Ptysiak Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 [quote name='Izabela124.']Sama patologia :shake:[/QUOTE] No ja też tak myślę :roll: chyba czas iść na odwyk od dogo :shake: [quote name='dOgLoV']dokładnie , ja jak to wypiłam to myślałam że odpływam , zadziałało na mnie jak jakiś psychotrop i do tego miało ohydny smak :shake:[/QUOTE] Ja nie odpływałam ale wstrętne jak... :shake: A może Ty na łódce piłaś ? :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Boszzzzz przypomniałam sobie moją przygodę na łódce na kacu :shake: Quote
łamAga Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 [quote name='Ptysiak']No ja też tak myślę :roll: [B]chyba czas iść na odwyk od dogo[/B] :shake: A może Ty na łódce piłaś ? :evil_lol:[/QUOTE] opanujcie się :flaming: tak :evil_lol: zrobiłam ja sobie z łupiny orzecha :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 [quote name='Izabela124.']Boszzzzz przypomniałam sobie moją przygodę na łódce na kacu :shake:[/QUOTE] Opowiadaj ;) [quote name='dOgLoV']opanujcie się :flaming: tak :evil_lol: zrobiłam ja sobie z łupiny orzecha :evil_lol:[/QUOTE] Nie pij już :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 [quote name='Ptysiak'] Nie pij już :evil_lol:[/QUOTE] nawet juz nie mam co :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Byłam na praktykach w trzeciej klasie chyba we Władysławowie w ośrodku zarybiania. I tam był świetny szef, bo z nami pił i nie wierzył, że my mamy mocne głowy, więc pewnego wieczoru pilimy do zgona. Biedaczek tak się nachlał, że zasnął na kiblu z gaciami do kolan. Myślałam, że się posikam jak go zobaczyłam. Ale my nie byłyśmy w lepszym stanie :shake: Następnego dnia z samego rana była moja kolej i jego łapania rybek do badań. No i popłynęliśmy w morze, tak nami zarzucało, że całą drogę rzygałam jak kotka a on się śmiał, że karmię rybki :evil_lol: :shake: Quote
Ptysiak Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 [quote name='dOgLoV']nawet juz nie mam co :evil_lol:[/QUOTE] Już wiem dlaczego idziesz spać... Jak nie ma co pić to jakoś tak nudno... :shake: Quote
Ptysiak Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 [quote name='Izabela124.']Byłam na praktykach w trzeciej klasie chyba we Władysławowie w ośrodku zarybiania. I tam był świetny szef, bo z nami pił i nie wierzył, że my mamy mocne głowy, więc pewnego wieczoru pilimy do zgona. Biedaczek tak się nachlał, że zasnął na kiblu z gaciami do kolan. Myślałam, że się posikam jak go zobaczyłam. Ale my nie byłyśmy w lepszym stanie :shake: Następnego dnia z samego rana była moja kolej i jego łapania rybek do badań. No i popłynęliśmy w morze, tak nami zarzucało, że całą drogę rzygałam jak kotka a on się śmiał, że karmię rybki :evil_lol: :shake:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: eh te morskie opowieści i wspomnienia z przyjemnych rejsów :evil_lol: Widać, że kochasz zwierzęta, przyrodę... nawet rybki karmiłaś, oddałaś im wszystko co miałaś :evil_lol: Quote
kalyna Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 [quote name='Izabela124.']Byłam na praktykach w trzeciej klasie chyba we Władysławowie w ośrodku zarybiania. I tam był świetny szef, bo z nami pił i nie wierzył, że my mamy mocne głowy, więc pewnego wieczoru pilimy do zgona. Biedaczek tak się nachlał, że zasnął na kiblu z gaciami do kolan. Myślałam, że się posikam jak go zobaczyłam. Ale my nie byłyśmy w lepszym stanie :shake: Następnego dnia z samego rana była moja kolej i jego łapania rybek do badań. No i popłynęliśmy w morze, tak nami zarzucało, że całą drogę rzygałam jak kotka a on się śmiał, że karmię rybki :evil_lol: :shake:[/QUOTE] Buahahahahahaha :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: [quote name='Ptysiak']Już wiem dlaczego idziesz spać... Jak nie ma co pić to jakoś tak nudno... :shake:[/QUOTE] niee bo ją chyba już suszy :D Quote
Izabela124. Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 [quote name='Ptysiak']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: eh te morskie opowieści i wspomnienia z przyjemnych rejsów :evil_lol: Widać, że kochasz zwierzęta, przyrodę... nawet rybki karmiłaś, oddałaś im wszystko co miałaś :evil_lol:[/QUOTE]Nawet soki żołądkowe im oddałam , jestem bowska :loveu: [quote name='kalyna']Buahahahahahaha :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: [/QUOTE]Weź, mam teraz traumę do końca życia :shake: Quote
Ptysiak Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 [quote name='Izabela124.']Nawet soki żołądkowe im oddałam , jestem bowska :loveu: Weź, mam teraz traumę do końca życia :shake:[/QUOTE] Jesteś moim IDOLEM :loveu: Quote
kalyna Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 [quote name='Izabela124.']Nawet soki żołądkowe im oddałam , jestem bowska :loveu: Weź, mam teraz traumę do końca życia :shake:[/QUOTE] nie szkoda Ci było :lol: ale traumę to masz z powodu? z tego, ze go na kiblu widziałaś? :hmmmm: czy, że coś widziałaś :D Quote
Izabela124. Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 [quote name='Ptysiak']Jesteś moim IDOLEM :loveu:[/QUOTE]Oł jea w końcu mam fankę :multi: [quote name='kalyna']nie szkoda Ci było :lol: ale traumę to masz z powodu? z tego, ze go na kiblu widziałaś? :hmmmm: czy, że coś widziałaś :D[/QUOTE]iedne rybki były głodne i nie miałam sumienia z nimi się nie podzielić :roll: Dobre pytanie ha ha Quote
Ptysiak Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 a w ogóle było co oglądać ?? :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 [quote name='Ptysiak']a w ogóle było co oglądać ?? :evil_lol:[/QUOTE]Nie pamiętam buhahaha ale zapewnie nie skoro mi to nie zapadło w pamięci :lol: Quote
Ptysiak Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 [quote name='Izabela124.']Nie pamiętam buhahaha ale zapewnie nie skoro mi to nie zapadło w pamięci :lol:[/QUOTE] To już wiem po czym ta trauma :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 [quote name='Ptysiak']To już wiem po czym ta trauma :evil_lol:[/QUOTE]Po rzyganiu rzecz jasna i karmieniu rybek :diabloti: Quote
kalyna Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 [quote name='Izabela124.']Po rzyganiu rzecz jasna i karmieniu rybek :diabloti:[/QUOTE] ale to tak sama z nim w tej łódce byłaś? zero świadków? no oprócz ryb, ale one głosu nie mają :diabloti::diabloti: Quote
Izabela124. Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 [quote name='kalyna']ale to tak sama z nim w tej łódce byłaś? zero świadków? no oprócz ryb, ale one głosu nie mają :diabloti::diabloti:[/QUOTE]Tak, a co? :cool3: Buhahahha Quote
kalyna Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 [quote name='Izabela124.']Tak, a co? :cool3: Buhahahha[/QUOTE] no bo ta trauma to z czegoś się wzięła... :lol: Quote
Izabela124. Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 [quote name='kalyna']no bo ta trauma to z czegoś się wzięła... :lol:[/QUOTE]Z rzygania do morza :lol: A potem ludzie, psy i inne żyjątka tam pływają :diabloti: Quote
Ptysiak Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 I Kto tu jest obrzydliwy :evil_lol: Quote
kalyna Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 [quote name='Izabela124.']Z rzygania do morza :lol: A potem ludzie, psy i inne żyjątka tam pływają :diabloti:[/QUOTE] ciekawe czy tylko pływają :diabloti: bo w wodzie można robić też wiele innych rzeczy :D Quote
Ptysiak Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 kalyna zboczona jesteś !!! :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 [quote name='Ptysiak']I Kto tu jest obrzydliwy :evil_lol:[/QUOTE]TY!!!!!!!!!! [quote name='kalyna']ciekawe czy tylko pływają :diabloti: bo w wodzie można robić też wiele innych rzeczy :D[/QUOTE]a co jeszcze można robić? :razz: Quote
Recommended Posts