiesz i na wściekliznę się szczep:diabloti: Quote
Ptysiak Posted July 25, 2012 Author Posted July 25, 2012 [quote name='justysiek']chyba ze...:evil_lol: to cos na "p" jest zarazliwe:diabloti:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol: no i masz.... oplułam monitor znowu :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted July 25, 2012 Author Posted July 25, 2012 [quote name='Patik']Ależ nie ma za co A ty lepiej się pośpiesz i na wściekliznę się szczep:diabloti:[/QUOTE] Na wściekliznę czy na "p" ? :evil_lol: Quote
justysiek Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 [quote name='Ptysiak']:evil_lol::evil_lol: no i masz.... oplułam monitor znowu :evil_lol:[/QUOTE] o i widzisz, cos w tym chyba jednak jest:evil_lol: tak sie smialysmy a teraz... wyszlo szydlo z worka:diabloti: Quote
Ptysiak Posted July 25, 2012 Author Posted July 25, 2012 [quote name='justysiek']o i widzisz, cos w tym chyba jednak jest:evil_lol: tak sie smialysmy a teraz... wyszlo szydlo z worka:diabloti:[/QUOTE] może zostańmy jednak przy wściekliźnie :evil_lol: Quote
justysiek Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 [quote name='Ptysiak']może zostańmy jednak przy wściekliźnie :evil_lol:[/QUOTE] no bo na "p" nie ma szczepionki:diabloti: ale nie ma tak ze mozna wybrac, choc w tym przypadku juz nie wiem co lepsze:diabloti: Quote
Ptysiak Posted July 25, 2012 Author Posted July 25, 2012 [quote name='justysiek']no bo na "p" nie ma szczepionki:diabloti: ale nie ma tak ze mozna wybrac, choc w tym przypadku juz nie wiem co lepsze:diabloti:[/QUOTE] Też nie wiem ale myślę, że pod koniec dnia po tej degustacji i tak będzie Nam wszystko jedno :evil_lol: Quote
justysiek Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 [quote name='Ptysiak']Też nie wiem ale myślę, że pod koniec dnia po tej degustacji i tak będzie Nam wszystko jedno :evil_lol:[/QUOTE] w zasadzie racja:diabloti: jak mówi przysłowie " trzeba chronić głowę a z d... niech się dzieje co się chce":evil_lol::roflt: Quote
Kaaasia Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 [quote name='justysiek']chronić głowę a z d... niech się dzieje co się chce":evil_lol::roflt:[/QUOTE] :roflt::roflt::roflt: Czytam was, śmieję się sama do siebie i obiad przypalam :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted July 25, 2012 Author Posted July 25, 2012 [quote name='justysiek']w zasadzie racja:diabloti: jak mówi przysłowie " trzeba chronić głowę a z d... niech się dzieje co się chce":evil_lol::roflt:[/QUOTE] buhahah :evil_lol: czyli kask na łeb i niech się dzieje co chce :diabloti: Quote
Ptysiak Posted July 25, 2012 Author Posted July 25, 2012 [quote name='Kaaasia']:roflt::roflt::roflt: Czytam was, śmieję się sama do siebie i obiad przypalam :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol: To będzie dziś dobrze wypieczony obiadek? :lol: Quote
justysiek Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 [quote name='Kaaasia']:roflt::roflt::roflt: Czytam was, śmieję się sama do siebie i obiad przypalam :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no to smacznego:diabloti: ja na szczescie sama jestem w domu to smiac sie moge do woli i nikt nie mnie dziwnie nie patrzy:evil_lol: [QUOTE]b[COLOR=#3E3E3E]uhahah [/COLOR]:evil_lol:[COLOR=#3E3E3E] czyli kask na łeb i niech się dzieje co chce [/COLOR]:diabloti: [/QUOTE] dokładnie:diabloti: jest jeszcze kilka takich przyslow, ale nie bede ich tu cytowala bo nie wypada:evil_lol: [QUOTE]:evil_lol::evil_lol: [COLOR=#3E3E3E]To będzie dziś dobrze wypieczony obiadek? [/COLOR]:lol: [/QUOTE] bedzie obiadek 1 klasa:evil_lol: Quote
Recommended Posts