Jump to content
Dogomania

Niedźwiadkowo - Wilczkowa galeria... czyli moje dwa kochane ADHD :P

Recommended Posts

Posted

Dzień dobry Wszystkim :loveu:

U nas wczoraj było cudnie. Śnieg sypał i sypał :multi:Dziś słoneczko i troszkę stopniało :( ale nadal biało a w lesie jest pięknie :loveu: Mam nawet fotki :diabloti:
Troszkę miałam wczoraj zwariowany dzień i czasu brakło nawet by usiąść na chwilkę do lapka :(

Posted

[quote name='Izabela124.']To sprawdź :lol:[/QUOTE]
Sprawdzę... potem bo teraz muszę dogo nadrobić i zabrać się w końcu za porządki w domu bo mnie niedługo pająki wciągną pod szafę :evil_lol:
No i mam nadzieję, że aparat jeszcze działa bo mi syn wspaniałomyślnie strącił z drzewa śnieg na głowę i cały aparat mokry... :p

Posted

[quote name='Izabela124.']Dzieci podobno upodabniają się do rodziców :diabloti::eviltong::evil_lol:[/QUOTE]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Podmienili mi Go w szpitalu :shake::evil_lol:

Posted

[quote name='Kaaasia']Mokry aparat to jeszcze nic. Jak robiłam zdjęcia w zimie to Oli postanowił pocałować obiektyw który potem zamarzł :evil_lol:[/QUOTE]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ciesz się, że obiektyw a nie Ciebie z kulką jak ostatnio Ptysek :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']A kopnąć Cię w tyłek?? :razz::evil_lol:[/QUOTE]

Tak :multi: Tak :multi: Tak :multi:

tylko tak mocniej zebym od razu do pracy doleciała nie bede musiala zapitalać rowerem :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']Tak :multi: Tak :multi: Tak :multi:

tylko tak mocniej zebym od razu do pracy doleciała nie bede musiala zapitalać rowerem :eviltong:[/QUOTE]
buhaha :evil_lol:

A jak za mocno kopnę i znajdziesz się w ciepłych krajach? A tam duuuuuże pająki :evil_lol:

Ja to kupuję sanki, szelki dla psa i w zimę mam przewóz. I tak jeżdżę czasami na butach jak Sebek chce mnie wkurzyć i rzuci Ptyśkowi kulkę a ten biegiem za nią razem ze mną...:roll:

Posted

[quote name='Ptysiak']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ciesz się, że obiektyw a nie Ciebie z kulką jak ostatnio Ptysek :evil_lol:[/QUOTE]
Ja już wiem aby się nie schylać jak pieseczek do mnie biegnie :eviltong:

Posted

[quote name='Kaaasia']Ja już wiem aby się nie schylać jak pieseczek do mnie biegnie :eviltong:[/QUOTE]
Ja też wiem ale zapominam :evil_lol:

[quote name='Izabela124.']Widzę, że lubisz sado-maso [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_lol.gif[/IMG][/QUOTE]
:evil_lol: