Jump to content
Dogomania

Niedźwiadkowo - Wilczkowa galeria... czyli moje dwa kochane ADHD :P

Recommended Posts

Posted

[quote name='Izabela124.']Sama patologia :shake:[/QUOTE]
No ja też tak myślę :roll: chyba czas iść na odwyk od dogo :shake:

[quote name='dOgLoV']dokładnie , ja jak to wypiłam to myślałam że odpływam , zadziałało na mnie jak jakiś psychotrop i do tego miało ohydny smak :shake:[/QUOTE]
Ja nie odpływałam ale wstrętne jak... :shake:
A może Ty na łódce piłaś ? :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']No ja też tak myślę :roll: [B]chyba czas iść na odwyk od dogo[/B] :shake:

A może Ty na łódce piłaś ? :evil_lol:[/QUOTE]

opanujcie się :flaming:

tak :evil_lol: zrobiłam ja sobie z łupiny orzecha :evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']Boszzzzz przypomniałam sobie moją przygodę na łódce na kacu :shake:[/QUOTE]
Opowiadaj ;)

[quote name='dOgLoV']opanujcie się :flaming:

tak :evil_lol: zrobiłam ja sobie z łupiny orzecha :evil_lol:[/QUOTE]
Nie pij już :evil_lol:

Posted

Byłam na praktykach w trzeciej klasie chyba we Władysławowie w ośrodku zarybiania. I tam był świetny szef, bo z nami pił i nie wierzył, że my mamy mocne głowy, więc pewnego wieczoru pilimy do zgona. Biedaczek tak się nachlał, że zasnął na kiblu z gaciami do kolan. Myślałam, że się posikam jak go zobaczyłam. Ale my nie byłyśmy w lepszym stanie :shake: Następnego dnia z samego rana była moja kolej i jego łapania rybek do badań. No i popłynęliśmy w morze, tak nami zarzucało, że całą drogę rzygałam jak kotka a on się śmiał, że karmię rybki :evil_lol: :shake:

Posted

[quote name='Izabela124.']Byłam na praktykach w trzeciej klasie chyba we Władysławowie w ośrodku zarybiania. I tam był świetny szef, bo z nami pił i nie wierzył, że my mamy mocne głowy, więc pewnego wieczoru pilimy do zgona. Biedaczek tak się nachlał, że zasnął na kiblu z gaciami do kolan. Myślałam, że się posikam jak go zobaczyłam. Ale my nie byłyśmy w lepszym stanie :shake: Następnego dnia z samego rana była moja kolej i jego łapania rybek do badań. No i popłynęliśmy w morze, tak nami zarzucało, że całą drogę rzygałam jak kotka a on się śmiał, że karmię rybki :evil_lol: :shake:[/QUOTE]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
eh te morskie opowieści i wspomnienia z przyjemnych rejsów :evil_lol:
Widać, że kochasz zwierzęta, przyrodę... nawet rybki karmiłaś, oddałaś im wszystko co miałaś :evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']Byłam na praktykach w trzeciej klasie chyba we Władysławowie w ośrodku zarybiania. I tam był świetny szef, bo z nami pił i nie wierzył, że my mamy mocne głowy, więc pewnego wieczoru pilimy do zgona. Biedaczek tak się nachlał, że zasnął na kiblu z gaciami do kolan. Myślałam, że się posikam jak go zobaczyłam. Ale my nie byłyśmy w lepszym stanie :shake: Następnego dnia z samego rana była moja kolej i jego łapania rybek do badań. No i popłynęliśmy w morze, tak nami zarzucało, że całą drogę rzygałam jak kotka a on się śmiał, że karmię rybki :evil_lol: :shake:[/QUOTE]

Buahahahahahaha :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:
[quote name='Ptysiak']Już wiem dlaczego idziesz spać...
Jak nie ma co pić to jakoś tak nudno... :shake:[/QUOTE]

niee bo ją chyba już suszy :D

Posted

[quote name='Ptysiak']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
eh te morskie opowieści i wspomnienia z przyjemnych rejsów :evil_lol:
Widać, że kochasz zwierzęta, przyrodę... nawet rybki karmiłaś, oddałaś im wszystko co miałaś :evil_lol:[/QUOTE]Nawet soki żołądkowe im oddałam , jestem bowska :loveu:

[quote name='kalyna']Buahahahahahaha :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:
[/QUOTE]Weź, mam teraz traumę do końca życia :shake:

Posted

[quote name='Izabela124.']Nawet soki żołądkowe im oddałam , jestem bowska :loveu:

Weź, mam teraz traumę do końca życia :shake:[/QUOTE]
Jesteś moim IDOLEM :loveu:

Posted

[quote name='Izabela124.']Nawet soki żołądkowe im oddałam , jestem bowska :loveu:

Weź, mam teraz traumę do końca życia :shake:[/QUOTE]

nie szkoda Ci było :lol:

ale traumę to masz z powodu? z tego, ze go na kiblu widziałaś? :hmmmm: czy, że coś widziałaś :D

Posted

[quote name='Ptysiak']Jesteś moim IDOLEM :loveu:[/QUOTE]Oł jea w końcu mam fankę :multi:

[quote name='kalyna']nie szkoda Ci było :lol:

ale traumę to masz z powodu? z tego, ze go na kiblu widziałaś? :hmmmm: czy, że coś widziałaś :D[/QUOTE]iedne rybki były głodne i nie miałam sumienia z nimi się nie podzielić :roll:
Dobre pytanie ha ha

Posted

[quote name='Izabela124.']Po rzyganiu rzecz jasna i karmieniu rybek :diabloti:[/QUOTE]

ale to tak sama z nim w tej łódce byłaś?
zero świadków? no oprócz ryb, ale one głosu nie mają :diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Izabela124.']Z rzygania do morza :lol: A potem ludzie, psy i inne żyjątka tam pływają :diabloti:[/QUOTE]

ciekawe czy tylko pływają :diabloti:
bo w wodzie można robić też wiele innych rzeczy :D

Posted

[quote name='Ptysiak']I Kto tu jest obrzydliwy :evil_lol:[/QUOTE]TY!!!!!!!!!!

[quote name='kalyna']ciekawe czy tylko pływają :diabloti:
bo w wodzie można robić też wiele innych rzeczy :D[/QUOTE]a co jeszcze można robić? :razz: